Pokaż pełną wersje : Paladinka hacked!!
BUAHAHAHAHA nareszcie hakneli odpowiednia osobe:D:D
Kumagoro
14-02-2006, 18:12
Samowolka to nie tu, jak tak chcesz to wara z tego forum
Paladinka, nic do niego nie miałem.
Nieważne na kim jest hack, zawsze jest zły (pomijając hacki sharerów, botterów etc.)
Bofedojo
14-02-2006, 18:16
Nieważne na kim jest hack, zawsze jest zły (pomijając hacki sharerów, botterów etc.)
UHAUUHAUHuHAUAHUAHUAHAU :D, pamietam jak Paladinka zamieszczal na tibia.pl zdjecia z lighthackiem itp. i jeszcze mowil, ze nigdy go nie hackna przez lighthacka :D :D :D :D <rotfl> tak bedzie konczyl kazdy cheater :D :D :D :D :***
@Up
Wiesz jest taki myk że light hacka nie trudno zrobić samemu :/
A nawet gdyby przez light hacka to masz sprawdzone informacje że się wypowiadasz ? :S Nie ? To naciśnij ten krzyżyk w prawym górnym rogu :S
Nie wytrzymam zaraz do h*ja wacława ciekawe czy jakby was tez hackneli to tez bys sie tak cieszył?? Ludzie pomyslcie co wy piszecie, cieszysz sie ze go hackneli bo mu k**wa zazdroscicie, i macie kompleksy ze on potrafi grac w przeciwnienstwie do was?? Moze zabil cie bez powodu a ty nie mozesz sie z tym pogodzic....to wyp***dalaj na Non pvp tam cie nikt lamo nie zabije. Nigdy nie życzylem, nie zycze i nie bede zyczyl NIKOMU hacka nawet najgorszemu wrogowi. Ta wypowiedz jest adresowana glownie do majkaX( i innych ktorzy takie same poglady.
Ps. uwazam ze za takie posty jak napisal majk czyli" o jak to dobrze go hackneli" powinny byc bany gdyz jest to popieranie rzeczy nielegalnych i zabronionych w Tibia Rules.X(
Phoelerius
15-02-2006, 09:03
Z tego co przeczytalem na forum Danubi to Paladinke nie shakowali dlatego ze uzywal booty/sharingowal... ktos wyslal fake jego paszportu do Cip Softu...
Ehh i znow to samo hackerzy ja juz 3 razy zostalem shackowany i wiedzcie ze to nie jest nic przyjemnego odpalasz postac a tu zly pasword klikasz hack wchodzisz na swoja postac a to co zbierales przez caly czas poszlo w pi..u
Prz....ana sprawa dziwie sie takim nooba ktorzy zycza drugiemu zle ale w koncu to tylko nooby
smiejecie sie?? nie sadze zeby bylo cos zabwnego w tym.. ktos popelnil przestepstwo dopuscil sie podrobienia dokumentow, nie sadze zeby bylo wam tak do smiechu jakby chodzilo tu o was
Lafi.
chcialem tylko dodac ze przez dziurke od klucza jej niehakli wiec w czyms zawinila.pewnie urzywala jakiegos bota/lighthaka z k logiem,czy to moja wina ze niektorzy urzywaja niesprawdziwszy najpierw?.niewykluczam takze watku sharingu ale to juz inna bajka;]
up
panu detektywowi juz podziekujemy " niewykluczam" aczekolwiek na marignesie zaznaczajac to po kiego..... piszesz jak nic nie wiesz
Fejkowiec
15-02-2006, 12:23
Tak, Paladinka dostała hacka..
Ale podczas tego gdy hacker ja zabijal, GM dal mu bana za zle zachowanie, robil on fire bomby wszedzie i sam w nie wchodzil, zabijajac przy tym innych graczy.
a co mam plakac ze hakneli osobe ktora nie daze sympatia?:p
gadacie ze "nie zyczycie haka nawet najgorszemu wrogowi" BUHAHAha raczej malo prawdopodobne:]
Hakowanie ale przez "prawdziwych" hakerów to jeden ze sposobów pozbywania się wrogów w tibii. Wystarczy ze Paladinka miał źle zabezpieczony komp ( starczy jedno backdoor) i już go hakneli.... Przecież już znane są przypadki gdzie podczas wojen nagle jeden z najlepszych graczy zostawał zrookowany.
gratuluje wiedzy co to backdoor
ale byscie najpierw przeczytali temat a nie sie dopisywali bezmyslnie
Medivh Shady
15-02-2006, 17:42
na arcani Seba Shady zostal hakniety ta sama metoda co paladinka czyli przez podrobiony paszport , hm.. a to nie jest juz zwykle hak postaci tylko przestepstwo za podrabiania czyis dokumentow.
