Pokaż pełną wersje : Aldora War Eternal March Vs Anima
Krol Macius I
11-02-2006, 17:24
Witam,chcialem tu podac filmik z wojny ktora odbyla sie cos kolo 30 minutek temu,film swiezy bo sam nagrywalem
Your FingerB)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478
rehost xD
Ehh.. czego wszyscy dają pliki na rapidshare?-.-
~Rehost~
Crafty Pall
11-02-2006, 17:50
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478
rehost.......
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)[/QUOTE]
Royal Kaszalot
11-02-2006, 17:59
good wojna, najwiekszy *******ony noob nisogaf ****a doslownie az mnie sciska co ten koles robi, wolaja go a on nic 105 elite ****a a sie patrzy daje sobie reke uciac ze na wojne ma tylko uhy 0 ale to 0 runek i manasow powinien zrobic jak niektorzy odejsc z EM a nie stac i sie patrzyc jak noob
__________________________________________________ _____________
No Comment
Crafty Pall
11-02-2006, 18:04
good wojna, najwiekszy *******ony noob nisogaf ****a doslownie az mnie sciska co ten koles robi, wolaja go a on nic 105 elite ****a a sie patrzy daje sobie reke uciac ze na wojne ma tylko uhy 0 ale to 0 runek i manasow powinien zrobic jak niektorzy odejsc z EM a nie stac i sie patrzyc jak noob
No Comment
Mi sie zdawalo ze Xadros to rl kumpel Nisogafa heh..............
Diamonic
11-02-2006, 18:15
HAHAHAHAHAHA!! Masa own3d! HAHAH!! Nareszcie :D Należało mu się, xD. Pół Animy wybiet, HAHAH!!
Wypas film, nic tylko ściągać! :D
-Diam~
[EDIT]:
Z tego nie mogę:
18:22 Piromann: legenda chociaz wyszedl z pz?
18:22 Vagraav: nie
18:22 Vagraav: legenda
18:22 Piromann: maujhauhauahuahuha
18:22 Vagraav: loga dala
18:22 Piromann: xDDDDDDDDD
18:22 Vagraav: cipa
18:22 Piromann: zal mi chlopaczka
Pomiędzy tym były nic nie dające wypowiedzi, tzn. nie na ten temat. xD
Royal Kaszalot
11-02-2006, 19:18
Mi sie zdawalo ze Xadros to rl kumpel Nisogafa heh..............
ludzie sie frajerza -.-
<hahaha> Masa dedaj ****o !! Oby tak dalej Wizak jeszcze z 3 razy go uwal !!
Nie nawidze Masa~ !! Smierdzi od niego !
SHU,Xavierr,Royal Mazio ,Vamill, Don Mlaskanoo ROXXXXXXXXXXXX
__________________________________________________ _________
Pozdro Dla LUBACZOWA !
Evil Maul
11-02-2006, 19:33
No Comment
sam jestes noob . Jeżeli nie widziales calej akcji na edron to nie pierodl bo film byl robiony przez error -.- . Po drugie nie powinnio cie interesowac ile mam run bo to moja sprawa . A jak taki cwaniak jestes to pokaz co potrawisz chetnie bym zobaczyl ( ale wiem ze jestes beret i nie masz co mi pokazac ) . Wiem ze mnie wołali ale jak mialem przejsc lolku ? przefrunac przez nich ???? i widac ze gówno sie znasz od razu widze ze nie masz co powiedziec tylko wyzwiskami rzucasz . -.- . Jak widzisz twojego rl kumpla shirit iron sam odszedł czyżby scared ????
co za piczki tu sie udzielaja na forum , tylko umieja gnic z dedow innych osob, obrazac ich, chociaz na temat tibii nic nie wiedziec...ahh te niezawodne ~15lvle(~13 lat)
Royal Kaszalot
11-02-2006, 20:58
sam jestes noob . Jeżeli nie widziales calej akcji na edron to nie pierodl bo film byl robiony przez error -.- . Po drugie nie powinnio cie interesowac ile mam run bo to moja sprawa . A jak taki cwaniak jestes to pokaz co potrawisz chetnie bym zobaczyl ( ale wiem ze jestes beret i nie masz co mi pokazac ) . Wiem ze mnie wołali ale jak mialem przejsc lolku ? przefrunac przez nich ???? i widac ze gówno sie znasz od razu widze ze nie masz co powiedziec tylko wyzwiskami rzucasz . -.- . Jak widzisz twojego rl kumpla shirit iron sam odszedł czyżby scared ????
