PDA

Pokaż pełną wersje : Najśmieszniejsza Sytuacja

Stron : 1 2 3 [4]

XozzQ
30-01-2009, 17:19
Padlem jak to przeczytalem xD :

17:01 Hoption [4]: sell mace 33k'

:D

KrEmAs KAc
18-02-2009, 15:28
zasłanianie poison field na Rooku syfem i mówiąc kolesiom ,że się przejście oworzyło.

Plejer
20-02-2009, 19:54
Ja jak pierwszy raz grałem w Tibię to w podziemiach nic nie było widać, więc poszedłem do sklepu na rooku gdzie sie sprzedaje itemy i napisałem buy utevo lux i sie ze mnie śmiali a ja nie wiedziałem o co im chodzi. A mój kolega jest tak tempy że mu wmówiliśmy że z dwarf guarda spada golden armor i przez tydzień expił na guardach i nam sie żalił że mu jeszcze nie spadł albo jak uwierzył że ze snake wypada PACC.

Mynikal
21-02-2009, 21:12
Ja miałem tak. Gdy pierwszy raz grałem i zabiłem Rata i wypadło takie kółka złote to powiedziałem kolesiowi żeby mi takie zbierał. I miałem tego z 4bp. Potem przez przypadek kliknąłem na to i wyskoczyło mi "Gold" i wtedy się skapnąłem, że to kasa. Podzieliłem się na pół z nim.

Arli
07-04-2009, 20:09
Cofnijmy sie w czasie o jakies dwa lata. Moj pierwszy char. Ide sobie na wilka zeby troche zarelka zdobyc, a tu nagle podbiega taki delikwent i mnie blokuje. "Give me 100 gp or die" ja tak patrze taka zdezorientowana moze i bylam wtedy newbie, ale troche sobie przed gra poczytalam i wiedzialam ze i tak koles gowno mi moze zrobic. Napisalam cos w stylu "hahaha. You´re so funny". On cos w stylu "I´m not joking". No i tak zaczela sie klotnia. Ja go wysmiewalam on sie wkurzal i ze stu gp pomalutku doszlismy mniej wiecej do takiej liczby 100000000000. W koncu gadka sie delikatnie zmienila "give me your money or you never gonna move from this pleace", ja na to "we see who is stronger". I tak stalismy jak Ci debile. Po jakiejs minucie doszlam do wniosku, ze zglodnialam. Napisalam mu "if you wanna stay here for ever ok, but i´m hungry and i´m going for something to eat. Wait for me".
Jak przyszlam to juz goscia nie bylo. Nie poczekal na mnie;(

Haha. To moja pierwsza i w sumie jedyna az tak glupia sytuacja. Mam do Niej sentyment czy cos w tym rodzaju :baby:.

Serio22
14-10-2009, 23:29
Elo
Mysle ze mozna podawac tutaj sytuacje z maina... Autor nic o roku nie pisal... ;p

Wiec pkuje sobie moim 11 pallkiem dla fun .. :D
Widze jakis 26 pallek ciagnie lootbaga... Podbiegam a tu 6k oz... 8o :evul:
Same mace itp.
Ja sprytnie go atakuje, on zostawia loota i biegnie pare kratek do mnie potem ja sie odsuwam, i biegne do lootbaga a kumpel go bloczy... i tak 6k loota w wodzie plywalo... :D :cup: ale mielismy breche z kumplem na skype... :D:D:D:D

pozdro

Daj to do tematu noob sytuacje, z nie zabawne bo tu tylko opisujesz jaki z Ciebie noob.

Tutaj mój śmieszny cytat:

20:13 XXX [90]: jakbym mial czas to bym nawet ja gnebil i przesuwal spotkania
20:13 YYY [11]: u nas na lekcji ksiadz mowil ze nie mozna przekladac spotkan z dziewczynami :P
20:17 XXX [90]: to juz wiesz dlaczego jest ksiedzem

Jezus'mistrz
15-10-2009, 16:31
Elo
Mysle ze mozna podawac tutaj sytuacje z maina... Autor nic o roku nie pisal... ;p

Ale to jest dział "Tajemnice Rookgaardu".Nie widzisz noobie?Gz.

PS.wiem że on ma to w d... co tu napisałem bo raczej na forum nie wchodzi :)

@Topic

A ja jak byłem noobem to sie wina napiłem i chodziłem pijany po całym rooku, hahahhauhahuahua

Beh0lder
15-10-2009, 17:44
Ale to jest dział "Tajemnice Rookgaardu".Nie widzisz noobie?Gz.

PS.wiem że on ma to w d... co tu napisałem bo raczej na forum nie wchodzi :)

@Topic

A ja jak byłem noobem to sie wina napiłem i chodziłem pijany po całym rooku, hahahhauhahuahua

A jego post jest z przed 8 miesięcy ? :P...
@top
xxx[2]: ale z ciebie noob
yyy[3]: to ty jesteś noob !

hahaha ale smieszne no ja nie mogę aż sie ze smiechu zwijam ;)

Wiesz
04-11-2009, 19:28
Chyba nie trzeba nic dodawać:
http://img177.imageshack.us/img177/4241/czakiczimipost.png