Pokaż pełną wersje : Banowania nadszedl czas...
S.T.E.K.
10-02-2006, 22:56
Dzięki jakiemuś miłemu graczowi, który kupił PACC kilku\wielu osobom, a nastepnie wycofał wpłaty Elysia straciła kilku\wielu graczy... Doliczyłem się 4 zbanowanch spośród 50 najwyższych leveli na serwerze, a z pewnością jest ich więcej... Wykosiło ich równo, 3 z Grindersów [Gumis Fighter 81EK,Creghan 95MS, Keth Etano 51MS] i 3 z Noctum [Tsaro 120RP, Rybsonq 110EK, Bostorm 105EK] więc nie wygląda na zaplanowaną próbę pozbycia się którejś z gildii. Podejrzewam, że po tym wydarzeniu wiele się moze zmienić na tym świecie. Co myślicie?
Jestes za słabo poinformowany żeby pisać takie posty :(
Po takim wałku można odzyskać konto... trzeba jedynie zakupić nowego packa w ciągu 2 tygodni :) BTW. film Chrisa Lowe jaki niedawno oglądnąłem był jednym z najlepszych war movies jakie kiedykolwiek widziałem 8o
Creghan_Elysia
11-02-2006, 08:10
hmm pacce beda nowe i charka beda mialy unbanna
przynajmniej ze strony grindersow
Revaga of Elysia
11-02-2006, 12:39
Dalitas Drayner
Tras Lowe
Hank Lowe
Tsaro
Elivines
Lurran Lowe
Bostorm
Edwin Demon Slayer
Kafes
Rybsonq
Bhul Khatos Fu'Yara
Riverlan
Creghan
Jacki Heart
Dozd
Keth Etano
To jest mniejwięcej lista, która jest pewna - osoby te kupowały pacca za kase w Tibii u jednej osoby. Owa osoba (prawdopodobnie) wycofała wszystkie wpłaty lub też skończyły jej się środki na Karcie i wszystko cofneło. Nocturm również ma zamiar odkupić pacca Creghan :P ...
Czy tej owej osoby nick składa się z dwóch członów,a pierwszy człon to Dan??
S.T.E.K.
12-02-2006, 15:04
Tego to nie wiem, albo jest to ten kogo masz na myśli, albo ktos, kto [podobno] kupił tu dwie postacie niedawno. Niewykluczone też, że to ta sama osoba.
oj Kafes...
S.T.E.k się myli??
Niema wystarczajacych wiadmości zeby założyc taki temat??
Jak dlamnie to Ty zgryważ ważniaka...
Może się mylę..
ale jeśli już coś zaczynasz mówić To kończ
a nie jak zwykle urywasz w pół zadania..Tak żeby wszyscy myśleli że żwczywiście wiesz oco chodzi..
ze to jest jakaś tajemnica,
że to nie (kogokolwiek) sprawa..
To po wielkie ~H~ zaczynasz coś pisać!
Wszyscy są spragnieni Informacjii.
Pozdro.
S.T.E.K.
12-02-2006, 15:25
Może ktoś chce wyciszyć sprawę. Gdyby ktoś z CipSoftu zainteresował się tym, mogłoby się okazać, że najprawdopodobniej wszyscy kupili PACC za tibijskie itemy/pieniądze [co chyba nie jest dozwolone...], a wtedy mogliby dla przykładu skasować wszystkie zbanowane konta.
z Tibianews:
Koleś o nicku Guldett nakupywal Pacców na ... 1300 Euro z karty kredytowej należącej do jego mamy :) i na szczęście ona szybko to zauważyła i cofnęła wszystkie tranzakcje.
źródło: www.tibianews.net
S.T.E.K.
12-02-2006, 16:21
A skąd pewność, że to prawda? Moze to tylko lipne usprawiedliwienie, a gościu to zrobił specjalnie. Może to ktoś komu dali w skórę jakiś czas temu i się wyniósł z serva, a teraz wrócił żeby się zemścic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.