Pokaż pełną wersje : Ban na IP
Danrahses
13-02-2006, 16:12
Sorry za ten post, ale niewiedziałem gdzie to napisać lub do kogo napisać. Pare minut temu próbowałem wejść na to forum i pojawiło się, że dostałem ban na Ip. Co może być tego przyczyną niewpisywałem hasła źłe, wtedy nawet niebyłem zalogowany. Teraz wszystko działa, co mogło być przyczyną?
Też przed chwilą miałem takie coś. Ciekawe czym to jest spowodowane. Btw. nie ten dział :P
Palek Demon
13-02-2006, 16:17
Ja Tez dostalem mam neo tp własnie bylem w trakcie pisania meila do matkusa wczesniej rozmawialem z Modkiem forum poprzez tibe...
Pewnie ten matol co ciagle umieszczal keylogery dostal bana na ip I ucierpieli użytkownicy... :/
Atena von'Cookie
13-02-2006, 16:19
Ja też miałam podobny prooblem ale chyba wszystkow róciło od normy :p
Vanhelsen
13-02-2006, 16:27
PRAWDOPODOBNIE został zbanowany pewien host neo więc przez chwilkę wielu userów kturzy jadą na tym samym hoscie też mieli bana, jak widac, zostało to już naprawione :)
Palek Demon
13-02-2006, 16:44
PRAWDOPODOBNIE został zbanowany pewien host neo więc przez chwilkę wielu userów kturzy jadą na tym samym hoscie też mieli bana, jak widac, zostało to już naprawione :)
a ciekawe czy ten matolek dostan bana na ip który umieszczal kg :p
Ja też dostałem bana na ip ale już jest ok (Myślałem że hakneli mi konto na tibia.pl)
Palek Demon
13-02-2006, 16:57
@up
Lol :p
A macie jakis net osiedlowy czy cus?? ja mam neostrade ...
@do all:
Któryś z modków zbanował wszystkie IP 82.*.*.* ...
Albo ktoś zrobił żart albo ktoś poniesie konsekwencje zabawy:P
Weszłem na IRCa, pogadałem z Besnem i odbanował...
Ja mam sieć osiedlową (MC), i też miałem taki problem, moze kazdy dostal bana na IP :)
Palek Demon
13-02-2006, 17:17
Up
Tak Możliwe Modki chcieli sec spokoju :P xD
Dwimenor
13-02-2006, 17:18
Nieee, po prostu ktoś (nie będe skarżył;)) źle wpisał ip do zbanowania i zamiast
xx.xx.xx.xx.83 zostali zbanowani wszyscy, których ip zaczynał się od 83(czy tam 82, co za różnica). Nie macie żadnych powodów do obaw. Wszystko zostało szybko naprawione.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.