Pokaż pełną wersje : War!!!
Obsidion
13-02-2006, 23:40
Długo czekalem aż ktoś sie zainteresuje tym tematem ale jak widac nikomu sie nie chcialo. Otóż Obsidia to serwer na którym po wygranej wojnie z Boomem panuje Next Generation ( znana tez z Kyry ). W ostatnich dniach zaszla jednak swoista rewolucja. Wiekszosc hlvl Polaków polaczylo swe sily i powstała nowa gildia - NEW Generation. Każdy na serwerze wie ze pomiedzy tymi dwoma zespolami jest widoczna niechec... zabijaja sie nawzajem choc wojna oficjalnie nie zostala ogloszona. Wiele Polakow ktorzy wycofali sie po tym jak Boom przegral powraca (m. in Lord Erus, Katmai i Yunichi)... wydaje sie ze Polacy rosna w sile. New Generation ma chyba troche klopotów. Kilku z nich odeszlo ( m.in Xarabek - hunted by Mannow, Myztiq tez wylecial - ?a wlasnie moze warto go miec po stronie polskiej ? ) czy jednak mimo to Polakom uda sie Next G. panowanie nad serwerem ? Co sie wtedy stanie ? Czy bedzie pokoj ( wiele Polakow oficiajnie oglaszalo ze sa przeciwko rasizmowi i PA ) ? Czas pokaze... czekam na opinie.
p.s jesli chodzi o fragi podawane sa rozne wyniki ktorymi chyba nie mozna sie narazie sugerowac :p .
Gothican
14-02-2006, 08:14
oby w takim razie NEW Generation wygralo
czas na zmiany next generation jest juz nudne wreszcie bedzie sie tam cos dzilo -.^
"Wiele Polakow ktorzy wycofali sie po tym jak Boom przegral powraca (m. in Lord Erus, Katmai i Yunichi)..."
Lord Erus to szwed
a wojne i tak nasi przegrają to już 3 :P :P :P hehe a nawet 4 jeśli liczyć lord erus i jego gildia + boneshardy vs ng
pitt6ull
14-02-2006, 09:35
Heh wojna bedzie bez wzgledu na wynik. Planuje po powrocie z delegacji zaplanowac mass logi na szwedow. Moze nie wygramy ale napewno popsujemy im skutecznie zabawe. Szkoda jedynie ze nie bede mogl karac moim charem (lobuzy mi go hakneli). Pozdro slyth ;] Juz niedlugo ekipa PG uderzy na nowszy server niza kyra;]
buahhaha:D jesli uwazacie ze new g. wygra to oj macie cos chyba z glowa:p
tak jak pokazaliscie inteligencje z poprzedniej wojny:p boob wygra wygra a co sie okazalo? to co zwykle NG rozdupilo boom:cup:
@pitt6ull popsujecie im zabawe? buahhah oni wlasnie tylko czekaja na wojny:D bo sie chlopaki nudza i musza kogos po ubjac:D
@pitt6ull popsujecie im zabawe? buahhah oni wlasnie tylko czekaja na wojny:D bo sie chlopaki nudza i musza kogos po ubjac:D
to sie lognij i daj im sie pozabijac omg :p
No szkoda tego Twojego konta Kala :((((. Jak już przegracie wojenke chodzcie na Nebule pograć sobie 4 fun :)) :p ;) tam całkiem miło. A przecież o to biega żeby sobie pograć a nie po Power Gamerować :))
Obsidion
14-02-2006, 15:19
Kalamatrius a czy New nie moze sie dogadac z Myztiqem i Xarabkiem ? Oni pewnie beda chciali sie zemscic za wyrzucenie z gildii...
A tak po za tym to ludzie zorganizujcie sie. Kazdy ded New Generation jest zrobiony przez dwoch z Next. czy nie mozecie chodzic w grupkach... ??? !!! No jak jestescie slabsi to musicie prowadzic wojne podjazdowa...
czy tak naprawde trudno jest sie zebrac w 5 czy 6 i zaatakowac samotnego Next ??? Jezeli chcecie wygrac to sie postarajcie...
pitt6ull
14-02-2006, 15:50
Majk ja nie walczylem po stronie boom bo uwazalem ze maja kipska organizacje,teraz mam fajna grupke znajomych z ktorymi bedziemy robic masslogi. U nas nie bedzie nikt siedzial na obidii tylko na ts-ie i jak bedzie cynk do ataku to poprotu naraz sie wlogujemy. To zupelnie inny typ partyzantki:P
Nazgool niestety chodzi o PG bo na nebuli moze sie powtorzyc sytuacja z obsidi. Nie mam zamiaru byc czyims pieskiem. O nasze smierci sie nie bojcie, dla nas obsidia i tak jest skonczona (przynajmniej wiekszej czesci moich znajomych) o ile rzadzi na niej NG a tak przynajmniej sobie potrenujemy na nich taktyki (oczywiscie potrenujemy tez na otsie). Wygrana nie jest latwa ponieważ dużo dupowlazów się podłączylo do NG ale myśle że zabawa bedzie przednia :P
PS: Nazgool teraz to sobie moge zrobic gdzies PG bo od poniedziałku rzucam prace :P
Mancubus
14-02-2006, 16:53
hehe ja sie tam nie znam, ktos powiedzial ze to wojna - nawet ktos sobie dodaje fragi na tibia.com -a ja to widze tak : po prostu NG zabija sobie pozostale hi-lev ktore dolaczaja sie do New Generation i chca odwetu na NextGenach.
Poniewaz oni maja duze levele otwata wojna to glupota (laczenie sie w 1 gildie, rozglaszanie o tym wszystkim itp.) Dlatego dla mnie to glupota. Liczy sie tylko zaskoczenie, masslogi, hacki, zdrady i podstepy :] - nie jest to zbyt piekne ale po wojnie nikt sie nie bedzie pytal jak do doszlo do zwyciestwa.
Zawsze bylem przeciw wojnie ale do czego doszlo przez glupote dzieciakow z NG rozzloscilo mnie. Zostalo jakies 200-300 osob na serwie, ktory jest stosunkowo mlody :[ Ci ktorzy nie mieli klopotow z NG odchodza przez low-resp na expowiskach.
Ja to widze tak - jezeli chcecie wojne zorganizujcie sie - i tak NG szykowalo sie do ataku wiec oni sa przygotowani.
Za tydzien i tak sie bedzie dzialo oj bedzie :D
Co do wojny to wydaje mi sie ze mozna ja wygrac. Owszem NG to mocna gildia ktora gra ze sobą juz wiele czasu, ale nie sa nie do pokonania. Tym razem nasza gildia, czyli N-G jest juz inna niz stare BOOM.Z tego co słyszalem ma do nas dolaczyc sporo osob i wojna zapowiada sie naprawde ciekawie. Narazie ng (low lvle typu Jaloz) wkurzaja sie bo my ciagle siedzimy w pz, robiac od czasu do czasu mass logi i czekajac na odpowiedni moment. Moim zdaniem narazie nie mamy zadnych szans w open battle...ale jezeli tylko dolaczy do nas Lord Erus ze swoimi ludzmi bedziemy gotowi. Mamy pieniadze,ludzi,zorganizowanie brakuje jeszcze tylko dobrego przywodcy ktorym mam nadzieje bedzie Erus.To tyle co wiem narazie o tej "wojnie" mam nadzieje ze wkoncu uda sie przejac obsidie choc i tak juz tam nie gram ale walcze dla kolegow ktorzy za wysoki lvl sa hunted od ng (gratz).
ale rotfla zaliczyłem :)) nie jestem nazgool, wręcz przeciwnie :D :D
dałeś dupy nieźle :D
pitt6ull
15-02-2006, 09:29
No nie wazne ale na tsie u nas siedziałes z tego co pamietam, eh ciagle musicie miec inne xywy na tibia.pl niz na tibia.com :P
Co do lorda erusa to nie wiem jaki to dowodca jednak ja wiem ze z moimi ziomami bede robil wjazdy jedynie z wykorzystaniem team speaka, w CSie sie sprawdzalo , w pkowaniu w tibi tez to i na wojnie sie sprawdzi :P Bedzie fajna jatka ale tak jak mancu powiedzial to bedzie wojna w ktorej wystapi wiele zlych elementow (zdrady ,hacki itd. ) i nikt po wojnie nie bedzie w to wnikal (no może jedynie przegrani). Hacki zreszta kazdy czlowiek z malym rozumkiem wyjasni sobie uzywaniem cheatow (tak jakby to był jedyny sposób hacka).
na TS też u was nie siedziałem :PPPPP :D jedynie w gildi ;) :p :p
Jest tak: za czasów boomu wszyscy mówili że wygra ponieważ ma dużo high lvli i duzo membersów... co sie okazał zaczęła się rozpadać tak samo będzie z new generation wy myślicie ze ng nie ma sprzymierzeńców? co z tego ze xarabek i myztiq wyszli z next gene? jak narazie ZDECYDOWANIE new gene przegrywa czemu? bo siedzi cały czas w domq a większość ng se spokojnie expi ponieważ wie że new gene boi się wyjść jestem pewien ,że się skończy na płaceniu i wychodzeniu z serva i przez ten występ next gene będzie bardziej nienawidziło polaków.
pitt6ull
15-02-2006, 16:25
Nirvy a twoim zdaniem New generation powinno walczyc w open battle ?? Jest to totalna glupota , biorąc pod uwage różnice lvlowe, pozatym jak widzisz New G. sie dopiero organizuje, i narazie musi pozostac na atakach malych grupek. Nawet jesli przegramy nie ma to wiekszego znaczenia bo lepiej probowac cos zrobic i przegrac niz dostawac po dupie od panów szwedów bo maja humor na zabicie kogos. Zesztą jeszcze zobaczymy jak to bedzie, mamy pare ciekawych posuniec których NG się nie spodziewa i z pewnoscia ich zaskoczy.
Obsidion
15-02-2006, 17:01
No wlasnie ... podstepem mozemy wygrac ta war... a nie w open battle.
Moze sprobujcie nakłonic inne gildie do wojny po naszej stronie ( jest przeciez wiele gildii ... nie tylko Next gen). Albo sprobujcie ich sklucic ( jakby Hetchachi byl po naszej stronie i cale Red Sun to by byl wielki + ). Mozecie tez pisac do GM zeby banowali gdy uwidzicie jak np red scull kiluje ...
