Pokaż pełną wersje : [isara] DT vs. Light (Cycopolis Battle)
Pewnie wielu z was już go oglądało, ale nie znalazłem w tym dziale więc daje ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5463
Od siebie dodam, że to jeden z nielicznych filmów, które ogląda się od początku do samego końca bez przyspieszenia. Zresztą, zobaczcie sami :)
Aha i zapomniałem jeszcze dodać, żebyście czytali guild chat :P
PanKracy
12-02-2006, 01:05
Piekny film. Swietne zgranie. Tutaj fragi zdobyte przez Del'Toro ;)
Dziewka:
Feb 11 2006, 13:38:46 CET Killed at Level 94 by Helixiz and by Lucalo
Galad Damodred:
Feb 11 2006, 13:44:02 CET Killed at Level 119 by Xefar and by Bapupa
Sazeza:
Feb 11 2006, 14:01:59 CET Killed at Level 134 by Bapupa and by Zulio
Tharwyn:
Feb 11 2006, 14:02:54 CET Killed at Level 105 by Bapupa and by Funosi
Isauldur Warrior:
Feb 11 2006, 13:47:50 CET Killed at Level 132 by Bapupa and by Helixiz
Lord Alister:
Feb 11 2006, 14:03:46 CET Killed at Level 124 by Funosi and by Godkiller Bhaal
Lord Schizo:
Feb 11 2006, 14:01:09 CET Killed at Level 134 by Bapupa and by Diego Del'Toro
Lyan:
Feb 11 2006, 13:53:05 CET Killed at Level 102 by Funosi
Nibbor hanespel:
Feb 11 2006, 14:05:20 CET Killed at Level 109 by Funosi and by Mediota Del'Toro
Texaxo:
Feb 11 2006, 14:06:27 CET Killed at Level 140 by Histan and by Godkiller Bhaal
Rywin Gates:
Feb 11 2006, 13:35:26 CET Killed at Level 95 by Funosi
Lord Samo:
Feb 11 2006, 14:02:36 CET Killed at Level 95 by Bapupa and by Darmico
Spazzm:
Feb 11 2006, 14:04:23 CET Killed at Level 95 by Funosi and by Mediota Del'Toro
Ładnie ich powymiatali xD w przeciagu ~20 minut pol Light-a wytlukli :S Del'Toro roXor, frag za fragiem, naprawde swietny film pokazujacy ze Del'Toro sa najlepsi w calej tibi w wojnach
Nom filmik fajny hehe :)
Szkoda mi trochę panów z Light, ale zastanawiam się jak oni sie tam dostali w tego trapa.
Polecam filmik, warto ściągnąc ;)
Taa,dobry film dobrze ze athaniel nie padl ale szkoda naszych troszku ;/
Lord Karrak
12-02-2006, 01:29
@Izull
Może nie widziałeś, ale na początku panowie z Light bili Funosiego. To właśnie on ich tam 'zlurował'. Najśmieszniejsze jest to, że chłopak grający Galadem Damodredem mówił innym graczom z Light, że to prawdopodobnie jest trap. Mimo to gracze z Light i tak tam poszli. Cóż, bywa.
Ogólnie, co do filmu, jest bardzo fajny, z przyjemnością go oglądałem. Najbardziej mi się podobało, że Mediota z kimś tam jeszcze posprzątali wszystko po fakcie; "Przyszli, zrobili co trzeba i po sobie posprzątali" <- sam to wymyśliłem :].
Według mnie samo Light miało duże szanse wydostać się z tego trapa. Gracza o imieniu Hiwulozx kilka razy doprowadzili do yellow hp. Galad nawet wydostał się na zewnątrz. Fakt faktem, nie pożył długo, ale był blisko :P. Również bardzo blisko, w pewnym momencie filmu, śmierci był Bapupa (jeden z hmm... mniej lubianych sorców na Isarce) wystarczyło 1 explo, albo exor pana o nicku Texaxo. Znowu nie dali rady, cóż bywa.
