Pokaż pełną wersje : Wszystko co słyszeliście o Wolf Tooth Chain.
OK, oto moja wersja:
Wolf Tooth Chain zwiększa szansę na znalezienie rzadkich przedmiotów o 5%, ale równocześnie kiedy umieramy, szansa że stracimy coś z ekwipunku rośnie o 25%.
Oczywiście to coś co mój kumpel słyszał od znajomego, siostry koleżanki wujka, która gra w innym świecie...
A jaka jest wasza wersja?
Moja wersja jest taka, że ten amulet NIC nie daje. Krąży o nim masa legend, ale wszyscy hi-lvlowcy są przekonani, że nic nie daje (choć czasem, szczególnie, gdy sprzedają, mówią coś innego :P )
A bajek o WTC (ciekawy skrót) krąży masa.
Najbardziej oficjalna wersja to że WTC zwieksza losowo prawdopodobienstwo lepszego lootu, ja osobiescie w to nie wieze - ten amulet nie daje nic (poza tym ze zajmuje ileśtam CAPa postaci).
Jako ciekawostke dodam że raz mając go na sobie wyciągnołem 2 Beholder Shieldy za koleją, ale dla mnie to i tak czysty zbieg okoliczności.
jak to NIC nie daje!!
daje spora ilosc gp od graczy ktorzy mysla ze zwieksza on szanse na dobry loot
ja uwazam ze on nic nie daje a zabiera nie potrzebnie capa
Hmm, jesli coś by dawał na screenach z huntów różnych highlvlowców byłoby widać zawieszony na szyji Wolf Teeth Chain i nie mówię tu o takich, którzy noszą AoL, chodzi mi na przykład o knightów biegających z Platinium Amulet.
Ale też wiele osob mówiło, że "jak to mi fajny loot wypadał gdy nosiłem WTC"
Wczoraj jak gralem to jakis gostek (w depo w Ab) chcial sprzedac. Nie mowil za ile ale tylko krzyczal ze sprzedaje.
Zaknafeinn
03-10-2003, 23:40
Mały off topic podoba mi sie gif w twoim podpisie Dobo poprostu zajebisty 8)
ale ze mnie evul spammer sorry
swe ?
nawigator
06-10-2003, 22:42
o WTC krąża takie same legendy jak o tym ze mozna zdobyc na rooku spike sworda. a to pewnie bylo tak jeden koles poszedl se na potworka pomyslal " o jakie fajne i jaka ma dziwna nazwe hmm, zajze na stronke pewnie cos tam o nim pisze" nie stety nic nie pisalo oprocz tego ile wazy :) koles go zalozyl i zacvzol mu wypadac lepszy loot z potworkow to pomyslaol ze to dzieki WTC i puscil bujde a takei bujdy szybko sie rozchodza w pogmatwanym swiecie tibi
tak samo krazyla legenda o tym ze od Sandałów sie szybciej chodzi co jest nastepna brednia komus wypadly z monka a monk szybko chodzi to ktos rozkminil ze od tego sie szybciej chodzi i akorat w tym momen cie nie miał laggów to mu sie tak wydawalo :)
kotomaniak
12-10-2003, 16:31
Ja mam ten artefakt :D od kumpla dostałem na jego urodziny :D . Jeśli jest tak dobry to sprzedam go za 100K msg Venore :))
Oryginalnie dodany przez Yogi
jak to NIC nie daje!!
daje spora ilosc gp od graczy ktorzy mysla ze zwieksza on szanse na dobry loot
buahhahahahaahha dobre :D
Kabraxis
12-10-2003, 16:53
Po moich spostrzerzeniach po moich deadach nic mi nie wypadalo do poki nie stracilem wolf tooth chain potem to byla masakra zawsze cos wypadlo:( :P :D
Miom zdaniem nic nie daje :/ Nosiłem go kiedys przez 3 godz kiedy byłem na smokach i nic niewypadlo :(
Właśnie znalazłem WTF i tak sie zastanawiam ze skoro nic nie daje to za ile można go sprzedać chodzi mi o cene w przybliżeniu bo sie nie orientuje.
Nie WTF tylko WTC.
Nie sądze by ktoś kupil to badziewie, ale skoro bardzo chcesz wiedziec to kiedys udalo mi sie sprzedac jeden za 300 gp - ale zaznaczam ze kupiec nie był zbyt bystry, bo uwierzył mi ze naszyjnik (podobno) otwiera wolf tower koło pustyni =)
kotomaniak
13-10-2003, 18:39
A otwiera? ?(
Dobra teraz tak poważnie. Dobo powiedz do czego służy WTC. Ulżysz setkom Polaków którzy nie wiedzą co to jest
Dan the Automator
13-10-2003, 22:12
K sprawdziłem jednak nic nie robi.
nawigator
14-10-2003, 07:45
@ DOBO
no wlasnie co ??? powiedz plz !!!
A gdzie jest ten kamień ofiarny?
Na stronie jest mapa AB i sprawdz numer 9. Jak sie dowiecie co daje to powiedzcie
Jak tylko mój brat wróci to mu powiem, żeby położył swojego :P ale najpierw musi tam dojść :D
Bloody_Izual
14-10-2003, 14:23
Co do WTC to prawdą jest to w co sami wierzycie a tak pozatym z nim to tak samo jak z lekarstwami np.na ból głowy w 50% działa bo w to wierzysz.
położyłem wtc brata na ołtarzu i on teraz chce mnie zabić bo nic się nie stało.. zniknęło i nic się nie stało
:/. A może spróbujcie na innych ołtarzach. Jak znika to moze akurat cos daje. Ide zaraz na cyklo moze uda mi sie zdobyc WTC
ale co mogło dać?? skille? exp? w depo pojawiaja sie 2 nastepne WTC?? a moze dobo se zartowal (zamach terrorystycnzy na wszystki WTC swiata bo znikną)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.