zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mapka Respawnu Tiquandy

Kaper2005
15-02-2006, 21:00
W tym temacie staramy sie stworzyc jak najdokładniejsza mapke respawnu tiquandy. Ja niebylbym w stanie zwiedzic cala tiquande wiec kazdy po czesci.
Ja wkleje polnoc od port hope. Expi sie tam znakomicie na 20 - 25 levelu.

http://img450.imageshack.us/img450/5466/mapkarespawnu2rc.png (http://imageshack.us)

To tyle co wiem o tej czesci tiquandy.
Piszcie posty, pytajcie sie, i tworzcie mapke respa. Jak bede mial to zrobie cala tiquande w wersji o wiele ladniejszej ( oczywiscie jak temat sie przyjmie)
POZDRO.

PharadoX
15-02-2006, 21:26
Napisze wprost - "myszyn impossible"
CIP'y starają się żeby nowe tereny oraz te które już były , nie były tak przewidywalne jak budynek w który zawsze stoi w jednym miejscu.
Starają się żeby wszystko było żywe , chodziło tam gdzie se chce ( a tak właściwie to losowo ). Jeden może zobaczyć słonia pod port hope , drugi wogule , trzeci w venore ( metafora taka ) , więc nieda się zrobić dokładnej mapy , można zrobić ogulnie , a reszta zalerzy od : szczęścia.

Kaper2005
15-02-2006, 21:32
Napisze wprost - "myszyn impossible"
CIP'y starają się żeby nowe tereny oraz te które już były , nie były tak przewidywalne jak budynek w który zawsze stoi w jednym miejscu.
Starają się żeby wszystko było żywe , chodziło tam gdzie se chce ( a tak właściwie to losowo ). Jeden może zobaczyć słonia pod port hope , drugi wogule , trzeci w venore ( metafora taka ) , więc nieda się zrobić dokładnej mapy , można zrobić ogulnie , a reszta zalerzy od : szczęścia.

Moze i racja. Ale nie zgodze się z tym żę wszystko chodzi gdzie chce. Tak jak wszędzie są miejsca respawnu danego potworka, moze czasami bedzie jakis lurniety.

szymon287
15-02-2006, 22:31
1-Snake, cantipede, cave rat (zadko), forst troll (rzadko),slime (bardzo rzadko)

@off top:
hehehe to mnie rozwalilo xDDD
PS. jak takie cos robisz to daj full port hope ;)

Kaper2005
15-02-2006, 22:35
@off top:
hehehe to mnie rozwalilo xDDD
PS. jak takie cos robisz to daj full port hope ;)

Mialem problemy z wklejeniem zdjecia bo cos mi sie popsulo w kompie. Ten blad poprawilem juz. Tu nie chodzi o to abym dal cala mapke tiquandy, tu kazdy ma dac cos od siebie. Praca zespolowa a efekt moze byc naprawde fajowski. A co do estetyki mapki to popracuje i zrobie dokladniejsza i ladniejsza.:)

Aricostrat
18-02-2006, 11:53
8o :D HuHeuhEh
Zrób dalszą mapkę respa
Z góry thx

Kaper2005
18-02-2006, 13:34
8o :D HuHeuhEh
Zrób dalszą mapkę respa
Z góry thx

Dobrze ze komus sie podoba. Postaram sie zrobic mapke dalszego obszaru Tiquandy. Jesli ktos expi na tiquandzie w miejscu innym niz moje to niech napisze jakie potworki i gdzie tam wystepuja, a ja zrobie swoje. :)

Prezent
18-02-2006, 18:15
Ja gdzieś czytałem /na forum/ że w tych okolicach krokodyli czasami trafia się hydra...spotkał ktoś tam kiedyś hydre?

Kaper2005
18-02-2006, 19:17
Ja gdzieś czytałem /na forum/ że w tych okolicach krokodyli czasami trafia się hydra...spotkał ktoś tam kiedyś hydre?

Byc moze o tej hydrze napisal jakis newbie ktory widzial gracza ktory sie w nia zmienil. :p Bardzo watpie aby w tych okolicach byl resp hydry. Byc moze jest to tak jak z Yeti. Nie ma wyznaczonego miejsca respawnu. Ale tak na 90% to co slyszales to czysta bujda.;)

Charlotte Makantana
20-02-2006, 06:48
Moze i racja. Ale nie zgodze się z tym żę wszystko chodzi gdzie chce. Tak jak wszędzie są miejsca respawnu danego potworka, moze czasami bedzie jakis lurniety.

teraz... po ost. update'cie jest taka opcja ze jak jakis potwor odejdzie za daleko od respa to znika i sie spowrtoem tam pojawia... zabezpieczenie przed lurowaniem... :P wiec jak cos bedzie lazilo byle to kiedys spowrotem wroci jak odjedzie za daleko...

Kaper2005
20-02-2006, 09:11
teraz... po ost. update'cie jest taka opcja ze jak jakis potwor odejdzie za daleko od respa to znika i sie spowrtoem tam pojawia... zabezpieczenie przed lurowaniem... :P wiec jak cos bedzie lazilo byle to kiedys spowrotem wroci jak odjedzie za daleko...

Wiem o tym. Potwor nie moze odejsc za daleko od miejsca respa ale jednak odejsc moze, lecz teraz bardzo zadko:D