PDA

Pokaż pełną wersje : Ng = Pa

jaronosk
11-02-2006, 12:38
Napisze tylko o przejawach abuzerstwa względem mnie, a więc: zaczeło sie od tego że Niros (54 MS- NG) kazał mi płacić 10 k, praktycznie za nic. Niezgodziłem sie i zaproponowałem mu sprawiedliwego duela który rozwiąże spór, oczywiście czekałem w umówionym miejscu, niros sie spóźniał 15 minut, ale wkońcu wpadł łaskiawie z 3 kumplami 60~

- tu link do filma >> http://rapidshare.de/files/12534451/braxsolo.rec.html

a ty mój ded >> Feb 04 2006, 14:17:13 CET Killed at Level 45 by Niros
and by Lucifer Valorite - and more.

Niepoddawając sie przeciwieństwom losu :P pare dni po tym zajściu expiłem sobie na dwarf hellu przez około 3h, naraz wpoada jakiś 55 knajt i nic niemówiąc zaczyna se expić, ja mu mówie że ja tu expie i żeby wypie...dalal. Zaraz wpada Xeretza (wtedy 88 ms - NG) i oczywiście zaczoł mnie lać aż niewyszłem , straciłem całego loota i kase w złocie......................

No nic, tak bywa ---.---
Chodziłem se wczoraj po kopalniach szukając wolnego cava......... doszłem do dwarf hella i pisze na liście że expi Geo Aldorian (72 ms - NG ). Zobaczyłem że jest OFFline i koleś co na liście pisze że next, też był off. To nic weszłem se stojąc na ropeplace, i wybiłem z 4 guardy który były przy wyjściu...........
Naraz wlogowuje sie Geo i zaczyna mnie lać, mówie mu sry, przestań i takie tam, ale on nieprzestawał ....... bił nic niemówiąc.

>> Feb 10 2006, 14:10:40 CET Killed at Level 47 by Geo Aldarion

To mnie wkurzyło BARDZO, za nic poprostu dead.
Dzisiaj po ssie ,szybko zajołem se dwarf hell expiłem super sobie do jakoś 11.00 około, bo wpadli tam Geo Aldorian i Steri i oczywiście zaczeli mnie ubijać :...................

10:54 You lose 34 hitpoints due to an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 80 hitpoints due to an attack by Geo Aldarion.
10:54 Geo Aldarion: exori vis
10:54 Braxtoon: Aaaah...
10:54 You lose 29 hitpoints due to an attack by Geo Aldarion.
10:54 Braxtoon: Utamo Vita
10:54 You lose 31 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 24 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 35 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 30 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 29 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 Geo Aldarion: Aaaah...
10:54 You lose 36 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 41 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 37 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 44 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 34 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 24 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 25 mana blocking an attack by Steri.
10:54 You lose 33 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 29 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 30 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 37 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:54 You lose 28 mana blocking an attack by Steri.
10:55 You lose 29 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:55 Braxtoon: Aaaah...
10:55 You lose 26 mana blocking an attack by Steri.
10:55 You lose 29 mana blocking an attack by Geo Aldarion.
10:55 You lose 52 mana blocking an attack by Steri.
10:55 Braxtoon: Aaaah...

tego jest duzo duzo więcej............. jednak tym razem nieudało sie im mnie ubić ;]

po zajściu odrazu gadam z tym Geo.. :
11:03 Braxtoon: Omfg
11:03 Braxtoon: What u want
11:03 Braxtoon: for me?
11:03 Braxtoon: What I do?
11:03 Braxtoon: -.-
11:03 Geo Aldarion: rockgart
11:03 Braxtoon: Hmm
11:03 Braxtoon: Can I know why
11:03 Braxtoon: ?
11:03 Geo Aldarion: yea
11:03 Geo Aldarion: Ur a nigger

tłumacząć na polski, jako powód mojego rookowania dał wiadomość iż że jestem << NIGGER >> - Czarnuhem :D

