Pokaż pełną wersje : Yeti - przypadek czy zrządzenie losu
Kedlav17
17-02-2006, 19:11
http://img51.imageshack.us/img51/4536/yeti4ak.jpg (http://imageshack.us)
Powiem wam jedno. Dopóki nie dowiedziałem się że Yeti występuje na lodowych wyspach nie spotkałem go. Ale jak dowiedziałem się że gdzieś sobie łazi i to bardzo rzadko to nabijałem się z kumpalmi że rozpykałbym go na luzach, ''los chciał'' bym to udowodnił. Oto Yeti we własnej osobie :D. Lot był cienki jak na taką bestię tylko snow ball, 2 meat i 16gp. Żegy go zabić użyłem podstępu ale pewnie nie chcecie tego słuchać. Powiem tylko że musiałem na chwile wlogować się knightem by go zwabić gdyż knight ma wystarczająca ilość zyć do takiej akcji. Oczywiście padł od hitów z SD :D:D
http://img106.imageshack.us/img106/1166/yetiprawiedead9ug.jpg (http://imageshack.us)
Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP. Ładuje z daleka snowballami dostałem hita 154 z protectiona amuletem, a do tego ładuje z bliska pewnie silny atak bo co jakiś czas koło jego nóg pojawiały się dymki w kształcie czaru Fire Wave (chyba wiecie o co chodzi). Jakby tego było mało to Yeti nie ucieka nawet jak ma red HP. Jeśli macie pytania to piszcie...
Dark Alphadron
17-02-2006, 19:28
A ja mam pytanie: Jak szybki jest ten Yeti?
Kedlav17
17-02-2006, 19:36
Powiem ci, że chodzi gdzieś jak postać koło 13-15lv. Może nie jest zbyt szybki ale ładuje z daleka także każda profesja będzie mieć z nim problemy. Bo myśle że chodzi ci oto by ładować w niego z daleka :)
Badek1910
17-02-2006, 19:40
Nie chciałbym podwazac autentyczności tych screenów, ale cos mi to na fake wyglada xDD
Kedlav17
17-02-2006, 19:43
Fake? Oczywiście że nie. Vipów ukryłem, godzinę grania też nie chce mieć po prostu kłopotów. Sam wiesz jakby ktoś zobaczył że jest wrogiem na mojej liście to jak myślisz co by się działo? Dla tego ukryłem też godzine. Zresztą nie wierzysz to zobacz statystyki na tibia.com Yeti padło wczoraj. Ja swoje wiem
Shava Valtrix
17-02-2006, 19:46
Dziwny przypadek i zrzadzenie losu to jest ze w obydwu ssach stoi tak samo
a po 2 to wydaje mi sie ze nazwa potworka widnieje nad nim a nie w srodku niego :P
wdg. mnie fake :P ale nie pisac odrazu noob itp itd bo tak to wyglada
dalej nierozumiem po co ukryles godzine... jakby byla 14 to bys mial hunta a jak 19 to nie? lol ja mysle ze to fake'i sa i tyle :P
a jeszcze ta mapa, ja tez zakryles zeby niemiec klopotow?
tu moge sie mylic ale ten yeti jakos dziwnie NIE JEST do ciebie odrocony jak go bijesz ;p
EDIT:
a mzoe zakryles traya bo masz tam ikonke z bota jakiegos? ^^
i trzeba bylo zamazac nazwy postaci w vipach, a nie bezczelnie probowac usunac cale vipy wtedy moze bym ci uwierzyl ale w takiej sytuacji to niewidze inaczej niz zeby to byl fake ;p
Fake :) .
Czarna mapa, nierówno wycięta krawędźpomiędzy eq a obszarem gry na pierwszym screenie (na drugim zresztą też).
Kedlav17
17-02-2006, 19:55
Dobra moge wam zamieścić te screeny z zamazanymi Vipami jeśli wam mało!
A na dodatek moge dołączyć screena jak już padło to Yeti pasi? Fakt może i z godziną przesadziłem ale wszystko by być bezpiecznym. A boota nie miałem, nie mam i prawdopodobie nie bede miał.X(
Kedlav17
17-02-2006, 19:59
Teraz to jesteście nOOby. Żeby zrobić czarną mapę wystarczy klinknąć kilka razy strzałke w doł koło mapy. Dotąd aż nie bedzie niższych pięter ktore ma się odkryte. Swoją drogą jesteście niedowiarki, uwierzycie wtedy gdy zobaczycie na własne oczy. Troche mi was żal:p
Kedlav17
17-02-2006, 20:07
To jak zamieścić wam te screeny tylko z zamazanymi VIp itd.?
Ty idź lepiej do spowiedzi:Pto fake bo yeti tak stoi,mapka czarna(niby czemu mialbys to robic i skad bys mial na to czas?) a i default najezdza na pasek boczny(tam dzie eq itp)Fake:)
No dobra, tylko po co miałbyś kilka razy klikać na tą strzałkę w dól, jeśli uciekając przed Yeti mapa sama by Ci powróciła do pokazywania tego obszaru z twoją pozycją?
Kedlav17
17-02-2006, 20:18
Teraz już wiem co myśla osoby, które zamieszczają własne screeny a potem są wkur.... Nie wierzysz to nie...to juz twój kłopot. Chiałem zamieścić dowód ale nie chce byś sie ''gasił' -bez obrazy. Ja swoj wiem i widziałem. Mam screen z martwym Yeti ale pewnie to też FAKE co? LOL i tyle
Kedlav17
17-02-2006, 20:21
Po pierwsze ja nie uciekałem tylko stałem jakbyś jeszcze nie zauważył. W dalszym ciągu mogę dołączyć te screeny...Pokaż mi screena jak lejesz rotworma - myslisz że ci uwierz rotowrmy występują raz na rok w depo - lol
sam niewiem czy fake przejzalem i raczej nic nie było
ps. byles tam cos koło 6,7 rano... i ciekawe dlaczego to taka tajemnica...
