Pokaż pełną wersje : Co wam sprawia przyjemność?
Guard Delook
13-02-2006, 14:45
Witam!!
Chciałbym zapytać co wam w Tibi sprawia przyjemność a właściwie za co
lubicie Tibie?
Prosze możecie śmiało pisać o waszych poglądach na ten temat.:blazen:
Nosso Mc'Furry
13-02-2006, 14:48
Witam!!
Chciałbym zapytać co wam w Tibi sprawia przyjemność a właściwie za co
lubicie Tibie?
Prosze możecie śmiało pisać o waszych poglądach na ten temat.:blazen:
Lubie tą gre ponieważ możesz poznać wielu ciekawych ludzi, tworzy to fajną atmosferke.
Jedna z rzeczy które robić w tibii? Sprzedawać loot bo wiem że zawsze po tym wpadnie jakaś kasa :S
Zmień może tytuł tego tematu na "Co wam sprawia przyjemność w Tibii?", bo jak zobaczyłem "Co wam sprawia przyjemność?", to nie powiem co sobie pomyślałem... :P
Czarna_Mamba
13-02-2006, 15:20
Bo jak zobaczyłem "Co wam sprawia przyjemność?", to nie powiem co sobie pomyślałem... :P
To samo. ^^
Hmmm... Niech pomyślę. Już wiem. Koledzy. No, i atmosfera ( Jak cię nie dedają to jest gites )
Blee mało opcji. Ja bym wybrał "Granie roli" gdyby bylo, bo lubie poprostu polowac dla jedzenia, opic sie w barze i wydawac kase na glupoty ;)
I smieje sie z tych ktorym zalezy tylko na zdobywaniu lvla (typowy buczykizm) -.-
Kumple z ktorymi mozna pogadac. Duza grywalnosc ;). I tak jak koledzy wyzej Zmien nazwe tematu bo cos Evul mi prszylo na mysl ;D.
Also...
TITANIA !
W opcjach niezaznaczylem nic bo nic mi nie pasowalo. Mozna poznac ludzi . Wszystko co mialem do powiedzenia;]
Tomcio Pall
13-02-2006, 17:12
Mi sie podoba lazenie pogadac z kumplami jaj se porobic z innych:P. I przy okazji mlvl sie treni:P. Hehe ja tez lubie se porobic jaja ze sie nachlamy i lazimy i spiewamy se:P.
Darth Vagon
13-02-2006, 17:58
"Co wam sprawia przyjemność?"
Oczyszczanie Tibii z n00bów... I zdobywanie mocy, by to wykonać...
:crusader: :crusader: :crusader:
NooB from LW
13-02-2006, 20:55
"Co wam sprawia przyjemność?"
Oczyszczanie Tibii z n00bów... I zdobywanie mocy, by to wykonać...
:crusader: :crusader: :crusader:
Masz wielkie marzenia ;p
Mi sprawia przyjemnosc poznawanie róznych ciekawych ludzi z innych krajów i możliwosc pogadania z nimi
ciemne dropsy
14-02-2006, 09:58
na antice pkowanie, a na securze... expienie i smianie sie z noobkow ;P
Ja uwielbiam tłuc potworki... nie dla jakichśtam leveli czy skilli ale dla samej sadystycznej przyjemności :evul: Najczęściej wyłączam zakładkę "skills" podczas gry i tylko włączam na początku i gdy już mam zamiar zakończyć - by zobaczyć jakie tego dnia zrobiłem postępy.
Drugą rzeczą jaką lubię w Tibii robić to trenowanie fista :D Już mam 15 (wiem, że mało ale słabo rośnie) i spokojnie wilka z piąchy ubiję. :evul:
W ankiecie nie napisales o:
-Skillowaniu
-Chodzeniu na lepsze hunty (DL, Demon itd... )
-Zabijaniu Ludzi (To sprawia niesamowita przyjemnosc)
-Robieniu glupich rzeczy (Np, lurowania Ratow i robienia z tego farmy)
-Targania Lootbagow
-Poznawania Ludzi
-Chwalenia sie innym ludziom levelem...