****a toc lepiej odejsc a nie udawac cwaniaka ze sie bierze udzial w wojnie a jak cos sie dzieje to sie wylogowywac i udawac ze lagi sa.
KORWA NISO NIE CFFFANIACZ NAM tu TYLKO POKAZ CO POTRAFISZ!!
GOWNO UMIESZ I TYLE :baby: JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL 8o I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM :)
Royal Kaszalot
11-02-2006, 21:18
GOWNO UMIESZ I TYLE :baby: JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL 8o I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM :)
popieram tylko bez kitu z 80+ ale na twoje pvp to bys sie nei wyuchal jak by cie walilo 2 sorkow 40 lvl i jeden 60 zeby mogl tylko ue walnac hahaha
Evil Maul
11-02-2006, 22:40
no coment...nie bede z toba gadał bo szkoda mi na ciebie słów . Wiesz dlaczego lubie czytac forum tibi.pl bo są tutaj takie nOOby jak ty ale ty juz najwiekszy
Evil Maul
11-02-2006, 22:43
no coment...nie bede z toba gadał bo szkoda mi na ciebie słów . Wiesz dlaczego lubie czytac forum tibi.pl bo są tutaj takie nOOby jak ty ale ty juz najwiekszy . A dlaczego ty takiego kozaka z siebie robic a nic nie potrawisz tylko bluzgac z caps~lockem umiesz . Nie rozsmieszaj wes mi ty nie mów nic o fragach bo ty jakiekolwiek fragi to złapałes na ot'sie i to jeszcze z dobrym botem
PS:
srrry za tego wcześniejszego posta ale cos mi sie z kompem zkiepalo xd
Hahahahahaaha. Hail Anima??? Pffffffffff.......Popadali jak leszcze, a szczegolnie Masakrowiec. Swietny film. Polecam. Mam nadzieje ze Masakrowiec skonczy gre. Hail EM !
GOWNO UMIESZ I TYLE JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM
Frajerze nieudzielaj sie bo jestes noob:) a przepraszac to ty i tak biedziesz...juz niedlugo tak jak na Hip-hop desancie buahahaha twardzielu :]
P.S Filmik spox tylko lipa ze niewidac jak Masa~ pada xDD
Royal Kaszalot
12-02-2006, 04:51
jak tkos jest slepy to neiwidac
Cwaniak.. jakbys mial, 105+ ek.. to co bys ****a na wojnie zrobil..? Wez sie ****a zastanow, ek, jest jedynie do trapowania/bloczenia.. a ten fragi od razu-.- oo.. moze niech od razu z 10 fragow zlapie, co..?
You have been pwn3d.
Nie umiecie grac - nie oddzywajcie sie-.-'
Signed
//Ero..
Royal Kaszalot
12-02-2006, 06:27
Cwaniak.. jakbys mial, 105+ ek.. to co bys ****a na wojnie zrobil..? Wez sie ****a zastanow, ek, jest jedynie do trapowania/bloczenia.. a ten fragi od razu-.- oo.. moze niech od razu z 10 fragow zlapie, co..?
You have been pwn3d.
Signed
//Ero..
do bloczenia moze i masz racje, ale ****a to jest noob czlowieku nawet nei wnikaj (postac jest dobra) ale grasz pffffffffffffff 0 pvp 0 umiejetnoscie gry samo to swiadczy o tym ze nawet na demony sie boi isc -.- ****a on nawet na dle nei chodzi a co demony haha
You have been pwn3d.
