Pokaż pełną wersje : Wojna.
Diamonic
11-02-2006, 18:52
War Eternal March vs. Anima. Aktualny wynik to 9:7 dla Eternal March.
Link do oficjalnej "frag list": http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1124757
Filmy:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478
http://rapidshare.de/files/12854498/Em_vs_Anima_1_day_080206.rec.html
http://rapidshare.de/files/13194550/Burn_em.rec.html
http://rapidshare.de/files/13194637/waraldora2.rec.html
Sry za rapid~ jak ktoś może to niech zrobi rehost i mi linka wyśle na PM.
pozdro600
-Diam~
[EDIT]: Nie mam czasu tego uzupełniać, szkoła sux...
Komandos
11-02-2006, 19:06
:) w końcu po wielu bitwach na forum jakaś akcja i odrazu masak dead :D
no poprostu lepiej być nie mogło, szkoda tylko, że Aldruhn nie padł.
No nic, czekam na kolejne akcje GL EM
@up
ty po***ana jestes, jak nic nie wiesz to nie gadaj debilku a co do wojny to wole zeby byl peace
Diamonic
12-02-2006, 00:07
@up
ty po***ana jestes, jak nic nie wiesz to nie gadaj debilku a co do wojny to wole zeby byl peace
A ty ile wiesz? Cały twój świat to jedno wielkie PZ. W dodatku Komandos i Ja (nie wiem do kogo to było) jesteśmy facetami... no przynajmniej ja, nie wiem jak Komandos. ;p Co tu dużo wiedzieć, fakt faktem jest, że przed tym tylko na forum "walczyli". Jak sam ch*** wiesz to się nie wypowiadaj, a tak w ogóle w każdym temacie chcesz pokazać jakim jesteś idiotą?
pozdro600
-Diam~
@up
na pewno wiem wiecej od ciebie, wiec juz do mnie nie pisz bo smierdzi
Komandos
12-02-2006, 11:20
ja jestem facetem też.
co do scorpa: był pokój około rok i wystarczy, aldora zrobiła się bardzo nudna a teraz przynajmniej się coś dzieje. Nie wiem na jakim świecie grasz, ja swego czasu grałem na aldorze i poprostu pewnych osób nie lubie dlatego się ciesze, że np Masak padł, będę też szczęśliwy jak Aldruhn padnie. Jak nie lubisz wojen to przecież możesz grać na światach Non-Pvp. Ja chociaż już nie gram na Aldorze, to wiem jaka tam panuje sytuacja, troche z forum i troche od znajomych którzy jeszcze tam grają (nie, to nie są 20lvle :) )
pozdro
Crafty Pall
12-02-2006, 11:42
Hi Komandos :>
Komandos to nie jest jakiś nowicjusz na Aldorze razem swoimi starymi charami walczylismy przeciw BW. Fakt faktem ze po wojnie na forum w koncu byl open battle i jest 7:1 dla EM chociaz Anima nie ma zlej sily mogliby to poprostu lepiej rozegrac. Zaskoczyl mnie Bongos knight 90 lvl a uhnal sie ze 3 razy i padl.......EM trapnelo Relaya, Wobugana i oni padli Anima strapowala Shaela i Ispiniusa ale udalo im sie uciec, Anima jets troche slabo zgrana.
Diamonic
12-02-2006, 12:21
@up
na pewno wiem wiecej od ciebie, wiec juz do mnie nie pisz bo smierdzi
Przestań już z siebie robić idiotę na forum panie "mam-teddy-beara".
-Diam~
Lol, w tym temacie powinniscie sie raczej wypowiadac na temat wojny, a nie sie glupio klucic....
Em prowadzi, ale cos czuje, ze to sie szybko zmieni...