Kedlav17
17-02-2006, 20:37
Tez byłem między 6-7 tylko że ja jestem na innym serwie. Jakby na kązdym działo sie to samo to Yeti by łaziło codziennie. A po za ty mjego resp jest nieregularny. Sprawdż lepiej Kill Statistics. Wystarczy słowo a zamieszcze te screeny w nie nie przerobionej formie tzn. vip i godzina
Kedlav17
17-02-2006, 20:44
Lece na dziś to koniec. Kto nie wierzy niech zmierzy! Mam nadziję że dopadnie was Yeti:evul:
Kedlav17
17-02-2006, 22:42
http://img146.imageshack.us/img146/3635/yeti4rb.jpg (http://imageshack.us)
Miałem już dzisiaj nic nie pisać ale wasze posty nie dały mi spokoju. Jeśli ten screen to dla was też fake to ja już sie nie udzielam i powiem tylko to: Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie. I to byłoby na tyle. Temat czy jest to fake czy nie jest zamknięty. Możecie mi nie wierzyć ale ja swoje przeżyłem
THE END
PharadoX
17-02-2006, 23:05
Ostatnia rzecz która mnie dręczy po twoim ostatnim poście.
Czemu niewidać ile yeti waży skoro przy nim stoisz?
Bo bardzo jestem ciekaw ile waży :D
P.S. zapomniałeś zamazać zakładke "Steel force".
po 1 nabijasz posty jak na***any...
po 2 jak klikniesz na yeti a stoisz obok niego to powinno pisac też jego wage -.-
po 3 podjarałeś się , że zrobiłeś fake któy jest totalną kaszaną i chwalisz się wśród 'kolegów' , że go zabiłeś?
Powierzchnie Tnacy
17-02-2006, 23:16
Ludzie 0 myslenia to nie jest Fake!!!!!! nawet jesli chodzi o wage stan kolo beczek daj look tez nie bedzie pisac ile wazy Jest tak w duzo przypadkach!
Mapa tylko mnie troche dreczy;p bo jak sie ruszysz to znow sie pojawia ale moze faktycznie stales w miejscu bo szly ostre hity;p
Gz Huntu Pozdro:evul:
Kedlav17
17-02-2006, 23:17
Zapewne kiedyś zabiłeś buga i kliknąłeś look i wyskoczyło ci ile waży. Jak byłeś na cyklopie to już trudniej bo jego zwłoki leża na kilku że tak powiem kratkach, tak samo było z Yeti może źle stanąłem nie wiem, chociaz loot widać. Innych dowodów już nie mam. I to od ciebie będzie zależeć czy mi wierzysz czy nie
Kedlav17
17-02-2006, 23:20
Dzięki stary chociaż jedna osoba :D Stanąłem w miejscu i dlatego jest taka mapa. Masz rację dlatego były tskie hity, chicałem ująć do dobrze na screenie. Swoją drogą gdyby nie protection zone na kładce to bym padł;)
Powierzchnie Tnacy
17-02-2006, 23:26
A jeszcze wczesniej mowili ze kolo eq jest cos zle tam zrobione looooool załanczam tibie patrze mam identycznie;p nieeee no ;p masakra chcialbym spotkac Yeti;p a pasek jest dlatego na środku bo yeti jest duży lol:evul:
Teraz to jesteście nOOby. Żeby zrobić czarną mapę wystarczy klinknąć kilka razy strzałke w doł koło mapy. Dotąd aż nie bedzie niższych pięter ktore ma się odkryte.
da sie tak ale jak bys sie ruszyl to mapa wrac "spowrotem" i nie wiem czy chcialo by sie komus klikac na mape na takiej akcji :D
To jest pewne ze to fake:
Character Information
Name: Baxo Asti
Profession: Knight
Level: 18
Character Deaths
Feb 04 2006, 17:47:22 CET Killed at Level 18 by a minotaur archer of Master Sqoczek
Jan 29 2006, 12:57:45 CET Killed at Level 17 by a fire elemental
Jan 27 2006, 06:33:39 CET Killed at Level 18 by Senhor Rubro Negro
a gdzie yeti lol?
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 00:07
Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP.
Grubo przesadziles, 500 hp to maksymalny dmg od demona z melee, wiec totalnym nieporozumieniem byloby, gdyby takie hity bil yeti. :p
Oto jego ataki wraz ze statsami:
Close combat (until 190 HPdamage), Range combat Yetimagic (175 damage), Snowballs (140 damage)
Jak widac, maksymalne combo yeti wynosi zaledwie 505 hp, wiec jest niewiele lepsze niz dragona. Yeti to nie jest jakis bardzo silny potwor i nie ma co sie go bac. :p
snowballami dostałem hita 154 z protectiona amuletem
Snowballs (140 damage)
Tak wiec oszukujesz.
a do tego ładuje z bliska pewnie silny atak bo co jakiś czas koło jego nóg pojawiały się dymki w kształcie czaru Fire Wave (chyba wiecie o co chodzi)
To jest:
Range combat Yetimagic (175 damage)
Jak widac gorzej niz fire wave draga. :p
Jakby tego było mało to Yeti nie ucieka nawet jak ma red HP.
To akurat ulatwia zadanie knightowi. :p Bo knight raczej nie ma ochoty ganiac za potworem, wtedy ciezko mu sie z uhem wstrzelic, tak zeby jednoczesnie nie zwolnic biegu. :p
Bo myśle że chodzi ci oto by ładować w niego z daleka
Knightem tak samo mozna w niego "ładować". :p
a mzoe zakryles traya bo masz tam ikonke z bota jakiegos?
A jakby mial to co?
Predzej program do edycji screena moze tam miec, bot nie przeszkadzalby ogladajacym, edytor juz tak, bo wiadomo, ze moze byc fake. :p
@topic:
Co do screenow to oczywiscie sa to fake, co do tego chyba nikt nie moze miec watpliwosci, bo sa tak amatorski zrobione ze nawet okienka nierowno wyciete, pomijajac cala reszte. Grafikiem dobrym nie jestes. :p To wyciecie okna default to juz szczyt amatorstwa. X(
@Kedlav17:
Double postow od groma, brak umiejetnosci edytowania postow, spamerstwo - "prosimy o bana dla tego pana ;) ".
Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie.
Ja jestem ateista i w boga nie wierze. Zatkało kakao? :p
No dokladnie, to juz szczyt glupoty, specjalnie wrzucil screena zeby udowodnic swoja racje i walnal takiego błęda. Teraz juz nikt ci nie uwierzy, o ile wczesniej ktos wierzyl chociaz troche. :p
nawet jesli chodzi o wage stan kolo beczek daj look tez nie bedzie pisac ile wazy Jest tak w duzo przypadkach!