Duch Niespokojny
15-02-2006, 15:51
Zabijanie ludzi. Nie chodzi tu o jakiś bezmyslny pking, bo to bez sensu. Ale jak mi ktoś podpadnie... Zemsta jest rozkoszą bogów... Buahahahahhahahahhaha <salwa demonicznego śmiechu>
Trapowanie, Pkowanie, Wojny jezeli tego sie boisz nie powinienes grac w ta gre
Bicie mlvla & Siedzenie na guildchacie i gadanie całymi godzinami ^^
jaruczek
15-02-2006, 18:23
Ja najbardziej lubie skillowac /expic i widziec tego konsekwencje :)
Ja lubię tibię ponieważ... hymmm mozna poznac wiele ludzi, lubie bić dragi o yeah kocham to jeszcze jak jest jakis dobry loocik to mmmmmm... :p Lubie smiac sie z noobkow 8o no i chodzic na hunty z kolegami DLe, GSy xD A no i mozna sie pochwalic miedzy qmplami lvlem :P :dance: :p :faceoff:
-=Ziggy=-
27-02-2006, 20:52
Ja tam lubie zdobywać itemki, lubie bić potworki ale najbardziej to "ajtemki" mnie ciągną. jak się ich uzbiera to na allegro sprzedać :D
Zolor Vabex
28-02-2006, 13:14
mnie sprawia przyjemnosc zabijania mnie :P bo mnie nooby atakuja jak widac na moim avie (pozdrawiam JANa PAWŁA II )
nic nie mam do J.P. II
poprostu jak widac on ma tez ich dosyc :P
a teraz co mi sprawia przyjemnosc ??
zabijanie potworkow :)8o
@up
Johny Bravo plx? Love it :>>
@topic
Pkowanie i expienie/trenowanie. Lubie widzieć, że moja postać się rozwija. Poza tym, wszelakie zabawy przed depo (typu upijanie się, duele na fisty itd) i rozmowy ze znajomymi.
Silverkin
01-03-2006, 22:18
Ja uwielbiam jak po kilkuminotowaj nawalanc lub z trzema minosami otwieram a one po przegi z itemów i wtedy taka kasa :D
Najwazniejsza sa znajomi tworza tak jak by 2 swiat
Potem hunty wraz ze znajomymi
A na samym szarym koncu expienie ;]
Darth Vagon
02-03-2006, 14:08
mi sprawia przyjemność odwalanie różnych akcji pod depo i wyśmiewanie się z n00bów...
ja wciągnąłem brata do Tibii po widowiskowej akcji...
nazwałem ją... łowieniem noobów...
miałem w depo 700 robaczków... wziąłem 300 wormsów i 25gp, porozdzielałem po jednym i zacząłem po 1gp rzucać pod depo...
ludzie pod depo wariowali jak rzucałem miedziaki!
byłem jak szlachcic, co rzuca miedziaki żebrakom i patrzy jak się o nie biją...
Potem zacząłem rzucać w depo po 1 wormsie...
no i 2 osoby wielokrotnie zbierały na kolankach po 1 wormsie w depo...
ja komentowałem "the noobs sure are biting today, eh?" XD
tylko że ci dwaj goście nie zrozumieli/nie brali tego do siebie...
nawet zdarzył się 1 gość, co miał strasznego laga, a i tak zbierał po 1 robaczku na kolanach...
no i jak tu można się zabawić pod depo robiąc runki...?
:mag::mag::mag::mag::mag:
mi sprawia przyjemnosc to jak widze czerwony napis Warnning the murder of....;)
Przez tibie morzna poznac duzo fajnych przyjaciol.Ja w tibi to najbardziej lubie chodzic na questy z kolegami ktorych poznalem przez tibie.
Johanes19
27-03-2006, 11:29
Wywalić z tibi wszystkich NOOBOW(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki, aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!
Mi sie w tibi najbardziej podoba to, że można się zaprzyjaźnić z równiesnikami z innych krajów :) mam kilku ziomków z BR :p... Pozatym: rozwijanie postaci (dążenie do bycia najlepszym), mordowanie pk (OLBRZYMIA SATYSFAKCJA), zdobywanie coraz to lepszych itemów i hunty na coraz lepszych potworkach ;)
Diego'Odin
03-04-2006, 17:46
hiszpańskie laski ;p
Todix Dain
09-04-2006, 15:34
mi sprawia przyjemnosć zabijanie potworkow oraz poznawanie ludzi z innych krajów
Delikatny spuścik w mięciutki papierek...