Crafty Pall
12-02-2006, 21:46
8:1 dla Em
Steven Carter padl na kicku
Nemesis_sF
13-02-2006, 21:58
dzis anima nabila 6 fragow ;]
Jakie jak mozesz podac :)
Keisuk Cichy: Feb 13 2006, 17:21:38 CET Killed at Level 102 by Masakrowiec
Xasparox: Feb 13 2006, 06:36:01 CET Killed at Level 90 by Penthelisea
Quf: Feb 13 2006, 17:54:55 CET Killed at Level 96 by Vanessa Cage and by Waldman
Ohm Hare Krishna: Feb 13 2006, 17:13:43 CET Killed at Level 96 by Masakrowiec
Archaond: Feb 13 2006, 17:47:59 CET Killed at Level 96 by Masakrowiec and by Daras-ziom
Anubis Woman: Feb 13 2006, 17:51:48 CET Killed at Level 112 by Masakrowiec and by Aldruhn
Anima miała jakiś zaj****cie dobry dzień jak widać :o
Życzę powodzenia EM :)
EM do boju :D zycze wam powodzenia z calego serca :D
Em sie wykruszy, i good ;]
Sid Domestos
19-02-2006, 00:56
Go go go anima :D ciekawe kiedy eli padnie :P
Lol -.- kibicowac dla em. Nemtor po dedzie mazaka sie zdenerwowal i niech bog ma w swojej opiece wizaka. Bo jezeli GM zada nie rusza to nem i jego gilidia bedzie musiala sama wymiezac sprawiedliwosc. Co do eli... Huhmm juz nie expi bo sie boi Chosen Ones xD
Lol -.- kibicowac dla em. Nemtor po dedzie mazaka sie zdenerwowal i niech bog ma w swojej opiece wizaka. Bo jezeli GM zada nie rusza to nem i jego gilidia bedzie musiala sama wymiezac sprawiedliwosc. Co do eli... Huhmm juz nie expi bo sie boi Chosen Ones xD
Dobrze powiedziane. Mały Wizak to scierwo i *****y boter. Jak Nemtor dolaczy do wojny, to i cale Chosen Ones, wiec EM bedzie mialo na karku Nokurton, Willagio itd. Wiec w takim wypadku wynik jest juz przesadzony.:)
A Nemtor niech se expi, i wyprzedzi tego emeryta.;)
Inhabitant of Morgana
19-02-2006, 19:13
wszystko mi tu odpowiada...no prawie....ale wy all jestescie pusci....no moze nie all ale ci co poruszyli temat nemtora i jego gildi. golym okiem widac ze nemtor lubi eli storm~ czyli nie bedzie prowadzil z nim wojny POMYSLCIE! GLOWA NIE JEST TYLKO PO TO ZEBY NA NIEJ WLOSY ROSLY!! eli jest w EM, nemtor w CO a masa w anime. kazdy pamieta ta historie i prawie kazdy widzial filmik "aldora war" krecony przez masakrowca jak razem z nemtorem roz***ali krishne. masa padl ale watpie zeby nemtor byl wrogiem EM bo eli to jego kumpel. skad wiem ze eli to jego kumpel?....jest taka magiczna strona....www.tibia.com klikamy zakladke "community" i wybieramy "character". wpisujemy w pole nemtor i mamy jego opis na tibia.com stad wiemy ze eli to jego kumpel :)
Sid Domestos
19-02-2006, 20:08
Nemtro moze nie przystapi do wojny ale i tak wizak padnie :P
wszystko mi tu odpowiada...no prawie....ale wy all jestescie pusci....no moze nie all ale ci co poruszyli temat nemtora i jego gildi. golym okiem widac ze nemtor lubi eli storm~ czyli nie bedzie prowadzil z nim wojny POMYSLCIE! GLOWA NIE JEST TYLKO PO TO ZEBY NA NIEJ WLOSY ROSLY!! eli jest w EM, nemtor w CO a masa w anime. kazdy pamieta ta historie i prawie kazdy widzial filmik "aldora war" krecony przez masakrowca jak razem z nemtorem roz***ali krishne. masa padl ale watpie zeby nemtor byl wrogiem EM bo eli to jego kumpel. skad wiem ze eli to jego kumpel?....jest taka magiczna strona....www.tibia.com klikamy zakladke "community" i wybieramy "character". wpisujemy w pole nemtor i mamy jego opis na tibia.com stad wiemy ze eli to jego kumpel :)
Może kiedyśNemtor był dobrym przyjacielem Eliego, ale te czasy dawno mineły- czasy w ktorych eli bloczyl nemtorowi warlocki, demony. Zreszta ja nie mowilem ze nemtor chce eliego killim, nemtor chce zap****olic wizaka.