Niejestm pa, chce mieć tylko przyjemnośc z tej gry i staram sie innym nieuprzykrzać zycia. Ten server powoli spada na psy NG robi se poprostu co chce i jak chce. Jeżeli NG chce żądzić se na servie z 300 stoma graczami online to są na dobrej drodze......, co dziennie słysze od ludzi , czytam różne postay na forach z przykładami strasznego pa i lamesrtwa jakie sobą prezentujom....., oczywiście niemówie że wszyscy ludzie z ng to PA , ALE DuŻa większość ------.-------

naprawde trza coś z tym zrobić,.... albo pozostaje retired albo co ...... niewiem ..... może kupie od zaje...ania Sd i bede wybijał ich pokoleji w cavach ...... :p

Chce tylko powiedzieć : DAJCIE LUDZIOM GRAĆ ****E !!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X(

barathum
11-02-2006, 12:57
I po co sie kluciles z Nirosem o duela bylo zaplacic te marne 10k i zyc w spokoju grac sie i cieszyc sie tym ale ty musiales sie lac i tu widzisz se narobiles bryndzy ale bywa ;] n**b

jaronosk
11-02-2006, 13:09
I po co sie kluciles z Nirosem o duela bylo zaplacic te marne 10k i zyc w spokoju grac sie i cieszyc sie tym ale ty musiales sie lac i tu widzisz se narobiles bryndzy ale bywa ;] n**b

niejestem jakomś cipom żeby płacić niewiadomo za co... :evul:
btw. duel z nirosem raczej niema związku z późniejszymi zajściami (może sie myle). Btw.chce poprostu przedstawić to co sie teraz dzieje na kyrze wszystkim .
Btw. jestes noobem.
btw.niegraj juz w tibie. ;) wyjdzie ci i nam na lepsze B)

Markizek666
11-02-2006, 13:09

Taak ja tak mialem palem, wtedy mialem 28 lev i sie do mnie pryczepil Vudo el Cazador, byl upierdliwy jak c*** kaza dawax kaske itp bo hunt dalem mu 2k a on ok nie masz hunta za 5 dni znowu dawaj kaske dalme p-arma i 1k i znowu i tak by bylo z nim, by pokazal ze ejst cienka dupa i ise boi i by tak do konca bylo
zastanow sie....

Medivh Shady
11-02-2006, 13:10
jak ty tak kazdemu placisz to jestes strasznym frajerem , zaplaci raz to potem kto inny sie znajdzie i znowu wyludzi od niego nastepne 10k bo widzieli ze raz zaplacil wiec mozna powturzyc ten motyw jesscze raz ;)

Morximal
11-02-2006, 13:20
LOL halp ng are pas halp ng keal me halp halp halp no rison halp duel halp bot halp

Salzar Exonios Salvator
11-02-2006, 13:27
Gram na kyrze i wszystko co on napisal jest prawda. Pamietam tego "duela" bylem tam. Sam osobicise raz bylem tylko z Dli wyzucony przez NG. Ale moi kumple z gildi i poza maja ciagle problemy z nimi. Zaplacisz raz i mozesz juz czekac na drugi raz. Nad kyra pojawily sie czarne chmury które ciezko bedzie rozwiac. Pozdro dla kyranów i morganów. :D

barathum
11-02-2006, 13:30
Zal , ja nie place NG bo jestem w NG wiec Braxxton czy jak ci tam badz cicho ;] i nie jestem frajerem

Hunkes
11-02-2006, 13:44
LOL halp ng are pas halp ng keal me halp halp halp no rison halp duel halp bot halp

Morx, jestes cwany bo jestes w NG. Normalnie jush dawno bys siedzial jak pies z podkulonym ogonem. Myslisz ze gdybys nie mial qmpli z Arcani to jush bys mial 70lvl i wogole tak jumaczyl? NIE! Bo NG by cie ciagle wywalalo z nejlepszych expiarni...a jakby widzili ze za szybko espisz...znalezli byle jaki powod zeby cie zabic.