The Outlaw
09-04-2006, 16:51
Tak ogółem to obsługa Help. Moge sobie spokojnie robić runki, odpowiadać na pytania graczy i od czasu do czasu skoczyć na PoH pozbyć sie nadmiaru run i naprawić niedobór dzusz potrzebnych do robienia w/w run.
--Outlaw
Zalgadis
09-04-2006, 17:23
mnie sprawia przyjemnosc zabijania mnie :P bo mnie nooby atakuja jak widac na moim avie (pozdrawiam JANa PAWŁA II )
nic nie mam do J.P. II
poprostu jak widac on ma tez ich dosyc :P
a teraz co mi sprawia przyjemnosc ??
zabijanie potworkow :)8o
no fajnie ale zmien avatar bo niewypada z papieza sie wysmiewac...
kocham zdobywac przedmioty np na 24 lev dziesz walic gsa z gsa(pajaka z miecza)a tam ci wypada time ring :)
Jory Vikarth
09-04-2006, 18:16
Za mało w tej ankiecie odpowiedzi.
Ja lubie zdobywać przedmioty i zabijać potworki!
Mateusz500
09-04-2006, 19:32
na serverach pvp zabijanie noobow i osób mówiacych br
a tak to zdobywanie ekwipunku i zabijanie potwrow.
jechanie se na recznym ;]
W tibii ? nic mnie bardziej nie odpreza, jak zrobie sobie duzego loota i doczepi sie mnie jakis thief :] jak milo cos takiego ubic!
Propan Butan
10-04-2006, 22:24
Piekna kobieta... która mnie kocha a ja ją....(niestaty takej niema )
Palek Demon
10-04-2006, 22:41
mi sprawia przyjemność odwalanie różnych akcji pod depo i wyśmiewanie się z n00bów...
ja wciągnąłem brata do Tibii po widowiskowej akcji...
nazwałem ją... łowieniem noobów...
miałem w depo 700 robaczków... wziąłem 300 wormsów i 25gp, porozdzielałem po jednym i zacząłem po 1gp rzucać pod depo...
ludzie pod depo wariowali jak rzucałem miedziaki!
byłem jak szlachcic, co rzuca miedziaki żebrakom i patrzy jak się o nie biją...
Potem zacząłem rzucać w depo po 1 wormsie...
no i 2 osoby wielokrotnie zbierały na kolankach po 1 wormsie w depo...
ja komentowałem "the noobs sure are biting today, eh?" XD
tylko że ci dwaj goście nie zrozumieli/nie brali tego do siebie...
nawet zdarzył się 1 gość, co miał strasznego laga, a i tak zbierał po 1 robaczku na kolanach...
no i jak tu można się zabawić pod depo robiąc runki...?
:mag::mag::mag::mag::mag:b
Niestety w tibi nima opcji "padnij na kolana" wiec te osoby napewno nierobily tego na kolanach
Minatomiast sprawia Przyjemnosc z osob ktore mysla ze sie wysmiejwaja z n00bow bo pod dp wywalaja 25gp( Przykład Tylko) :))
Ichigo de'Slayer
12-04-2006, 09:32
Mi osobiście przyjemność sprawia kiedy coś swoją osobą w Tibi reprezentuję :] Dobre skille i kilku kumpli tego mi trzeba i jestem happy ^^
Tibia jest jak drugie życie :) Poznawanie kumpli czy zdobywanie doświadczenia. To jest w tej grze fajne i dzięki temu ta gra sprawia przyjemność ;)
Zdecydowanie zdobywac przedmioty (questy/hunt) kupowac nie bardzo. Lepsze samo poczucie jak zdobedziesz sam ;) Ostatnio jak zlootwalem DSM z DLa to sie poczułem jakbym wylootowal e plate z demka, cos cudowengo = )
Wojny, plan, taktyka, zgranie:)
power gaming tylko to i nic wiecej
Ja zdecydowanie lubie sprzedawac przedmioty nawet takie ktore juz sa slabsze od mojego eq (byle 10k+) i ciesze sie gdy zobacze je w padnietym potworku... Lubie tibie za to ze jest wiele mozliwosci zabawy, mozna pojsc dla adrenalinki na demony, na hero z nudow, albo na gsy z jakims palkiem. Lubie tez w niej atmosfere poczucia jednosci z gildia zwlaszcza gdy trzeba kogos zaciupac ;) gildie taka tez jest trudno znalezc ale to inna sprawa :) Jeszcze jedno co podoba mi sie w tibii to poczucie sie lepszym przy kazdym adv : skille , lvl i poczucie wladzy gdy mamy wiekszy lvl oraz tego ze cos osiagnelismy :) To tyle papa
Ja za to bardzo lubie zabijac innych graczy :)
Ach ta miła niespodzianka kiedy otwierasz trupa i sprawdzasz loot:D
@topic
Bezsensowna sonda. Zaledwie trzy opcje, w tym jedna idiotyczna, bo jak można cały czas tylko łazić po mieście?
