Pokaż pełną wersje : Orshabaal na Refugi!
Fire Necromacer
14-02-2006, 21:14
Dzisiaj był Orsh~ na Refugi. Kręcił go Fishii (105 ek). Miłego oglądania.
Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5637
Darth Ryba
14-02-2006, 21:38
I po co to mówisz? przed obejrzeniem filmu wiem co tam było, a chcialem mieć niespodziankę >.<
pech pech pech :(
szkoda ze nie zbloczyli. gdyby pomysleli o mw to by moze byl jakis rare item :)
Kamlot De'Kapy
14-02-2006, 21:51
Jak to sie stalo?! Na 1 hita wlazl? :|
Pur van Sadzio
14-02-2006, 21:51
A moze byscie tak nie opowiadali mi i innym calego filmiku?? A tak sie fajnie zapowiadalo :(
@Edit
No troszke zrabali z tym blokiem. Rzeczywiscie polowa ludzi uciekla polowa padla. A najwiekszym bledem bylo nie postawienie mw i kiedy orsha~ uciekl wrocil z pelnym zyciem :P
Bloker skile godne 30 lvlowego knighta xD
Reszte no comment, jakby odrazu dali m walle to orsh by juz nie zyl, a reszta by zyla :D
Radosny~
14-02-2006, 21:56
Refugia to bardzo dziwny serwer..przez jakis czas okolo 5 miesiecy? nie miala 100levela...byl jakis 96 ale skonczyl sie pacc...polazl z kims na demone, dedl na wrl i w gruncie rzeczy juz ma 93;p potem jakis szwed nabil 100lev...i jakos z tymi h-levami to na refugi cieniutko;p
@top
kto mial ubic orsha?;] jak polowa dziecinek miala 25levy;p
ps. moze zle napisalem ale na refugie wpadam rzadko;p
Matiz666
14-02-2006, 21:57
Ale glupio wyszlo... Nie dosc ze on sie leczy to jeszcze wali z lapy max 1400 (jak widzielismy na koniec filmu kiedy wlazl na hita) i do tego jeszcze CIP-y dorzucili przenoszenie sie :/ I tak by padl bo wszedl na hita chyba ze by go masakrycznie szybko uhali ale jak widzielismy tego nie robili.
matekk fst bolt
14-02-2006, 21:59
Lol ale ten knajt mial skile :D :baby: .Wogóle niezorganizowane
HAhahuah, Drom zamowil Orshabaala u CipSOftu!! OENoeneoeneo :p
Tasiorstrasz
14-02-2006, 22:04
Ale sie usmialem jak se otworzylme |Skills| u tego goscia :D:D On ma chyba problemy z blokowaniem Demonow :D ... a zawsze myslalme ze to ja mam sux skille xD (bo mam...:P )
hahahahaahha najlepszy cyrk jaki widzialem , ludzie , ogladajcie go i smiejcie sie , zwolnijcie na 20 minucie , zaczyna sie parodia gry w tibie :D, co za swiat ,co za ludzie :D, pierwszy raz smialem sie przy ogladaniu filmiku w TibiCam :D
Niesamowita sprawa....own3d.
buahauah, nice nice =]
HAIL NON-PVP -.-
Zaraz po tym jako zobaczyłem komunikat ze się pojawia orshabaal to odrazu wiedziałem ze nic z tego nie wyjdzie bo zbyt mało h-lvli :P
A co wy macie do refugii? Refugia spoko :P nawet drom tam gra :P
Xyrax Knight
14-02-2006, 22:18
Jak by sie udało to by była sensacja :D ale niestety nie tym razem....
(ZŁA EKIPA=NooBs PLX)
(BLOKER SPOX)
(Nie udana próba :( )
(Kiedy ani :p )
Dobry filimk, koles dobrze sie trzymal. No tylko szkoda ze nikt nie postaral sie wczesniej o te m-wall.
Bebi~
qwa.. tacy wszyscy madrzy. a ktory z was mial by odwage bloczyc orshaa, a ktory z was jest 1 najtem na servie?????
Jak by to sie udalo to bylo by swoiste upokorzenie reszty swiatow..
A co do fishii to chyba jego 4 najt ktory ma 100+ i on wie co robi ze skillami. po co trenic przed demon helmet albo anni zeby miec kilka dni w plecy....