Wiec nie zgrywaj jumaczka ktorym nie jestes. Widziales kiedys serial "swiat wg. kiepskich" i ich napis w kiblu? DObrze pasuje do NG "W kupie sila" Normalnie polowa ludzi z NG w pojedynke to nooby ktore sa przerazone. Najlpeszy przyklad Nirosa... Jak on to powidzial "Bo dziwne to jest ze char o 10lvl mniej chce solo" czyli co wynika z tego? On bije sie tylko ze slabszymi, kiedy wie ze wygra,

Hunkes
11-02-2006, 13:48
Zal , ja nie place NG bo jestem w NG wiec Braxxton czy jak ci tam badz cicho ;] i nie jestem frajerem

No wlasnie a co on moze zrobic? Obawiam sie ze nic... Zaplacic = pomiatanie do konca gry na tym serverze, kolejne zaplaty pod byle powodem. Nieplacic = zginac i grac dalej albo zginac i nie grac bo masz hunta...ale wtedy czujesz sie dumny, ze niepoddales sie pomimo ze wrog byl silniejszy.

barathum
11-02-2006, 13:54
Wcale nie ile razy 30-40 lvle placily moim kolegom i dali im spokoj nie ruszali ich wcale to nie znaczy gnebienia do konca serva a co do morxa nie masz racji bo ja nie znalem nikogo z arcani a jakos daje rade i jestemw NG wiec nie mowi ze morx
gdyby ich nie znal mialby podkulony ogon itp

Hunkes
11-02-2006, 14:25
Wiec powiedz mi czemu oni sie go ciagle czepiaja?
Czemu wyrzucili go z kopalni jak byl pierwszy? Czemu Geo zabil go wczoraj...a dzisiaj probowal to powtorzyc? Dla zabawy...Zaloze sie ze Braxowi nie bylo do smiechu... ciezkie godziny expienia..a tu NG go zabija...nastepne ciezkie godziny epxieiia i odrabiania lvlow a tu znow go zabijaja. Jednak sie on nie poddaje odrabia lvl i expi dalej. I co go postyka...nastepna proba zabicia go, tylko ze sie skonczylo na tym ze nie zginol, ale z pz locka nie moze wyjsc bo NG sie kreci wogol niego, a jego loota 3x zabrali tez PA z ng. Wiec jaki jest powod zeby go tak meczyc?

barathum
11-02-2006, 14:41
z tego co wiem ma red skulla wiec co sie dziwic ;o

Arthas The Keeper
11-02-2006, 14:43
Widze że na Kyrze jakieś po***t grają(nie wszyscy). Na Irdii Jest cięzko 8 wojna o serv też PA było ale nie takie jak tutaj . Ci co tak grają to Jakieś Bite przez starych komputeroholiki X(. A i jeszcze do sprawy tetro :
1 Do sampzera to mu jeszcze duzo brakuje
2 On nie sharuje to co chodzi do 2 klasy wraca o 12 ze szkoly i 9 h gra?? Coś tu jes tnie tak , a kiedy lekcje robi?? nie mowcie ze wtedy kiedy wbija 900+ expa bo to jest nie mozliwe -.-. Chyba ze mu mama zadanie robi!!!!!
To n atyle 3m sie i nie patrz na tych ciulu graj swoja gre :)

Pozdro: Usar

Arthas The Keeper
11-02-2006, 14:44
Male poprawki 900k expa i dalej sadze ze sharuje

barathum
11-02-2006, 15:20
Wiesz ze Polska posiada cos takiego jak FERIE ZIMOWE ?

szkodi
11-02-2006, 15:48
Wiesz ze Polska posiada cos takiego jak FERIE ZIMOWE ?

