Pokaż pełną wersje : Ważne ale nie na temat!!
mithrandil mag
20-06-2004, 19:15
Prośba do cipów tej strony!!
Ludzie, cos wam sie chyba rypie!!
Ja mam według moich obliczeń juz 14 postów a pisze mi że mam 10!!!!!!!!!!!! Naprawcie to!! X(
no tego...naprawde..eee...ważne :)) i w dodatku naaprawde nie na temat :P
Hmm nie obejdzie sie bez nazwania brzydko tego pana co to tu napisal, ale sprobuje ^^
Oryginalnie dodany przez mithrandil mag
Prośba do cipów tej strony!!
Ludzie, cos wam sie chyba rypie!!
Ja mam według moich obliczeń juz 14 postów a pisze mi że mam 10!!!!!!!!!!!! Naprawcie to!! X(
Po 1. [QOUTE]Oryginalnie dodany przez mithrandil mag Prosba do cipow tej strony!![/QUOTE]
To nie sa Cip'y z CipSoftu tylko moderatorzy i/lub admini !!
Po 2. Nie umiesz liczyc bo jak piszesz glupie posty takie jak np. "zgadzam sie z tym panem/pania u gory" bez wlasnego komentarza ani nic to modkowie/admini kasuja takie glupie wypowiedzi, albo sa tez kasowane glupie tematy bo wyobraz sobie, ze modkowie/admini czytaja WSZYSTKIE madre/glupie/idiotyczne/niezrozumiale posty i albo zostawiaja je, albo KASUJA
Po 3. nie mowi sie "pisze mi" tylko mowi sie jest napisane !!
Po 4. Mam nadzieje, ze wyrazilem sie jasno =]
Część tematów , nie spełniających kryteriów jest przez modków zamykana .
Każdy traci posty - mówi się trudno ... pisze się dalej - ..................... 8)
Ciesz się , że nie dostałeś upomnienia bo - potwory - to nie miejsce na tego typu żale.......
Odpowiedni dział to -- sugestie -- .......... :rolleyes:
Wg mnie powinien być BAN. Przeciez forum jest dla zdobywania informacji i rozrywki a nie grania w: KTO NABIJE NAJWIĘCEJ POSTÓW a zwłaszcza bezsensownych! Dziwie sie modkom ze koles BANA nie zlapal
@mithrandil mag: jesteś po prosty nie tym człowiekiem nie na tym miejscu. X(
re: Up
Ban nie :)
Ale obiecalem ze kazdy taki temat bedzie sie konczyl zmiana statusy na krok od bana... nie mozna zawiesc wielbicieli.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.