Mi sie bardzo podobala postawa blokera. Walczyl dzielnie az do konca, no i to juz nie jest jego wina, ze krecily sie jakies noobki i orsh sie przerzucil. Co do skilli to faktycznie macie mega radoche, jak lubicie gapic sie ciagle w ekran przez kilka miesiecy, patrzac czy 1% do skilla upnal, to juz wasza sprawa, niektorzy moga tego nie lubic.;)
A było już tak dobrze...
Szkoda... Szkoda...:(
Respect to blocker!! (na 105lvl to wyczyn:))
Zalwazcie jaki sd szly, 200, 300, 200, 150, i 400... To tak jak by 30, 35, 25 i 70 lev sorc lub drut walili... Bylo widac ze przwazaja raczej lolw lev, Fishii i tak dobrze jakos mu szlo to blokowanie, i co do eq wzorowal sie juz na wczesniejszych atakach gdzie ktos tez zalozyl k arm c helm p legs itd...
Co do mw, to czy ktos widzial zeby na wczesniejszych Orshach puszczano MW i zawracano sobie tym glowe?
Najbardziej rozbawila mnie akcja jak Orsh puscil GFB w Shooterow i F bomb, wszyscy zaczeli uciekac a polowa padla...
Stawiam, ze nastepny bloker zejdzie ponizej 100 levela ;o
A co do skillow - wiekszosc 'znawcow' nie ugrala nawet polowy jego levelu, a juz na pewno nie z taka szybkoscia jak on ze skillami 'godnymi 30 levela'
qwa.. tacy wszyscy madrzy. a ktory z was mial by odwage bloczyc orshaa, a ktory z was jest 1 najtem na servie?????
Jak by to sie udalo to bylo by swoiste upokorzenie reszty swiatow..
A co do fishii to chyba jego 4 najt ktory ma 100+ i on wie co robi ze skillami. po co trenic przed demon helmet albo anni zeby miec kilka dni w plecy....
Treni sie jak sie zaklada postac, bo potem szybciej lvle leca....
A tak poza tym to stfu i nara
Becherovk
14-02-2006, 23:44
Lol, Orsh odbiegł na chwile i już full hp. Jednym strzdałem zdjął prawie wszystkich shooterów :o
chiquita banan
15-02-2006, 00:02
23:57 You lose 930 hitpoints due to an attack by Orshabaal.
całkiem całkiem ale to było do brzewidzenia ze sie nie uda bo zamolo h lvli
ale jak na to czym dysponuje refugia to jestem mile zaskoczony gz dla wszystkich kturzy cos tam robili
*Ryspeht*
15-02-2006, 02:53
Dla Fishiiego szacunek że wogóle spróbował szkoda że się nie udało, ale niestety mamy za mało hi lvli :(
A co do wszystkich cwanych to wiecie u nas jest świat non pvp tu nie trzeba jechać po 666 ownerów na 1 postaci i robić 100 lvl i 100 skilla w miesiąc, więc... stfu ;)
Zuczek_pl
15-02-2006, 08:29
Już by go prawie zabili bo przedtem orsha zwiewał na red hp a potem sie ten demon wpieprzył. A tak na nich liczyłem ;/
Prawie go ubiliscie ....
Prawie robi wilką różnice
najlepsze było to jak zabil z 10-15 shooterów... xD a po chwilo po 2 do 1 ciala przylecieli... :]
Ale sie usmialem jak se otworzylme |Skills| u tego goscia :D:D On ma chyba problemy z blokowaniem Demonow :D ... a zawsze myslalme ze to ja mam sux skille xD (bo mam...:P )
hahahahaahha najlepszy cyrk jaki widzialem , ludzie , ogladajcie go i smiejcie sie , zwolnijcie na 20 minucie , zaczyna sie parodia gry w tibie :D, co za swiat ,co za ludzie :D, pierwszy raz smialem sie przy ogladaniu filmiku w TibiCam :D
Niesamowita sprawa....own3d.
Widze 73 level, gratz, ale czego wyśmiewasz blokera i nasz serwer ??!!
