Pokaż pełną wersje : Titania war Kazadum vs. Unit/Validus
Sorcers of titania
14-02-2006, 10:19
Witam, po krotkiej przerwie membersi Kazadum postanowili pokiereszowac plany wesolego zycia Unit'owcow. Postanowili walczyc, dobrze zrobili moim zdaniem te 2 filmy sa super i ze strony Kazadum i ze strony Unit. Wojna miala byc tylko pomiedzy tymi dwoma gildiami, lecz przydupasy Validus musieli sie wtracic i podlizac Unitom. Unit za pare tygodni zrobi to samo z nimi co z innymi dobrymi gildiami ;-), tj. bedzie probowalo ich wykopac proste ?! CHCE TYLKO POWIEDZIEC ""HAIL KAZADUM""
1. Unit view.
http://rapidshare.de/files/13202491/vateriel_no_blessings.rec.html
2. Kazadum view.
http://rapidshare.de/files/13206695/VaterielDown.rec.html
EDIT@
Chyba juz dobrze :P
-Milego ogladania-
Signed
~Lati
Kamlot De'Kapy
14-02-2006, 10:38
Zle podales nazwe linku, zmien :]
EDIT:
Dzieki za poprawienie linku ;] FIlmik fajny :D
Kazadum zrobilo najwiekszy blad jaki mogli ... poszli i czekali na unit a oni mieli liczebna przewage... powinni s*******ic i sie wylogowac 2 fragi powinny satrczyc choc mieli duze szanse Vaiga i Johnnego ubic ale taktyka jak zwykle do dupy :p
Hail Kazadum
kszychu13
14-02-2006, 12:58
po mojemu to troche zrabali chyba ze takie mieli zamairy :s
no ale i tak gratz za odwage :)
Martinesz
14-02-2006, 13:04
krótko i na temat gratz for kazadum =] eh szkoda mi tych co padli ( w kazadum oczywiscie )
Hail kazadum!
Sorcers of titania
14-02-2006, 19:06
Kaz popelnilo blad...kazdemu sie to zdarza , trzeba sie uczyc na bledach
Z reacji ze keidys grałem na Titani daaawne czasy;] Koniu i reszta.. wiec jestem za Kazadumem ale troche niedobrze zrobili ^^
pijopiwnik
14-02-2006, 21:09
fajny filmik xD
rozwalił mnie ten text z filmu Brave Heart'a :
21:02 Chris Basso: freedom
powiedział to przed śmiercią, która nastąpiła kilka minut później
:P
Hellraider
14-02-2006, 21:12
@up ogladales film braveheart waleczne serce? Ja nie widze w tym nic smiesznego ^.-
@topic Kazadum popelnilo glupi blad ktory wyniknal z dezorganizacji. Koniec kropka ;d.
Jednym słowem : "MASAKRA!":D
Petronov
16-02-2006, 01:33
fajny filmik xD
rozwalił mnie ten text z filmu Brave Heart'a :
21:02 Chris Basso: freedom
powiedział to przed śmiercią, która nastąpiła kilka minut później
:P
To nie tekst z filmu Braveheart. Freedom to nazwa klanu na titanii, ktory polaczyl sie z Kazadum ostatnio. Chris Basso byl jednym z jego czlonkow.
Kazadum wygraloby ta bitwe gdyby wszyscy z klanu poszli robic trapa, jak bylo w planie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.