Nieugiety
17-06-2006, 10:34
Stac pod dp, gadac z qmplami i patrzec sie na moje eq.
Mi największą przyjemność sprawiają ataki potworków na miasta (kocham gdy np. orki czyszczą Thais z noobskiego ścierwa. Można się też nieźle obłowić. Ogólnie takie najazdy to niezła zabawa. Zjeżdża się wielu ludzi, można sie powygłupiać itp.) Innymi rzeczami, które sprawiają mi przyjemność są expienie, lootowanie itemków i układanie na chatce.
To dla mnie jest główna idea gry ;)
Pozdrawiam :cup:
A ja najbardziej lubie robic questy solo. Kocham tą adrenaline jak silne potworki mnie atakuje a ja z nimi walcze. Jestem sorkiem ale knighta nigdy nie biore bo to psuje zabawe. =]
soldierofwar
20-06-2006, 15:11
Niech no sie zastanowie.....
Praktycznie rzecz biorac gram w tibie dla zabicia czasu, Niegram dlatego ze maniak czy cos:p
Legendary Soul
20-06-2006, 21:26
U mnie to zależy od humory i od pory dnia :D Na questy raczej zawsze się wybiore jak mogę, ale np dziś nie expiłem wcale choć juz blisko następnego lvl , tylko ganiałem się z kolegą po Thais na zasadzie jak dostaniesz z Hmm to ganiasz i musisz go trafić :D:D
Yoh Asakura
21-06-2006, 23:29
PK'ing oczywiście. Ale nie taki zwykły. Całodobowe śledzenie swojej ofiary, poznanie jej słabych pkt. , przygotowanie pułapki...to jest przyjemność ;P
A poza tym to łażenie po mieście bez większego celu...
@Edit:
Byłbym zapomniał, uwielbiam także uczestniczyć w obradzie gildii. Nic tak nie daje poczucia satysfakcji jak
myśl o tym, że nasza decyzja może zaważyć o losie całej gildii...
zabijanie szwedów:D a potem uciekanie przed kumplami zabitych:P:P ale teraz gram rookslayerem to pokazywanie noobkom platinium coins a oni,,daj plz" to jest bekowe
Najwieksza przyjemnosc sprawia mi gdy zabijam... (oczywiscie w tibi). Zlapie mnie peker na niskim lvl, co robic? msg do kumple? - nie!, uciekac - nie!, poczekac az cie dednie? - nie! A wiec co pozostaje? - Moim zdaniem nalezy stanac twardo (w moim przypadku biec :P) i atakowac gnide! Jezeli nas sklepie trudno. Dac ****a na VIP walnac obok niego czaszke i nabic skille wyzsze. Pozniej sie go lapie na odludziu i klepie (najlepiej na niskim levelku zeby mu wstydu narobic ;))
Poznanski Rycerz
27-06-2006, 23:32
Orgazm
ooo tak to jest to
Danubia_drut
28-06-2006, 01:10
Grałem kiedyś na np-pvp i fazowo sie śmieje 8 knight'em z 100+ lvl'a ;D "Your mother has very little penis -.-".A na pvp albo pvp-enf uciekanie przed PK, ale tylko wtedy gdy wiem że nie padne -.-...
Don Torpedos
28-06-2006, 07:14
Dzisiaj mam taki dzięń jak czekam na zakupionego pacca :)
Lubie wbijac ostatnie 10% lvl'a xD
Alien Wight
29-06-2006, 03:51
ja odpowiem inaczej ,lubię zdobywać przedmioty ale nie takie z lootów z potworków ale przedmioty questowe.
ludzie którzy zrobili explorer society ques wiedza o jakie itemki mi chodzi ,mam w swojej kolekcji większosc.
Nirets Knight
29-06-2006, 10:20
mi przyjemność sprawia zdobywanie nowych leveli i mleveli
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.