Chyba cie porąbalo? Wlasnie ze bedzie pisalo ile waza beczki i tutaj tez powinno pisac. :p
Zapewne kiedyś zabiłeś buga i kliknąłeś look i wyskoczyło ci ile waży. Jak byłeś na cyklopie to już trudniej bo jego zwłoki leża na kilku że tak powiem kratkach, tak samo było z Yeti może źle stanąłem nie wiem, chociaz loot widać.
LÓL, przestan juz, bo jak zle klikniesz to nie wyswietli sie tez napis, ze to jest yeti, albo masz nazwe yeti i wage, albo jak zle klikniesz to masz ze to jest floor/earth/mud czy jakies inne podloze, inna opcja to fake. :p
a gdzie yeti lol?
On go podobno zabil, wiec to nie tu sprawdzisz. :p
Hellraider
18-02-2006, 01:53
Oto jego ataki wraz ze statsami:
Close combat (until 190 HPdamage), Range combat Yetimagic (175 damage), Snowballs (140 damage)
Skad masz te info? Z otsa? To wsadz se je w d...
@kedlav: hmm skoro yeti nie ucieka nawet na red hp to czemu na jednym screenie jest na kladce ze statku na wyspie, a na screenie gdzie stoisz nad cialem jest gdzies daleko? o0? Poza tym ten walkowany default... nie nadajesz sie do tworzenia fake'ow sry bejbe
daniel40
18-02-2006, 02:16
Ja mu wierze :) Nie widze tu zadnego fake X( Gadacie tak bo sami nie spotkaliscie Yeti, ale powiem jedno tu niema co wstawiac ss bo i tak zawsze fake widza X(
widziałem Yeti...solowałem jak kumplowi fooda niosłem palkiem...i nie biega jak 13 lvl czy jak on tam napisał...może jak 20-25 ale nie jak 13
Kedlav17
18-02-2006, 07:53
Widziałeś Yeti? Chyba {w lustrze}...w snach jakby tak szybko biegało to mój sorc by padł a co do tych śmierci Baxo Asti 18 knighta to on nie padł więc nie wiem o co ci chodzi. To był jakiś kolo który szedł akurat na Folde. A yeti było potem tak wysoko bo nie może wejść na kładke tam jest Protection Zone (Czerwony kolor) więc nie stało w miejcu tylko łazlilo w tą i spowrotem. Ale oczywiście wy nie wiecie (nie wszyscy) że na protection zone potowrkom wstęp wzbroniony.
http://img147.imageshack.us/img147/4005/kopiayeti20jn.jpg (http://imageshack.us)
Nie wierzysz to zwab choćby trola i zaobserwuj co będzie robił. W miejscu to on mie ustoi.
Ludzie! Tez spotkalem yeti na foldzie. Czemu mu nie wierzycie?? Ja mu wierze. Sam je widzialem i wiem jak wyglada. Mam ssa, tylko nie wiem gdzie :P Wali on snowballami, wielkimi glazami i z bliska. Ten ostatni typ jest najsilniejszy. I dlaczego to mialbybyc fake? Zastanowcie sie nad soba, dlaczego mielibyscie mu nie wierzyc? Ja wam powiem! Bo nie przezyliscie jeszce na zywo takiej rzadkiej sytuacji i zazdroscicie mu! Wiem, ze gadam jak babcia Frania, ale po obejrzeniu pierwszych 3 stron to mi sie rzygac chcialo. Zegnam.
PS Nie uzywam polskich liter! Jest to niewygodne.
Kedlav17
18-02-2006, 08:02
Hit combat 500 HP. NIe hit tylko hit combat. DMG składajuący sie z conajmniej 2 ataków zadających max obrażenia. Jak dostałem 154 ze snowballa protection amuletem więc i to jest możliwe. A poz tym nie dostałem z bliska - i wole nie próbować w przyszłości.
Snowballs (140 damage)
Tak wiec oszukujesz.
Jakbyśsprawdził dokładnie screeny to byś zobaczył że takiego dostałem... You lose 154.....
1. Ale po co godzine wymazywać i robić se tyle trudu i przesuwać wszystkei wiadomości w lewo? Nielepiej zamazać tak jak vipy? (dziwne...)
2.Jakbyś stał tak że potrafisz otworzyć potwora to nie widzisz ile waży?-.-
Kedlav17
18-02-2006, 08:09
Idź zabij Yeti i powiedz mi czy widzisz wage bo ja nie bede rozmawiał z dziećmi. Tym ktorzy mi uwierzyli serdeczne dzieki a tym co nie kij w oko. Chcecie to mówcie ze to fake ja nie bede tracil czasu by udowadniac ze tak nie jest. A tak wogole nie mialbym czsu zeby jakies fake'i robic.
Idź zabij Yeti i powiedz mi czy widzisz wage bo ja nie bede rozmawiał z dziećmi. Tym ktorzy mi uwierzyli serdeczne dzieki a tym co nie kij w oko. Chcecie to mówcie ze to fake ja nie bede tracil czasu by udowadniac ze tak nie jest. A tak wogole nie mialbym czsu zeby jakies fake'i robic.
1.Nie dziecko, nie
2.To że trafie akurat na yeti to bedzie cud, a pozatym nie gram od dłuższego czasu...
3.Jakbyś nieodstawiał szopek to nikt nie mówiłby że to fake więc stfu
Charlotte Makantana
18-02-2006, 08:26
Nie chciałbym podwazac autentyczności tych screenów, ale cos mi to na fake wyglada xD
wlasnie podwazyles ich autentycznosc... :P
ale to bardzo mozliwe ze fake... troche tak dziwnie wygladaja te okna... pozatym troche to dziwne ze ma czarna mapke... by sie odkryla...
Kedlav17
18-02-2006, 08:42
Dziecinada: Dlaczego mapka jest czarna? Dlaczego nie pisze ile wazy? Dlaczego nie pisze ze padles (a nie padlem)? ---- aa boooboboo.....zazdroscicie i tyle.
Jakbyś czytał temat od 1 str. to byś wiedział czego jest czarna. Nie bede sie wiecej denerwowal czyms czym nie powinienem. Tym razem to juz naprawde moj ostatni post. Dziecinada
Cya all
================================================== ========
A może niektórzy z was sa cyborgami? Podajcie dowody ze tak nie jest - lolic
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 08:54
Skad masz te info? Z otsa? To wsadz se je w d...
