zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gm Cheater Use MC !!

Tiases
14-02-2006, 13:51
http://i3.photobucket.com/albums/y91/Earidea/yasuki0018.jpg

Czy ja zle widze czy to jest mc??

Malo tego dostalem oszczezenie ze stoje w niewlasciwym miejscu...
Wykonalem polecienie, opuscilem to miejsce, Poczym mnie zabili...

http://i3.photobucket.com/albums/y91/Earidea/UO0016.jpg

I dopiero po Smierci dostalem Bana...

Sadze ze zrobil to specjalnie poniewaz posiada postac na tym swiecie...

Prosze o wyjasnienia...Bo czegos tu nie kminie...

kaczi
14-02-2006, 13:54
1 fotka:
To nie mc, tylko każdy GM moze być zalogowany iloma chce charami na raz. Wszystkie z jednego acc.

2 fotka:
Przecież to nie on Cie zabił..
I wątpie, że ty taki bez winy..

Tiases
14-02-2006, 13:58
Ok, o tym ze moze byc zalogowany na wielu postaciach na 1 acc to nie wiedzialem..

Ale po ostrzezeniu jak jakzal mi zejsc i zeszlem.. Pozwolil mnie zabic a dopiero potem Dal mi Bana...

To nie mugl mi dac go od razu??

Maniack
14-02-2006, 14:00
nie
ale najprawdopodobniej był on na dachu
Gm kazał mu zejść
jak zszedł to go zabili
a potem mimo że zszedł dostał bana

Nowohucianin
14-02-2006, 14:06
mc nie działa na jednym koncie (nie mozna byc zalogowanym nawet z mc na 2 charach na jednym koncie) tykjo gm moze logowac sie kilkoma charami naraz na swoim koncie

Vermyn
14-02-2006, 14:13
zeszlem

Zszedłem*

Kaleczysz język... :/

Erolik
14-02-2006, 14:27
1 fotka:
To nie mc, tylko każdy GM moze być zalogowany iloma chce charami na raz. Wszystkie z jednego acc.

2 fotka:
Przecież to nie on Cie zabił..
I wątpie, że ty taki bez winy..

No tak.. Ale mozna miec odpalonego tylko 1 klienta Tibii.. Tibia MC (Multi Client) jest zabronione przez CIP Sotf, jest uznawane jako Cheat'a..
Co do ss'ow, nie chce sie wypowiadac, bo nie mam zielonego pojecia, jak to jest mozliwe..
(Moze autor tych ss'ow zrobil fake'a?)

Signed
//Ero..

Tiases
14-02-2006, 14:31
No tak.. Ale mozna miec odpalonego tylko 1 klienta Tibii.. Tibia MC (Multi Client) jest zabronione przez CIP Sotf, jest uznawane jako Cheat'a..
Co do ss'ow, nie chce sie wypowiadac, bo nie mam zielonego pojecia, jak to jest mozliwe..

Signed
//Ero..

Nie zrobilem Fake..
Nie osmieszla bym sie Na Forum...
Chce Tylko Ta sprawe Wyjasnic..

Taliboy
14-02-2006, 14:36

takiś sprytny? każdy GM może se do linii komend dopisać "gamemaster"
( np. C:\Program Files\Tibia\Tibia***** gamemaster ) co umożliwia odpalnenie kilku klientów na raz
mówiąc w języku którym każdy typowy cieć zrozumie " tylko GM może takiego MC używać "

jak mi nie wierzycie ( a zapewne tak jest bo jesteście genialni ) to se to dopiszcie to do linii komend i spróbujcie się zalogować

1 fotka:
100% prawda

Temat do zamknięcia! ( deja vu - to chyba już było wałkowane )

Tiases
14-02-2006, 14:46
Gm nie jestem Wiec z kad mam Cieciu wiedziec...
Poto dalem Topic zebyc sie dowiedziec :D

Dabek
14-02-2006, 14:51
No to dowiedziałeś się, GM może używać MC. Jeżeli masz pretesnje w sprawie swojego bana użyj przycisku "Complain" obok niego w criminal recordzie swojego konta. My ci nie pomożemy.