przez caly miesiac :> nice ;]

barathum
11-02-2006, 15:55
Nie wiem czy wiesz ale sa to 2 tygodnie a jezeli ktos sie poswieca tibi to nie pojsc co 2 dni do szkoly przez 2 tyg to normalne ;o

Hunkes
11-02-2006, 16:06
Hehs. Red skull jest powodem do huntowania? Raczej nie...moze byc co najwyzej
WYMOWKA. Bo nie raz mi sie zdarzalo ze zabilem kolesia bo mial white skulla czy red skulla a zaraz po tym jakis hlvl pisze do mnie ze skull to nie powod bo mogl go zrobic w slusznej sprawie. Jesli jestes z NG to moze napiszesz jaki jest powod
tego ze go huntuja, a moze wlasnie go nie ma wogole?

jaronosk
11-02-2006, 16:25
prosze, niech sie ten temat niezamienia w ,,Ile ownerów ma tetro " ;/

barathum ma 13 lvl na kyrze jak wpisałem ........ ;)

Powodem tego że mam hunta jest to że....... niema powodu........
Huntują mnie bo tak sie im podoba i tyle ............ X(

Nuvii
11-02-2006, 17:54
Niemam nic do NG jako gildi, ale niektórzy jej członkowie to ***ane PA!

Zarezerwowałem sobie jaskinie rotów byłem next, czekałem na nią 2h+ kiedy w końcu poszłem expic. Za jakieś 40min wpada gość zamienia mój list I MÓWI LEAVE bo on teraz expi 8o ja do niego żeby Wypie...ł
Potem pisze do mnie jego kumpel z NG i gada że jak niewyjde to wpadnie do mnie
Ja do niego że niewyjde bo byłem pierwszy, ale jego to h... obchodzi jego kolega mówił że był pierwszy i jemu wieży, wiedziałem że ta kłutnia niema sensu bo i tak nieodzyskam cave.
W drodze do dp gadam mu że jest pa!X(
wtedy on do mnie "Mówisz że ja PA? zaraz sie przejde do ciebie i zobaczysz co to PA
Miałem jeszcze kilka takich przypadków i nie tylko ja
X( X( X(
p.s trzeba coś z tym zrobić, bo niektórzy z ng zadużo sobie pozwalają

~~AnpeR~~
11-02-2006, 18:03
Feb 03 2006, 22:26:40 CET Killed at Level 28 by Lucifer Valorite

miedzy innymi dlatego odeszlem z Kyry... dlaczego padlem?Sam sie dziwie.Wracam sobie elegancko przez ankr z questa na hydra eqq a tu dojazd...tak poprostu za nic.Ekipa ktora byla ze mna na quescie probowala mi pomoc... jednak 54 ed+gran hur+ bohy i sobie zwial... a ja dead zaliczylem :/
a tak btw to dziwne ze padles dzien po tym jak ja padlem :P moze nasze kochane NG of Noobs zrobilo sobie mass pk'ing?
Jaki z tego wniosek?
Nie dawac polakom serva bo zaraz go zdupia!X(

Lechuguitas
11-02-2006, 19:01
Na kazdym servie znajdzie sie pa .... wiec nie ma sie co dziwic nie mozna mowic ze cala guilda to pa , czyny paru osob nie swiadcza o calej guildi..

szkodi
11-02-2006, 23:23
Nie wiem czy wiesz ale sa to 2 tygodnie a jezeli ktos sie poswieca tibi to nie pojsc co 2 dni do szkoly przez 2 tyg to normalne ;o

http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_insom/

sprawdzcie kyre :)

ot prosze :

22h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-25
23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-27
21h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-30
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-31
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-14
22h 15m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-21
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-30
23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-02
23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-06
23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-07
21h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-09

