Pokaż pełną wersje : Plain of Havoc
nadzemnik
13-02-2006, 15:24
yo mam pytanie, mianowicie chcialem sie dowiedziec w ktorym miejscu na POHu znajduje sie resp Gsa a dokladnie tego kolo swiatyni. z tego co wiem to na prawo jest respawn ale czy nad swiatynia tez jest jakis??
Zuper Hero
13-02-2006, 15:29
Resp gs jest na prawo od świątynie przy wodzie, za tym domkiem z ds ...pod respoem gs jest resp dragona ale dosc daleko ^.^ :))
nadzemnik
13-02-2006, 19:45
dzieki koles ;)
ale widzialem raz taki filmik, ze gosc se biegal po pohu no i idzie ze swiatyni w gore idzie z lewej strone swiatynie i mu GS wyskoczyl. l Lurniety?
Orshabaall
13-02-2006, 20:40
yo mam pytanie, mianowicie chcialem sie dowiedziec w ktorym miejscu na POHu znajduje sie resp Gsa a dokladnie tego kolo swiatyni. z tego co wiem to na prawo jest respawn ale czy nad swiatynia tez jest jakis??
http://www.tibia.pl/map.php?map=poh
Jesli po obejrzeniu strony z tego linka nadal nie wiesz gdzie sa gsy na pohu, to proponuje pojsc na korepetycje z czytania ze zrozumieniem. :p
nadzemnik
14-02-2006, 08:28
dzieki juz wszystko jasne ;))) Wie ktos moze ile dokladnie kratek od respa znika potwor?? czasem np. na ghostlandzie lurowalem dsa tak okolo 50-100 a jak sie idzie z carlin do np. kazzo do przed ta gora gdzie sa gobliny ,cyce, ds skielety roty i jakies tam jeszcze jest takie male jakby amazon camp i np tam jak jest valkiria no to ja ja zazwyczaj odciagam moze 10 kratek od respu i ona juz znika czy moze ilosc kratek do znikniecia jest nieokreslona??:)
Orshabaall
14-02-2006, 14:28
ile dokladnie kratek od respa znika potwor??
Potwor znika, jak jest oddalony o 50 pol od miejsca respa.
lurowalem dsa tak okolo 50-100
A wiesz, w ktorym miejscu dokladnie on sie respi? Jesli od dokladnego miejsca jego respa go lurowales, to w odleglosci 50 pol od miejsca respa ds by zniknal. Moze po prostu on juz wczesniej byl zlurowany np w lewo od miejsca respa, a ty co ciagnales w prawo po linii prostej przechodzac przez miejsce respa i dlatego tak ci sie wydawalo ze mozesz lurowac na ponad 50 pol a w rzeczywistosci byl blisko respa.
odciagam moze 10 kratek od respu i ona juz znika
Bo juz wczesniej byl odciagniety o 40 pol od respa.
ilosc kratek do znikniecia jest nieokreslona
Nie.
Dzidzius
14-02-2006, 16:53
Resp gs jest na prawo od świątynie przy wodzie, za tym domkiem z ds ...pod respoem gs jest resp dragona ale dosc daleko ^.^ :))
Czy ty byles kiedys na pohu?
Za tym domkiem sa 2 gsy (nie 1) wiem bo kiedys drag mi zwial i uciekalem.
W tym legowisku nie ma DRAGA ale na full respie mialem doczynienia z 3 DRAGAMI ( of course zabilem)B)
@topic
Lurowanie tych gsow z za tego "domku" jest mozliwe do bodajze respu cyklopow.:]
Dj Nekro
21-02-2006, 14:06
Jak juz jest ten temat to moje pytanie brzmi:
Czy dalbym rade expic na cycach na PoHu? Bo jezeli bylby GS lurniety to czy bym uciekl dopoki od nie zniknie? I czy tylko cyce tam sa? Bo slyszalem ze sa tez guardy, archery itd.