Nie z otsa, tylko ze strony tibian library idioto! X(
Jest to strona bardzo wiarygodna i dane o potworach sa w 100% prawdziwe. Sam sie o tym przekonalem wielokrotnie. :p
A na otsach nie gram wcale. :p
PS Nie uzywam polskich liter! Jest to niewygodne.
LÓL, Kolumb sie znalazl, buhahaha. :p
Hit combat 500 HP. NIe hit tylko hit combat. DMG składajuący sie z conajmniej 2 ataków zadających max obrażenia.
Z 2 atakow to yeti moze max combo walnac 365. Natomiast ze wszystkich atakow, czyli 3 atakow, yeti moze walnac max combo za 505. Jednak takie combo jest malo prawdopodobne, tak samo jak malo prawdopodobne jest max combo draga, czyli 400. :p
Jak dostałem 154 ze snowballa protection amuletem więc i to jest możliwe.
Snowballs (140 damage)
Nie wciskaj tutaj kitow. :p
Jakbyśsprawdził dokładnie screeny to byś zobaczył że takiego dostałem... You lose 154.....
No tak, ale twoje screeny to przeciez fake'i. W rzeczywistosci max hit yeti ze snowballi jest 140. Moze ty zapomniales ze grasz na otsie z mapka rl tibii (bo sa takie)?
Idź zabij Yeti i powiedz mi czy widzisz wage bo ja nie bede rozmawiał z dziećmi.
Tu nie ma zadnej filozofii. Jak stoisz przy jakimkolwiek przedmiocie i dajesz look, to pokazuje ci sie jego waga. Tak samo przy jakimkolwiek ciele potwora jak stoisz, to widzisz jego wage. :p
A tak wogole nie mialbym czsu zeby jakies fake'i robic.
Dowodow na to nie mamy. :p
ja osobiscie ci wieze czemu innie nie ? ;)
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 08:58
ja osobiscie ci wieze czemu innie nie ? ;)
Ja nie wierze bo widze niedorobki w tym fake'u, ktore od razu odkryly slabego grafika. :p
zazdroscicie i tyle.
powiedz mi czego? ;o
Kedlav17
18-02-2006, 09:31
Widze ze jak napisałem ze to moj ostatni post to dopiero sie rozpisaliscie:evul: powiedz mi co widziesz w ostatnim screenie. Ten co pisal o wadze to noobjak cholera - nie zawsze ci pisze waga. Podzielone zdania były są i będą. Jednak racje mam tylko ja:cup: To zapewnie nie bedzoe moj ostatni post... Morwi zazdorscisz bo to co ty zabiles najlepszego to pewnie jakis rat lub cos w tym stylu
Widze ze jak napisałem ze to moj ostatni post to dopiero sie rozpisaliscie:evul: powiedz mi co widziesz w ostatnim screenie. Ten co pisal o wadze to noobjak cholera - nie zawsze ci pisze waga. Podzielone zdania były są i będą. Jednak racje mam tylko ja:cup: To zapewnie nie bedzoe moj ostatni post... Morwi zazdorscisz bo to co ty zabiles najlepszego to pewnie jakis rat lub cos w tym stylu
Nah, only dl;/ no, ale co tam i tak pewnie zaraz bedzie: 'daj ss bo nei wierze', 'masz jakiś dowód' ale wiesz gdzie ja to będę miał? Będę to miał gdzieś...
Kedlav17
18-02-2006, 09:38
Dobra nie chce sie klocic nie wierzysz to nie. Wie ktos jak zalaczyc ankiete bo chcialby cos zobaczyc?
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 09:41
nie zawsze ci pisze waga
No moze na twoim otsie na ktorym ty robiles te fake nie pisze. X( X( X(
Ale to jest forum o rl tibii. X( X( X(
Widziales kiedys jakis inny przedmiot niz ten yeti zeby nie pisala waga? Jak tak, to podaj jaki. X(
Jednak racje mam tylko ja
Rolling On The Floor Laughing
To zapewnie nie bedzoe moj ostatni post...
Wszystko zalezy od gma, bo za te double posty albo nawet triple posty to juz dawno powinienes zejsc z tego forum z bananem do zjedzenia. X( A juz nawet o spamie nie wspominam. X(
Morwi zazdorscisz bo to co ty zabiles najlepszego to pewnie jakis rat lub cos w tym stylu
Np ja nie zazdroszcze bo zabilem najlepszego Giant Spidera, ktory jest lepszy od yeti. I co łyso ci teraz? X(
Kedlav17
18-02-2006, 09:46
Jesteś noob jakich mało mówiłem do niego ni do ciebie słuchaj uchem a nie brzuchem. To nie jeest OTS. Podejdź do beczki. W spamowanie to ty byłbys mistrzem. A ten twoj GS to pewnie ci sie zdawalo - wlozyles zle okulary i zobazyles posion spidera
Kedlav17
18-02-2006, 09:49
Dobra temat zamkniety. Yeti bylo jest i bedzie. Ale w koncu ty wierzysz tylko w gumisie. Jesli mam dostac bana to nawet dobrze bo z chcecia niechialbym miec mozliosci by ci odpisac.
Bye forever
- pozdro dla Powierzchnie Tnacy, ...
1. Nie ma zadnych dowodow ze to nie jest fake, a twoje contry na posty obciazajace cie sa denne (wymyslasz je samemu?)
2. Gdyby to bylo moje zdjecie i ktos mi mowil ze to fake to nawet bym z nim nie rozmawial, bo po co psuc sobie nerwy, ale nie ty znalazles okazje do bicia postow (bezkarnie do czasu).
3. Cierpisz na schizofremie? Masz jakies zwidy, majaczysz, jestes agresywny.
Skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta...
PS. czekam na grad twoich przyziemnych odpowiedzi;)
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 10:57
Jesteś noob jakich mało
Aha, dobrze ze chociaz ty nie jestes. :]
mówiłem do niego ni do ciebie
Aha, czyli nie wolno mi prostowac twojej sciemy skierowanej do innego uzytkownika forum? Szkoda. :(
To nie jeest OTS.
Rolling On The Floor Laughing
Podejdź do beczki.