Ludzie nie rozumiem was,zawsze gdy tylko pojawia sie nick "Paladinka" odrazu pojawiaja sie oskarzenia,ze hacker,ze boter itp.Chociaz nikt z was nie jest pewny w 100% to mowi ze napewno uzywa bota lub hacka.Nie sadze ze sa gdzies az tak glupi ludzie,ktorzy uzywaja hackow i botow na lvlach wyzszych niz 100,poniewaz kazdy gracz,ktory wie co nie co o tej grze wie jakie z hackami jest zwiazane ryzyko,wiec chyba nikt z duzym lvlem nie marnowal by swojej pracy (wiele godzin gry).
Pozatym pozdro dla Paladinki i wracaj szybko :)
Boner3773
15-02-2006, 21:18
@up
hmm...ta racja, nigdy nie udowodniono ze paladinka uzywa botów, chetów etc. więc moim zdaniem nie powinniście oskarżać bez powodu.
czytając wasze posty zygac sie chce, co wy w ogóle piszecie?! zastanowiliście sie przez chwile?
cya
@up
hmm...ta racja, nigdy nie udowodniono ze paladinka uzywa botów, chetów etc. więc moim zdaniem nie powinniście oskarżać bez powodu.
czytając wasze posty zygac sie chce, co wy w ogóle piszecie?! zastanowiliście sie przez chwile?
cya
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12136
starczy??
Zeby było jasne :
Nie pochwalam hackowania i nie twierdze ze ten hack byl przez uzywanie jakiegos swinstwa.
Raczej sklonny jestem uwierzyc nawet w wersje ze sfalszowanymi czy tam podrabianymi dokumentami.
Na miejscu Paladinki winnego szukalbym w gronie "przyjaciół" ktorzy mogli te dane przeczytac sobie jakis czas temu,a teraz poprostu za cos tam postanowili sie zemscic
pozdrawiam
Wsumie nie jasne bo np.u mnie screen sie dziala.
@ waluch
wejdz na druga strone tematu poczytaj to zrozumiesz
(zdjecia sa niedostepne juz dawno)
pozdrawiam
No ja popierma to co napisal w tamtym temacie Dr. Omader ,Paladinka mial odwage sie przyznac,jezeli by napisal ze robil to bez macro,to ludzie by i tak mowili ze zrobil z macro bo ani sie nie da zrobic bez macro,wiec chociaz mial odwage sie przyznac...
A czy ja twierdze co innego??
Ja tylko zareagowalem na minn twoj post ze nikt nigdy nie udowodnil itp..
Pala sam sobie jest winien teraz tych oskarzen.Pisalem juz w tamtym temacie, ze uswiadamianie maluczkich niczego dobrego mu nie przyniesie..
pozdrawiam
Bofedojo
17-02-2006, 09:41
Nie wytrzymam zaraz do h*ja wacława ciekawe czy jakby was tez hackneli to tez bys sie tak cieszył?? Ludzie pomyslcie co wy piszecie, cieszysz sie ze go hackneli bo mu k**wa zazdroscicie, i macie kompleksy ze on potrafi grac w przeciwnienstwie do was?? Moze zabil cie bez powodu a ty nie mozesz sie z tym pogodzic....to wyp***dalaj na Non pvp tam cie nikt lamo nie zabije. Nigdy nie życzylem, nie zycze i nie bede zyczyl NIKOMU hacka nawet najgorszemu wrogowi. Ta wypowiedz jest adresowana glownie do majkaX( i innych ktorzy takie same poglady.
Ps. uwazam ze za takie posty jak napisal majk czyli" o jak to dobrze go hackneli" powinny byc bany gdyz jest to popieranie rzeczy nielegalnych i zabronionych w Tibia Rules.X(
:D :D zazdroscic? ciekawe czego? :P Potrafi grac? :D :D <rotfl> chyba laske o*******ic (i to tez tylko na cheatcie)... nigdy mnie nie zabil, ale nie lubie cheaterow, a paladinki szczegolnie, bo sie tym chwali i walil txty, ze nigdy nie bedzie mial hacka.
A Ty nie popierasz cheatowania?... wiec zastanow sie co mowisz...