Pall 21 lvl
skile 57/43
1. GSy sa nie tylko na lewo od świątyni jest również spawn na lewo od wampira
2. GSa mozna lurowac tylko 50 kratek
3. Opłacało by ci się expić na PoH kolo kopalni, tak GSów nie powineineś spotkać chyba że świat non-pvp :)
Kiedyś (jak zaczynałem grać w tibie) GSa mozna bylo spotkac kolo dwarven brigt'a lub kolo poczty w drodze do thais :P
Thorin-Debowa Tarcza
21-02-2006, 16:13
Nad świątynią nie ma respa gs'a ale...
jeśli zobaczysz ze pod świątynią biega 50-150 royal, to radze uwazac, bo ludzie expią na gsa lurując je pod swiątynie.
z tego respa na wschód od światyni da sie GSa dociagnąc do dziury z rotami i slimami. znika on jak go sie bardziej na półnioc/zachód podciagnie, węc na cyclopach spokojnie mozna biegać. Jesli chodzi o GSy z najwiekszego respa ( ~5 GSów i 3 huntery) to one znikaja mniej wiecej na wysokosci tych jaskin w których mieszkaja cyclopy na południowym spawnie. GSów więc się nie da lurnąć do cyclopów, możesz expić spokojnie ( aha, da sie wyropowac dragona z dragon lair na zachód )
Hubus Puchatek
22-02-2006, 20:43
[QUOTE=Andrew]1. GSy sa nie tylko na lewo od świątyni jest również spawn na lewo od wampira
^
W prawo i to nie jeden a 2(tyle mnie goniło:P)
Master Pepi
23-02-2006, 19:53
Kiedyś (jak zaczynałem grać w tibie) GSa mozna bylo spotkac kolo dwarven brigt'a lub kolo poczty w drodze do thais :P
Kiedyś jak zaczynałem grać w tibie gs'y można było lurowac do Thais :P lecz jego zabicie bylo banalne .(wystarczylo obłozyc sie wkoło parcelami , po kilku upach energy fieldami )
dragon120
12-03-2006, 11:21
Co za bradzie ja chodze na PoH i zawsze i prawie wszedzie spotykam gsa.Kolo swiatyni,kolo cycow itd.Gsy wszedzie chodza na skalach.Nie sluchaj ich.
poisoner
12-03-2006, 19:07
omg ale spam i wy mu na to odpowiadacie, nie no zenada, wystarczy wlaczyc mapke respa i tam jest pokazane a jak nadal nie wiesz to sa filmiki zwiedzaj z cichym i tam zobaczysz juz super dokladnie -.-
Xzonixek
12-03-2006, 19:46
Po pierwsze z ----> strony sa 2 gsy na poludniowy-zachod sa 3 obok hunterow i od hunterow w <--- next 3 conajmniej w ---> od vampa sa 2, ponadto na spawnie w ---> od dc mozna spotkac Boss'a Gsków.
Po drogie GSy mozna dolurowac prawie do drabinki do dolu scorpionow, ----> od gornego spawnu cycow i oczywiscie pod templa:P gs jest takze w dziorze pod templem (Quest) oraz na skale nad pohem.
Wiem to bo wczoraj tam expilem moim Royalem na Pandori i mnie gski ganialy ;)
cichorek
12-03-2006, 20:16
Taaa. Gdybyś nie był palem, albo miał blokera to mógłbyś ubić odludniony resp.:] Jak idziesz na PoH przez pustynie, to po drodze powinieneś spodkać góre na którey widać poison spidery. Podchodzisz bliżej i stwierdzasz, że na piętrze +2 jest GS! Dokładnie nie wiem ile ich tam jest bo się tam nie zapuszczam, ale widać tylko jednego.
Więc bierz chłopie zaufanego knighta, 6 parceli (chyba że masz pacc to wtedy bieżesz czar).
poisoner
12-03-2006, 22:06
Taaa. Gdybyś nie był palem, albo miał blokera to mógłbyś ubić odludniony resp.:] Jak idziesz na PoH przez pustynie, to po drodze powinieneś spodkać góre na którey widać poison spidery. Podchodzisz bliżej i stwierdzasz, że na piętrze +2 jest GS! Dokładnie nie wiem ile ich tam jest bo się tam nie zapuszczam, ale widać tylko jednego.
Więc bierz chłopie zaufanego knighta, 6 parceli (chyba że masz pacc to wtedy bieżesz czar).
akurat na skalce to z knightem sie niezbyt oplaca, mozna to ubic solo metoda up/down na 8 lvlu z hmm ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.