Pokaż pełną wersje : Orshaball
18:28 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. 18:31 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! 18:35 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
Pewno pomyślicie, że to kolejny noobski artykkół o następnym orshabaalu.
Jednak sie mylicie. Refugia to jeden z nowszych światów i są tam tylko 3 100+ lvle Pollux Castor 117- royal palladyn, Dzitzy 106 master sorcer, Fishii 105 Elite knight. Więc sytuacja wygląda tak :). Niedlugo będe miał filmiki to dam linki.
Wątpie czy Fishii bloknie:( mimo wszystko ma za mało hp a Orsh~ wali hity po 1000+...
Wątpię czy znajdzie się ekipa, która choćby podejdzie do orsha. Jak by zaatakował za rok to może Refugia stawiłaby większy opór.
Zawsze można liczyć na szczęście. Podobno ma bloczyć Fishii. Ale czy da mu rade... Hehe mam nadzieje, że tibieCAM uruchomii:D
EE Fishii ma 1655 życia :D
Razzor Hunter
14-02-2006, 19:52
No nareszcie sie cos na Refugii dzieje!
Ja jestem facc ale mój kumpel rezyduje na Edron mam na dzieje
ze nie dednie i zda relacje z walki(oczywiscie on nie bedzie walczyl, chyba:P)
Pollux Castor - Feb 14 2006, 20:23:31 CET Killed at Level 118 by Orshabaal
Fishii - Feb 14 2006, 20:28:10 CET Killed at Level 105 by Orshabaal
czyli się zaczęło...
Fire Necromacer
14-02-2006, 20:51
A tu jest filmik z orsha na refugi : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5637
Filmik kręcony przez fishiego.
Razzor Hunter
14-02-2006, 20:53
To ja wątpie zeby sie udalo ubic tego Orsha:(
I moje pytanie:
gdy nikt nie ubije orshaballa to jak dlugo pozostanie ona na edron?
Nie wiem, niektórzy mówią, że do pierwszego save servera.
Oglądaliście filmik? Gdyby orsh przy czerwonym życiu się nie przemieścił i się nie uleczył, to by go zabili!
Hehe co do filmiku to shoterzy dali dupy!!! Zamiast postawić m walla to sie bawili. Puzniej na yellow hp orsh~ przyszedl i prawie wszystkich wyciął. I wtedy fishii nie miał szans z +5 shooterami :). Mam nadzieje, że pokonają tego bossa. Słyszałem opowieści, że na jakimś swiecie tak dlugo orsh~ nie zabili, że GM i go zabil xD
Nie_Media
14-02-2006, 22:47
Gdyby pomysleli o tym by postawic za orshaabalem magic walla gdy byl czerwony to by prawei na pewno im sie udalo. Pozniej orsha sie rozgrzal i zabil wszystkich shooterow i bylo juz wiadomo ze nic z tego nie bedzie. Fajnie padl ten Fishii - tak nagle w ciagu 1 sek;)
Nacrimuls Shado
14-02-2006, 22:50
omg... naturalnie ze zniknie z pierwszym save serva a gdyby nie zniknol w co watpie to zorganizowalo by sie good ekipe.
Ja tam poszlem przypatrzec sie=] ni 1.5h przybiegl=]
jakie byly bledy?
1.Nie mial kto lurowac(pewna czesc drogi lurowal qmpel z gildi 31MS)
2.Shoterzy byli do dupy patrzylem to 6 strzelalo a gdyby chociasz 3x tyle to by na 100% padl
3.M walle nie postawiono a by padl gdyby byly
4.Po co byly te noobki nad orshem? jesli sie ludzili ze zakosza loot to naprawde noobki
a tak odemnie to za wczesnie ten orshi przybiegl
Xyrax Knight
14-02-2006, 23:01
Słyszałęm bo widze na trade że ksen zbiera shoterow czyli fishii bedzie chcial spróbowac 2 raz oby teraz było lepiej
Witam!
Coz... Zem sie zdenerwowal :P Normalnie legalnie sobie godzine stoje i czekam, az caly team sie zbierze... Ok. Wszsycy sa co trzeba... Dzitzy padl podczas lurowania :/... ale dobra... Idzie jeszcze raz lurowac i co... ORSH zniknal! Nie ma go nigdzie... No i na tyle by sie skonczyla historia orshabaala na refugii... :(. A teraz by padl... A dlaczego? Bo ja bylem :P
Pozdro
Pingwin
Olorion.
14-02-2006, 23:19
nice combo
Peter of Refugia
11-06-2006, 19:20
Widziałem trochę wcześniej filmik z udziałem Fishii ;)
neutralny16
11-06-2006, 20:53
X( Widziałem trochę wcześniej filmik z udziałem Fishii ;)
OMG! spojrz kiedys na date ostatniego posta...i po co rozgrzebywales tak stary temat?:/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.