Wlasnie podszedlem. Wyswietlila mi sie jej waga. :p
W spamowanie to ty byłbys mistrzem.
Ja bym byl, a ty juz jestes. :p
A ten twoj GS to pewnie ci sie zdawalo - wlozyles zle okulary i zobazyles posion spidera
Aha, czyli ty bys nie potrafil gsa zsolowac?
Dobra temat zamkniety.
Od zamykania tematow sa modki, zreszta tak samo jak od banowania spamerow takich jak ty. :p
Ale w koncu ty wierzysz tylko w gumisie.
Przynajmniej istnienie gumisi w rl jest bardziej prawdopodobne niz zabicie yeti przez ciebie w rl tibii. :p
Jesli mam dostac bana to nawet dobrze bo z chcecia niechialbym miec mozliosci by ci odpisac.
Wiem, ze masz waski repertuar slownictwa i wlasnie sie skonczyl. :p
Bye forever
Ufff...
Nareszcie...
Spamer odchodzi...
Yupiii!!! :cup: :cup: :cup:
miszko77
18-02-2006, 11:39
mi to wygląda na fake
1. Ale po co godzine wymazywać i robić se tyle trudu i przesuwać wszystkei wiadomości w lewo?
Ma wyłączone "show timestamp in console" Też tak kiedyś miałem bo nie wiedziałem, jak włączyć ;) A co do screena - może fake, może nie. Ale z doświadczenia wiem, że najbardziej tłumaczą się winni. ;)
PharadoX
18-02-2006, 14:46
O ja niemoge. Kilka punktów odemnie.
1. Kłucicie się czy to fake czy prawdziwe -> kogo to obchodzi?
2. Po co ten typ zrobił ten temat? -> niemiał się czym pochwalić a chciał zainstnieć, to zabił Yeti.
3. Pij mleko -> będziesz wielki.
4. Ciekawe skąd Yeti wzieło mleko?!
5. Ten temat to tylko do wybrechtania. ;)
Ma wyłączone "show timestamp in console" Też tak kiedyś miałem bo nie wiedziałem, jak włączyć ;)
No ta niepomyślałem :F Ale tak się składa że on się tłumaczył z tego że wszystko poukrywał, a nie że ma odznaczoną taką opcję ;)
90% Fake. A jak nie to ZDJĘCIE Z OTS! OTS w którym jest tylko obszar foldy
Jeśli to nie OTS to nie zakrywałbyś VIP i mapki! zakryłeś mapke bo by wszyscy sie skapli! VIP zakryłeś po to żeby nikt nie szukał tych "OTS-owych" Postaci
Chwalisz sie zdjęciami z OTS!
Character Steel force does not exist.
Tibusiek
18-02-2006, 16:14
i tak wiemy ze miales tibie gg i dla tego zamazales :P
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 16:50
1. Kłucicie się czy to fake czy prawdziwe -> kogo to obchodzi?
Na przyklad mnie to obchodzi, bo chce wiedziec cos wiecej o yeti. :p
2. Po co ten typ zrobił ten temat? -> niemiał się czym pochwalić a chciał zainstnieć, to zabił Yeti.
Nie, on yeti nie zabil. :p
OTS w którym jest tylko obszar foldy
Sa tez otsy z cala mapka rl tibii. :p
Character Steel force does not exist.
No wlasnie. I wytlumacz to teraz panie tworco screenow? Co? Hmmm?
i tak wiemy ze miales tibie gg i dla tego zamazales
I kit mu w oko, ze uzywal bota. Tego by sie na pewno nie bal pokazac. Natomiast boi sie odkrycia fake'a i dlatego to zamazal. :p
Alez wy głupi...Wszyscy. Bez wyjątku. TO NIE FAKE! Wagi nie widać? Proste jak drut! Zabił yeti. Kliknął look i dopiero podszedł... Wezcie przestańcie już z tymi oskarżeniami. Yeti źle stoi? Chodzi o 2 ss? Teraz statki to pz wy głupie lole... 1 ss? Yeti biegł w prawo. Potem w góre. Wszyscy tutaj którzy wogóle napisali że jest to fake bez dłuższego zastanowienia powinni dostać warna. To moje zdanie.
Edit: Jedynie w 2 ssie krzywe jest okno "bag". :)
Zenon Burcymucha
18-02-2006, 16:58
Alez wy głupi...Wszyscy. Bez wyjątku. TO NIE FAKE! Wagi nie widać? Proste jak drut! Zabił yeti. Kliknął look i dopiero podszedł... Wezcie przestańcie już z tymi oskarżeniami. Yeti źle stoi? Chodzi o 2 ss? Teraz statki to pz wy głupie lole... 1 ss? Yeti biegł w prawo. Potem w góre. Wszyscy tutaj którzy wogóle napisali że jest to fake bez dłuższego zastanowienia powinni dostać warna. To moje zdanie.
Jak bys stal obok yeti i dal looka na jego zdechle cialo, to by sie pojawil napis, ze to jest dead yeti i jego waga. Proste jak drut! X( To nie mogl kliknac look stojac obok yeti, tak?
Edit: Jedynie w 2 ssie krzywe jest okno "bag".
Ale co tam, to nie fake, ze grafa jest zwalona, to maly szczegol, a my jestesmy lole. :p
Jakim prawem jak stoisz w pz dostajesz hity od Yeti?
Czemu niema name twojego chara w tibia.com?
Musiales miec stalowe nerwy jak na 1 screenie Yeti szedl na ciebie a ty zdazyles kilka razy kliknac w strzalke na mapie i jeszcze print screen...
Co z ciebie za noobek... Pousuwales VIP'y, usunoles godziny w tym samym czasie co robiles screena nr 1 (a Yeti cie ciagle sciga, niezapominajmy ;])
I przestan idioto jedna nabijac te posty -.-
"Sam wiesz jakby ktoś zobaczył że jest wrogiem na mojej liście to jak myślisz co by się działo?"
Za sam wpis w VIP i postawienie np. obok tego name tej trupiej czaszki to juz bys mial hunted? ;/ Co za dziwny OTS... A jesli rl Tibia, to musisz byc naprawde wielkim noobem jesli sie boisz pokazywac wrogow na VIP'ach...
Jeśli wasza waira opiera się tylko na tym co widzicie to w Boga też nie wierzycie.