Signed
//Ero..
tak mowisz ze ek do blokowania/trapowania a popatrz na fragi wojny eli 2 beny 2 i to ek
tak mowisz ze ek do blokowania/trapowania a popatrz na fragi wojny eli 2 beny 2 i to ek
-.-' Do***ales ostro.. 105ek+ a 204ek+ to kurde roznica?
Nie licze Benny'ego, bo on umie grac, i to bardzo dobrze..
@Royal Kaszalot
Dobra, ile grasz w tibie?-3 lata? Jaki lvl miales najwiekszy?-20lv?
You have been pwn3d second time.
Knight dopiero zaczyna "coś" wiecej "robic" na wojnie jak ma 130lv+ Wtedy juz dosc ladnie "exori" wchodzi, i jesli skilluje w sworda, to moze niezle combo walnac (ice rapier + exori = 60-70lv sorc dead..)
Signed
//Ero..
Bah.. Masa sie zgiol.. Kazdy wie chyba czemu.. 2 sdki, explo~dead.. EM~ wykorzystalo minus sorcow - malo hp.. Ale pytanie- Czemu Masak na Utamo Vita, albo Energy Ring nie siedzial?- Czy by go to uratowalo? Sadze ze tak.. Masak popelnil blad, ktorego jak mysle, juz nie bedzie chcial popelnic 2 raz..
Signed
//Ero..
Pepcio11500
12-02-2006, 13:38
Fajnie ze Masakrowiec padł nielubie go bo zabił mnie kiedys na tescie blahahah~:evul: :cup:
12-02-2006, 13:46
Dobrze zorganizowana bitwa.Ja jestem zadowolony:)
ja bym to nazwal chaosem totalnym i powiedzialbym ze tylko przewaga w ilosci osob i lvlach pozwolila wam wygrac bo jak by byly rowne szanse to z taka organizaja nic byscie nie zdzialali
Diamonic
12-02-2006, 15:16
Erolik przestań zgrywać osobę umiejącą grać, jedyne co robisz na forum to asslickin'.
Pwn3d? Huhu...
Komandos
12-02-2006, 15:44
łapanie fragów w takich sytuacjach to pewnego rodzaju loteria, no bo jakim cudem Estrella Aline złapała fraga na Wobuganie(ktoś mówił, że się nie dziwi, że Eli złapał fraga i to samo o Bennym)? Wobugan mógłby się uhnąć lub zostać przez kogoś uhnięty z tłumu i paść sekunde później to kto inny by go zfragował.
peAce
Finger..
12-02-2006, 16:29
ja bym to nazwal chaosem totalnym i powiedzialbym ze tylko przewaga w ilosci osob i lvlach pozwolila wam wygrac bo jak by byly rowne szanse to z taka organizaja nic byscie nie zdzialali Nie wydaje mi sie.. z reszta nikt animie kazal sie bic tylko eli zarzadal wojny a oni mogli wybrac i to nie em wina ze maja wiecej ludzi w gildi. Co to fragowaniaa to tak jak powiedzial komandos "loteria" a masa mysli ze ma 150msa to zabije kazdego...ale przekonal sie ze kazdy moze zabic jego ;]
Where been Sacrifice, I there been too.... Bye ;]
Nie wydaje mi sie.. z reszta nikt animie kazal sie bic tylko eli zarzadal wojny a oni mogli wybrac i to nie em wina ze maja wiecej ludzi w gildi. Co to fragowaniaa to tak jak powiedzial komandos "loteria" a masa mysli ze ma 150msa to zabije kazdego...ale przekonal sie ze kazdy moze zabic jego ;]
Where been Sacrifice, I there been too.... Bye ;]
dobra ale angielskiego moglbys sie douczyc ;) nie mowie ze biedni anime itp bo mam przyjaciol i tu i tu tylko mowie ze wcale nie ma co chwalic waszej akcji na edron bo to byla kompletna dezorganizacja
WEZME JA ZA KIJA ZA*******E W RYJA ZA MOJĄ ANIME ZA MOJĄANIME ! :d
HAIL ANIMA
Keisuk Cichy
13-02-2006, 09:37
Hej Panie legenda, ja mam tlyko jedno bardzo grzeczne pytanie, wciąż nigdzie na nie nie odpowiedziałeś:
pyt:GDZIE I CO ROBIŁEŚ PO DEDZIE MASAKROWCA ? :p
odp: Chowałem sie za murem czekajać az zniknie pz lock, kiedy inni z mojej gildi walczyli jescze...
