PDA

Pokaż pełną wersje : Banshee quest jakiego nie widziales :P (askara) polowa padla polowa uciekla

Ampul
13-02-2006, 02:12
Tibia movie

Za***isty quest :< kiedy padl "Gladiatho" (60ms) wiedzialem ze padniemy coz udalo mi sie jakos zlapac gs :<
Btw... nie pisac mi tu uh bo uh bot :< mialem 2 bp uh otwarte bo
-trzymam uh od tylu (klikam na taka strzeleczke zeby wrocic do poprzedniego bp z uhami) dlatego wyjelem nie pelny bp uh bo sie balem ze nie zdaze kliknac na strzaleczke :P
-uham sie nie notorycznie tzn nie jak mam ponizej 500hp czasem jak mam 50-300 wiec to chyba wyklucza bota?

Ehh questa wogule z***alismy co widac ja moze bym przezyl gdyby nie to ze zalozylem gs zeby uwalig gs'a :P (nie wiedzialem ze koles s*******i :D) po 2 pallek czy kto tam zlurowal 2 monstery pod tp :/ nie wzielem boh xD

http://rapidshare.de/files/13143857/bansheefinal.tmv.html

co do tibia movie

http://rapidshare.de/files/13144257/TibiaMovie-0.3.2***********
uzywa sie tego jak tibia cam :P kopiujesz filma do folderu gdzie masz zainstalowana tibia movie itd itd...

byl fun :D

scorp
13-02-2006, 07:08
KEYLOGGER lo

Zamkniety w domku
13-02-2006, 07:28
@up

Sam jestes keylogger ¬¬
To co dal to filmik w TibiaMovie - programie podobynm do TibiCam
Sam link do TM mozna znalezc w przyklejonym temacie wiec przestan gadac ze to kg

MATI9630
13-02-2006, 08:01
A drugie *****? Nawet jesli to nie keylogger, to niech nie daje na forum *****, bo i tak pójdzie ze 100 podejrzliwych postów ;s

Rezidew
13-02-2006, 08:33
Jesli ***** wam przeszkadza... to pech :P Nastepnym razem dajcie to w RARu :P to moze zamiast 100 to bedzie 50 "podejrzliwych postów" :D

A co do Filmu to fajna jazda :D tylko szkoda ze koles niezdazyl wziac wszystkiego. Szkoda ze tyle dedów, zawsze na banshee questach widzialem "kupe" ludzi a tu ich tyle niebylo ;P

Igrexou
13-02-2006, 09:36
rotfl :D ze tak to określe... Gz dla Eternal Gorna of Rad'faha ;d

Unger
13-02-2006, 10:08
pomine moja ocene wykonania tego questu, ale pogratuluje tobie tego, ze walczyles do konca choc nie udalo sie.

Pur van Sadzio
13-02-2006, 11:19
Daj rehosta na tibiacams lub cos innego bo ja chyba mam limit przekroczony na rapidzie X(

skret
13-02-2006, 11:36
zamiast dac rec to jakies kombinacje :) Buhuhhauahuhuau h:)

Tak wlasnie ze tak i co ?

Mich@ł
13-02-2006, 13:14
W tym temacie jest bezpieczna wersja tibiamovie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61690

Jaki ****a fuks że aola nosisz ;D
btw z***any team.

@ up Cos ci sie nie podoba w tibia movie?

To moderators: weźcie zbanujcie takiego co mówi że coś jest na 100% keyloggerem BEZ ŻADNEGO DOWODU. Nawet ***as nie sprawdził to żadnym antywirem. -.-

Maniack
13-02-2006, 13:42
sorry, ale z tego co widać wszyscy co przeżyli wyszli... tylko ty zostałeś :P
niewiem czy bardziej oplacalo ci sie zebrać tego gsa,tower shield,stealth ring
i stracić aola/exp/skille/mlvl czy wyjść i zrobić kiedy indziej

Kumagoro
13-02-2006, 13:56
Pozostaje mi powiedzieć: own3d

No ale w gruncie rzeczy quest done ^^

Troche to dziwne, widziałem Banshee questa wykonywanego przez 4 osoby, poszło jak z płatka...

