Pokaż pełną wersje : Nocny Knight - ołówek
bary_paladyn
16-02-2006, 14:45
Siemka all . Znalazlem ten rysunek w starych pracach.
Narysowalem go jakies 4 lata temu.
Oto Nocny Knight :
http://tibijczykinfo_key.w.interia.pl/Nocny%20rycez.jpg
Albo jakos mi udowodnisz, ze to Twoja praca, albo te upomnienia zostaja.
Ruwedanu
16-02-2006, 15:00
Czym wykonywales prace?
Bo to na pewno nie sam olowek -.-'
Czarna_Mamba
16-02-2006, 15:14
No cóz, ja Ci nie wierze. Chociaż byś się podpisał może? A jeśli naprawde to jest twoje, to podaj prosze miękkośc bądź twardość ołówków (jeśli pamiętasz), przydałoby mi się to.
Miłego Dnia.
Znam Cie juz troche czasu i wiem ze niezle rysujesz :)
Twoj rysunek mi sie podoba jest staranny ^^ Cya KogE !:cup:
Aby uchronic sie od kometarzy typu "To nie Twoje!!!" "Plagiator!!!" "Oszust!!!", powinienes wkleic swoje nowsze prace, najlepiej podpisane. Ale nawiazujac do rysunku... Mowisz, ze to Nocny Knight. Mnie to bardziej przypomina jakiegos druida. Tatuaze i sowa bardziej nakierowuja mnie na osobe zwiazana z przyroda, mocami magicznymi. Cos w rodzaju drzewa na kapturze... A tak na koniec, ile Ty masz lat?
Patrząc na poziom Twoich innych prac na tym forum i na poziom tej pracy która rzekomo ma 4 lata...eee, wybacz nie kupuję tego ;) Gdybym po 4 latach rysowania wykonał tak wielki krok w tył, chyba skoczyłbym z dachu...no chyba, że napiszesz, że tamte prace mają z 8 lat :p
Mi to raczej wygląda na prackę któregoś z rysowników ze stajni Blizzarda.
@Ruwe
oczywiście,że ołówek,a co innego tam widzisz? O_o
taaa stary musiał byś byc naprawde dobry a pozatym miec zaczarowany olowek.. wyslij na konkurs tibi a bana masz na 200% to plagiat pozatym to nie zaden ołowek tylko węgiel (a dokładniej węgiel, ołówek B7-8 i kruszony grafit) ćwoku widac jak sie znasz, nastepnym razem zamiesc Gueranic'e Picassa albo Monę i podpisz druid - kredka LOL
podpisano: student ASP Warszawa
Descartes
17-02-2006, 13:13
@Up: Znaki interpunkcyjne to twoi przyjaciele.
Arrivald
17-02-2006, 13:45
Biorąc pod uwagę że twoje poprzednie prace są koślawe i nieciekawe proporcjonalnie, musze stwierdzić że to straszna ściema. Po prostu nie ma możliwości żebyś narysował pare lat temu postać sześć razy ładniejszą od twoich bierzących prac.
jedyne co mi sie w tej pracy podoba to ramiona i twarz, reszta totalnie mi nie lezy nic mi nie pasuje, najbardziej mi nie pasuja dłonie i krzywa sowa :D
to byla ocena pracy
ale tak jak wyzszym uzytkownikom mi tez sie wydaje ze to nie jest praca wykonana przez Ciebie
Ruwedanu
18-02-2006, 10:39
@Blacko
No wlasnie ktos juz powiedzial co tam jeszcze jest :) Znaczy tam jest widoczny wegiel :P
Eee,ja tam nie widzę węgla. Wszystkie te efekty da się bez problemu osiągnąć ołówkiem i grafitem :p
eh... to nie rycerz tylko druid predzej ty napewno tego nie narysowales 4 lata temu rysowales ladniej niz teraz :) jasne ...
Majory Hero
24-02-2006, 13:55
Jak dlamnie to wygląda jak Druid a nie Nocny Knight :p ale wykonanie super bardzo mi sie podoba :). Ja tam niedochodze czy twoje czy nie ale ta osoba co to narysowała ma talent.
Shadow_Ninja
07-03-2006, 17:41
O kurde... Jeśli to naprawde Twoja praca to powiem ci ze masz talent, praca podoba mi się na maksa, idealnie wycieniowana i fajnie pomyślana bardzo podoba mi sie sowa i te tatuaże. Praca SUPER, POZDRO
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.