Wiec tak tak, czekamy na filmek widziany Twoimi oczyma, pokaż nam to wsyztsko:) Chociaz na filmie Fingera~ to i tak ładnie widać:)
Co do szyderstw z Ciebie na RL to nie wnikam-.-
Hmmm...co ja to chciałem jescze powiedziec....aha...ktoś mówił ze to był chaos...NIE, to nie był chaos, popatrz na deda Masaka~,lub chociażby deda Chezwalli. Cele byly na biezaco wybierane, nie lalismy kazdy kazdego, i lalismy w odpowiednich momentach:)
Dodatkowo musze troszke walnąć smiechem z Bongos Knight, bo nie na codzien pada 90 EK na jedno combo z SD:), w dodatku bylo nas chyba 3 albo 4 palkow przy nim...:)
14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl
xddd
stasio druid
13-02-2006, 19:02
"14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl"
Tak to mnie dobiło ogladajac ten film... Koles który na wspołe rozwalał BW z Masakrowcem stał i sie patrzył... No comennt
Człowieku bez przesady...
Hail EM dawac ich panowie
Nemesis_sF
13-02-2006, 19:07
Hej Panie legenda, ja mam tlyko jedno bardzo grzeczne pytanie, wciąż nigdzie na nie nie odpowiedziałeś:
pyt:GDZIE I CO ROBIŁEŚ PO DEDZIE MASAKROWCA ? :p
odp: Chowałem sie za murem czekajać az zniknie pz lock, kiedy inni z mojej gildi walczyli jescze...
Wiec tak tak, czekamy na filmek widziany Twoimi oczyma, pokaż nam to wsyztsko:) Chociaz na filmie Fingera~ to i tak ładnie widać:)
Co do szyderstw z Ciebie na RL to nie wnikam-.-
Hmmm...co ja to chciałem jescze powiedziec....aha...ktoś mówił ze to był chaos...NIE, to nie był chaos, popatrz na deda Masaka~,lub chociażby deda Chezwalli. Cele byly na biezaco wybierane, nie lalismy kazdy kazdego, i lalismy w odpowiednich momentach:)
Dodatkowo musze troszke walnąć smiechem z Bongos Knight, bo nie na codzien pada 90 EK na jedno combo z SD:), w dodatku bylo nas chyba 3 albo 4 palkow przy nim...:)
hahahah a co ty robiles jak cie masa pojechal solo buahahahhahaha
gz Keisuk ty jestes number łan on aldora xD
Fajny filmik :), najlepsze bylo
19:10 Warning! The murder of Boski romman was not justified.
xDD
Tak to mnie dobiło ogladajac ten film... Koles który na wspołe rozwalał BW z Masakrowcem stał i sie patrzył... No comennt
A co nemtor ma zrobic jak masak i eli to jego najlepsi kumple? nie moze dolaczyc do wojny i koniec... czlowiek ma jeszcze troche honoru nie to co niektorzy
Lord Smencik
13-02-2006, 20:56
ladne combosy :] szkoda ze Nemtor nie walczy ^^
Ja osobiście jestem neutralny (Giń Masa, giń! B) ). Ale podobało mi się jak chłopaki z EM rozwalili połowe Animy (i znowu powiniennem napisać: "Giń Masa, giń! :) )
No walki sa zaciekle i teraz juz powiedzialbym wyrownane , zycze powodzenia tylko jednej ze stron (wiadomo ktorej) !
Keisuk Cichy
14-02-2006, 09:20
Oh ..wczoraj było ciezko...wyłapałem teleporta do świątyni:)
Ale jak ja to uwielbiam...ten dreszcyk emocji....
