Pokaż pełną wersje : Paldkowa Depresja
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
1. Strzaly mozesz robic poprzez "exevo con"
2. Luk to wcale nie jest slaba bron
3. Mozesz go kupic od graczy za 150 gp
4. huh ?
Tow.Miki
19-06-2004, 17:11
Wcale nie musisz trenować używając łuku, weź dzidy (spear) i walcz nimi, a jak już będziesz w miare dobry to łuk w łape i bez stresów chodzisz sobie gdzie chcesz;)
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ja moim palkiem trenuje spearami, a luk kupilem za ~100gp, kusze za ~70gp, więc to nie taki majątek.
1) Ja zawsze biore na hunty jakies 300strzal jak mam juz jakies 50 to wracam do dp. I nie ma problemu ze mi sie skoncza a jak nie moge wrocic to lowie rybki i robie strzaly :D
2)Łuk to dobra bron dla lov lvli na malych levelach i slabych skilach odradzam kusze.
3)lol ! Łuk za 400gp ?? Chyba w sklepie... Kupiesz go nawet za 50 gp jak dobrze pojdzie :D
4)Z czyms takim sie nie spotkalem....
1) to kup wiecej albo kuz se czaer exevo con
2)luk to nie ejst slaba bron bo to jest 1 z 2 brobi ktorymi sie szczela (luk, kusza)
3)to kupisz od ludzi za 100~~ gp
4)lepsze to niz zginac a poza tym gdybys byl knightem to bys sie hjeszcze bardziej martwil ( o kurde porzyjdzie pk i powe "dawaj gs albo zycie" wtedy o wiele wiecej kasy w plecy)
Warloczek
08-07-2004, 21:50
Bez obaw też mam pallka od niedawna i miałem tako sytaucje że oddałem wszytko dla PK i zdązyłem się wylogować...to był fuks.. no dobra zostawiłem sobie scarfa i dark helmet...ale dwarven shielda i brass legsy oddałem :(
Miałem wtedy spiry więc łuku mu nie dałem a po zatym sam mam 2 łuki.. i 600 strzał które dostałem od jakiegoś 80lv palla :)
Lol Paldek 8o :P dobre a tak do tematu to koles ty sie boisz straty luku czy tego ze ci strzal zabraknie?? :P A jeśli masz jakieś obawy to dobrze niektóreo osoby doradzaja zeby brac speary ktorymi tez mozna niezle bic
Kigipoxi
09-07-2004, 22:48
400 za łuk to chyba na rooku u ślepego (orka) :D
Warloczek
09-07-2004, 23:29
Zgadza się...tak mi się wydaje... na mainie nigdy nie miałem problem z łukiem krzyczałem buy bow... a tu ziomek podchodzi mi daje i mówi "free bow for newbie :D" spx także nie miałem problemu z łukiem
Strzały tak samo tylko koleśnic nie móił...
a ja powiem tak MAM KNIGHTA GDYBYM ZACZYNAL OD NOWA Z TIBIA TO BYM WZIAL .......................PALLADYNA!!!!!
Ja mam sorca ale teraz gdybym mial od nowa grac zrobilbym palla, wkurza mnie juz to ciągle robienie run
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.