zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziura z dragami na PoH

Kumagoro
17-02-2006, 16:39
http://tibia.pl/map.php?map=poh

A mianowicie pkt. 13 o kilofie
To miejsce istnieje? Jeśli tak to czy warto tam zchodzić, bo jakoś mi się nie uśmiecha bieganie z kilofem po PoH, a nigdy nie widziałem żeby ktoś tam chodził i szukał dziury.
Może jakieś SSy?

Legendary Soul
17-02-2006, 21:38
Myślę, że jeżeli twoje dane są aktualne to na poh nie masz sie nawet co wybierac. Jeżeli jednak jesteś w stanie uciec gs'owi to do tej dziurki nie ma co schodzic. Najpierw jest na wejsciu drag chyba, i nie bardzo jest gdzie wiać.Niżej możesz spotkac nawet Demodrasa... :P

Powodzenia

Gigus!
17-02-2006, 22:29
O lol To tam sa dragi xD ja tam lazilem na Cyklopy z Kumplami a oni na Mino Magi teraz chyba przestane łazić

Kumagoro
17-02-2006, 22:41
Mi nie chodzi o tą dziurę z DLami i ornamented shieldem, tylko o tą co jest opisana w 13 punkcie (to są 2 zupełnie różne miejsca, i nie potrzrba kilofu)

Arut
17-02-2006, 22:42
Aby zejsc do tej dziury wcale nie potrzebny jest kilof, poprstu to jest niewidzialna dziura do ktorej moga przez przypadek wpadac inne potwory i dlatego czesto na -1 spotykamy gsy ;]. Normalnie na -1 Respi sie 1 drag w dosc malym pomieszczeniu, na -2 respią sie 2 dragi w wąskich korytarzach i na -3 zaś mozna spotkac 2 Dle i 6 dragów bodajze ;] ale mozna lurowac pojedyńczo. Aha i na -3 bardzo zadko respi sie Demodaras (boss Dlów) wiec radze uwazac ;]

Kumagoro
20-02-2006, 11:40
Uhuhuh ^^ jak Demodras to lepiej sobie odpuszcze (chciałem tam iść z kumplami na DLe)

No cóż, jeśli tak to proszę staff tibia.pl o poprawę :>

dagothar
21-02-2006, 00:57
Nikt tu nie odpowiedzial na zadane pytanie. Zajrzeliscie na mapke, zeby zobaczyc gdzie jest punkt 13.? Nie, nie chodzi tu o dragi @ Ornamented shield. Nie przypominam sobie zadnej dziury w tym miejscu o.O