Pomyslów jest wiele...
wątpie że red sun do was przyłączy ale looz po prostu mówie wam że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.Tak samo było z boomem a była lepsza sytuacja.;)
tak apropo...
19:29 You see Mentor de'Vrie (Level 82). He is a royal paladin. He is Disciple of the Next Generation. organizujecie sie? niestety next gene też -.-
Obsidion
16-02-2006, 13:10
Kto mi powie dlaczego Yaugardo wycofal sie z New Generation... ?
Czy ktoś idzie na new serva z Obsidii?? :)
Kala słyszałem ale podkreślam że slyszalem ze wolfiki ida na tego nowego serva?? Bo ja idę i spotkalem Algothina i Lorda Maviego i Ludu Scorpiona i wielu innych:)) Prosiłbym o wypowiedzenie się tu jak ktoś idzie na xerene :)
Powodzenia zyczę all znajomym z Obsidii :)
Cya :) Konzbi ^^
Obsidion
17-02-2006, 23:24
Zostane... Obsidia jak by nie bylo nie jest zla.. przynajmniej dla mnie... Może warto spojrzeć na to z innej strony... ale Szwedzi nie sa tacy źli... Jak dotad kilka razy padlem ofiara pk czy jakiegos podstepu, noi niestety w 90% padlem ofiara PolakówX( ( mimo że dobrze wiedzieli ze równiez jestem Polakiem ), a nie Szwedów. nauczylo mnie to równiez tego ze w tej grze sie nie pomaga bo jak tu byc dobrym dla nowych kiedy okazje sie ze to podstep i zostajesz zabity przez 2 razy silniejszych od ciebie rodaków ??? Natomiast Szwed Szweda nie ruszy... chyba ze ma wyrazny ku temu powód
Obecnie mam wielu przyjaciol wsrod Szwedow i jak narazie nikt nie wbil mi noza w plecy....
pitt6ull
18-02-2006, 12:02
@Konzbi - mozliwe ze sie wbije na nowy swiat bo od piatku bede mial wolne (wkoncu koniec roboty i upragniony zasilek :P ) a to mi da czas zeby sobie szybko wbic lvl. Jesli moi znajomi z obsidi sie tam przeniosa to pewnie sie tez tam wbije :P
@obsidion - nie wnikam kto cie zabijal a kto nie, ja zabijalem debili bez wzgledu na narodowosc i nie uwazam zeby polak ktory pkuje noobow w carlin zaslugiwal na litosc bo jest polakiem. Do szwedow tez nic nie mam , bo sam narod nie jest niczemu winny, mannow i jego paru kolegow widza poprostu dobra zabawe w zabijaniu innych i tu jest problem (to czy to szwedzi czy brazole nie ma w tym wypadku znaczenia) nigdy nie jestem przeciw narodom tylko przeciw ludziom i nigdy z narodami tylko z ludzmi (na obsidi poznalem wielu za***istych ludzi z egiptu :P , na shiverze z brazylii i wenezueli) Nie zwalczajmy narodowosci tylko powszechna glupote.
@ Slyth a ty czasem dragonslayer nie jestes :P ?
Obsidion
18-02-2006, 23:02
Chyba mnie oczy myla... Next Generation sie podzielio....8o 8o 8o 8o
Czyżby Azared... Dorpaz... Rundo Tejpearn... Hetchachi ... Kiroy Wind... znalezli sie po przeciwnej stronie niz Mannow... Waldorio... Annical... Kleyton ?????????????????????8o 8o
Chyba mnie oczy myla... Next Generation sie podzielio....8o 8o 8o 8o
Czyżby Azared... Dorpaz... Rundo Tejpearn... Hetchachi ... Kiroy Wind... znalezli sie po przeciwnej stronie niz Mannow... Waldorio... Annical... Kleyton ?????????????????????8o 8o
Podzielili sie ale nie nie beda ze soba walczyc ani nic w tym stylu:p
Podzielili się, ale biorą nadal udział w wojnie przeciwko New-Generation. Z tego co wiem (od Azareda) grupa ktora stworzyła gildię Guardian Gods, jednocześnie odłączając sie od Next Generation, miała z swoje powody. Podobno byli zdejenerwowani faktem, iz Mannow, lider gildi, nie loguje sie, a gildia jest nudna ...
Misterio
08-03-2006, 00:17
Powinniscie chociaz zabic kilku wkieszych zeby wiedzieli ze cos mozecie zrobic
Huh xD nie pier***cie...dzis padlsimy, czyli ja Tartarro i Natsu zdobywając tylko 2 fragi ;/ (Skulterpa ba ulpa i jakis 50 sorc z GG). Dzis może nie było wspaniale, ale ostanio idzie nam nieźle, co pokazały fragi: Qaris,Jaloz,Skulterpa ba ulpa, Souls of beck (3x),Zertiloon, Darota, Adricopulos,Christopher Qube (2x), Siffat Long... od nas jak mowilem padlismy dzis we 3 i alkar raz po wysolowaniu Siffat hueuh :D jak narazie nie mamy zadnych szans w open batltle...ale takie partyzanckie akcjie strasznie denerwuja NG !! :D gdybysmy teraz policzyli fragi to napewno porowdzimy i to z duzym wyprzedzeniem (Nowo powstała gildia "obsidian partisants"
Jezeli chcecie filmy z akcji to nie ma problemu moge powrzucac :P
PZDR B) B) B) B) B)
Obsidion
09-03-2006, 22:31
Mimo że jestem Polakiem... to jednak życze powodzenia Next Gen i Guardian Good... Niech wam nakopią... Za panowania tych gildii jest super :dance:
Tartaro wzuc filmy obejze ;p
Macie tu pare filmów z naszej akcji :
1)http://rapidshare.de/files/15176325/Ill_Blader_tartarro.rec.html
2)http://rapidshare.de/files/15176219/Jalozbitch.rec.html
3)http://rapidshare.de/files/15176063/spuro2_tartarro.rec.html
4)http://rapidshare.de/files/15175942/GG_by_alkar.rec.html
5)http://rapidshare.de/files/15175856/spuro_tartarro.rec.html
6)http://rapidshare.de/files/15175984/souls_of_beck_by_maggus.rec.html
To narazie te....niektóre z nich...Comment plx
A co do opini Obsidiona...który mowi ze jest wspaniale to niech wbije lvl 100 to przekona sie, jak jest słodko ;)
PZDR:cygaro:
Obsidion
11-03-2006, 12:27
Tartarro o ile sie dobrze orientuje to Ty nie masz 100 lvl i nigdy nie mialeś ne Obsidii... wiec nie wiesz jak to jest :)
Masz coś około 53 lvl, a uwierz mi jest jest wielu Polaków i nie Polaków którzy maja podobne lvl lub tez wieksze a żyja w zgodzie z NG i GG... Po co sobie utrudniac życie i zawsze miec pod górke ?
Wolfiki i inni nie potrzebnie rozpoczeli wojne z Next - takie jest moje zdanie.... Po za tym nie bylo widac zoorganizowania - po raz kolejny z reszta. Bo gdzie byli Yuni... Katmai... Lord Erus... Xarabek... Myztiq ?:cygaro:
I co to za wojna jak na caly dzień logujecie sie na poł godzinki i latacie po pz ? ( nie mówie tu akurat o Tobie ) Ale np taki Peero
Po co wybijacie mocnych Polaków ? - Cellavi ? Ona nie jest po stronie NG i GG a mogła by być dla was silnym wspaciem ( z tego co wiem miala na innym serwerze 100+ tylko ze zhakowali ja :/ )
I dlaczego sie tak poddajecie ? Po tygodniu New G... juz było w rozsypce:baby:
I po co sie teraz wyzywacie na low lvl gdy rozbicie PK?
Ehhh... szkoda słow
Kiroy Wind
11-03-2006, 14:19
BUHHAHAHAH :D prowadzicie zabijajac jakies 50 lvle :p czemu nie przyjdziecie zabic np. mnie :/
Kiroy Wind
11-03-2006, 14:21
Tartarro o ile sie dobrze orientuje to Ty nie masz 100 lvl i nigdy nie mialeś ne Obsidii... wiec nie wiesz jak to jest :)
Masz coś około 53 lvl, a uwierz mi jest jest wielu Polaków i nie Polaków którzy maja podobne lvl lub tez wieksze a żyja w zgodzie z NG i GG... Po co sobie utrudniac życie i zawsze miec pod górke ?
Wolfiki i inni nie potrzebnie rozpoczeli wojne z Next - takie jest moje zdanie.... Po za tym nie bylo widac zoorganizowania - po raz kolejny z reszta. Bo gdzie byli Yuni... Katmai... Lord Erus... Xarabek... Myztiq ?:cygaro:
I co to za wojna jak na caly dzień logujecie sie na poł godzinki i latacie po pz ? ( nie mówie tu akurat o Tobie ) Ale np taki Peero
Po co wybijacie mocnych Polaków ? - Cellavi ? Ona nie jest po stronie NG i GG a mogła by być dla was silnym wspaciem ( z tego co wiem miala na innym serwerze 100+ tylko ze zhakowali ja :/ )
I dlaczego sie tak poddajecie ? Po tygodniu New G... juz było w rozsypce:baby:
I po co sie teraz wyzywacie na low lvl gdy rozbicie PK?
Ehhh... szkoda słow
Dokladnie :P
Ja mam wkrótce 100 lvl i problemów niemam <rotfl>
obsidion jestes glabem ***anym....n/c po 1st ja nie jestem tartarro....to moj bro...po 2) moze nie mialem 100lvla a podaj 1 polaka na obsidi (ktory nie byl z ng) i zyje teraz spokojnie na obsidi z hlvlelem ??? Peero, kiedys Yunichi Ryba the wolf.....oni byli hunted za lvl...a ty kiroy nie w*******aj bajek typu " z ng niema problemow" a ciebie nie zablismy bo sie nie logujesz..przyjdzie czas i na ciebie ;]
I nie piedolcie glupot jak nic nie wiecie'
Obsidion
11-03-2006, 16:27
2) moze nie mialem 100lvla a podaj 1 polaka na obsidi (ktory nie byl z ng) i zyje teraz spokojnie na obsidi z hlvlelem ??? Peero, kiedys Yunichi Ryba the wolf.....oni byli hunted za lvl...