No ja popierma to co napisal w tamtym temacie Dr. Omader ,Paladinka mial odwage sie przyznac,jezeli by napisal ze robil to bez macro,to ludzie by i tak mowili ze zrobil z macro bo ani sie nie da zrobic bez macro,wiec chociaz mial odwage sie przyznac...
Eh... gdyby mial odwage to by wykasowal cheata ze swojego kompa i sie przyznal wszystkim... ^.-
<rotfl> kto powiedzial, ze nie da sie zrobic ani bez macro????? probowales kiedys?... a w ogole przeciez on nie tylko na ani uzywa cheatow... na tibia.pl byly jego zdjecia z lighthackiem
BTW.
Wali mnie to w jaki sposob go shackowali, ale dostal kare za jego zachowanie... powinien dostac bana, ale hack jest tez dobra kara...
zastanow sie co mowisz... bo chyba na glowe upadles nikt na hacka nie zasluguje w taki sposob(podrabianie paszportu) a co do tych waszych cheatow... prawdopodobnie sam uzywasz light hacka i tym podobnych wiec idz graj dalej zabijac roty i dwarfy 24/7 dorosnij wreszcie i zacznij myslec kategoriami czlowieka a nie zazdrosnego dziecka
Phoelerius
17-02-2006, 11:04
Omfg... kto wam dal dostep do komputera i internetu... Sami ciagle jedziecie na TBI(i/lub innych syfach co psuja ta gre), a jak nagle kogos shakuja to sie smiejecie, a po 2-3 tyg was hakuja i potem placzecie... Nie mozna sie zabezpieczyc przed shakowaniem gdy ktos wysle fake kopi twojego dowodu/paszportu, nawet zabezpieczenia jakie posiada Pentagon nie pomoga. xD
Serapis Seledian
17-02-2006, 12:57
Nie rozumiem zupełnie tych idiotów którzy piszą "dobrze mu tak ze schakowali " - raz że jest to po prostu głupie, dwa że te osoby chyba nie są świadome tego co piszą ;/ takich to wykastrować powinno już nie mówiąc o tym niedoszłym hackerze , bo on ztego co czytam to nie tyle sie włamał co zrobił pala w konia , podrabiać paszport;/
A tak btw. gram w tibie dopiero pól roku nie mam jeszce nawet 50 lvl [ no prawie ] . Ale botów nie używam i uważam ze anni da się wykonać bez niego , wystaczy odrobina uwagi :). A co do botów - pragne zauważyć ze na filmie gdize thauron , joxabet i inni robią Anihilatora ,jest pokazane ze botów używaja np. tekst " czekaj źle mi uhy bierze ";]. Ja będę probował bez programów i mam nadzieje ze botowanie w tym quescie to wyjątek;] [ bo inaczej granie w tibie traci sens , bo po co Ja mam grać jeśli program w polowie gra za mnie :P ].
Bofedojo
17-02-2006, 19:11
Omg... Widzieliscie chociaz wypowiedzi paladinki na temat tego, ze cheatuje?...
Nie mam czego mu zazdroscic...
Omfg... kto wam dal dostep do komputera i internetu... Sami ciagle jedziecie na TBI(i/lub innych syfach co psuja ta gre), a jak nagle kogos shakuja to sie smiejecie, a po 2-3 tyg was hakuja i potem placzecie...
:D :D sam jade na TBI? serio? od kiedy? :P chyba nie w tym zyciu :P Nie smieje sie z innych osob, ktore shackowali, ale paladinki po prostu nie lubie, bo to cheater, ktory chwali sie tym... Na 100% mnie nie shackuja, bo juz nie gram :PPP
Do paru osob wyzej:
Odejdzcie na chwile od kompa, bo za bardzo sie stresujecie :P leca grozby, ze mnie wykastrujecie itp. :D :D
Jak bedziecie sie tak przejmowac postami to niedlugo tak bedziecie wygladali:http://chomcio.neostrada.pl/zly.gif
Huh, zabardzo go nie nieznałem ale miałem hacka i wiem że to nic przyjemnego zleciaż z 150 na 136 lvl. Nie wiem z czego się śmiejesz bo jakby ciebie haknelo to chyba nie było by ci do śmiechu ^^.
tak na marginesie: niech hackna Vetebine bo to jest odpowiednia osoba ^^.
Omfg... kto wam dal dostep do komputera i internetu... Sami ciagle jedziecie na TBI(i/lub innych syfach co psuja ta gre), a jak nagle kogos shakuja to sie smiejecie, a po 2-3 tyg was hakuja i potem placzecie...
A znalazl ktos kiedykolwiek keyloggera w TBI? Nie? No wlasnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.