Pokaż pełną wersje : Nietypowy anihilator :)
Gregoire
16-02-2006, 13:36
Tak wiec przegladalem sobie dostepne filmy na tibicams, i urzekla mnie tam jedna historia :P. Natrafilem na Anihilatora robionego na Selenie. Niby nic dziwnego, ale.....
...robiony on jest przez 1 Knighta, 2 Palkow i 1 Sorca !!!! :D
Nie widzialem zeby ktos go tu wstawial, wiec go tu zamieszczam.
Milej zabawy.:
http://tibicams.tibianetwork.net/get/5561
Kind Regards.
Karwal
pewnie wiekszosc ludzi juz widziala ten film bo bardzo dlugo jest na tibicams ;]
Radosny~
16-02-2006, 14:33
och kochamy ciebie<3 love love love-.-''
film juz chyba kazdy widzial? a jak nie to znaczy ze jest trąbą xD i nie odwiedza innych stron;X
@down
jest to juz na tibia.de i tibiabr.com x)
Gregoire
16-02-2006, 14:47
Byc moze, ale jak mowilem wstawilem go tutaj bo nie widzialem zeby on wystepowal na tym forum, a nie wszyscy odwiedziaja tibicams.
a jak nie to znaczy ze jest trąbą xD i nie odwiedza innych stron;X
Fajny Filmik :PP no niestety jestem trąba :< bo nieodwiedzam tibiacams (?) :(
Royal Kaszalot
16-02-2006, 15:43
nie bo ja nie widzialem
sorek ani hrhr no fuksa mieli ze demony combo nie walnely
Hail Cruoris ! :)
'Qu mial duuuuuuuze szczescie na tym anihilaotrze to trzeba przyznac :P a Healkowi poszlo 13(?) ice rapierow z tego co mi mowil :P
Hail Selena !
Hehe dobrze że ten filmik umieściłeś tutaj bo mimo że często ściągam z tibicams filmiki to ten chyba jakoś mi umknął ;) Gratz dla tych ludzi. Ciekawi mnie czy ten sorc sie wylogowal w anni room i zalogowal w swiatyni czy normalnie wracal bo z red skullem i sca bym sie cykał troche :D
Casteama
16-02-2006, 16:32
e ja widze go 1 raz i dosyc taki :)
Taka Tuca
16-02-2006, 18:02
A najlepszy jest moment jak po anni Healek czy Slash'boone (nie pamietam kto) wlazi w ogien i sie od razu uha jak mu odebralo 20hp 8o. Zapomnieli se bota wylaczyc poprostu i teraz jest duzo kontrowersji zwiazanych z tym :S
A najlepszy jest moment jak po anni Healek czy Slash'boone (nie pamietam kto) wlazi w ogien i sie od razu uha jak mu odebralo 20hp 8o. Zapomnieli se bota wylaczyc poprostu i teraz jest duzo kontrowersji zwiazanych z tym :S
Najpierw zrob 100lvl+ i sprobuj zrobi ani~ bez zadnego bota ;] a do tego jeszcze sorcem na 116 lvlu :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.