OK....bless activated-ready to ROUND 3;)
Royal Kaszalot
14-02-2006, 09:24
Oh ..wczoraj było ciezko...wyłapałem teleporta do świątyni:)
Ale jak ja to uwielbiam...ten dreszcyk emocji....
OK....bless activated-ready to ROUND 3;)
3maj sie keis :D liczymy wiezymy w ciebie ze teraz ty zlapiesz fraga na masie :D
Arthevariel
14-02-2006, 12:44
Po 1. Masa i Eli to jego dobrzy qmpel
Po 2. To wojna Anima vs EM a nie Anima+Chosen Ones vs Em albo AnimavsEM+Chosen Ones...
Zastanow sie zanim cos napiszesz
Jestem na filmie :] jak milo.. zabilem Qufa i grzalem Eliego ale nic z tego nie robil .... Anima Rox, Masakra ROX, ALDRUHN ROX! WIZAK BOTTER!
Po 1. Masa i Eli to jego dobrzy qmpel
Po 2. To wojna Anima vs EM a nie Anima+Chosen Ones vs Em albo AnimavsEM+Chosen Ones...
Zastanow sie zanim cos napiszesz
Po 3. to jak to wojna Anima vs Em to na *** tam pol sacri polazlo -.-
Evil Maul
14-02-2006, 16:31
Po 3. to jak to wojna Anima vs Em to na *** tam pol sacri polazlo -.-
Gdyż Sac~~ jest zawsze gotowe pomóc EM i tak samo jest z EM
ANIMA ROXXX, MASA~ ROXXX, ALDRUHN ROXXX!!!:D Jak juz ktos powiedzial EM to emeryci.:] Mały Wizak to śmierdzący F*UT, a po za tym Masa solo składa Wizaka jak chce!!!B)
Diamonic
14-02-2006, 17:03
ANIMA ROXXX, MASA~ ROXXX, ALDRUHN ROXXX!!!:D Jak juz ktos powiedzial EM to emeryci.:] Mały Wizak to śmierdzący F*UT, a po za tym Masa solo składa Wizaka jak chce!!!B)
Nieładnie się tak podszywać kretynie.
-.-
-Diam~
Gdyż Sac~~ jest zawsze gotowe pomóc EM i tak samo jest z EM
Bo em by sobie samo nie poradzilo hahah chociaz jest was 50+ i wiekszosc 100+ to nie mozecie se poradzic z 28 osobowa glidia
ŻAL69
HAIL ANIMA
Nieładnie się tak podszywać kretynie.
-.-
-Diam~
A kto mówi że sie podszywam?? Przecież wszyscy chyba wiedzą że ni jestem prawdziwym Nemtorem, a jak ty uwierzyłeś to ty jesteś kretynem loluB)
ale brac kogos nick to jest jedna z najbardziej lamowskich rzeczy jakie mozna zrobic
A kto mówi że sie podszywam?? Przecież wszyscy chyba wiedzą że ni jestem prawdziwym Nemtorem, a jak ty uwierzyłeś to ty jesteś kretynem loluB)
hm, z twojej wypowiedzi to widac ze jestes nie wychowanym bachorem ktory sie podszywa pod kogos, nie majac o nim pojecia, widzialem twoje wczesniejesze posty tam bylo takie cos, brales nemtora domek, poprostu kopiowales z jego photobucketu
Nemesis_sF
14-02-2006, 19:07
Anima ładnie zafragowala xD tak dalej szkoda ze dzis em niechcialo battle ale cuz bywa xD
zal69 ^^
14-02-2006, 20:44
hm, z twojej wypowiedzi to widac ze jestes nie wychowanym bachorem ktory sie podszywa pod kogos, nie majac o nim pojecia, widzialem twoje wczesniejesze posty tam bylo takie cos, brales nemtora domek, poprostu kopiowales z jego photobucketu
Pierwszy raz się z tobą zgadzam. ._.
-Diam~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.