Pokaż pełną wersje : Grand Tour Exp 2006 - Best Level???
Nie wiem czy dobre miejsce ale nic innego nie pasuje. A wiec tak, jaki wg was będzie najwiekszy LvL na tym oto konkursie. Piszcie swoje propozycje.
Ja stawiam na 10 lvl max.
Będzie wiekszy lvl ale zostanie zdyskfalikowany.
Oo to sie możecie lekko zdziwić. Wiesz jak ktoś jest "zawodowym" rookstayerem i wie gdzie expi się najlepiej na faccu to może osiągnąć większy wynik. Tak samo jest ze światami: Na świecie gdzie jest full ludzi na rooku koleś w 4 h zrobi mniej niż na takim swiecie gdzie praktycznie jest pusto.
Co prawda to prawda, ale 4 h to nie jest aż tak dużo
niektorzy bez pacca i bez dobrego eq potrafia zrobic 8 lvl wniecale 2h. wiec sadze ze teraz max bedzie 11 lvl. i bedzie on mial jakies 70% do 12 lvla.
Walekifa
11-02-2006, 12:52
niektorzy bez pacca i bez dobrego eq potrafia zrobic 8 lvl wniecale 2h. wiec sadze ze teraz max bedzie 11 lvl. i bedzie on mial jakies 70% do 12 lvla.
no to nie mam poco brać udziału :( :P
A ja stawiam na 8 lvl,dobry gracz nie przeczyta regulaminu,zrobi 8 lvl.nie będzie wiedział co zrobić,i zakończy film.
ja myślę że jak zagra jakiś maniak lub dobry gracz do wybije może nawet ponad 10 level.
no no, zgadam się z Wami, ale maxa bym dał na 9 lvl, nikt tego nie przebije ;)
ja sam nabiłem 8,5 ale miałem troche przerw w expieniu i w ogóle :P
Ja jednak stawiam dalej na 10 lvl. Wkoncu się znajdzie jakis szaleniec.
Angel of Death
11-02-2006, 14:32
Już znalazł się jeden, Zielony Hamilton wbił 10 lvl, 11,946 expa, czyli zabrakło tylko 1054 expa do 11 lvl :)
Wielkie gratz dla niego, czy znajdzie się szaleniec ktory go przebije???
Ja nabiłem 7004 exp, juz ponad 3 osoby maja wiencej! :/ szkoda
sadzem ze najlepsze wyniki pojaia sie rano ( filmy od 0:00 do 4:00) wtedy gra naprawde malo osob
Możliwe że w nocy na niemieckich serverach będzie postac mająca dużo ponad 10 k expa. Wtedy każdy resp wolny.
ja mam 30% do 10 ^^
(8,828 expa mam)
juz zakonczono
wedlug mnie 10-11 lvl'el wiecej nei da rady wyciognoc nawet na full respie
aaa z tym expieniem w nocy to i tak zle ebdzie mu bo bedzie mial wolny resp
Spoonish
12-02-2006, 05:37
Ja zrobiłem prawie 12.5k expa i jak widzę jestem na drugim miejscu. Wszystko zrobiłem zgodnie z regulaminem, tak przynajmniej sądzę :p Mam doświadczenie spore co do Rookgaardu, miałem kilku roostayerow, największy lvl 16 i wiem gdzie się najlepiej expi. Mogłem mieć 12.7k expa ale zlamiłem początek troszkę:p
Michael Jackson
13-02-2006, 01:45
A ja se zrobilem 13lvl ale Przymulilem i wlaczylem tibiecam na tibie 7,5 no kur wa
A stracilem 4k na rooku ;/;/ i wziasc sie i powiesic
niema tibicam na tibie 7.5, o ile sie nie myle od wersji 7.4 albo 7.5 jest ta sama :P
Sir Asmon Aldoro II
13-02-2006, 17:42
dla mnie ten konkurs był bez sensu -.-
bylo napisane że wystarczy umiec grac a ja przechodzilem rooka 46 leveli temu pozatym bylo pelno noobów a robilem filma od 22.00 do 2.00 na Celescie:(
dla mnie ten konkurs był bez sensu -.-
bylo napisane że wystarczy umiec grac a ja przechodzilem rooka 46 leveli temu pozatym bylo pelno noobów a robilem filma od 22.00 do 2.00 na Celescie:(
Konkurs był z***any mówiąc krótko :P Nie równe szanse dla wszystkich...
Konkurs był z***any mówiąc krótko :P Nie równe szanse dla wszystkich...
Bo ty nie wygrales?
a co mieli na mainie expienie w 4h zrobic znajac zycie byloby tak ze przypadkiem na poczatku filmu w dp stoi 70+lev i free itemy daje i nagrywajacy film przez zupelny przypadek lapie golden legi.BS RH,DSM itp i zaczyna grac na równi z gosciem co ma 8 lev i chain arma +eventualnie roda/wanda dla lev 7+
to twoim zdaniem bylaby równa rywalizacja co nie?
boze jakbym ja organizowal ten konkurs niepozwolilbym jeszcze na przekazanie tego eq ^^ ;)
moim zdaniem kunkurs byl spoko mimo ze mi tak lagowal komp ze jak po 1h mialem 2 czy 3 lev zrezygnowalem ;(
Ricky - Norek
14-02-2006, 13:45
Jest już 12 lvl bo ktoś tam zrobił ponad 13k expa. Ja próbowałem 2 razy. Raz zrezygnowałem bo miałem po 1h 1000 expa (mimo to że wstałem o 4 rany było wszystko zajęte) a drugi raz padłem bo nie miałem lf.
Sir Asmon grales od 22 i narzekasz na cos, jaki to dzielny jestes i pozno wstales lol :p
ja gralem od 1 w nocy do 5 i udalo mi sie wbic 11 906 expa
tylko ze w nocy pojawia sie inny problem tzn gracze z drugiej strony globu - br : P
By the way zastanawiające jest dlaczego Br-y upodobaly sobie europejskie serwery? Sądze,ze teorytycznie na Polnocno-Amerykanskich serwach mieliby mniejsze pingi. Cóż zawsze moge sie mylic :P
Co do tematu mysle ze 10k exp to niewiele dla prawdziwego maniaka :P więc stawiam na >10k
@up Gratz
Duch Guardi
21-02-2006, 07:44
Ja w ostatnich sekundach dobiłem 9k
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.