On może nie treni cały czas tylko expi a później będzie trenił -.-'
@topic:
Fishii następnym razem się uda ;)
Wielkie brava dla blockera, naprawde dzielnie walczyl, ale cuz z takimi shuterami to nie ubija orcha jeshcze przez rok... q..a wystarczyl m wall, i orschi by dedl, byly monety, ze tylko ~3 schuterów bilo -.- ... pelno n00b'ów na 1 hita poszlo -.- ... moze nie powinienem sie tak wypowiadac bo wziarz jestem low lvl, ale wedlug mnie na takiego przeciwnika jak orch nie poweinno sie brac n00bów typu 10 palladyni... Kolesie zamiast uhac blockera albo jeszcze bic, kradli loot z dedów ;/...
Na każdym serwie plątają się nooby (newbie :P ), a na non-pvp jest ich jeszcze więcej :/
Roleczka
15-02-2006, 11:12
hehe niezle jak te sd w nego lecialy buehehe :D :D :D
nielzy hardcore tylko szkoda ze ci ludzie cos malo strzelali z tych sd :/
Elrond The Dark
15-02-2006, 12:49
Żal jak czytam te komenty.
Znacie fishiego ?? Nie.
Wiecie jak on blokuje ?? Nie.
Zrobił z ekipa 80-100 lvl HOTA całego ? Tak.
Znacie szweda który jest spoko ? Nie.A Fishii jest.
Macie jakieś wonty do skili ? Tak. Po co ?
Jednym słowem, nie znacie swiata więc SIARAP !
Pozatym szoterów nie było dużo. Nie którzy nie chcieli tam iść , inni nie mogli. Ja szedłem na walentynki ;)
Już by go prawie zabili bo przedtem orsha zwiewał na red hp a potem sie ten demon wpieprzył. A tak na nich liczyłem ;/
Wiesz ile Orshabaal ma hp? Raczej nie ;) a wiesz ile on ma hp gdy ma red?? Dużo, naprawde dużo!! a więc to "prawie" to była kwestia nawet kilku minut( jeśli by sie leczył) Pozatym m-walle niewiele by dały gdyby zabił all shooterów ;) a żywi i takby pouciekali.
Xyrax Knight
15-02-2006, 13:26
Żal jak czytam te komenty.
Znacie fishiego ?? Nie.
Wiecie jak on blokuje ?? Nie.
Zrobił z ekipa 80-100 lvl HOTA całego ? Tak.
Macie jakieś wonty do skili ? Tak. Po co ?
Jednym słowem, nie znacie swiata więc SIARAP !
Pozatym szoterów z shoterów nie było dużo. Nie którzy nie chcieli tam iść inni nie mogli. Ja szedłem na walentynki ;)
Ja go obecnie znam gadam z nim czasami i dlamnie jak na szweda spox typ...
Nie warzne że ma takie skile.. TAKIŚ MĄDRY TO ZRUB LEPSZE I DOPIERO OCENIAJ....Słyszałem że bedzie prubował 2 raz bo gram na refugi i wiem co i jak :p
Moim zdaniem jak na mozliwosci refugi bylo naprawde dobrze , ale chyba troche zbyt szybko pojawil sie ten orashabal . Moze i jest bloker ale kiespko z shooterami. Najzabawniejsze byly momenty jak noobs zgarniaja loot zamiast ratowac blokera :P
Elrond The Dark
15-02-2006, 13:41
Ja go obecnie znam gadam z nim czasami i dlamnie jak na szweda spox typ...
Nie warzne że ma takie skile.. TAKIŚ MĄDRY TO ZRUB LEPSZE I DOPIERO OCENIAJ....Słyszałem że bedzie prubował 2 raz bo gram na refugi i wiem co i jak :p
Widze ze nie zrozumiałeś tego co napisałem ... :baby:
Dobre. Serio skille ma troche smieszne. Mial okazje uciekac moze by zdazyl uciec do cyclopolis ale wolal zostac...
pijopiwnik
15-02-2006, 16:52
Dobre. Serio skille ma troche smieszne. Mial okazje uciekac moze by zdazyl uciec do cyclopolis ale wolal zostac...
hehe sacrifice xD
@topic
za młody server, żeby orsha~ pokonać jak max 118 lvl paladyn ma a bloker potrzebuje ze 150+lvl
Fishii jest Niemcem ;p
Tak pozatym to żałuje że mnie nie bylo... Dowiedzialem sie 10 minut za poźno =/ a głupio bo mialem ze soba M walle :(
Co do wszytskich waszym postów to moge powiedzieć ze smieszni to jesteście wy bo 99% wzyciu nie widzaiłą Orshaaballa na zywo. Do blokowania demona z powodzeniem wystarczają skille 70/70 ponieważ ten oto potwór udeza ogniem (!) a róznica miedzy 70/70 a 90/90 jest na tyle mała że bloker na 70 lvl wytrzyma. Ksen ^Maciek^ ma racje poniewąz posaidanie na 30 lvl skilli 9x/9x to głupota poniważ dopiero po sovie mozna swobodnie expic na dlach/dragach/deeptombach a do tego czasu skille jedynie przydaja sie do guardów bo na wrl to i tak z explo sie wybieramy.