Człowieku na jakim Ty świecie żyjesz ? Była wojna Boom przegrało... no i co NG mialo powiedziec ? "Dobra kochani zabawa sie skończyła... nic takiego sie nie wydarzyło... to nie ważne że my wygraliśmy ( UCZCIWIE!!!) - po prostu to było dla jaj" ?? tak ?
Chyba na kazdym serwerze jest tak, że przegrywający albo płaci albo hunted...
Po za tym przeczytaj sobie forum na tibia.com - Maggus the Wolf - "Kiroy Wind is in the same situation as Mannow, hunted forever. " Czy wy nie robicie tak samo ?:cygaro: :D
a ty kiroy nie w*******aj bajek typu " z ng niema problemow"
Nie tylko Kiroy może tak powiedzieć... inni tez moga to potwierdzic
I nie piedolcie glupot jak nic nie wiecie'
Taaak Ty za to duzo wiesz... :p Pewnie jak braciszek Tartarro sie loguje by zabic w 2 czy 3 jakiegos low lvl to maly Ssreb siedzi i jest baaardzo tym podniecony:faceoff:
Pozatym mógłbys powiedzec że Ty to Maggus The Wolf B)
1st ja nie jestem tartarro....to moj bro...
A brat co... niemowa ? nie moze sam tu czegoś napisac ?:baby:
obsidion jestes glabem ***anym....
Witam w klubie ssrebB)
OMG....dear obsidion...popatrz...mowisz o wojnie..starej wojnie Boom vs NG...chyba nawet nie znasz powodu ktory spowodował tamtą wojne, a jezeli nie wiesz to zapytaj Kiroya ;) ktory po wojnie (od poczatku to bylo wiadome) powiedzial ze Yunichi zostal zabity za level. Bylo *******enie ze Katmai byl od poczatku skreslony ale taka prawda: ng zadzrocscilo im loota i lvli. Hmm Maggus to ja masz tam napisane ;]. Na wojnie wczesniejszej walczylem Berssem teraz dostalem tego chara...to chyba nie jest zadna tajemnica. Obsidion napisz mi chociaż jedną osobe ktora nie trzyma z ng, ma h lvl i zyje spokojnie (100+).... 1 NAME !!! Ludu Scorpion expił szybciej od kleytona i hunted, Yunichi wyprzedzil mannowa hunted, itp itd...wiec nie w*******aj mi bajek ze ng to kozaki ;/ bo Tartarro jest kozakiem..mowisz ze zabija low lvle jak ma zabijac hardsze skoro sam ma 50?:( Nie rozumiem was... Jedno jest pewne jezeli chcesz bez problemow zyc na obsidi wyliz dupe ng = jak Mentor de'vrie czy lady szikaka :| a Kiroy byl od poczatku z ng na arcani...to dlaczego mialby miec teraz prze***ane?pfff skooro znaja sie juz tyle czasu..;/;/
Obsidion
11-03-2006, 20:43
Tak mówie o tej starej wojnie specjalnie bo tej wojny New G. vs Next G. nie można zbytnio nazwać wojna... :)
Może i zostali zabici za lvl... ale przyznaj ze mieli rowne szanse... po prostu Mannow i spólka byli bardziej zgrani... byli po prostu lepsi...
A czy to cos zlego że ci których wymieniles trzymaja ze Szwedami ? Bo mi sie wydaje ze to najzupelniej normalne...
Jak widze Szweda w Tibii to sie nie boje ze strzeli mu do głowy jakies PK jezeli nie ma powodu... a Polaczki ?? Heh szkoda gadać... Jak widza ze masz red hp... jak widza ze masz lagi... to zamiast pomóc to cie jeszcze dobija... Albo napisza help i kiedy chcesz pomóc wykorzystuja twoja naiwnośc...
Co do Tartarra ... to po co zabijal Cellavi ?
Ma niższy lvl.. ale przeciez mozna sobie dac rade... Jak na przyklad na Kyrze zabili Tetra A.. On mial 100lvl + a Pk nie wiem cos 50 moze nawet mniej... I co da sie ? da sieB) ale trzeba miec odwage a nie siedziec w Pz czy latac za low lvl :cygaro:
Ja sie narazie nie zmienie... NIe mam nic do NG I GG bo to spoko ziomy :)
Pozdro Kiroy... i gz 90 lvl ;)
OOMMGG...praktycznie kazdy teraz bedize dupe lizal ng bo nie maja równch na obsidi...tak zrobili ze wszystkich kto sie wybil odrazu zerowali...i nie mow o szwedach i polakach bo kazdy polak jest inny tak jak i kadzy szwed a w ng nie ma tylko szwedow.. Co do wojny poprzedniej to byli lepsi, to prawa. Ale nie wiem co ma to wspolnego z tym co sie teraz dzieje na obsidi.
Ps. Kiroy, jak wylize ci dupe tak jak obsidion to bede mial spokoj ? -.- n/c chlopaki....bijcie szybko lvle i zobaczymy kto ma racje..to chyba ze wylizecie lepiej od Obsidiona
N/C
Daje wam linka jak wybijam noobów(Br)
http://rapidshare.de/files/15257809/pk--aerah.rec.html
Kiroy Wind
12-03-2006, 11:44
OMG....dear obsidion...popatrz...mowisz o wojnie..starej wojnie Boom vs NG...chyba nawet nie znasz powodu ktory spowodował tamtą wojne, a jezeli nie wiesz to zapytaj Kiroya ;) ktory po wojnie (od poczatku to bylo wiadome) powiedzial ze Yunichi zostal zabity za level. Bylo *******enie ze Katmai byl od poczatku skreslony ale taka prawda: ng zadzrocscilo im loota i lvli. Hmm Maggus to ja masz tam napisane ;]. Na wojnie wczesniejszej walczylem Berssem teraz dostalem tego chara...to chyba nie jest zadna tajemnica. Obsidion napisz mi chociaż jedną osobe ktora nie trzyma z ng, ma h lvl i zyje spokojnie (100+).... 1 NAME !!! Ludu Scorpion expił szybciej od kleytona i hunted, Yunichi wyprzedzil mannowa hunted, itp itd...wiec nie w*******aj mi bajek ze ng to kozaki ;/ bo Tartarro jest kozakiem..mowisz ze zabija low lvle jak ma zabijac hardsze skoro sam ma 50?:( Nie rozumiem was... Jedno jest pewne jezeli chcesz bez problemow zyc na obsidi wyliz dupe ng = jak Mentor de'vrie czy lady szikaka :| a Kiroy byl od poczatku z ng na arcani...to dlaczego mialby miec teraz prze***ane?pfff skooro znaja sie juz tyle czasu..;/;/
BUEHEHEH wybacz ale szikaka nigdy nie musiał lizać dupy swe i niebędzie musiał :)
Obsidion
12-03-2006, 12:24
Ps. Kiroy, jak wylize ci dupe tak jak obsidion to bede mial spokoj ?
Kiroy nie wie kim jestem... a Obsidion to nie mój nick w Tibii... Jak bym chcial sie jakos mu podlizać to bym napisał kim jestem:cygaro:
pitt6ull
12-03-2006, 14:36
Sugeruje jedynie obejrzec filmik black widows ktory mozna zobaczyc na video.google.com (wpisz w wyszukiwarce). Jest tam wiele ciekawych akcji wojennych lacznie z akcjami z mannowem w roli glownej. Jednak jedna rzecz nie bardzo mi sie podoba, jak zabijaja polakow piszac bodajrze "die pl die" w rytm naszego hymnu. Jesli to nie jest przejaw rasismu i ponizania polakow to nie wiem co nim jest. Przykra jest to ze prawda jest po stronie ssreba. :( Jesli kiroy tak duzo masz w gildi do powiedzenia to czemu nie zabroniles im wmontowac tam twojego hymnu ? Moze Polska to nie jest cudowny kraj, moze tez go nie lubie , ale jestem jego czescia i jestem z tego w jakis sposob dumny. Mowi sie aby nie kalac swojego gniazda.
Kalamatrius grasz wiec na xerenie czy nie?;p
Ta tez jak tu Polacy przegrali z kretesem i tez o tym zadycydowaly te same czynniki co tu :/ ale nie bylo jak tu liczebnej przewagi Szwedów liczba byla porównywalna wiec niestety znow sie okazało ze Polacy nie umieja sie ze soba dogadac i pomagac sobie i roz***ac kogo trzeba ://
Pozdri for you i all znajomych z Obsidii :))
Obsidion
13-03-2006, 18:01
Jest tam wiele ciekawych akcji wojennych lacznie z akcjami z mannowem w roli glownej. Jednak jedna rzecz nie bardzo mi sie podoba, jak zabijaja polakow piszac bodajrze "die pl die" w rytm naszego hymnu. Jesli to nie jest przejaw rasismu i ponizania polakow to nie wiem co nim jest.