A ja jestem ateistą i co i co i co?????? :] I w Boga nie wierze
O ile co do istnienia yeti ( w tibii :P ) nie mam wątpliwości, bo sam się spotkałem, to już co do autentyczności tych screenów mam duuuże wątpliwoście, wręcz jestem pewien tego, że to fake-i. A teraz dowody potwierdzające moją teze:
1. Steel force nie istnieje
2. źle wycięty default
3. CZARNA MAPA- kompletnie nie wierze w twoje alibi- to co, po każdym kroku obniżasz mape o 1 poziom? Bo żeby wyjść z pz i zabić yeti, musiałeś się ruszyć, tak więc mapa by wróciła do normy. A może to miejsce jest tajne i chcesz je ukryć?? :D:D:D:D a- większość wie gdzie yeti może się zrespić b- patrząc na twoje screeny NIEMOŻLIWE jest domyślenie się gdzie to było
4. ukryta godzina- nie dziwie się że ukryłeś. Mi jak robie sceeny, glosy w mojej głowie tez mi tak każą. Mówią , że przez godziną ONI mnie znajdą i dopadną.
5. i na koniec- VIP. Też się nie dziwie, że ukryłeś(patrz punkt 4 :] ) No i na dodatek ktoś mógł by się dowiedzieć, że ~20lvlowy sorc go zabije, bo ~20 lvlowy sorc to zagrożenie jakich mało. Ja, jak dowiedział bym się, że chce zabić mnie 20 lvl sorc w tibii, to chyba uciekł bym do Ugandy albo Nigerii
a teraz moje przypuszczenia co do screenów-
a)wziąłeś jakiś swój screen, na którym byłeś w zupełnie innym miejscu, tak więc przerobiłeś mapkę na czarno. Hity i yetiego wyciąłeś z innego obrazka, pewnie znalezionego na forum- sądze, że jak poszukało by się, to znalazło by się obrazek w takimi samymi hitami, lootem i ustawiniem yeti. Nawet nie postarałeś się o eq swojego knighta- sądze, że miał byś lekkie problemy z dojściem do pz w takim eq...
b) to OTS
Po prostu chcialeś , aby ludzi na forum czuli rezpekt do ciebie, że potrafisz utłuc yeti, no ale nie poszło jak chciałeś, tylko zupełnie odwrotnie, więc co i raz zerkasz na temat i denerwujesz się że w oczach coraz więcej osób tracisz szacun...
edit: zauważyłem jeszcze jedną rzecz, której chyba nikt jeszcze nie zauważył :D:D:D zobaczcie na krew na obrazku 2 i 3. Na 3 powinien być podobny układ plam jak na 2, a jest ich tam o więcej niż o połowie mniej. Dodatkowo trup przy samym pz- koleś popłynął statkiem, i wyszedł widząc, że jest obok yetim po cyzm odrazu padł? Ciekawe :P Z tego co wiem, krew wsiąka tak szybko tylko na otsach...
No chyba że zabiłeś yeti, poczekałeś ~3 minuty żeby krew wsiąkła i dopiero wziołeł loota :] Sorry, ale twoje argumnety ssą (sux):]
Dark Alphadron
18-02-2006, 21:42
@modkowie
O WIELCY MODERATORZY FORUM, WNOSZĘ DO WAS MODLITWĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU GDYŻ SŁUŻY ON DO NABIJANIA POSTÓW!
@topic
Ktoś widział yeti? Proszę o podanie prędkości z jaką się porusza.
Ja gram w Tibie od 1998 roku i juz wiem co jest prawdziwe a co nie
Nie zawsze jest napisana waga przedmiotu !!!
Dalsze potwierdzenia bede pisal w kolejnych postach
Jak nie wierzycie to pytajcie
P.S. dzieki Kedlav17 za zalozenie tego tematu mozna zobaczyc kto zna sie na Tibii a kto jest noobem :)
Steel force nie istnieje to błąd
Steel Force istnieje tylko nie jako postac !!!!!!!!
jesli gospodarz tematu bedzie chcial to powie wam o co chodzi z tym ,,Steel Force'' ale nie wiem czy to nie naruszy jego bezpieczeństwa
Charlotte Makantana
20-02-2006, 07:16
a kto z tych ludkow mowil ze wierzy w Boga? w prawdzie ja wierze ale co jakis ss czy fake czy co to tam jest ma wspolnego z Bogiem? dziweny jestes...
1. Steel force nie istnieje
Steel Force to nie jest postac
stell force to byla gildia ktora, rozpadla sie chyba wczoraj z braku vice leaderow.
to nie jest fake!!!
ale nikt nikomu nie bedzie na sile mowil prawdy wiec nie obchodzi mnie to czy wierzycie czy nie
jak pogracie dluzej to doswiadczycie ze wasze dowody na to ze to jest fake sa bezpodstawne
wspomnicie moje slowa:D
Ja gram w Tibie od 1998 roku i juz wiem co jest prawdziwe a co nie
Panie Wymiatacz, skad pan sie dowiedzial o Tibi jak wtedy gralo na Antice 50~ osob? Cos mi sie nie chce wiezyc ze byles wsrod nich -.-
8 lat gry i brak umiejetnosci edytowania postow? -.-
... a po 2 to wydaje mi sie ze nazwa potworka widnieje nad nim a nie w srodku niego :P
wdg. mnie fake :P ale nie pisac odrazu noob itp itd bo tak to wyglada
ja sam nie widzialem yeti i nie wiem ale nikt inny o tym nie napisal ze nazwa chyba zawsze jest nad potworkiem B) niech ten kto widzial yeti powie gdzie znajduje sie jego nazwa :D czy na srodku czy nad nim :D
Przemcio Zencio
21-02-2006, 22:58
8o Ostatnia rzecz która mnie dręczy po twoim ostatnim poście.
No wlasnie czemu niema wagi?
Cos tu niegra to fake albo yeti taki byk niema wagi
Przemcio Zencio
21-02-2006, 22:59
Ostatnia rzecz która mnie dręczy po twoim ostatnim poście.
Wlasnie czemu niema wagi Yeti niby takie duze a nic niewazy 8o
Duch Niespokojny
22-02-2006, 00:19
Wlasnie czemu niema wagi Yeti niby takie duze a nic niewazy 8o
Martwy człowiek też niby taki duży, a nic nie waży. Podobnie jest np. ze stolikami, szafkami i chyba też z niektórymi potworami (nie chciało mi się sprawdzać). Ogólnie jak czegoś nie da się schować do plecaka, to to coś nie ma wagi (bo i po co?).