Sebcio :)
15-02-2006, 17:45
Mam jedna prośbę
moge sie zalozyc ze zaden z was nie ma knighta 100+ więc
nie wypowaidajcie sie! Malo brakowalo zeby zabic tego orsha~jesli bylbym ja dzitzy i mirox w temacie byly by same GRATZ ale nas nie bylo...
Trudno moze niedlugo dostaniem 2 okazje
Elrond The Dark
15-02-2006, 18:22
Ale gafa z Fishim ;) Zawsze sądziłem ze swe jest :)).
A mirox sie pojawił w drugiej cześci podchodów ale za późno . A skile ma jakie ma. Na robieniu Hota padł ~~ 4 razy. Więc skile mu spadły ;)
Master Knight de'Vere
15-02-2006, 21:01
Haha :P Filmik niezły gdyby nie to że ten Orsh uciekł i sie uleczył to by go zabili :p Ale jak on uciekl na redzie wrócił na full hp i puścił 2 Gfb na shooterów to już tam nikogo nie było xD
Btw. Ten bloker miał masakryczne skille...
bloker potrzebuje ze 150+lvl
Powiedz to Leferty'emu i Fishii'emu, ktory spokojnie by Orsha zablokowal gdyby ekipa potrafila go zabic a on sam nie pomylil sie przy zmianie SSA.
@ci co mowia o skillach
Co ma piernik do wiatraka ? Skille przy blokowaniu orsh/demon i innych potworach atakujacych magia nie daje tak duzo, najwazniejsza rzecza przy blokowaniu jest HP. Zreszta kazdy ma swoj sposob grania [; Jedni traca czas na trening a inni poprostu expia. A co do orsh to by go zabili gdyby nie beznadziejna ekipa taki Gandalf~, ogladajac jego filmik mozna sie posmiac przyszedl zbierac loot, a jego sdki z 400+ hp napewno by pomogly w zabiciu orsh.
Rookslayer of Dolera
15-02-2006, 22:23
Co do mw, to czy ktos widzial zeby na wczesniejszych Orshach puszczano MW i zawracano sobie tym glowe?...
Jakby co to na moim serwerze Valori URZYTO Z BARDZO DOBRYM SKUTKIEM MW. Czemu skutek był dobry?? Bo chyba to była najlepiej zgrana akcja zabijania Orcha. A czemu?? Bo zajeli się tym Szwedzi. Bloker nosił takie rary jak MPA i Stonecutter Axe, Mastermin Shield, G-legs itp. Odrazu jak zjawił się orchabal to postawiono MW i zaczęto tak mocno walic z SDekow ze jak MW zniknely orch mial już red i wial ale nie dozyl. Zginoło z 3 shoterow i pewnie ci co rulowali. No może jakas akcja byla gdzie lepiej bylo bo lurujący nie zginoł tylko bloker użył chalenge. A i orch nie zdołał wywalic kawaleri (demonów)
Gz dla bloker. Co sie smiejecie ze skili moze chlopak expi -,- albo sie expi albo treni widocznie zaczyna od expienie a pozniej "dotreni" skile. Mam propozycje do filmiku "Prawie robi wielka różnice II" ale nie Danubia tylko Refugia ;}. No niestedy pelno n00bqw ;(
MATI9630
16-02-2006, 08:35
"Bloker nosił takie rary jak MPA i Stonecutter Axe, Mastermin Shield, G-legs itp." << myślisz, ze to był zwykły eq Fishiego? Po prostu, na wszelki wypadek, nie chciał tracić MPA, M Shielda czy G legów-.-
"No może jakas akcja byla gdzie lepiej bylo bo lurujący nie zginoł tylko bloker użył chalenge." < Chalenge.. zaklęcie działa na 1 kratkę.. Orsh wtedy wyszedł.. troche zbyt ryzykowne byłoby wejść, a jakby demon przyszedł?(i tak przyszedł;p)
"A i orch nie zdołał wywalic kawaleri (demonów)" < bo mieliście fuksa?