Jeżeli to prawda to sam przyznam ze nie zrobil w porzadku... Ale to mnie jeszcze nie przekona... Polacy sa gorsi.. oczywiscie nie wszyscy... :)
pitt6ull
13-03-2006, 18:25
Obsidion bzdury opowiadasz, nie wazne czys polak czy szwed czy rumun. Czlowiek jest czlowiek i to sie liczy. Znam spoko szwedow, polakow i brazylijczykow ale tez znam noob przedstawicieli tych krajow. Tak to juz jest i nic na to nie poradzisz ,a twoje zdanie na temat polakow jest oparty widocznie na serwach na ktorych grales (ja znam ekipe ktora opanowala serwer w ktorej bylo 90% polakow i potrafili sie zgrac, poprostu ciezko znalesc odpowiednich ludzi). Zreszta zawsze mnie wladza zgrzewala (ciagle ktos chce ja przejac, wiec musisz siedziec nad tibia zeby cie lvlami nie dogonili ) Dla mnie wzorem dobrej wladzy w tibi pozostanie rasid z shivery. Wypowiedzial wojne swoim rl kumplom ktorzy robili PA. Rozbil swoja gildie rzadzaca na pol (jedni spoko gracze inni total pa) i walczyli, i wygrywal mimo nizszych lvli (i to o 20-30 nizszych a to juz sztuka) i gdyby go nie hakneli to bym nawet sie na obsidie nie przenosil :(
Wczoraj rasid zrookowal swoja druga postac (58MS) poniewaz jako senior toutor stwierdzil ,że admini robia za malo z account shererami . Jesli podawal goscia ktory mial ip-ki logowan z mexyku , venezueli i brazylii , ten gosc dalej sobie hasal bez bana. Rasid byl z Venezueli ale on potrafil rzadzic a nie tylko zdobywac. Aktualnie sa lepsze ceny na shiverze niz na obsidi mimo ze shivera jest o ponad 6 miechow starszym serwem. Gdyby NG od poczatku pokazywali ze chca serwera na stale ,a nie do gnojenia innych graczy bym ich popieral w kazdym calu , nawet bym pomagal zabijac polakow ktorzy sa przeciw nim, ale tak nie jest, maja prosta zasade , zwyciezyc i zniszczyc, aby nas pamietano.Najbardziej szkoda mi mojego chara nie ze wzgledu na hacka, bo postac to tylko postac liczy sie czlowiek, ale bym chetnie nim powalczyl jak sie zaczela walka nawet jesli od poczatku nie bylo widac szans na wygrana (za duza roznica lvli). No ale zeby temat nie byl dla was meczarnia to zachecam do obejrzenia filmu world of offline games na video.google.com ,bo mnie rozbawil na maxa ;] Pozdro dla wszystkich (nawet dla NG :P) i tak do wakacji zrobie ten 100 lvl :P
Obsidion
13-03-2006, 19:21
Ja mówie z własnego doświadczenia... i zaznaczylem ze nie wszyscy Polacy sa źli...
Osobiście wole żeby na Obsidii zostało tak jak jest... Jest dobrze...
Mi nie zalezy na lvl czy na przejmowaniu władzy bo Tibie traktuje jak kazda inna gre... Nie siedzie po 10h na dobe po to tylko by zdobywac lvl... Z moim tempem gry 100 lvl moze bedzie gdzies za 1,5 roku... moze 2 lata:p a możliwe że w ogóle go nie osiagne...
PS. Co do cen zgadzam sie za niskie... 5k z crown shield'a to lekka przesada :/ Kiroy zrobcie jakas rozsadna liste cen bo jak tak dalej pojdzie to 10 lvl bedzie mial crown seta... :D
Obsidion mowisz ze nie jest zle. Może i nie jest ale dla ciebie, 18 druida ktory biega z ródzka po tombie i bo od kad powstaly to czuje sie dowartosciowany (rozdzki:D). Nie no joke. Wyobraź sobie sytuacjie. Wygrywamy wojne Boom vs NG i rzadzi Yunichi,Katmai i Gal'axy (no i reszta). Myslisz ze na servie wszyscy szwedzi by mieli zero, szerzyloby sie pa itp? jeste przekonany ze nie, bo Yunichi nie wie co to pa i rasizm HEHEH znow zartuje:P Ja ogolnie na obsidie sikam, szkoda mi tylko moich kolegow typu Natsu Seri Yunichi czy Ryba ;/ gdybym ja rządził to napewno robił bym male pa bo to tego kazdy dązy zeby miec wladze. Ale napewno nie zabijalbym szewdow za to ze ogolnie sa odbierani za s****ieli przez Polakow., czy za to ze przegonili mnie w lvlu. Ogolnie ng to psy
POZDRO
Obsidion
14-03-2006, 13:35
Ehh widać żal wam dupe ściska...
Jedneego nie rozumiem po co takie durne tematy o wojnie na Obsidii przeciez nie ma zadnej wojny poniewaz gram tam i jest spokoj. Pogratulowac tematu!ehhh:faceoff:
Tutaj jestem :D/ po paru miechach przeczytalem te forum...
Karta dzwiekowa mi nawalila i nie moge was odwiedzac na TS'a. Lolik powinien wam to powiedziec :D. bede mial audio to Was odwiedze.
@topic:
GL new-generation
Obsidion
15-03-2006, 21:31
Chyba zaczyna sie coś psuc pomiedzy GG a NG... chyba że na forum sobie jaja robia...
Obsidion
16-03-2006, 15:13
Juz wszystko gra :) No i Mannow ogłosił amnestie na serwerze... dla tych co mieli hunta ;)
czyli co nie ma wojny ???:dance: czy bedą po prostu organizować polowania???:( noi jak spodziewacie się kiedy wojna??
Xan'Shah
02-04-2006, 13:17
Oby ten serwer nie podzielił losu Elysii. Tam zawsze jest jakas wojna.....dobrze ze juz tam nie gram........8o
Obsidion
06-04-2006, 17:12
Hejo. Najwyzszy czas odnowic ten temacik bo nie wierze ze u nas sie nic nie dzieje :)... Co najważniejsze jest POKÓJ... ( wyłączając wojne pomiedzy H i BB bodajże ). Mamy kilku nowych 100 lvl :), mimo że ktoś tu kiedys powiedzial że Polaczki nie z NG nigdy nie zdobeda 100lvl. A oto oni:
Mentor de'Vrie 107
Gal'axy 102
Peero 101
Ludu Scorpion 101
Kiroy Wind 100
BIG GZ :) ;) I oby tak dalej :)
8o Ludu to nie Polak....Mentor to pies, czyli także do Polakow go nie zaliczam :P a dla reszty gratz..wydaje mi sie ze w święta Mannow rozda wszystkim prezenty i znow sie zacznie...PZDR :D
Obsidion
06-04-2006, 23:31
Ehhh a ty znowu swoje... Co do Ludu Scorpiona... :p pomyłka :)
Obsidion lizi rowku
i kirojku parowo
Peero
Apr 18 2006, 13:01:41 CET Killed at Level 107 by Mannow
and by Dorpaz
Ryba The Wolf
17:27 You lose 458 hitpoints due to an attack by Mannow.
17:28 You lose 260 hitpoints due to an attack by Dorpaz.
Pokoj jest potrzebny do tego zeby polaczki mogli sie nieco wzbogacic a nastepnie stracic to podczas dedow i placenia haraczy dla wladcow tej cudownej krainy.Przeciez mannow nie gra po to zeby zabijac smoki i trole bo w to bawil sie pewnie z 2 lata temu on gra zeby zabijac niezorganizopwanych polaczkow brazoli i innych nubow.
Kazdy polak mysli ze kluczem do sukcesu jest level, ze jak sie ma 100 to luxus. Blad - bo kazdy polak czy brazol lub inny nobek z wysokim levelem moze w kazdej chwili oczekiwac ze bedzie huntowany lub ubity( patrz xarabek, ludu, yunichi, katmai) level to tylko ozdoba do nika bo bez zgrania i komunikacji 3 50+ ubije kazdego 100 levelowca z polski :P
I moze dobrze bo szwed mnie nigdy nie okradl, nie obrazil, i nie straszyl protektorem, a byl taki moment ze kazdy zlodziej w dp straszyl xarabkiem albo Raxilonem i malo tego za moment Raxilon faktycznie straszyl dedem.
pitt6ull
22-04-2006, 00:22
Strazak przestan bzdury opowiadac, mnie straszyli dedem szwedzi, polacy, brazole i wenezuelczycy. Xarabek robil rzeczywiscie spore PA ale ostatnio ubity Xziin tez tak robil (swoja droga big GZ dla tarrtaro , naprawde fajna akcja a szczegolnie twoje uciekanie ;] ). Narodowosc ma malo do gadania. Ba power abussing to tez sztuka. NG zrypalo temat ,bo ludzie im nie ufaja, nie placa haraczy bo wiedza ze to gowno da, a mogli by zarobic ;]
Ciesze sie Kalamatus ze sie chociaz czesciowo ze mna zgadzasz, ja przedstawiam jedynie moj punkt widzenia oparty na obserwacji otaczajacej mnie rzeczywitosci.
I szkoda ze juz tu nie gracie zarowno ty jak i Borgobo byliscie opoka solidnosci.
I traktuje wasze odejscie jako dezercje
pitt6ull
22-04-2006, 09:35
A ja traktuje moje odejscie jako shakowanie ;] Moze kiedys wrocimy ale jak widze poczynania NG to wiem ze nie ma po co ;]
@strazak
Nie było sensu walczyć po delete Kalamatriusa, nie mieliśmy wystarczającej ilości shooterów, a przede wszystkim nie mieliśmy kasy na wojne (choć przyznam się, że przed felernym hackiem klamki obserwowałem aukcje run i kasy na allegro).
Poza tym, niewielu ludzi chciało pomóc w wojnie. Owszem mielismy grupę około 20 ludzi ze średnią lewelu 55, którzy nadawali się do wojny ale NG miało 30 osób ze średnią w okolicy 70, ciężko by było to wygrać choć nie jest to niemożliwe.
Kolejna sprawa, to fakt, iż 90% ewentualnych członków rewolty przeciwko NG, chciało rezultatów natychmiastowych, a ta wojna jeżeli by wybuchła trwała by miesiącami, kosztowała by nas rl cash, żeby nadążyć nad zasobami NG, w tym czasie część osób zaczeło by płacić. Tak to już jest z młodzieżą co wbija pierwszą 50-tkę. Dmuchają chuchają na nią byle tylko koledzy go w szkole nie wyśmiali że ma hunta albo że go ktoś dednoł. Ludzi, którzy mogli walczyć z NG na Obsidii mógłbym zliczyć na palcach obu dłoni.
Popatrzcie jak wyglądają wojny na starych serwach, np: na Titanie - półtora roku wojny, wyniszczającej obie gildie.
Ja twierdze że nadal noobuje w niektórych sprawach, choć wiele już się nauczyłem, a uczę się jeszcze więcej, szczególnie od chłopaków z hurricane, avis i kazadum.
Hail Morgana!!
P.S. Kondolencje dla Obsidii z powodu hacków Ludu Scorpiona, Yunichiego i Katmaia (tak, nawet ciebie mi szkoda :p )
Legend never die
Obsidion
22-04-2006, 15:18
Obsidion lizi rowku
Pfffffffffffff jaki "lizi rowek" ?? Zapytaj sie Kiroy'a czy mnie zna ? Nie wie kim jestem, wiec nie ma ewentualnych korzysci z podlizywania sie... Zreszta ja mowie jakie jest moje zdanie, a że akurat jestem za NG to juz szczegól.
