Pokaż pełną wersje : Offer
Hej jestem pall na Jurela i niemam kasy a chce kupić czar na strzały (mam już 2mlv) więc potrzebuje 450gp. czy ktoś byłby chętny żeby mi pożyczyć? moge oddać w strzałach lub jak coś zarobie.
Artur-Knight
19-06-2004, 12:07
Popytaj kumpli bo na forum nikt ci nieda!
PO CO DAJESZ TAKIE RZECZY NA FORUM?!?!?!?!?
O takie rzezy to sie pyaj w grze, ale nie zbyt nachalnie bo cie moga zabic wiec nie dawaj wiecej takich glupich tematow!!!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Dwimenor
19-06-2004, 14:29
Oryginalnie dodany przez Averus
Facet jesteś kompletnym łomem i nOObem jak zakladasz takie forum!
X( X(
Raczej temat, a nie forum
A się zgadzam, że na forum to się nie pyta o takie rzeczy tylko pyta się ludzi w grze.
A no fakt, temat . Przyznaje się jestem nOObem! TYLKO NIE BIJCIE!!! :P :P :P :P :P :P
Wole być noobem niż lamerem i nie odróżniać forum od tematu, a jak zapytam w tibii to zalicze deda
Invader from Hell
20-06-2004, 20:21
Ten tekst z zaliczeiem deada mnie dobil jak by tak bylo to by brazylijczyce by w Tibie nie grali
Klusek07
20-06-2004, 23:14
ej ludzie wescie zamknijcie juz ten watek ;)
jezeli chcesz kase to wybierz sie ze spearami na trole przynajmniej ci skile skocza i zarobisz szybko na czar
poszukaj loota pojdz z kumplami na orki ( z nich dobry loot czasami ) kilka wypraw i masz kaske :)
POZDRO
VEPSIK
Dobra wziolem juz od kumpla, zamknijcie topic
Sorcerer Maciek
22-06-2004, 17:38
Mi też na różne rzeczy brakowało, ale wtedy szedłem na trole albo roty - na wszystko trzeba sobie zapracować.
Ja to na trolah durzo gp zarobiłem :) , ale z rooka wychoząc morzena troszecze gp uzbierać :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.