Pokaż pełną wersje : Ema`knighter - Hacked...
Alanus Lutinum
17-02-2006, 15:56
Otóż Ema`knighter, została... Shackowana :( To była polka zawsze skora do pomocy. Pamiętam sytuację kiedy zostałem strapowany wołałem Help, przyszły jakieś nooby i uciekły bo sie przstraszyły, ale kiedy ema przyszła pomogła mi .sama o mało nie zginęła, w nagrode dałem jej mojego serpent sworda ale ona odrzuciła nagrodę... ponieważ wie ,że trzeba pomagać ludziom. Nawet mój najlepszy przyjaciel nie chciał mi wtedy pomóc.
Zamieszczę link w którym zostaną pokazane screeny które przysłała mi moja koleżanka. Nie wkleje ich tutaj ,bo niektórzy ludzie nie chcą na to patrzeć (a przy okazji nie chce mi się i nie wiem jak się je wkleja) . Jeśli uważasz ,że to keylogger to po prostu nie ściągaj nikt ci nie każe.
Link: http://rapidshare.de/files/13471720/emma-hackedjpg*****.html
Celtharis
18-02-2006, 11:15
OD kiedy Ema to POLAK !!!??? To BR ztego co wiem !
Liwinech
27-03-2006, 18:53
no wkonicu jakisi Temat z juleri a jsuz hciałem zakładaci własny temat bo mysilałem że nikogo niema z Juleri :)
Bardzo fajne zdjecie z koncowka rar. Gdzie się tacy rodzą?
Alanus Lutinum
27-03-2006, 20:34
Móglym także wkleić zdjęcia co zajeło by mi troszkę czasu.
@Tzuf~
Czy każdy plik o rozszerzeniu ***** jest ****a keyloggerem? Najpierw przeskanuj a potem spamuj. Zastanów się zanim coś napiszesz.
skryhull
01-05-2006, 22:53
eh... tera to te cioty co same się nie mogą niczego dorobić ciągle hakują innych, i jakby im jeszcze było mało często rokują swoje ofiary bo myślą że to jest takie zabawne... X(
Jestem Ema'knighter i nie gram juz na julerze Jestem chłopakiem i sprzedłem postac na 43 lvl i gosc ja zrokował wiec nie muwicie ze jestem br nie wiezysz dam Foto loga
http://photobucket.com/albums/y248/Siwyrox/
Mithgar XX
14-06-2006, 14:31
Bardzo fajne zdjecie z koncowka rar. Gdzie się tacy
rodzą?
A czym innym niż *****em i *****em idzie spakować zdjęcia w jedno?? Tu nie chodzi i samo zdjęcie, tylko o zbiór zdjęć, jak masz napisać jakąś bzdurę, to najlepiej nic nie pisz.
Tekst do ciebie-----> Zawsze wiedziałem, że na Refugii gra najwięcej noobów
@temat
Się ściąga jakieś syfy,to się ma hacka i stratę itemów.
Drakkeinen
14-06-2006, 15:58
Po co odświeżać temat z lutego ? Nie rozumiem niektórych ludzióff.
A tak btw to pisze sie Julera a nie Juleria xD
Pzdr.
ja to pisze dlatego ,że Ema'knighter to muj Char :] i Dziwie sie ,że piszą o mnie na Forum :P
Ema'Knighter to serio byl char siwego. Potem go sprzedal i jakis j****y noob go zrookowal. :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.