Strażak wydaje mi sie, że ty własnie jestes osoba która opisał Borgo, dmuchałeś... chuchałeś na swojego chara... a tu taki nie fart...;( no nie huntneli ci go;( ;( ;( Szczere wyrazy wspolczucia :p
NG rzadzi Obsidia bo było lepsze... jak juz wielokrotnie mowilem wojna była sprawiedliwa... przegraliscie, a wiec musza byc tego konsekwencje...
PS. Borgo gra jeszcze na Obsidii, ale innym charem...:p
pitt6ull
22-04-2006, 19:41
Lol obsidion ,sam mannow napisal ze przesadzili. To byla wojna z przymusu wiec nie wnikaj czy przegralismy czy nie . Zasluzylismy na konsekwencje ,bo sie bronilismy przed atakiem ?? Pewnie gdybym chcial w tibi osiagac taaaakie lvle jak ty to tez bym nigdy nie zlapal hunta , sellowalbym runki jakiemus hi-lvl z gildi rzadzacej i mialbym luz. Ale mi sie tak nie chce robic , wole byc wygnana szlachta niz plebsem na dworze .
Btw. Borgo nie gra na obsidii , sprawdz na erig necie jak duzo tam expa wbija.
@Borgo
chodzi mi o Twoje odejscie z serwa nie wojny, wojna byla przegrana od samego poczatku. Zreszta to nie byla wojna tylko bandyckie napasci na polujacych ludzi, a pozniej ci zabici probowali sie zemscic to wszystko.
Uwazam ze jezeli bys chcial wrocic i miec spokoj to jest to do zalatwienia, bylo by milo .
@strazak
Widać że ktoś Ci bajek naopowiadal :P
Na Obsidii nie dość ze nie gram to nawet nie chce, teraz zrobilem chara na Morganie i na razie nieźle mi sie powodzi. Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadał że kimś tam jeszcze gram. Dla mnie to zamkniety rozdział.
Wojny tak na prawde nie było, te kilka akcji to była próba choć częściowego odwetu za niesprawiedliwe potraktowanie naszej gildii, tylko tyle.
Myślę że ten temat powinien zostać już zamkniety bo to już historia.
Kurde mole! A wy znów o tym samym, jakie nudy, darowalibyście już sobie i zaczeli grac.
Sprostowanie:
Kalamatrius nie odszedl tylko został shackowany
Borgo nie odszedl tylko wyjechał do pracy w Niemczech, a jak wrócił i zobaczył co sie dzieje na Obsydii zrobil chara na Morganie i TYLKO tam gra, majac wasze propozycje powrotu w hanyskiej pupie (czarnej od pyłu węglowego nie od kupy).
No to tyle na dzis, juz po dobranocce wiec muszeisc nynac.
pitt6ull
24-04-2006, 14:10
Glin naprawde lubie twoje wypowiedzi ;] Roxujesz;]
Wiem co mowie
Tez bylem Bialym Wilkiem, ale nie bede plywal pod prad dlatego chce zachowac swoja anonimowosc
@UP
I tym własnie się różni normalny server od nienormalnego, że na normalnym nie musze byc anonimowy :P
Szczerosc zalezna jest raczej od pozycji spolecznej a nie od serwera, bo wszedzie promowane jest raczej podlizywanie sie niz szczera krytyka (zupelnie tak jak w zyciu). Nie wiem jak ty Glin ale ja mam problemy z rozroznieniem przyjaciela od pochlebcy.
Makawita
25-04-2006, 21:18
@Borgo
Chyba wiem jak powstały plotki o twoim graniu na Obsydii , kilka osób widziało
tam mojego starego hara a jak wiesz do dziś każdy jest przekonany że jestem
albo twoja żona względnie ty. (nie jestem i nigdy nie będe !!!)
@strazak
jeśli przyjacielem nazywamy kogos poznanego tydzień lub dwa temu to naprawde
można mieć problem z rozróznieniem.
A jeśli chodzi o krytykowanie kogokolwiek
to mam nadzieje że konstruktywna krytyka potrafi budowac a nie niszczyć wzajemne stosunki.
Pozostawanie anonimowym to tylko przejaw imho. tchórzostwa i traktowanie własnego zdania jako nic nie warte.
btw. swojego czasu odpisywałem na posty Kiroya i kara mnie zato nie spotkała.(fakt nie zawsze rozumiał sens mojej wypowiedzi)
ps. czy aby przypadkiem nie pisze tu większość osób z Morgany będąca choć chwilke w WW ?
Nie zgadzam sie z Toba Makawita
Wyrazam swoje zdanie, nie obrazam nikogo bez powodu wiec moj nick z tibi jest nic nieznaczacy dla Ciebie, a wobec moich oponentow wole byc anonimowy bo to zapewnia mi konfort wypowiedzi.
Postaw sie w podobnej sytuacji w swojej firmie- czy powiesz szefowi co o nim myslisz czy raczej zachowasz to dla siebie. Anonimowe forum internetowe jest w stanie wypunktowac pewne sprawy bez narazania sie na szykany lub pierwszenstwo w zwolnieniu.
pitt6ull
26-04-2006, 00:47
@Fea To ty nie jestes druga zona Borga ?? ;] A chwalil się ze ma harem ;] *****
@Strazak Po czesci cię rozumiem a po czesci nie ;] Wiesz ,zdaje sobie sprawę ,że wiele osób z NG zabijalo wczesniej za szczere wypowiedzi ale przeciez obiecali poprawe prawda ? ;] Co do szefa w pracy to jak go nie lubie to zmieniam prace i tyle ;] Przeciez nie bede się meczył na siłę. Powodzenia na obsidi ,ja wiem że tam nie wracam ;]
Hail morgana ;]
benek_87
26-04-2006, 02:09
:) Loyal 4 Life
pitt6ull
26-04-2006, 04:58
Dokladnie jak mowi benus ;]
Mentor de'Vrie
nastepny do odstrzalu
kirojek kiedy przyjdzie pora na ciebie bo sie nie moge doczekac :D
Ludziska piszcie cos
teraz Koler walczy z Vandalz, jak wygra pewnie pobije huliganow albo virtu albo ng :D
a wy nic tylko czekacie i modlicie sie
boze niech zabija tamtego ale nie mnie :D
moze lepiej od razu uciec z serwa tak jak liderzy gildi biale wilki, dobrze ze sad nie skazal ich za dezercje :D
pitt6ull
08-05-2006, 15:18
No przestan strazak przeciez mnie hakneli i haker zalatwil kasacje postaci to moja dezercja byla nieco wymuszona.
White Wolfy zawsze się dobrze kojarzyły ;) i zawsze było fajnie :D "ho ho ho merry christmas" od Borga mnie rozwalało zawsze :)
pozdro
Gwardzistaa
@Kalamatrius The Wolf
Po wnikliwej analizie twojego przypadku, sad Cie uniewinnil :D
reszte rozstrzelac
Obsidion
08-05-2006, 17:29
A właśnie co z Mentorem ? huehue
Kooler jest silny... ale z Holliganami moga miec klopociki ;p Holligan Army tez jest bardzo moca...
A co do Ng... jakos marnieją :)
Kiroy wstawił sie za Virtu na tibia.com ;p
@ Obsidiion
chlopie pokaz ze umiesz czytac, a nie tylko schlebiac tym ktorzy rzadza, sprawe mentora opiasalem kilka dni temu :D
Poza tym skoro piszesz ze NG slabnie to do kogo bedziesz sie teraz lasil
Kirojek sie postawil za Virtu a Meraz powiedzial mu co o tym mysli
czas na hunt Kirojka, no chyba ze wczesniej powstanie nowy serwer, mam nadzieje ze do gildi rzadzacej tym razem ten dup*k bez honoru sie nie zalapie i skonczy na 35 levelu :D
ps
ten nub nawet nie mial AOLa na anihilatorze i jak dednal to plakal do Don Augusta o bp uhow i crown helmeta
Don Augustus o niczym wiecej nie marzyl tylko o powrocie do sali z demonami :P zeby tracic swoje uhy na rzecz uhow nuba Kiroja.
Zapewne niejednego ucieszy ze Evo'Hawk po serii dedow wycorfal sie z zycia i zabijania na obsidii, kirojek zaplacze sie na smierc bo to jego best freiend byl
pozdrawiam
Obsidion
08-05-2006, 21:14
Mentor de'Vrie
nastepny do odstrzalu
No żeś sie chłopie rozpisał... dokładnie wszystko wyjasnione . BRAVO.:cup:
W ogóle najeżdzasz tu na wszystkich i myslisz ze najlepiej sie znasz na wszystkim...
Odczep Ty sie od WW... Odeszli to niech odeszli... ich sprawa, niektórzy zostali jak Ryba czy Lolik... ALE CO CI DO TEGO ??
Życze ci zeby kiedys po dedzie ktos ci powiedział : Wiesz noobie... nie chce mi sie iśc po twój ded i marnowac Uhy...
Don~ pokazał ze dla przyjaciól jest w stanie zrobić wszystko...
Kiroy Wind
08-05-2006, 21:44
Mentor de'Vrie
nastepny do odstrzalu
kirojek kiedy przyjdzie pora na ciebie bo sie nie moge doczekac :D
BUeheheh x)) o mnie sie martwic nie musisz :) i musze Cie zawiesc skoro tak niecierpliwie na to czekasz, bo chyba sie nie doczekasz :)
Kiroy Wind
08-05-2006, 21:50
@ Obsidiion
chlopie pokaz ze umiesz czytac, a nie tylko schlebiac tym ktorzy rzadza, sprawe mentora opiasalem kilka dni temu :D
Poza tym skoro piszesz ze NG slabnie to do kogo bedziesz sie teraz lasil
Kirojek sie postawil za Virtu a Meraz powiedzial mu co o tym mysli
czas na hunt Kirojka, no chyba ze wczesniej powstanie nowy serwer, mam nadzieje ze do gildi rzadzacej tym razem ten dup*k bez honoru sie nie zalapie i skonczy na 35 levelu :D
ps
ten nub nawet nie mial AOLa na anihilatorze i jak dednal to plakal do Don Augusta o bp uhow i crown helmeta
Don Augustus o niczym wiecej nie marzyl tylko o powrocie do sali z demonami :P zeby tracic swoje uhy na rzecz uhow nuba Kiroja.