Cos dalej nie pasuje? :) Ot kilku frajerkow bawi sie ostro bo nikt mi nie powie ze ktos moze zawalac nawet jedzenie i wyproznienie sie w WC siedzac 24h online odliczajac tylko i wylacznie server save'y jak widac kilka razy (23h i 45 min). Jezeli ktos mysli ze zrodlo jest niewiarygodne to jakies 2 lata temu GMowie nagrodzili Pskonejotta za caly ten skrypt, a wiec potwierdzili jego wiarygnodnosc. Tetrouserzy sa poprostu smieszni, a ja tylko czekam co zrobi Xeretza ;) Good luck :> Bedziecie znowu pewnie po kilkadziesiat godzin siedziec robiac nowy char ;) Tym postem mam nadzieje ucialem wszelkie opinie co do samodzielnego grania na Tetrze ;]

Serapis Seledian
12-02-2006, 02:17
Ja do tetra mam 2teorie :
1 - sharer i banda kretynow co nim gra :P
2 - taki dzieciaczek co poza PC zycia nie ma i siedzi online non stop [ nie wiem czy sie tak DA, ale jest mozliwe ze 1 dzien gra CALY a inny odpoczywa...

a co do tekstu "jak grasz w tibie to nic wielkieg oco 2dzie n nie isc do szkoly "

kpisz kolego ? gra nie moze byc wazniejsza od twojego zycia. Jeśli ktoś nie idzie do szkoły bo chce grać to jest żałosny.

A co do PA - nie wszedzie polacy robia wioche :P, a to co opisał kolega to ewidentny przykłąd ze paru kretynów potrafi innym popsuć zycie :).

Salzar Exonios Salvator
12-02-2006, 12:27
Feb 03 2006, 22:26:40 CET Killed at Level 28 by Lucifer Valorite

miedzy innymi dlatego odeszlem z Kyry... dlaczego padlem?Sam sie dziwie.Wracam sobie elegancko przez ankr z questa na hydra eqq a tu dojazd...tak poprostu za nic.Ekipa ktora byla ze mna na quescie probowala mi pomoc... jednak 54 ed+gran hur+ bohy i sobie zwial... a ja dead zaliczylem :/
a tak btw to dziwne ze padles dzien po tym jak ja padlem :P moze nasze kochane NG of Noobs zrobilo sobie mass pk'ing?
Jaki z tego wniosek?
Nie dawac polakom serva bo zaraz go zdupia!X(

Ja tu chce zauwazyc ze serwer nienalezy tylko do polaków. Lider NG oraz pare jego meberów w czym Xerteza to sa swe. Wniosek z tego taki ze serwer niejest polaków tylko NG w którym przewazaja polacy.

Legiren
12-02-2006, 16:28
nie ktorzy z ng sa spoko ziomy naprawde :) ale denerwuje mnie to ze calymi dniami siedza na najlepszych expowiskach i nie daja nikomu innemu dzisiaj poszlismy sobie na hydry oczywiscie byly zajete przez Geo ~i Lucyfera ja mowie do Geo how long bo chcielismy sobie na hydrach poexpic on mowi 50 h i chcial prawie z sd mnie pociagnac ale nie trafil bo zszedlem na dol , zalozyciel tego postu jak wracalismy ekipom z hydr to widzielismy Ciebie jak waliles jakiegos kolesia i masz red skula -.- i Ty mowisz ze inni robia pa jak sam Ty robisz pa potem jak jeden z naszych zapytal sie czy lejemy Ciebie odpowiedziales " ****a bo bedziecie mniec hunta u jakiegos 70 + " no coment ...