[/QUOTE]
Ale i tak większosc słabo działała prócz Fishiego;s
Rookslayer of Dolera
16-02-2006, 10:24
Bloker nosił amulet of loss bo mu stone skin amulety nie byly potrzebne. A użycie chalange może było ryzykowne ale w polu widzenia nie było demona ani sie nie pojawil. Poszukajcie filmik to bedzie ze bloker uzywał chalenge. Ale nie pamietam na którym serwie był Orchabal ale u nas chalenge nie było i lurujący pewnie dedl(tak jak najlepszy osc na serwie :P ), a orch nie przyzwal demonów gdyż pewnie już były przyzwane ale ktoś kto rulował nie był idiotoł.
Bloker nosił amulet of loss bo mu stone skin amulety nie byly potrzebne.
Szacunkowy dmg Orsha :
melee ( grubo powyzej 1400 )
gfb ( sporo, mysle ze pod 900 )
exori ( trudno powiedziec )
poison ( j.w )
Knight zaklada SSA - wystarczy mu 3-4 uhajacych, eq nie potrzebuje. Padnie tylko i wylacznie gdy nie zdazy zmienic amuletu.
Knight zaklada best eq + AoL - przy pierwszym kombosie idzie do piachu chyba ze ma 150+ level. Liczba uhajacych nie ma znaczenia dla szans na przezycie.
To dla tych ktorzy nie zauwazyli roznicy pomiedzy blokowaniem Orsha przez goscia na ~200 ktory padl, i goscia na 105 ktory prawie przezyl.
Cecar__4
16-02-2006, 22:50
szkoda blokera ale nastepnym razem sie uda ;xD:D :D
LA Nitro
17-02-2006, 09:03
Prawie sie udalo ...
Gratz dla blokera, ze wogole sprobowal. Co do jego skilli to jego sprawa jakie chce miec. To ze padl to wina shooterow, po 1 nie walili m walli a po 2 to nie wiem czy ktos zauwazyl Orshabaal byl uhany:confused:
Ps. padlo 250+ osob ;]
edit: nie zwyzywajcie mnie od noobow, wiem ze orsha sie leczy ale nie tak czesto jak pod koniec filmiku. Po kadym hicie mial full hp ;]
Szacunkowy dmg Orsha :
melee ( grubo powyzej 1400 )
gfb ( sporo, mysle ze pod 900 )
exori ( trudno powiedziec )
poison ( j.w )
Knight zaklada SSA - wystarczy mu 3-4 uhajacych, eq nie potrzebuje. Padnie tylko i wylacznie gdy nie zdazy zmienic amuletu.
Knight zaklada best eq + AoL - przy pierwszym kombosie idzie do piachu chyba ze ma 150+ level. Liczba uhajacych nie ma znaczenia dla szans na przezycie.
To dla tych ktorzy nie zauwazyli roznicy pomiedzy blokowaniem Orsha przez goscia na ~200 ktory padl, i goscia na 105 ktory prawie przezyl.
wersja idiot-friendly:
masz full eq [sratatata i AOL'a]
melee ( grubo powyzej 1400 ) > spada o jakies max 300 dmg [ bedac optymista ]
gfb ( sporo, mysle ze pod 900 ) > dmg sie niezmienia
exori ( trudno powiedziec ) > spada o jakies 300 dmg [ bedac optymista ]
poison ( j.w ) > dmg sie niezmienia
podsumowanie = full eq zmniejsza ci dmg o jakies 500-600 punktow [ bedac optymista ]
masz olej w glowie [ k set paczka stoneskinow i might ringow ]
melee ( grubo powyzej 1400 ) > spada o jakies 1000 dmg
gfb ( sporo, mysle ze pod 900 ) > spada o jakies 200-250 dmg
exori ( trudno powiedziec ) > spada o jakies 80-90% wartosci
poison ( j.w ) > spada o jakies 30% wartosci
podsumowanie = olej w glowie zmniejsza ci dmg o jakies 70% wartosci
reszte zostawiam wam do wymózdżenia
Co tu duzo mowic wielkie gz dla blokera za odwage ja sam bym sie na 100% nie odwarzyl, atakerzy dali troszke ciala ale pewnie to przez stres itd.(szkoda ze tam mw nie poszedl bo by sie na 100% polozyl) w koncu orsha nie bije sie codziennie;)
next time bedzie lepiej
@up
popieram w 100% mojim zdaniem to mozna go nawet brac na jakims p-secie z dragonka byle byly ss i m-ringi. Po 1sze zmniejszasz o wiele obrazenia(w rezultacie zwiekszasz o wiele swoje szanse), po 2gie nie tracisz dodatkowych 50K w przypatku zgonu.