Jesli nemtor mial by sie do kogos przylaczyc to do Masaka bo to jego rl friend, a nie jakis gracz z Izraela.
GIŃ WIZAK, TWOJE DNI NA ALDORZE SĄ JUŻ POLICZONE.:evul:
Keisuk Cichy
20-02-2006, 11:10
Nic nie wiecie, a piszecie -.-
Crafty Pall
20-02-2006, 14:11
Agree z toba Keis, niektore posty sa zalosne.
Kradziej
20-02-2006, 14:16
Może kiedyśNemtor był dobrym przyjacielem Eliego, ale te czasy dawno mineły- czasy w ktorych eli bloczyl nemtorowi warlocki, demony. Zreszta ja nie mowilem ze nemtor chce eliego killim, nemtor chce zap****olic wizaka.
Jesli nemtor mial by sie do kogos przylaczyc to do Masaka bo to jego rl friend, a nie jakis gracz z Izraela.
GIŃ WIZAK, TWOJE DNI NA ALDORZE SĄ JUŻ POLICZONE.:evul:
Widac ze myslsiz ze duzo wiesz a tak naprawde nic nie wiesz. Eli i Nemtor to dalej kumple. Zreszta Masak to tez dalej kumpel Nemtora to dlaczego ma Zet wywalac kumpli z serwa? Pozatym rozsmieszylo mnie do lez "bo to jego rl friend" od kiedy Masak jest rl friendem Nemtora? z pol roku moze rok temu Owner Masaka z Olecka sprzedal go ziomowi z Plocka. Ten newb z Polcka padl jak nub na 1 filmie z wojny Anima vs EM. Troche nie swieze masz te wiadomosci.
to moze wyjasnisz nam sytuacje :)
Evil Maul
20-02-2006, 16:19
Judgement coming soon ;)
HAIL ETERNAL MARCH !
Maly wizak
Feb 21 2006, 16:51:40 CET Killed at Level 163 by Masakrowiec
and by Penthelisea
ELo maM pYTanQo WojNa jeSZcZe TrWA? troche nie poinformowany jestem :D
Komandos
25-02-2006, 16:00
trwa i szybko się nie zakończy :)
Diamonic
25-02-2006, 21:00
ELo maM pYTanQo WojNa jeSZcZe TrWA? troche nie poinformowany jestem :D
MoŻe SpOjRzYsH nA FoRuM TiBiA.CoM? Gościu skończ tak pisać, bo to po oczach j***e...
Ja jestem poinformowany. Kumpel z rl, a dokladnie Aldruhn powiedzial mi ze jest juz 13:11(dla ANIMY oczywiscie:D ). Najswiezsze fragi to:
Archaond- Feb 25 2006, 00:14:24 CET Killed at Level 95 by Masakrowiec
Ron Montegro- Feb 27 2006, 23:24:26 CET Killed at Level 130 by Masakrowiec
Darklegion Zyntax- Feb 26 2006, 16:19:25 CET Killed at Level 103 by Noveris Mayer and by Wilaggio
Darklegion Zyntax- Feb 26 2006, 17:23:53 CET Killed at Level 101 by Masakrowiec and by Afu The Drunken Monkey
Felikso- Feb 27 2006, 23:34:22 CET Killed at Level 94 by Maly wizak
and by Penthelisea
Fiskuso- Feb 27 2006, 23:32:12 CET Killed at Level 80 by Maly wizak
Kirenox- Feb 27 2006, 23:35:59 CET Killed at Level 120 by Maly wizak
(Te fragi są z wczoraj);)
--------------------------------------------------------------------------
ANIMA ROX!! EM SUX!!