Warmendes
13-02-2006, 14:26
ja... totalna kicha. Widac ze jestes dzielny chlopak xD Za malo shooterow bylo bo ile tam zostalo chyba 2 palkow i 6 knajtow. Jakby kazdy mial Challenge to bym moze udalo by sie jakos zabrac wszystkie nagrody. Naprawde nie widzialem takiego Banshee quest jeszcze :P Ale gadaliscie cos tam ze macie zrobic jak na kyrze tylko troche wam nie wyszlo ;p

Ampul
13-02-2006, 14:35
Ja *******e widac kick i nie wiecie ocb

Po 1 Hassan Sass mial ****a pobiec >> i bloknac a co zrobil? pobeigl \/ i zlurowal nam dl na niespodzianke :o
Po 2 nie mielismy zrobic tego jak na kyra napisalem ze niechce pasc jak ten Gosc na kyra :D ale hassan nie zajazyl :o
Po 3 z***alem bo moglem od razu s*******ic wziac nagrody i *** im w dupe (7 osob mi pisalo na priv zebym tak zrobil :D)
Po 4 Poszlo mi 12bp uh... blokowalem all warlocki,banshee itd... i ofc nie dostalem ani 1 gp z loota :< (ponoc mi sie nic nie nalezy :D a mam filma ze all pomagam :o)
btw.. Fun? 85ek s*******a 72 ek s*******a 61 ek zostaje :D

P.S Rad~ Stare dobre hardcorki?:D ^^ (nadal mam nasze filmiki hehehe ^^)

Edit:
Jak wyjde z questa przez tp nie bede mogl spowrotem wejsc :o

Co do aol i blessow aff to w 1 noc odrobie :) wazne ze mialem zabawe jak nigdy ^^

Trep Malitu
13-02-2006, 17:42
Gratz filmiku, ogólnie super akcja ... Przede wszystkim to że zostałeś do końca ;) Szkoda że tak wysokie lv speniali i uciekli :p Ja miałem podobną sytuacje, blokowałem tego questa na 85 lv, tylko że padli wszyscy oprócz mnie ... Jakieś 10 osób :D Wziełem loota i na legalu wyszedłem :p A potem dostałem hunta od Polaków za to że oni padli a ja wziełem nagrody :( Ahh, szkoda że nie robiłem filmika, bo niezły polew mógłby być :o ... Jeszcze raz Big Gratz ziomek :p Powodzenia B)

Igrexou
13-02-2006, 20:30
Po prostu Gorn jest człowiekiem hardkoru :) za dużo sie ze mną na berylii zadawał i taki uraz psychiczny już mu został :)

mafiasith
13-02-2006, 20:42
Takiego h-u-j-owego Banshe jeszcze nigdy nie widzialem.
A ten 85 ek zachowal sie jak totalny noob am pytanie jak on wogole zrobil yen 85 ?? 5 ownerow ??
A co do ciebie Gorn Tez zachowales sie jak noob!! mogles posluchac zgnilka czy jakos tak i 2 trapy na wrl i by szybko poszlo i nikt by nie padl:baby:

Ampul
14-02-2006, 00:10
Takiego h-u-j-owego Banshe jeszcze nigdy nie widzialem.
A ten 85 ek zachowal sie jak totalny noob am pytanie jak on wogole zrobil yen 85 ?? 5 ownerow ??
A co do ciebie Gorn Tez zachowales sie jak noob!! mogles posluchac zgnilka czy jakos tak i 2 trapy na wrl i by szybko poszlo i nikt by nie padl:baby:

Hahaha kicia :** z tego co ja pamietam :) to TYLKO ZGNILEK PADL hahaha :o :o gz gz ^^ wielki bohater ^^

Hassan sie bal od samego poczatku coz lvl to nie postac :P

Rad~ zacznij grac na askara nie :P powspominamy ^^

Btw... Stanelem na nogi ^^ w sobote prawdopodobnie z tym samym teamem ide 2 raz na banshee ^^ (ale kilku nowych dojdzie moze tym razem to ja bede dowodzic :D)

lukaszby
14-02-2006, 09:27
Ja *******e widac kick i nie wiecie ocb

Po 1 Hassan Sass mial ****a pobiec >> i bloknac a co zrobil? pobeigl \/ i zlurowal nam dl na niespodzianke :o
Po 2 nie mielismy zrobic tego jak na kyra napisalem ze niechce pasc jak ten Gosc na kyra :D ale hassan nie zajazyl :o
Po 3 z***alem bo moglem od razu s*******ic wziac nagrody i *** im w dupe (7 osob mi pisalo na priv zebym tak zrobil :D)
Po 4 Poszlo mi 12bp uh... blokowalem all warlocki,banshee itd... i ofc nie dostalem ani 1 gp z loota :< (ponoc mi sie nic nie nalezy :D a mam filma ze all pomagam :o)
btw.. Fun? 85ek s*******a 72 ek s*******a 61 ek zostaje :D