Zapewne niejednego ucieszy ze Evo'Hawk po serii dedow wycorfal sie z zycia i zabijania na obsidii, kirojek zaplacze sie na smierc bo to jego best freiend byl
pozdrawiam
Buehehe :) malo wiesz o tibi wiec sie nie wypowiadaj.. na 102 lvl palkiem ciezko jest zrobic anhilatora wiec zeby zwiekszyc szanse uzywalem elven amuletow - 10% obrazen mniej :) no ale i tak sie zlozylem na kombo :( aole mam 2 w domku wiec nie mysl ze mnie nie stac czy cos w tym stylu ... a co do Dona moze i o tym marzyl, moze nie ale wrocil sie po mojego loota i mi go oddal..
@ Obsidion
Nie czepiam sie wszystkich tylko tych do ktorych mam zastrzezenia.
A ze jest kilku dupk*w na serwie to nie dam im spokoju :D
@ Kirojek
To mogles juz uzywac stone skin amuletow i might ringow
bo elven amulet powoduje jak sam mowiles to ze zamiast na 600 dostalales na 540 :D
Kiroy Wind
08-05-2006, 22:25
uzywalem might ringow + elvenow ...
stone skiny co prawda nie jestem w 100% pewien ale zdaje mi sie ze od ataku z ognia nie chronia tylko od lapy :) a jak chronia od wszystkiego to nienadazyl bym ich zmieniac... 5 strzalow to jest 1 sekunda..
widze ze tu jak zwykle nie pisze sie o wojnie tylko o pierdolach, a do tego nie moze zabraknac najerzdzanie na kiroya.
nie nudzi wam sie to?
a tak przy okazji co do anhi i kiroya. wy zazroscicie czy jak? bo doszedl do tej 100 i mogl sprobowac to zrobic? to jest NUDNE.
co do tego ze z ng robia sie cienasy czy jak ktos tam to opisal... gowzik prawda. nadal sie trzymaja razem, choc maja odmienne zdania.
a teraz do strazaka:
sam jestes jednym wielkim zastrzezeniem. szkoda tylko ze tylko gadac i obrazac innych potrafisz. czasami tylko warto do tego inteligencji uzyc
--------------------------
a moze ktos powie cos o tej wojnie? w koncu o tym mowa w temacie ;p bardziej mnie to interesuje niz wywody malo inteligentnych
@ sol
i kto to mowi
Kiedys pisalas ze dajcie mi spolojnie runki robic, a jak dobrze rowka wylizalas kirojkowi i dostalas sie do ng to sol z czacha widzialem :D
najpierw protektem byl Lord Erus, co ja mowie on mezem byl :D, teraz kirojek a za 6 miesiacy kto bedzie twoim ":** my sweet love" dorosla niby kobieta a takie zeczy w tibi robi za ochrone :D
Myslalem ze Lolik to twoj sweet love, ale zdaje sie ze nie zaslugoje na taki zaszczyt, podobnie zreszta jak cala reszta wilkow.
Moze kirojek jest nielubiany nie przez przypadek i z zazdrosci ale poprzez to co robi. Znam sporo ludzi na obsidii a jestes jedyna ktora go lubi. zapewne poznalas go doglebniej. haha
ps
levela nie zazdroszcze bo gdybym tyle czasu siedzial na cyklopach i dragach to nie mial bym kolegow w realu :P
szczeze oddany
Kiroy Wind
08-05-2006, 23:01
No to widocznie malo ludzi znasz :)
A zeby miec taki lvl nie trzeba az tak duzo grac jak ci sie wydaje.. no chyba ze jak ty to mowisz chcialbys zrobic lvl na cyclopach :| A jak uwazasz sie za takiego niewiadomo kogo to chociaz powiedz kim jestes x) zebym wiedzial z kim rozmawiam bo zabijac cie nie bede bo to szkoda czasu na pz-a xD
Obsidion
08-05-2006, 23:02
Sol... ja nie napisałem ze to są cieniasy tylko że marnieja... a to różnica :)
Sama przyznaj że teraz NG nie jest tak silne jak kilka miesiecy wcześniej przed powstaniem GG. Duzo ludzi poodchodziło... dużo wyrzucono... i takie tam ( Rundo... Mentor... Elite... Divilonia... i wiele wiele innych, dużo tez jest Retired - Dionyzos... Hetchachi... Jaloz ( ostatnio wrocil ).
Moim zdaniem teraz najsilniesze gildie to NG, KaTG i Holligan Army...
Co do wojny to KaTG nie ma wcale tak łatwo ;) ... co widac na filmiku z tibicam i z wyniku bodajze 6:6.
@ Strażak :
Czy ty myślisz ze ktos sobie coś robi z twoich zarzutów... pfffff
@ Kiroy
Powodzenia w kolejnym podejściu... Jak na palka dlugo sie trzymałeś :) Mannow i Mentor za szybko padli... Ale Don wymiótł.. :cup: Niezly byl...
Kiroy Wind
08-05-2006, 23:11
Moze i tak to wyglada :) ale jak by doszlo do wojny to z ha polowa ludzi by odeszla a ng by zrobila recruta przydupasow itp i by sie spora ekipa zrobile :P
STrazak :D nie ejstes pierwsza osoba ktora mnie obraza :D i pewnie nie ostatnia ale do wszystkich odwaznych na forum mowie jedno .... ssij :D placz w domku dalej i jedynie na forum jestes mocny :D wole meic jedna przyjaciolke oddana niz pelno kumpli frajerow :D a Sol to skarb i tyle :D
Strazak ,,I,, bujaj worek :D
Signed Rexsi :D
@obsidion
moze i marnieja ale nadal sa razem i jak to kiroy napisal jak by byla wojna wzieli by kogos do pomocy a ci ktorzy nie graja wrocili by zeby pomoc.
co do tych wawalonych... sama bym ich wywalila.. sami sa sobie winni i oni o tym sami wiedza. nie bylo to tak o...
@strazak
nie moja wina ze przyjaznie sie z ludzmi ktorych ty nie nawidzisz. nie byla to i nie jest znajomosc zwiazana tylko z tibia. zarowno kiroy i erus, to osoby, z ktorymi rozmawialam nie tylko o tibi tylko tez o innych glupokowatych sprawach nie zwiazanych z gra. po prostu interesuja mnie zli ludzie :evul:
wogle zauwazylam ze ludzie tutaj znaja mnie lepiej niz ja sama siebie.
ale co tam wytlumacze ci mam nadzieje ze zrozumiesz
ja nie musze lizac rowa czyjegos aby sie dostac do ng.
jestem soba i taka mnie lubia. dostalam sie do ng bo tego chcialam i nie tylko dzieki kiroyowi. sama tez umiem pisac i pisalam do tych co maja zdanie w ng. jak widac udalo sie.
pozatym do ng nie przyjmuja wszystkich... (tu przestane pisac bo po co sama sobie mam slodzic)
co do przyjaciol.. nie narzekaja na mnie i mam ich niewielu ale prawdziwcyh. i mam takich tez w tibi jak kiroy, vixi, szikaka a nawet szwedow. tibia to gra i nie spedzam tam 99% swojego zycia. a moj wiek nie ma nic do rzeczy. kazdy bawi sie w to co lubi.
a co do lvl hmmm ja nie pg i malymi kroczkami ide do przodu (lecz bardzo powoli) mam prace i zycie w rl.
wiec nie placz dziecie drogie i nie martw sie o mnie i moich przyjaciol.
umiem sobie sama radzic
aaa tak przy okazji protekcji nigdy nie potrzebowalam. zawsze radzlam sobie sama.
pozdrawiam wszystkich zazdrosnikow i tych, ktorzy uwielbiaja obrazac. mam nadzieje ze lepiej wam na duszy.... bo nam to lata a wrecz przeciwnie.. ubawic sie do lez mozna.
obserwator81
09-05-2006, 12:42
Sol the Wolf
Ja Ciebie znam dobrze i poprostu niemoge sluchac tego twojego falszu. Powiedz lepiej to co mowilas mi ze Kiroy Wind ma kilku ownerow i ze starszym mozna czasem porozmawiac ale z mlodszym nie masz o czym bo o czym ma rozmawiac stara baba z dzieciakiem bez inicjacji. I ze robisz to tylko dlatego zeby moc sobie spokojnie grac. Myslalem ze nigdy nie bede pisal postow ale nie moge wytrzymac i sie zarejestrowalem az.
a co do kiroja to niejest wcale taki zly, ty jestes gorsza
Obsidion
09-05-2006, 13:18
HUEHUE kobieta zmienną jest i nigdy tak do końca ich nie poznamy... :p
Dobra mniejsza o to... gadajmy tu o tym co sie dzieje na Obsidii a nie o Kiroy'u i Sol i innych bo gdybym chciał o tym pogadac to ten temat nie nazywal by sie "WAR!!!!" tylko "rozterki życiowe Sol i opinie na temat Kiroy'a" a tak nie jest..
Hmmm sytuacja robi sie ciekawa... wczoraj bodajze Mannow zabił Trevlinga... i bardzo dobrze... Może widzieliscie filmik jak ubijaja Natsu~ i tam widzac wyraznie PA... Ryba~tylko coś tam powiedzial a juz zaczeli w niego bic... :/
nie wiem czy bardzo dobrze czy bardzo zle ze trevling dednal, kolega mi mowil z KaTG ze natsu najpierw ubil nub chara zupelnie bez powodu i tez bez slowa wyjasnienia i zato wlasnie trevling go dopadl
a tak na marginesie z tego co wiem to natsu sprzedal chara na allegro a nowy owner nie radzi sobie jakos z dedami.
lepiej nie patrzec na to w kategoriach natsu polak dobry trevling chyba szwed - zly
napewno serwer od tego nie padnie oby tylko polakom sie dobrze gralo :P
"nie wiem czy bardzo dobrze czy bardzo zle ze trevling dednal, bo z tego co wiem to natsu najpierw ubil nub chara zupelnie bez powodu i tez bez slowa wyjasnienia,
a tak na marginesie z tego co wiem to natsu sprzedal chara na allegro a nowy owner nie radzi sobie jakos z dedami.
lepiej nie patrzec na to w kategoriach natsu polak dobry trevling chyba szwed - zly
napewno serwer od tego nie padnie"
Widac ze niezaduzo wiesz :P Natsu nie sprzedawal zadnego chara na allegro i nadal gra ten sam owner, zabili go za to ze ubil jakiegos 20lev~ pk. Bilo go okolo 7 ludzi lecz wtedy jeszcze nie mial pacca wiec nie mogl im uciec :D. Lecz na nastepny dzien odplacilismy im zabijajac Evo'hawka z ktorego polecial ladny loocik - bohy i inne smieci :P
Obsidion
09-05-2006, 16:16
KaTG to totalne PA... Widać to między innymi na forum.tibia.com. Sam Dorpaz powiedział ze NG ma mnóstwo powodow zeby wytoczyć wojne KaTG...
