zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szukam dobrej osóbki na Pacerze.

vijeg
18-06-2004, 16:47
Siema!

Jestem knightem 23lvl 54/51 i z chęcią bym sie przeszedł z kimś lepszym popatrzeć jak on wybija potworki a jak już by nie miał capa to bym sobie wziął troche rzeczy. Bo jak widze na tych screenach to czasami tyle rzeczy sie marnuje...

Jest ktoś dobry (jeszcze lepiej jak by miał swoją ekipe) na Pacerze kto pomoże? (jestem w mieście Venore)

Z góry dzięki

możecie się odezwać na grze: Vijeg

pozdr

p.l
18-06-2004, 17:25
ROTFL

to mnie rozbawiłeś ... nie ma szans żeby się ktoś znalazł ... no ale cuda się zdarzają

Ps. no najwięcej rzeczy się marnuje szczególnie na tych screenach podpisanych "loot" :D

vijeg
18-06-2004, 19:10
jejku ale jak gdzieś leżą jakieś puste backpacki czy cuś to nie każdy to bierze. Pozatym też chciałbym iść popatrzeć jak ludzie walczą. Bu :/

Oxygane
18-06-2004, 19:13
LoL, puste backpacki byś chciał zebierać LOL!!!! Nie no świetnie, super loot takie backpacki, a może jeszcze byś chciał jakieś torche albo inne śmieci?? Nie no chłopie wymiatasz 8)

vijeg
18-06-2004, 19:53
zawsze można coś wziąśc :P ale nawet nie chodzi o łupy - CHCE POPATRZEĆ a moze też bym mógł troche powalczyć jak by pozwolili.

Odrazu mówie - nie jestem jakimś noobem że wy zabijecie np. dragona a ja podlot i biore rzeczy, spoko :]

ale ludzi z pacery to tu chyba duzo nie ma :D