Istnieje też możliwość, że najpierw kliknął "look" na yeti a potem dopiero do niego podszedł. Ale po co się męczyć i obiektywnie rozważyć wszystkie możliwości? Lepiej od razu zacząć krzyczeć razem ze wszystkimi, że to fake. -.-
ja sam nie widzialem yeti i nie wiem ale nikt inny o tym nie napisal ze nazwa chyba zawsze jest nad potworkiem B) niech ten kto widzial yeti powie gdzie znajduje sie jego nazwa :D czy na srodku czy nad nim :D
Widziałem yeti (vide: character deaths :D). Zabij mnie, ale nie pamiętam gdzie była jego nazwa. Byłem wtedy zbyt zajęty ratowaniem własnej d... :)
i na koniec- VIP. Też się nie dziwie, że ukryłeś
Tak! To jest wielka i niezbadana tajemnica. Ja na przykład zawsze mam zamknięte okienko VIP, ale dla was to chyba przechodzi wszelkie pojęcie...
Ktoś widział yeti? Proszę o podanie prędkości z jaką się porusza.
Nie jest zbyt szybkie (knightem na lvl 16 bez problemu przed nim uciekłem).
Np ja nie zazdroszcze bo zabilem najlepszego Giant Spidera, ktory jest lepszy od yeti. I co łyso ci teraz? X(
Yeti jest silniejsze niż giant spider. Ja miałem blokera na 34 lvl, który GS-y blokował już wiele razy bez problemu a yeti dednął go w kilka sekund. Porównaj sobie chociażby podawane już przez niektórych hity yeti z obrażeniami zadawanymi przez GS. Yeti wali max za 500 a giant spidera chyba nie stać na więcej niż 200 z małym hakiem.
Słyszałem, że nawet ludzie na 50 lvl padali od yeti.
Ilość expa jaką daje yeti to albo pomyłka twórców tibia.pl, albo karygodne niedopatrzenie ze strony CipSoftu, bo według mnie powinno to być co najmniej 1000 punktów.
Aha, czyli ty bys nie potrafil gsa zsolowac?
Name: Zenon Burcymucha
Level: 13
Nie wątpię, że ty byś potrafił...
PS. Yeti jest prawdopodobnie odporny na energię, ale nie jest to informacja w 100% potwierdzona; na pewno nie jest jednak odporny na ogień.
coz widzialem ss'a z innego spotkania i yeti ma nazwe w srodku nie nad soba, co do wagi zabilem niedziadka polarnego i tez nie ma pokazanej wagi :/ wiec pozostaje tylko kwestia tej mapy :D bo po co zakrywal na 2 i 3 ss'ie skoro i tak wiadomo gdzie jest :D
Człowieku kogo Ty próbujesz oszukać?
Od razu widać, że to fake :]
Duch Niespokojny
22-02-2006, 14:08
Podejdź do beczki.Wlasnie podszedlem. Wyswietlila mi sie jej waga. :p
I kto tu gra na OTS-ie? Chyba, że vol:25 to według ciebie waga beczki (vol to pojemność, czyli liczba przedmiotów jaka się tam mieści). Albo po prostu nie chciało ci się sprawdzić i nakłamałeś w poscie, bo sądziłeś, że wiesz lepiej.
Dark Alphadron
23-02-2006, 07:06
Sprostuję parę spraw:
Wagi nie widać też np. przy cycu więc się nie czepiajcie
Steel Force już chyba wyjaśniony
Nazwy w przypadku większych stworów wyświetlana jest na środku
Vip już wyjaśniony
Mapy może się wstydził bo po raz pierwszy jest na Foldzie i jej nie odkrył za dużo :P
@duch niespokojny
Dzięki za info o szybkości.
Wujek Mietek
23-02-2006, 21:44
Człowieku ty myślisz że zrobisz fek`a i nikt nic sie nie domysli X( tan yesti na 1 i na 2 screenie jest odwrocony w tą samą stronę X(
Duch Niespokojny
23-02-2006, 21:53
Człowieku ty myślisz że zrobisz fek`a i nikt nic sie nie domysli X( tan yesti na 1 i na 2 screenie jest odwrocony w tą samą stronę X(
I to właśnie świadczy o tym, że to fake?
Czemu mapki nie pokazał?Nikt foldy nie widział?A może chciał coś ukryć?
Masterek Danio
23-02-2006, 22:38
Niezly fake co do godziny to przyjzalem sie bardzo dobrze i mi sie wydaje ze jest wklejona albo zmienionaX( .
Hmm a waga sie nie pokazuje bo najwyrazniej nie mozna go wziasc do baga.
Juz sam nie wiem czy to fake :D
@Edit:
Mam filmik z tym yeti i napis jest ok jezeli ktos by chcial pobrac to gadac na gg (podane w profilu)
Jedno mnie dziwi... Jak on bił tego yeti'ego stojąc w pz? (sam mówił że tam jest) Jak ja próbowałem strzelić do jelenia z pz na południe od thais to mi się pokazało "thisa action is not allowed in protection zone" (czy jakoś tak) 8o
eeee Stel Force jak ktos powiedział wyzej to glidia ( chyba) z wagą to sam nie wiem ale chyba to fake
Duch Niespokojny
23-02-2006, 23:49
Czepiacie się wszystkiego czego się tylko da. Jeśli jest tu ktoś kompetentny, to niech się wypowie, czy to fake czy nie. Ja przede wszystkim nie widzę powodu, dla którego on miałby robić takiego fake'a. Wiekopomnej chwały za zabicie yeti metodą up&down (bo to co zrobił jest właściwie tym samym) raczej nie zyska...
