Pokaż pełną wersje : Awaria sprzętu i naprawiony bug
Dzisiaj rano awaria bazy danych spowodowała wyłączenie strony i serwerów logowania. Wszystko jednak wróciło już do normy, można się normalnie logować.
Dzisiaj też mamy dobrą wiadomość dla weteranów gry - naprawiony został błąd który sprawiał że naprawdę stare postaci (utworzone w czasach kiedy istniał tylko jeden świat, w roku 2001) poruszały się wolniej niż postaci stworzone później - z prędkością postaci o około 10 poziomów mniejszej. Od teraz moga one w końcu biegać z szybkością im należną.
hoho :(:(:(
tak wreszcie to naprawili :)
Zala Milis
14-02-2006, 14:11
a ja myslalem ze tylka ja nisie nie moge lognac i nie wchodzi mi tibia.com
No kurde wogle rano logować sie niedało :/
Duch Guardi
14-02-2006, 14:18
z tym chodzeniem to zmian nie odczuwam
re: UP
Żeby odczuć zmiene w chodzeniu musiałbyś miec postać która ma gdzieś ze 4 lata....
Uff ale ulga, że se można znowu w tibie popykać
Zielevitz
14-02-2006, 16:58
mhm, tylko co to kogo obchodzi?
nie 4 lata lecz 1.5 lat a odczujesz zmiane.
Nie wydaje mi się żeby 2001 rok byl 1,5 roku temu.
Pior'firebladde
14-02-2006, 17:59
No ja nieodczuwałem tego błedu mojekąto jest z roku 2004:]
Duke Dran
14-02-2006, 21:45
O.o nawet nie wiedziałem, że taki bug z tym bieganiem jest :p heuheuheu
naprawiony został błąd który sprawiał że naprawdę stare postaci (utworzone w czasach kiedy istniał tylko jeden świat, w roku 2001) poruszały się wolniej niż postaci stworzone później - z prędkością postaci o około 10 poziomów mniejszej. Od teraz moga one w końcu biegać z szybkością im należną.
Jakoś nie za bardzo stylistycznie to napisane (i know: język polski trudna jest).;)
Bardzo długo naprawiali ten błąd, no ale w końcu im się udało. Fajnie.
A to ciekawe. Myslalem, ze na starych swiatach nigdy tego nie poprawia. Zastanawia mnie jedna rzecz: dlaczego wczesniej tego nie zrobili?
zatoraki
15-02-2006, 09:07
Chce się dowiedzieć czemu tibia.com nie działa? ;( :(
Phoelerius
15-02-2006, 09:19
Dzisiaj rano awaria bazy danych spowodowała wyłączenie strony i serwerów logowania. Wszystko jednak wróciło już do normy, można się normalnie logować.
Dzisiaj też mamy dobrą wiadomość dla weteranów gry - naprawiony został błąd który sprawiał że naprawdę stare postaci (utworzone w czasach kiedy istniał tylko jeden świat, w roku 2001) poruszały się wolniej niż postaci stworzone później - z prędkością postaci o około 10 poziomów mniejszej. Od teraz moga one w końcu biegać z szybkością im należną.
Zbugowane byly all postacie utworzone mniej wiecej rok po acc systemie. Czyli ci co graja na Novie od poczatkow tego serwera tez byli wolniejsi.
$%^&OlO&^%$
15-02-2006, 09:34
mozna się w końcu zalogować na tibi??ja do teraz nie moge ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.