/\/\ienki
28-02-2006, 11:51
14-11 *
[uzupelniene ilosci znakow]................
14-11 *
Widocznie sie pomylilem:p .
P.S.
Nie rozumiem Mienki dlaczego w opisie masz "Niegrający", czyżby Paranoik zmienil ownera??:p
1) czy ty jestes ten orginalny nemtor ? ;p
jesli tak to jesli mzoesznapisac czemu sie nie angazujesz w war i cala ta sytuacje czym ona jest spowdowana czemu em wypowiedzialo war dla animy etc
jelsi ty jestes prawdziwy nemtor to mysle ze znasz to wszytko doskonale i jestes kompetnetny zeby to opisa :P z góry thx
1) czy ty jestes ten orginalny nemtor ?
NIE BEDE TEGO KOMENTOWAL, bo ile mozna mowic, ze "NIE"!!X(
jelsi ty jestes prawdziwy nemtor to mysle ze znasz to wszytko doskonale i jestes kompetnetny zeby to opisa :P z góry thx
Tak dokladnie nie wiem od czego zaczela sie wojna(dopytam sie Aldka w budzie;) ). A Nemtor(jak JUŻ wiesz to NIE ja:D -[Sarkazm nie zamierzany]) nie angazuje sie w wojne, poniewaz Eli to jego dobry FRIEND, ale z tego co mi wiadomo angazuja sie inne ziomki z CO np. Will.;)
k pan zeci mugl by cos od siebie dodac o co chodzi bla bla
Kapiszon
28-02-2006, 16:50
Dobrze powiedziane. Mały Wizak to scierwo i *****y boter. Jak Nemtor dolaczy do wojny, to i cale Chosen Ones, wiec EM bedzie mialo na karku Nokurton, Willagio itd. Wiec w takim wypadku wynik jest juz przesadzony.:)
A Nemtor niech se expi, i wyprzedzi tego emeryta.;)
po h*j najezdzasz na malego ? bo wy***al wszystkich z lvlem a nie grał od początku serva ? dla mie to ty jestes scierwo bo nie znasz ludzi i pie*****sz głupoty ;) HAIL EM
jetses diota wszcy wiedza ze wizak nie gra sam, uzywa bota wiec idoto zamknij buzie i ic mu lizac zad w grze :)
Lelek_71
28-02-2006, 19:59
Nom Fale na tej stronie jest fajny remix Wszystkich wojen !!
http://s3.*********.pl/c.php?uid=24986
A Aldora Rulez :)
Nom Fale na tej stronie jest fajny remix Wszystkich wojen !!
http://s3.*********.pl/c.php?uid=24986
A Aldora Rulez :)
co za diota nikt sie juz nie lapie na te linki z ta dioityczna gra....
DO WORA !!
a temy panu up przydal bys ie ban ...
Keisuk Cichy
03-03-2006, 09:37
Banda idiotów, jak zwykle milion "wszystko wiedzących" debili.
No ale cóz, propaganda w kazdej wojnie była,jest i będzie.
Banda idiotów, jak zwykle milion "wszystko wiedzących" debili.
No ale cóz, propaganda w kazdej wojnie była,jest i będzie.
Dzieicaku waz slowa moze tutaj jest mocny w gadaniu ale w rl jak bys tak w rl mi powiedizla to bym cie zabill w 3 sekundy wiec wasz lepiej slowa i tak wiekoszc ludzi uwaza cie za idote to poco sie jeszce bardziej pograzasz? :)
Dzieicaku waz slowa moze tutaj jest mocny w gadaniu ale w rl jak bys tak w rl mi powiedizla to bym cie zabill w 3 sekundy wiec wasz lepiej slowa i tak wiekoszc ludzi uwaza cie za idote to poco sie jeszce bardziej pograzasz? :)
Po co mieszasz sprawy z tibi, z Rl ?