Po filmiku stwierdziłem, że gracze z Light byli nieco oszołomieni i nie wiedzieli co zrobić (w późniejszej części filmiku, jak już dużo osób z Light przyglądała się z bliska podłodze w cyclopolis, stali i czekali, aż PZ im zniknie), zamiast bić dalej pana Funosiego.
Co tu dużo mówić,
DALI CIAŁA.
No cóż, ja bym pewnie lepiej nie zrobił i jestem mocny w gębie, a w grze jestem cipka, bywa~.
Pozdrawiam,
LK
Jess Brig
12-02-2006, 01:40
Film dobry :). W jednym momencie Bapupa mial niezlego fuksa zostal na ciemnym hp Zdarzyl sie uhnąc prawie w tym samym momencie kiedy ostal sdka prawie padl :). Hail Del'Toro hail Bapupa :).
Popieram wszystkich tylko nie polaków nawed rodakowi teraz nie mozna zaufac.
Gringrim912
12-02-2006, 10:14
Popieram wszystkich tylko nie polaków nawed rodakowi teraz nie mozna zaufac.
Co ty ciekawego nie napiszesz ? -.-
MArtwi mnie ze soze i xoheka pomogli del'toro nawet jak light mial by przegrac to i tak nie byli by "Zdrajcami" ja nie mam nic ogólnie teraz do del'toro ale to byli kiedys najwieksi pa na isarce co 2 dni byly ich akcje w carlkin na kogos ze ma placic Bapupie to zostało widac jak ubil caly basnhe team 2 miechy temu gdzies ;/////
I szkoda ze athaniel i Hya'~~ nie byli w trapie tam z light'em oni by im bardzo pomogli
I nie wiem zupełnie jak Rynwin Gates mógł dac sie zsolowac funosiemu :|
MArtwi mnie ze soze i xoheka pomogli del'toro nawet jak light mial by przegrac to i tak nie byli by "Zdrajcami"
Oni nie są zdrajcami tylko są po stronie osób mających pojęcie o PVP
wybacz ale Light nie potrafi wykorzystac nawet swojej przewagi a to o czymś świadczy...
I szkoda ze athaniel i Hya'~~ nie byli w trapie tam z light'em oni by im bardzo pomogli
Jesteś głupi (sorry ale taka prawda)
No i niewidomy bo hya i athaniel tam byli....
Tylko że potem uciekli jak dostali pare SD
Pepcio11500
12-02-2006, 11:33
Fajny film DT wybilo co do 1 z Light :evul:
Mediota Del'Toro: PL?
Szkoda, że miałem haka i nie gram już na Isarze z chęcią bym wszedł do Light(ciekawe czy mnie wogóle pamietają :P) Ciekawe czy Swift nadal jest taka picką w PVP jak wtedy kiedy to nie mógł ubić 43 sorca... A co do bitwy to jak 100lv+ mogą być tacy beznadziejni? Śmieszne...
Bapupa był zarąbisty. Ułamek sekundy, a już by nie żył. 8o
A ja tam w tłoku ujrzałem jakiegoś zabłąkanego nooba (na Cyclopy sobie biedak, przyszedł), który od razu dostał SD w głowę i zginął. 8o
Taktyka Del'Toro z "liczeniem" była znakomita. Po kolei wybijano kolejnych liderów wrogiej gildii, osłabiając znacznie jej siłę.
Film pierwszorzędny. Uznanie dla autora, Helixiza.
no bapupa mial farta ;( dostał 2 sd odemnie i mial czerwone i ****a nikt go nie dobil ...
Sir Deziom
13-02-2006, 18:00
Rywin Gates, pieknie padl, ogolnie caly fim pokazuje co del'toro potrafi...
Radosny~
13-02-2006, 18:34
grr kocham filmy z tibia.de ...love<3
przestancie dawac filmy z tibia.de bo to nudne jest-.-'' po jakims czasie przestane tu zagladac bo wszystko bedzie na tibia.de
Casteama
16-02-2006, 16:45
Chłopaki straszna masakre wam zrobili szkoda troche :( przyszli na kyre ae nie udalo im sie powtorzyc tego wyczynu :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.