P.S Rad~ Stare dobre hardcorki?:D ^^ (nadal mam nasze filmiki hehehe ^^)

Edit:
Jak wyjde z questa przez tp nie bede mogl spowrotem wejsc :o

Co do aol i blessow aff to w 1 noc odrobie :) wazne ze mialem zabawe jak nigdy ^^

po1. kozaka z siebie robiłeś, że niby wszystko wiesz a na samym poczatku questa poszedleś go wykonywać na GL na tego respa "za DSem" (tam gdzie starkler)<Gratz>. A nas od "polaczków" i "mądrali" przed tym zjechałeś, "polaczku".

po2. 12 bp uh straciłeś bo latałeś jak taki idiota i lurowałeś na siebie po 3 banshee.

po3. jedyne co należy ci oddać to wrl seal. Ale i tam pewnie bys tyle niestracil gdyby nie to, ze 2 shooterów stalo na gorze i afkowało, lol.

Edit. Wszyscy macie racje, noobowato było:)

Disco Bear
14-02-2006, 16:22
Dajcie rehosta na czymoklwiek innym niz rapid share
mam w sieci ~200 ludzi i zawsze przekroczone limity ;]

Ampul
14-02-2006, 17:09
po1. kozaka z siebie robiłeś, że niby wszystko wiesz a na samym poczatku questa poszedleś go wykonywać na GL na tego respa "za DSem" (tam gdzie starkler)<Gratz>. A nas od "polaczków" i "mądrali" przed tym zjechałeś, "polaczku".

po2. 12 bp uh straciłeś bo latałeś jak taki idiota i lurowałeś na siebie po 3 banshee.

po3. jedyne co należy ci oddać to wrl seal. Ale i tam pewnie bys tyle niestracil gdyby nie to, ze 2 shooterów stalo na gorze i afkowało, lol.

Edit. Wszyscy macie racje, noobowato było:)

Przepraszam bardzo :< przynajmniej nie robilem takich od*******ow ze kradlem bagi :<
po 1 nigdy nie zlurowalem 3 banshee :)
po 2 mieliscie zrobic tunel :< ale nie zrozumieliscie :o
po 3 nie mialem takich jazd na perlach ze wszedlem i wyszedlem :< nie wchodzac w tp :oo
po 4 warlocki blokalem i ***
po 5 nie bede *****EM jak wiekszosc stojac z tylu bedac knightem :< nie po to gram nim zeby sobie stac jak debil ale nvm
po 6 to jest gra po co masz grac jak sei boisz deda albo waste uh :P

Co do 2 shooterow nie afczyli np "Mindal" jak napisal nie jest idiota zeby stracic all sd na warlocki (rozumiem go w koncu sd to tylko na invisible :D)

Btw... Wiecej wiedzialem niz wy :o ale nie udzielalem sie bo byli madrzejsi
Pewnie mowisz mi ze niby all wiedzialem bo was na poczatku niby w blad wprowadzilem ale co mialem latac jak noob szukajac mindala? aff jak napisalem "Sluchac Mindala nie spamowac" chcialem uniknac spamu a potem all niewiedza co robic :<< bo gadaja sobie

PasiI
16-02-2006, 19:56
Witam!
Mam male zastrzezenia co do niektorych wczesniejszch wypowiedzi.!
Moze i jestem noobkiem (niekryje tego to moja 3 postac w czym 2 to nieprzekroczyly 20lvl) ale bedac na quescie postepowalem jak mi kazano.A powiedziano mi tak: "masz stac z tylu i uhac blokera <chodzilo o Gornito> i innych jak trzeba bedzie." A uhac trzeba bylo palkow i blokerow wiec ****a to robilem. Padlem ;p i wali mnie to.Robilem jak mi kazano i nieczuje sie winny tego co sie tam stalo.

PS. Szkoda ze niezalaczono filmiku z drogi przed Finalem.
<okazalo by sie co i jak>

Gornito i niewielu innych wiedzialo co robi.:/

Mariusheek
16-02-2006, 21:42
Sam Nie wiem czy sciagac czy nie sciagac 1 mowia ze keylogger a 2 ze nie
Niech ktos zzrobi pozadny vir scan pls ;]