@skile
po co mu skile przed ani czy dh po to zeby je odrabial w przypadku niepowodzenia? jak machnie je to pewnie podskiluje. Do tych questow z tego co wiem potrzeba troszke szczescia (w anhim chyba szczescia i umiejetnosc uhania sie a z tego co sie orietuje kazdy takowa posiada a za wiekszosc robi to jakis bot wiec pozostaje tylko szczescie)
Pozdrawiam Browek
Dr. Omader
18-02-2006, 04:00
Nie bede oryginalny mowiac, ze szkoda... ;)
Jak dla mnie to Fishii zbloczyl tego orshabaala, watpie zeby padl, to byl kwestia chwili, zeby ten orshabaal padl...
Krecilem sie tam na poczatku z moimi sd, ale po ponad godzinie czekania, az ktos zluruje go(przemilcze fakt, ze kolo sdkerow/uherow i Fishiego krecilo sie ze 20 noob charow, ktore mogly posluzyc do lurowania, ale po co? Lepiej stac w miejscu i sie podniecac -.-"") znudzilo mi sie, spakowalem kompa i ruszylem tylek do kumpla, jak dotarlem to sie dowiedzialem, ze juz po wszystkim :/
Pozniej byla druga proba "zabicia" Fishii sie zebral, ludzi sie znalazlo troche, Dzitzy poswiecil zycie lurujac orshabaala, ktory zniknal 5 minut pozniej -.-""
Szczyt chamstwa -.-""
No i szkoda, ze nie udalo sie rolffa ubic, a juz byl strapowany w pewnym momencie :P
Lol ale ten knajt mial skile .Wogóle niezorganizowane
Pfff.... Powiedzial 30 palek z 67 dista...
Co do ludzi co sie czepiaja skilli blokera: zal wam dupy sciska? On z takimi skillami dal rade blokowac, wiekszosc z was bez bota by sie uhem nie trafilo w takiej sytuacji.
I nie! Moj nick to nie Virgo de'Drom! To kumpla postac!
Juz i tak biedny cierpi bo go ludzie o pacc mecza, a ja nie jestem samobojca zeby sobie takiego nicka wziac... On wzial taki przez przypadek, mial mi domek drugi tylko trzymac, potem sam zaczal grac ;)
Thor,hil,haw
18-02-2006, 09:12
No nie zly filmik, najlepzy moment to jak orshabaal przezuca sie na grupe za rzeka:D
pozdro wystawiajcie wiecej takich filmikow ;) 8o
You lose 1362 hitpoints due to an attack by Orshabaal.
You are dead.
You were downgraded from Level 105 to Level 104.
GZ dla blockera. Po tym jak sie Orsh~ przezucił na red hp było juz praktycznie wiadomo ze im sie nie uda-Połowa padła a druga połowa uciekła i blocker praktycznie sam sie UHał.
@skills- No wszyscy wiedzą ze lepiej by było na takim levelu mieć troszke lepsze ale to jego sprawa. Wiadomo ze teraz kazdy praktycznie na 100 levelu bedzie chcial blokować orsha~ bo może wypadnie jakis fajny rar. No high leveli było mało i wogle mało z SD walili ale i tak BIG GZ dla Refugii.
Film super :D Orsha ucieka z mapy wszyscy lol a tu nagle boom boom na kolesi za rzeka. W pierwszej chwili wydalo mi sie smieszne Orshabaal na redzie i nagle s*******a gdzies do gory a dalej przychodzi na prawie full hp i atakuje tych za rzeka (orsha inteligent xD)
saphira lepsza ;d ;-) nam sie udalo go zabic : D
Dr. Omader
18-02-2006, 17:37
saphira lepsza ;d ;-) nam sie udalo go zabic : D
Taa... Tylko wy mieliscie blokera na 124 poziomie i bande hi levelowych sorcow, a u nas z sd walili ludzie 30-45 poziom glownie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.