Poka¿ pe³n± wersje : Nudno¶æ i monotomno¶æ
nitropall
10-02-2006, 22:40
To jest rzeczywi¶cie pewien problem. Ale je¿eli by tego nie by³o to ca³a gra by³a by bez sensu.Jedyn± rad± jest nie patrzenie w dedy a parcei do przodu. Powiem co co¶ jeszcze. Kiedy¶ zaczo³em graæ równo z moim koleg±. Po 3 tyg ja mia³em palkiem 16 lvl i skile 55/45 a on 25 lvl knightem i skile 55/55. Spyta³em siê go jak on tak bije lvl. On powiedzia³ ¿e po prostu expi. On jak gral, to tylko expil.I to jest cala filozofia :PP
Chopkers
10-02-2006, 22:44
te¿ sie ciesze Twoim szczê¶ciem, i wiem ze ta gra nudzi niektórych... ale czy to naprawde powód do zakladania nowego tematu nic nie wnosz±cego do forum? zastanów siê nastêpnym razem zanim cos zrobisz... plx
(...) Nie rozumiem siebie.Po jakiego grzyba pisa³em ten temat? Lecz on mi pomóg³ (...)
Ladne podsumowanie calosci.
Ale cieszymy sie, ze to forum ma tak zbawienny wplyw na niektorych. Powodzenia w zyciu.
Jaker Dran
11-02-2006, 01:13
wiez zbyc cenne to niebylo z czasem bedziesz sie z tego smial ja np stracilem bohy golden armor i demon shield i teraz jest spox przynajmiej mam co opowiadac :P jak zrobisz 40 lvl to takie zeczy bedziesz mial po 20 w dp i niewolno sie zalamywac po dedzie bo po 2 dniach to mija a jak sie logniesz to kumpel juz ma 5 lvli wiecej :P
aleluja i doprzodu
Diamonic
11-02-2006, 02:26
Ladne podsumowanie calosci.
Ale cieszymy sie, ze to forum ma tak zbawienny wplyw na niektorych. Powodzenia w zyciu.
Sarkazm? :P
Mnie te¿ czasem nudzi, poprostu nie chce mi siê i¶æ na expa, ale jak ju¿ dojdê to siedzê jak najd³u¿ej...
Pozdro600
-Diam~
ma³a rada, nie chod¼ 16 sorcem tam gdzie s± berserkery, guardy a i do cyklopów sie nie zbli¿aj, odwiedzaj zwyk³e dwarfy, ghule a zobaczysz ¿e lvl skoczy a nic nie stracisz
Wniosek:
Są gracze mądrzy i mili, a są gracze chytrzy i głupi. Ja nazywam ich noobami, lolami i lopsami(sam to wymyśliłem).
Zaciekawilo mnie to zdanie, a dokladniej jak mozesz kogos nazywac "lolem"
lol - lots of laugh - duzo smiechu/glosny smiech etc.
Wiec nazywasz kogos głosnym smiechem?!
Chlopcze nie wiesz co mowisz, i myslisz ze blyszczysz.
Becherovk
13-02-2006, 17:39
X-zero, zachowujesz siê jakby niepowodzenia w tibi szarpa³y twoje ¿ycie ;) Czy aby na pewno nie bierzesz tego za bardzo do siebie? To tylko gra... nie graj przez tydzieñ i znowu ci chêtka wróci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.