Koolery maja kilka wyższych leveli i myślą sobie ze nie wiadomo kim sa...
Przecież Ciebie Ryba zaczeli bić nie wiadomo za co :/
I na nich przyjdzie kiedys pora:p
KaTG to totalne PA... Widać to między innymi na forum.tibia.com. Sam Dorpaz powiedział ze NG ma mnóstwo powodow zeby wytoczyć wojne KaTG...
Koolery maja kilka wyższych leveli i myślą sobie ze nie wiadomo kim sa...
Przecież Ciebie Ryba zaczeli bić nie wiadomo za co :/
I na nich przyjdzie kiedys pora:p
a Ty jaki masz kurwa wogule nick na obsidii ?
chuj kurwa szmata dziwka pizda suka cipa popierdolony
to wyżej taki teścik na co zamienia ;]
ok sprawa wyglada tak z naszej strony .... KatgDostalo palec a wzielo cale dwie dlonie :P dostali pewien kredyt zaufania lecz zawiedlinas bo zaczeli nabiajc se kse na niewinnych osobach ...my naprawiamy server a oni kickaja ludzi z neigo teraz mzoe byc " czerwona lekcja pokory :P a samo to ze zaatakowlai czlonka NG i zabili go dwa razy tzn Fozivo to jzu samo to powinni sie zapytac wpierw co i jak a nie ... i za to moga meic teraz ... akuku male :P pozdrawiam wszystkich ... strazaknie pisz jzu wiecej plx :P bo Ryba cie podkreslil doskonale z miejsca go serdecznie pozdrawiam :D
Obserwator wiem kim jestes ale daj spokoj to nie perypetie milosne sol i kiroya :D skoro taki uklad nam odpowiada to jest ok :) powodzenia
Signed Rexsi
no nie...
@KaTG
z mojej strony sytuacja wyglada tak, jestem w KaTG. dla mnie to jest przyjazna gildia ktora zapewnia pewien support w razie problemow, i tyle. dzieki nim wydaje mi sie ze 'doroslem' do grania w tibie.
@strazak
kiedys bylem dokladnie taki sam jak ty, bluzgalem kiroya ile weszlo. to co napisal obserwator~ (Mudry zapewne) moze byc sobie prawda, ze kiroy ma dwoch ownerow. lepiej zeby mial dwoch ownerow i dzielil konto z przyjacielem niz kupil na allegro postac i myslal ze jest roxy ^_^ a teraz z kiroyem mam jak najlepsze stosunki, czasem pogadamy na tibii, ostatnio nawet o tym, ze dostane ladny duzy swiecacy toporek :baby: . nie, nie wchodzilem mu w dupsko, poprostu jest spoko, i tyle. jakby mial 8 lvl i sie pytal czy poblokuje mu trolle ale pisalby tak samo, daloby sie z nim dogadac i nie byl takim kretynem, jakim dla przykladu Qeni jest i tak bym z nim rozmawial
@KaTG once more
mam to w glebokim powazaniu ze nie lubicie gildii, ja nie lubie hooligankow ale co z tego ? moge sobie nie lubic kogo mi sie podoba :o a wy sie rozpisujecie ze to pa ze blee bo to szwedzi i tak dalej i tak dalej, a o ile sie nie myle sa tam tez brazylijczycy, polacy, niemcy i ze wszystkimi mozna porozmawiac i pozartowac na jakims tam poziomie wyzszym od berka kucanego. i wkurzaja mnie juz ludzie ktorzy pisza ze to straszna gildia jak nigdy nawet naszego gc nie widzieli na oczy, nie porozmawiali na spokojnie z kims z gildii. sa mili ale wiedza, ze nie moga dac sie ponizac ani upokarzac.
@Natsu
ja go nigdy nie zaatakuje bo to moj kumpel i nasze relacje sa w jak najlepszym porzadku. i nie, nie sprzedal postaci na allegro.
@reszta
co do Ryby nie wiem jak to jest, co do Mentora tez nie, ale "an order is an order and your fucking job is do what I say". z Ryba mi sie ukladalo tak sobie, z Mentorem to wogole porazka jakas, zrobil level i mysli ze swieci. a co do Sol... nie wiem ilu z Was, kochani drodzy i zajebiscie znajacy sie na sprawach obsidii forumowicze pamieta same poczatki, kiedy to Wolfy byly gildia zamknieta tylko dla dobrych kumpli. Sol sie gildii trzymala, ale pozniej zaczela sie rekrutacja, przyszlo kilku frendzli do gildii, pozniej wyniknela wojna i Sol przeciez nie bedzie marnowac calego tego czasu spedzonego przed gra na wojne, bo przeciez ma prace i rl ^_^
ciekawi mnie jeszcze dlaczego nikt nie napisal nic o mnie, przeciez Suv to niewyrosniete dziecko ktore zawsze sie wpierdziula i wszystkich wyzywa i psuje ; <
pozdrawiam,
Suv~
Dodi Brae
09-05-2006, 20:02
Ja sie na niczym nieznam i niewiele mam do powiedzenia, ale nie sadze zeby ktos mogl narzekac na mnie ze jestem brzydkilm PA albo PK. Rowniez nie mozna zlego slowa powiedziec o Suvie i wielu moich kolegow z Kooler. Ale jak w kazdej spolecznosci zdarzaja sie ludzie lubiani i mniej lubiani i nie lubiani zupelnie i tak wlasnie jest w Kooler. Tak jest tez w przedszkolu, szkole, wojsku i firmie. Trudno wymagac aby wszyscy lubili wszystkich, rowniez mnie i moich kolegow z KaTG
Uwazam ze nie mozna pietnowac gildii tylko ludzi bo mowienie ze KaTG jest zle nie jest prawdziwe.
Pozdrawiam wszystkich z ktorymi mam lub mialem przyjemnosc grac na Obsidii ludzi mi znanych i nieznanych, rowniez ludzi z ktorymi jestem teraz w stanie wojny. Ale wojna przeminie a my dalej bedziemy na trolach expic :P
Piotrek
hahaha
znow ubawiona....
@obserwator81
kto ty wogle jestes? to po pierwsze a po 2gie nie zaczyna ci sie nuzic z ukladaniem nieprawdziwych historyjek? nie musze sie tlumaczyc wiec i nie bede. zarowno ja jak i kiroy wie ze to sa bzdury. wiec idz wymyslaj bajki na kogos innego i najlepiej na inny serwer.....
co do war. hmmm ja prawde powiedziawszy myslalam ze bedzie juz spokoj. ale jak widac ludzie bez wojny sie nudza.....
no zobaczymy co to bedzie
pozdrowiona
ja tam Sol nieznam, tylko troche z gildii dosyć fajna była :D i pogadana nawet jak ją w*****ałem :] :D szkoda tylko że odeszła z Tokry bo lipa tam teraz :D niema z kim pogadać nawet :D
//
Gwardzistaa
obserwator81
09-05-2006, 22:18
Kiroy Wind
nie dawaj sie wodzic za nos pochlebcom bo kazdy cie kocha i wykorzystuje jak masz wyzy level i jestes w NG. Mysle ze wiesz o czym mowie. Ja nie wymyslam bo jeszcze nie pisalem na forum ale sie ucze pisac.
Kiroy Wind
09-05-2006, 22:30
A kto ty jestes na obsidi?? daj swoj nick :P zebym wiedzial z kim rozmawiam
obserwator81
09-05-2006, 22:32
nie bo siem bojem
ze trapniesz mnie tak jak Rybe de Wilk
Kiroy Wind
09-05-2006, 22:38
Nie bede nikogo zabijac za psota na forum :) kazdy moze wyrazac swoje zdanie i mam na to wyje*** :D :D wiem ze jestem nielubiany i dobrze mi z tym
Obsidion
09-05-2006, 22:44
Huehuehue Slyth... Zapraszam do mojego burdelu... B)
Signed
// Kobieta lekkich obyczajówa
Dodi Brae
10-05-2006, 00:11
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1225264
Juz po wojnie miedzy Vandalz a KaTG.
Ciesze sie jak wszyscy bo kazdy mial po przeciwnej stronie swoje sympatie. Mi rowniez ciezko bylo by na duszy walczyc z Ryba The Wolf moim dobrodziejem ktory pomogl mi zrobic Fire Axe Quest :P Bez wzgledu na to czy Ryba The Wolf to pamieta czy tez nie.
Piotrek
Misterio
10-05-2006, 00:27
wiem ze jestem nielubiany i dobrze mi z tym
Bo polacy to naród który chcebyc razem w Tibii, a jesli ktos jest po stronie jakiegos innego narodu to odrazu pala, ch00j itp. Polacy nie uwzgedniaja nawet jesli ktos gra juz z kims 2 lata w jedenj guildii, albo jesli ktos jest mu naprawde bliski [;. Kiroy wiec nie martw sie to jest tylko glupota nie rozumiejacych Tibii.
@Misterio
Obawiam sie ze Kiroy Jest nielubiany nie dlatego ze jest u szwedow ale z innych powodow i on raczej wie z jakich :D Przeciez Suv The Slayer tez jest u szwedow a nie wzbodza tylu emocji czy tez Dodi Brae o ktorym pierwsze slysze ze istnieje czy Gal'axy ktory tez sluzyl szwedom lub lubiany teraz Yunichi (lubiany bo niegrozny :P)
uhm, Obserwator.
jesli naprawde jestes 70+ level elder druidem z obsidii to mozesz byc tylko jedna osoba ^_^ a ja ciagle zostaje przy swoim, i uwazam ze kto daje toporki ten zasluguje na buzi :blush: ludze wojny nie ma, kiroy to kiroy i jesli mu z tym dobrze to niech sobie bedzie.
