Pokaż pełną wersje : Bug?czy jakis mini Update?;/
Zawsze z kumplami siedzielismy sobie na dachu zagradzajac wejscie Chestem i nikt niemogl wejsc az do dzis.. siedzimy sobie i zaczeli wlazic my niewiemy o co chodzi..troche lipka :/ czy ktos wie czy to Bug czy CipSoft cos zmienil?;/
Zauwazylem, dziwna sprawa, koniec z chowaniem sie na domkach :(, jakis mini update bez zmiany klienta moze to juz "weszlo" jak naprawiali ten bug z predkosciami dla starych graczy, CipSoft wkoncu pracuje ;P
Od dawna tak można... bodajże od update z portem hope...
lol no jak od dawna jak wczoraj se tak jescze trenilem w kumplem i monkiem :|
Dzisiaj podczas mass kicka ok. +-15 zostala zmieniona "opcja" itema (chesta i byc moze pota -> tego nie sprawdzalem)
ekhm?...to za***iscie ... =/ koniec afk...koniec trenienia afk =D CipSoft sie stara ;] Gratz ;] ale szkoda ;/ bede plakal :D
Lol. Ja nie próbowałem parcelami wchodzić, ale za pomocą czaru levitate wejdziesz na wszystko, prócz gracza. (i beczki? :P)
zimne_piwo
16-02-2006, 20:42
Żeby nie zakładać kolejnego tematu.
Po którym update można otwierać okienka rozmów nawet jak ktoś jest offline? Jaki jest sens tego? Można zostawiać wiadomości, a może to poprostu bug?
Hail !
Radosny~
16-02-2006, 21:05
Slime pod Carlin. Mozna bylo zagrodzic sie 2 parcelami i caly exp tylko dlacieibe;p nagle ktos poszezyl przejscie xD i nie bylo zadnej zmiany klienta;p
matkow21
16-02-2006, 21:22
Dalej zostaje wzioncie jakiegos nobka i skrzyni i zablokowanie na rooku mino hell bardzo uzyteczne :P
Żeby nie zakładać kolejnego tematu.
Po którym update można otwierać okienka rozmów nawet jak ktoś jest offline? Jaki jest sens tego? Można zostawiać wiadomości, a może to poprostu bug?
Hail !
To raczej bug, napisalem sobie wiadomosc i nie odczytalem potem jak sie lognalem nie wiem w jakim celu to skoro jak napiszemy wiadomosc i tak wyswietla sie ze ta osoba jest offline :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.