Jak narazie to Twoje wypowiedzi sa beznadziejne, pewnie nawet nie grasz na tym servie i nic o nim nie wiesz, tym bardziej o wojnie....
Po co mieszasz sprawy z tibi, z Rl ?
Jak narazie to Twoje wypowiedzi sa beznadziejne, pewnie nawet nie grasz na tym servie i nic o nim nie wiesz, tym bardziej o wojnie....
No akurat wybraz sobie ze wiem :) uhh beznadziejen to juz towja subiektywna ocena:)
Evil Maul
08-03-2006, 08:08
Jak narazie kilka osob z Animy zapłaciło EM za freedom ;] zobaczymy kto dotrzyma słów ,, Loyal to End "
Keisuk Cichy
08-03-2006, 09:34
3 sekundy powiadasz.....jestem gotow to sprawdzic....
Niech ktos wogole poda dokladny stan wojny bo chyba nie wiem o wysztskim a na pewno duzo osob by sie chcialo dowiedziec xD
Aha I jak mozna to fragi rowniez :)
PZDR & THX z gory
Lysa suka
19-03-2006, 16:23
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galtar
Dzieicaku waz slowa moze tutaj jest mocny w gadaniu ale w rl jak bys tak w rl mi powiedizla to bym cie zabill w 3 sekundy wiec wasz lepiej slowa i tak wiekoszc ludzi uwaza cie za idote to poco sie jeszce bardziej pograzasz?
3 sekundy powiadasz.....jestem gotow to sprawdzic....
Chciał bym to zobaczyc ;D
Evil Maul
21-03-2006, 19:12
Niech ktos wogole poda dokladny stan wojny bo chyba nie wiem o wysztskim a na pewno duzo osob by sie chcialo dowiedziec xD
Aha I jak mozna to fragi rowniez :)
PZDR & THX z gory
No wiec...w Animie zostało 13 osob ale niestety Masak~~ wyłapuje ludzi z em kiedy oni expia i zabija ich xddddd . O to fragi masakrowca :
Little Elvis:
-Mar 18 2006, 18:58:10 CET
Killed at Level 101 by Masakrowiec
Shael Elvenwood:
-Mar 19 2006, 19:03:07 CET
Killed at Level 136 by Masakrowiec
Keisuk Cichy:
-Mar 20 2006, 12:02:30 CET
Killed at Level 104 by Penthelisea and by Masakrowiec
-Mar 20 2006, 14:10:20 CET
Killed at Level 103 by Masakrowiec
Sir Haxel
31-03-2006, 16:08
Co tam Keisuk u ciebie slychac ? Nowy owner jest mniej wygadany ;)
Del'Pierro
31-03-2006, 19:09
Każdy wie że new owner Keisa...
A teraz ty powiedz kto siedzi na Masie :) Bo stary owner sie Załamał :(
Sir Haxel
01-04-2006, 11:34
Masakrowiec ?:dance:
Del'Pierro
01-04-2006, 16:26
HaHa odpowiedź na poziomie jaki ma Haxel :
Tak się składa że Znam ownerów Masy B)
Ale zostawmy już kwestie Sharerów :dance:
Sa moze jakies nowe fragi po obu stronach ??
Del'Pierro
03-04-2006, 19:58
Tylko Ze Strony Masaka który stosuje partyzantke z Penthelisea:baby:
Keisuk Cichy
05-04-2006, 11:33
Masakrowiec ?:dance:
Mozliwe ze Masakrowiec, bo lolek z Płocka zaszalał na Edron i nie chciał sie więcej błaźnić;)
Anyway Karol, u mnie wsyztsko wporzadku, powoli układam swoje sprawy w RL.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.