Pokaż pełn± wersje : Z czach± w depo?
Widzialem juz nie pierwszy raz ze ludzie wchodzom z czachom do depo i nie wiem jak.S± Pk a siedzom w depo.
PRosze o szybkom odpowiedz jak mozna wejsc do bepo z czachom. :(
"Tajemnice słownika ortograficznego" - czytałe¶ ? A z t± czasz±, to jest bug..i niewiele Ci osób tym powie -.-
Nahh the Evill
20-06-2004, 22:09
Wlasnie dzis mi pokazal kumpel tego buga...gdyby poinformowal cipy to pewnie bym dostal bp magic long swordow...poniewaz mozna pekowac ludzi w ten sposob...sd i do depo :D
Chodzi o to ze jak polozymy fire fielda za depo, pozneij wejdziemy do srodka i ktos padnie na tym fire fieldzie wyskakuje nam skull...
Tak samo tyczy sie swiatyni i innych pz.
OnlyM(PL)
30-03-2006, 19:54
haha :D lol ;D ty masz manie pisania -om?
yyyy bp magic swordow?! ahahahah marzenia :D co najwyzej dsm by Ci dali w ogole fajnie bylo gdyby Ci cos dali....
@up
A odkrywanie bugów to jaka¶ ****a loteria? Z jakiej racji ma dostawać itemy za takiego buga? Przecież jednym sdkiem sie ludka nie zabije -.- A taki lipny niby dsm, to na nowym servie może bardzo dużo znaczyć więc...
Imho je¶li kto¶ byłby tutorem, dostałby seniora, je¶li nie to nic by się nie wydarzyło...
Yoh Asakura
30-03-2006, 22:19
Imho dla mnie to nie jest bug.Poprostu - masz white skulla i miecze.Miecze znikną,skull zostaje,więc co za problem wejśc do dp ?
@Down:
Zabijesz ludka i skull trwa bodaj 15 min,a mieczyki mniej.
W tym rzecz, ze czaszka ginie wraz z mieczykami ;). To napewno Fire Field(lub cos w tym stylu) i tyle.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.