Dwik
12-02-2006, 18:32
Tetro nawet nie zdaje sobie sprawy, że Xeretza, Mizaeron etc. chcą go po prostu wy***ać z serva. Na razie oczywiście klepią lvle, są friendami i są happy jak ta Era. Jak niedługo będą się czuli wystarczająco mocni oraz będą mieli poparcie częsci członków NG to Tetro i sp. z.o.o. może mieć naprawdę prze***ane. Już teraz Xeretza od*******a PA na duża skalę (wystarczy popatrzeć deady 50 - 60lvli) i można się przekonać kto jest Spritem na Kyrze. Mam nadzieję że nie będzie tak c***owo jak jest teraz ;]
Pozdro~

jaronosk
12-02-2006, 18:52
nie ktorzy z ng sa spoko ziomy naprawde :) ale denerwuje mnie to ze calymi dniami siedza na najlepszych expowiskach i nie daja nikomu innemu dzisiaj poszlismy sobie na hydry oczywiscie byly zajete przez Geo ~i Lucyfera ja mowie do Geo how long bo chcielismy sobie na hydrach poexpic on mowi 50 h i chcial prawie z sd mnie pociagnac ale nie trafil bo zszedlem na dol , zalozyciel tego postu jak wracalismy ekipom z hydr to widzielismy Ciebie jak waliles jakiegos kolesia i masz red skula -.- i Ty mowisz ze inni robia pa jak sam Ty robisz pa potem jak jeden z naszych zapytal sie czy lejemy Ciebie odpowiedziales " ****a bo bedziecie mniec hunta u jakiegos 70 + " no coment ...

Hhshshs, człowieku niebądź smieszny, ten koleś o kuim mówisz miał red scula tak jak ja i zaczol mnie lać pierwszy, ja stoje se sam a tu namnie leci z 6 typa ~50.......
I jeden z was sie zabytal reszty : ,,Lejemy ?? " , no to musiałem cos powiedzieć --.--. Nieznasz mnie to sie niwypowiadaj !!

Witmac
12-02-2006, 19:19
Taaa też grałem na kyrze i pare razy tego doświadczyłem... ale to norma niema serva gdzie hlvl nie są PA

@Salzar Salvator

pamietasz mnie jeszcze??:P

Okonius
14-02-2006, 07:20
Ja tez zrezygnowalem z kyry bo ten server smierdzi niby bylem "Od nich" ale jak patrzylem na Pa i na to jak nooby walcza o durne roty jakich idiotow z siebie robia to stwierdzilem ze to nie dla mnie mam tyle szczescia ze na emperze wybuchla wojna i dolaczylem do strony ktora mniej mi w zyciu zrobila i jak narazie wygrywamy :))

Volerasi
14-02-2006, 09:24
No coż tak to jest NG bedzie pa i nikt im sie nie postawi wbiją lvl az bede na tyle mocni by wy***ac tetra z serva.

Co do tetra to pewnie z 3+ ownerów ma poniewaz jest online praktycznie caly czas.

Becherovk
14-02-2006, 09:37
Ja to takich ludzi jak Tetro nie rozumiem. To jest tylko gra, a oni uważają to za jakieś wyścigi, jakby to była rywalizacja w RL life. No dajcie spokój, toż to jest nałóg. Są tacy ludzie, którzy po za tibią nie widzą świata, całymi dniami siedzą przy kompie, nie wychodzą do ludzi i tylko w tibie grają. Wg mnie tetro albo ma 3 ownerów jak to wszyscy mówią albo ma ze sobą jakieś problemy.

Casteama
23-03-2006, 11:04
kazdy kto ma dobre znajomosci,lvl,gildie panujacą jest PA a ze komus sie nie powodzi albo nie umie grac to lapie hunted sprawiedliwosci na tym swiecie nie ma :) a czy ktos siedzi 12h dziennie to juz nie wasz problem jak wam sie cos nie podoba to nie grajcie albo non pvp wita z cachero se pobajerzycie haha xD

Shokei
23-03-2006, 14:12
poskarż sie dla mamyy :p
btw nic na to nie poradzisz ;] life is brutal ;] staraj sie im nie wchodzić w parade
sytuacji nie znam bo nie gram na kyrze ;]

notop
23-03-2006, 15:18
pa to norma w rzadzacej glidi;]