Polacy w wiekszosci maja to do siebie, ze zachowuja sie jak dzieci. wyzywaja, krzycza, drapia i kopia w kolano i zupelnie nic wiecej. a co do tego ze kiroya wszyscy kochaja bo ma wysoki lvl i jest w ng, gowno prawda ;) wsrod graczy panuje teraz moda na anty-pa, "jak powiem ze on jest pa i ze to noobskie bo ma wysoki lvl i sie rzadzi to bede fajny". a nawet niech kiroy sobie bedzie tym pa i nikt go nie lubi bo jest pa i ma wysoki level, to wystarczy odpowiednio z nim zagadac, a nie zaczynac znajomosc od 'ty glupkó pałer abuzeże ty' to napewno bedzie mily, tak jest z kazdym
Pozdrawiam,
Ptak
edit:
@up
czlowieku co ty piszesz wogole, ja jestem u szwedow ? to brzmi jakbym byl na ich dworku jakas zasrana atrakcja, tak samo kiroy czy Dodi, tak uwazasz ? ile razy mozna takim powtarzac ze NARODOWOSC NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA. to, ze ty nie lubisz szwedow czy kogo tam sobie mozesz nie lubic nie znaczy ze to jest jakas powszechna opinia. w KaTG dla przykladu Dodi ma wiecej do powiedzenia niz niejeden tamtejszy szwed, tak samo Nahika. wiem ze kiroy w ng tez ma nie mniej do powiedzenia od niektorych szwedow, wiec gdzie tu sens ? gildia nie jest po to zeby ktos byl u kogos, ale po to aby przyjaciele mogli sie razem wspierac, pogadac sobie na guild chat i tak dalej i tak dalej, a nie po to zeby okreslac kto u kogo jest :? ja osobiscie wole towarzystwo takiego statystycznego szweda niz statystycznego polaczka ktory mowi 'choć sie zjaradż becie faińe' galaxy sluzyl szwedom, no prosze, przynosil im lemoniade do cafe jak grali postaciami polaczkow ktorzy nie umieliby sie uhnac ? a Yunichi to poezja, aimboter pierwsza klasa. i na miejscu powiedzmy kiroya raczej olewalbym co o mnie mysla rodacy, bo oni nie maja nic do powiedzenia, moga narzekac ze nie tanczysz tak jak ci zagraja, moga cie zwyzywac i zupelnie nic wiecej. a mnie szwed jeszcze chyba nigdy nie splawil tekstem 'leav i first noob or hunted' , co polacy robia czesciej niz zloto wypada z troli ;) wiec moze jednak narodowosc ma znaczenie, widzac szweda wiemy,ze na 80% nie bedzie to idiota, a widzac polaka wiemy, ze na 80% nie zna ojczystego jezyka poza 'zjarac sie' i 'spier~dalaj noobie' , nie wspominajac juz o angielskim.
wiem ze brak temu ladu i skladu ale musialem sie komus wypisac ;)
@Suv The Slayer
no tak dac dziecku cukierka lub swiecacy toporek to bedzie przekupiony do konca swoich dni :D
a tak cie lubilem :P
mi tez szwed nie powiedzial nic brzydkiego jak to gdzies wczesniej pisalem , a propos przeczytaj prosze jeszcze raz moj poprzedni wpis ale tym razem ze zrozumieniem moj kochany Ptaszku :D
Misterio
10-05-2006, 07:55
@Misterio
Obawiam sie ze Kiroy Jest nielubiany nie dlatego ze jest u szwedow ale z innych powodow i on raczej wie z jakich :D Przeciez Suv The Slayer tez jest u szwedow a nie wzbodza tylu emocji czy tez Dodi Brae o ktorym pierwsze slysze ze istnieje czy Gal'axy ktory tez sluzyl szwedom lub lubiany teraz Yunichi (lubiany bo niegrozny :P)
No bo jest równiez w guildi rzadzacej i zabija polaków(nie wiem jak teraz jest bo nie gram juz na Obsidii) Bo to jest Hlvl i dlatego bo jak zabije ich ktos inny z 30lvl to tez ch00j, ...,... itp. itd.
@strazak
to byl sarkazm ;<
przeczytalem i co ?
wiem ze brak temu ladu i skladu ale musialem sie komus wypisac ;)
@ Misterio
Nie oszukuj sam siebie
kiroja ludzie nie lubia bo on jest falszywy i zdradza ludzi ktorzy mu ufaja.A ze jemu jest z tym dobrze i jest to jego wybor, no coz taki ma widocznie charakter ze oszukuje i zdradza i dobrze mu z tym.
A jak tak mu dobrze to dobrze mu tak :D
lekcja informy :P, mam sie czym zajac konstruktywnie
STrazak ... zapytajVirtu co mysla o mnie ... zapytaj Nahike co mysli o mnie :P zapytaj Ng co mysla o mnie :P wiesz nie wiem czy ktokolwiek na tym servie wydal dla poczatkujacych garczy tyle psetow co ja !! liczby nie pamietam ale akzdy kto mnie poprosil o pomoc bo zaczynal takowa pomoc otrzymal !! to druga sprawa ... z KATG wojny nie ebdzie bo nie tedy droga to mialo byc tylko ostzrezenie ze anwet jak jest jakis problem to nie trzeba odrazu negowac drugiej strony i jej zabijac !! a co do KATG to polacy w KATG sa jak najbardziej zaje....stymi ludzmi i bardzo ich lubie nahika muator ang darot :P takze wszystko bedzie ok :P
pozdrawiam was JA kiroy lajza szmata dupa kupa srupa itd :D zdrajca zapomnialem ;)
Signed Rexsi :D
@Kiroj
a co mnie obchodzi ze z KATG wojny nie bedzie albo co o tobie mysli nahika i jego pk master sorc, ja wiem co ja o tobie mysle.
a ze muator i darota i angatevon jest w KATG to nie wiedzialem
nie rob z siebie takiego biedaczka bo prawie mi ciebie szkoda, a jaki z ciebie bezinteresowny wspieracz nobow pierwsza klasa plate sety dla plebsu 8o
uhm, a kto powiedzial ze to plebs ? on ? raczej nie. ja tez rozdaje czasem darmowe poczatkowe eq, scale army dark helmy i brass legi. mysle ze kazdy czasem daje jakies 'fri itens' w swojej tibijskiej karierze. a polacy z KaTG teraz prawie wszyscy poodchodzili, bo chcieli byc 'neutral'. zostalem ja, Dodi, nahika i chyba nikt wiecej ;)
pozdrawiam,
takasmakaitakiego
Duba'Evil
14-05-2006, 00:24
humm Co tu duzo mowic nic ciekawego sie nie dzieje, ja osobiscie zyje z wszystkimi dobrze nawet ze Suv~ odziwo ;p
Co do KaTG puki sie nie czepiaja to ja sie ich nieczepiam. Z Don Zasa zawsze sie idzie dogadac, ale mam nadzieje ze w pizde rowno dostana ;p
Kiroy i Sol... humm nieznam ich za dobrze gadalem z nimi pare razy i sie zdaje spoko zobaczymy co dalej hehe ;p
Dodi Brae
14-05-2006, 03:05
hmm
Nie traktuje tej wojny osobiscie, jak juz pisalem mam swoje sympatie po przeciwnej stronie wynikajace z szacunku do przeciwnika, jego umiejetnosci walki, podstepow z uzyciem nub charow, odwagi, i bezinteresownej pomocy ktora mi kiedys okazal.
Ale jako najemnik sluzacy dla Kooler and The Gang jestem przede wszystkim winny posluszenstwo dla gildii i liderow, mimo ze nie zawsze zgadzam sie z polityka ktora moja gildia prowadzi. Unikanie walki, z silniejszym przeciwnikiem lub odejscie z gildii nie zasluguje chyba na pochwale i nikt nie chcialby byc w gildii z takimi wlasnie "towarzyszem broni".
Niektorzy moi "koledzy" bardzo nalegali zeby byc Kool'er, ale w chwili proby nie staneli w obronie gildii, zastanawiem sie czy sa w gildii jedynie po to zeby odcinac kupony od popularnosci i robic PA.
W tibii nie ma panstw i ojczyzn a ich role przejely gildie
Bez urazy, bo przeciez nikt sie nie obrazi ze przeciwnik postara sie zabic, ale ja rowniez postaram sie w miare moich naprawde skromnych mozliwosci przyczynic sie do zakonczenia tej "wojny" na polu dyplomacji lub walki.
Piotrek
ps
Podczas ostatniej wojny ojczyznianej Russ chocby niewiem jak lubial Niemca musial do niego strzelac :D
@strazak
Błagam cie czlowieku uspokuj sie juz, nie wypisuj juz tu niczego bo jestes zalosny...
Elder Nagan
15-05-2006, 07:46
Jajajaja...uderzcie sie w glowe!
Ng ma za duze lvle..niedogonicie ich nawet gdy bedzie wojna...(wiem obo biegalismy za waldorio okolo 5 minut zanim go trapnelismy-.-)
najlepiej sie nei wypowiadajcie! Obsidia to porzadny serwer (duzo noobow i dobre looty z nich sa;P)
Ja tam co prawda neigram ale jescze komus za skure zajdce(czyt. De'Prox Family)
mam nadzieje ze ng nie idzie na kolejny serwer bo tym razem nie damy im go...
Signed Elder Nagan
No witam Elderku :) z tego co wiem to tylko meraz idize na new server : reszta zostaje i wroci do gry po wakacjach z tego co wiem glownie jak sie zimno na dworzu zrobi :P ja osobiscie nie mam czasu ndchodzi sesja na uniwerku do tego praca i wypady z vixim i szikaka plus dziewczyna zajmuja cale moje dnie :) pozdrawiam wszytskich Normalnych ludzikow :) Duba Majk Suv :*:*:*:*:cup:
Obsidion
15-05-2006, 16:30
No ja podobnie ... nie gram juz z 2 tygodnie :D... a potem klasa maturalna i studia jak sie uda...
A wiec chyba Papa Obsidio i inni B)
Powodzenia w rl ;)
ehh, ja juz teraz tez bardzo malo gram, ale wcale nie z powodu tego ze jest cieplej :p no ale ludzie, powodzenia w rl 8o zostawcie obsidie mi, przez wakacje wyczyszcze serwer z polaczkow razem z Kiroyem :] ;) :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.