zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Vanesis

MicMic
13-02-2006, 14:46
Vanesis 2.0 (www.wsat.fora.pl)
Jest to sesja rpg która odgrywa się na forum.
Jesli początek Cie zaciekawil posluchaj dalej.

Jest to bardzo ciekawa gra z bardzo ambitnymi mg. Codziennie wprowadzają nowości, uaktualniają regulamin a co najwazniejsze - systematycznie prowadzą dział 'rozgrywka'.
Gra jest juz w duzym stopniu rozwinieta a mg maja swoje wieloletnie doswiadczenia - dlatego przygody sa ciekawe i dorbze dopasowane.
Glowny mg ( jest ich narazie 3 - nie ma wiekszych wymagan oczywiscie - narazie ) ma zamiar zalozyc nowa strone z bilbotekami i rozgrywka i roznymi bajerami.
Kilka szczegółów : Akcja dzieje sie w dalekiej przeszlosci ( niedlugo sie dowiemy kiedy gdyz mg pracuja nad kalendarzami :]) ktora toczy sie w 2 krolestwach : Wschodu i Zachodu. Gracze zakladaja swoje postacie i biorą udział w misjach ktore sa nabierzonco dodawane i wykonywane. Gra niezabiera wiele czasu gdyz nie jest na tyle online. Jednak wierzcie mi - wciąga:
macie juz pierwszy przyklad : nie jestem mg a reklamuje ja oczywiscie - ze wzgledu na jej grywalnosc :]
Keyloggery : Kazdy pewnie tak mysli - ale to jest gra forum i nie ma prawie nic zwiazanego z tibia - nie trzeba nic sciagac ani rejestrowac passow. Dlaczego prawie? A to dlatego ze jest w off topicach jeden dzial o Tibii. Wiec jesli chcecie sie zabawic - wczuc w swoja role naprawde zapraszam chociaz zobaczyc :]!

Po konsultacji z 'prowadzącym' dowiedzialem sie, ze wchodzi nowy adres ( jak narazieforum ) a oto i on : www.vanesis.prv.pl <---
Jeszcze raz was uspokajam : TO ZADNE KEYLOGGI - to jest forum!

Haan
13-02-2006, 16:10
Gram tam od pocżatku... Baaa. "mistrzuję" ;)

BTW. Nie wiem czy admin nie zrozumie źle linka w poscie.

Mariusz of Guardia
17-02-2006, 16:35
Mam juz postac ale nie wiem jak zaczac grac.Normalnie jeste zly..Jak powiece jak zaczac bede wam bardzo wdzieczny

MicMic
18-02-2006, 07:59
Ta gra nie jest taka żywa ale często bywa. Aktualnie gra jest w fazie updatów na nowy server - poprostu sie rozwija wiec mg (master gamer ) nie mają czasu na zaczęcie i skączenie zaczętych już misji. Ale zazwyczaj jest tak, kończą jedną misje i zaczynają 2 i wtedy jest czas na "dołączenie" a nie ze w srodku misji napisales ze chcesz dołączyć. Proponuje Ci zapoznać się dobrze z kodeksem, może gildiami i umiejętnościami oraz jesli chcesz przegladnij bilbloteke ( sa tam informacje o bitwie ktora sie rozegrala, o ziolach i o przeroznych rzeczach)
Nie bądź nachalny bo dostaniesz ostrzeżenie. Myśle, że nowa misja zaniedlugo sie zacznie ( moze jutro ).