Fakt, że jego tłumaczenia są niejasne i pokrętne, ale też wiarygodnych dowodów na to, że te screeny są sfałszowane nie ma, więc proponuję zamknąć temat.
maciejd14
24-02-2006, 11:21
Ej a podaj nick tego goscia co dednol na 3 fotce zobaczymy czy ma napisane ze zabil go Yeti
Zeezowaty czzlek
24-02-2006, 23:04
Ja w to wierzę, że to fake. Ludzie jak wam nie starczają okulary to wezcie mikroskopy, lornetki czy cokolwiek. To fake, nadodatek nieudolnie zrobiony. Jeśli tworcę za mocno zjade to srry. Ten koleś jest niepełnosprytny i tyle, jak chcesz zaszpanowa swoim "talenetm" grafika to jest dzial fake. Koniecznie przeczytaj poradnik dla początkujących. -.-' uff już mi lepiej ;p
Milczaski of solera
25-02-2006, 09:13
Mozna poleciec na wyspy bez pacc?
Mozna poleciec na wyspy bez pacc?
na śnieżne tak.
Ja powiem jeszcze tylko tyle ze tym swoim knightem na 18 lvlu to by padl jak kawka 8o
Tak? Mówisz że padł8o ?To od którego lvl a można na niego isć
Tak? Mówisz że padł8o ?To od którego lvl a można na niego isć
Ty to juz chyba masz 150 postow od wczoraj, spamujesz w kazdym topicu, zakladasz bezsensowne tematy... Ty se jaja robisz czy co? Yeti ma cie na szlag, tak samo jak Orsh o ktorego pytales w innym temacie... Boooozeeee... ze tez tacy ludzie sie rodza -.-
Thorin-Debowa Tarcza
25-02-2006, 18:37
Ty to juz chyba masz 150 postow od wczoraj, spamujesz w kazdym topicu, zakladasz bezsensowne tematy... Ty se jaja robisz czy co? Yeti ma cie na szlag, tak samo jak Orsh o ktorego pytales w innym temacie... Boooozeeee... ze tez tacy ludzie sie rodza -.-
Zgadzam sie, spamuje dzisiaj całą zakładkę "potwory"
@M.Pl
Czlowieku! ile mozna?
nie widzisz ze ludzie mają cie dość? Wg mnie powinieneś dostać warna za bezsensowne posty, forum służy do rozwiązywania problemów graczy (głownie) a nie do nabijania postów z ktorych i tak nie skorzystasz...
I DAJCIE SPOKÓJ TEMU TEMATOWI, to fake z tym yeti..koniec......
Nigdy nie spotkalem sie z Yeti. Ciekawy jestem czy maja one jakies miejsce respu...
Ja tez spotkalem niedawno yeti lecz nietety padlem ... jak dla mnie to ten potwor jest troche za silny :P
[QUOTE=Alphadron]Sprostuję parę spraw:
Wagi nie widać też np. przy cycu więc się nie czepiajcie
Steel Force już chyba wyjaśniony
Nazwy w przypadku większych stworów wyświetlana jest na środku
Vip już wyjaśniony
Mapy może się wstydził bo po raz pierwszy jest na Foldzie i jej nie odkrył za dużo :P
/QUOTE]
No właśnie nie do końca Steel force wyjaśniony (może już ktoś mówił, żeby nie zapomnieć nie czytałem na razie dalej, zaraz to zrobię) - wygodnie mieć drugie konto/kumpla na forum który gra od 1998 (pff, już to widzę) i założył konto na forum zaledwie parę dni temu, i który powie, że jest to gildia, która została rozwiązana "wczoraj" (bardzo wygodne, nieprawdaż?)...
Co do mapy - naprawdę w to wierzysz?
Ja gram w tibię od trochę ponad roku, na forum jestem {wcześniej jako gość, potem jako Lass [zapomniałem hasła, ale napisać na chara w character information na tamtym koncie (wcześniej PW tutaj) to udowodnię:P], teraz jako Lasooch}, nie jest to może wiele, ale nieco już wiem :P
ArtiMaster
27-02-2006, 19:41
Ja tez zauwazylem cos czego nikt nie zauwazyl.
Mianowicie skoro Baxi(knight)lurowal Yeti, a nie padl, to jak sie wylogowal skoro mial te skrzyzowane miecze na pasku stanu? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze czekal az mu to zniknie, predzej by wzial exit i druga postacia sie lognal.
Wiedźmin
01-03-2006, 12:57
Tak bez wyzywania od N00bów, loli itp. nie można??(jak nie to gz rozumu)
@topic
Powiedz mi tylko po co niby tą mapę przesówałeś??
@up
Może poczekał, ale zobacz, że najpierw poszedł normalną postacią, zobaczył Yeti, napisał, że chciał go zwabić knightem więc uciekł do pz, wbił knighta, uciekł gdzieś daleko, do pz, wbił sorcem i dopiero zabił :P(powiedział, że specjalnie knightem wbił by go zwabić, więc czemu odrazu tego yeti tym sorcem nie zabił??:P)
Fallener'ek
01-03-2006, 13:25
Dla mnie to byl amatorski Fake...:p
Knight Simon Dark lord
01-03-2006, 23:01
jak dla mnie to fake dowód:
spójrzcie na 3 obrazku na skrzynie pod yetim mi się wydaje że są ona za bardzo na wodzie
co do pierwszego rzeczywiście jak ktoś tu napisał gość musiałby mieć stalowe nerwy by zobaczyć yetiego dać mape o -1 lub +1 poziom w góre tak by miał czarno zrobić ss i dopiero uciekać jak dla mnie ots bo na fakach by chyba dał folde
To nie jest FAKE !!!!!!!!!!!!
ludzie czy wy mu poprostu zazdroscicie czy chcecie pokazac jakcy jestescie glupi????
wiem ze bylo ale musze to potwierdzic a na dodatek dam screeny !!
waga nie zawsze sie wyswietla (na beczce tez nie !!!)
dowody???
prosze:
http://images.foteka.pl/images_small/4692_small.jpg (http://foteka.pl/?pokazImg=4692)
http://images.foteka.pl/images_small/4693_small.jpg (http://foteka.pl/?pokazImg=4693)
Kejw Rat
03-03-2006, 20:47
To nie jest fake poniewaz ja wtedy sterowalem tym yeti
Wiedźmin
04-03-2006, 11:41
@ Tethi
Może z beczką i wgą racja, ale nie o to tylko oskarżali więc takie 5-cio letnie dzieci w stylu "To nie fejk MAM DOWODY wszyscy są głupi co tak nie myślą!!!!1111oneoneone" dziękujemy.
Wiedźmin
04-03-2006, 11:42
sry za double post
Waga pojawia się tylko jeżeli stoisz obok wię mogłeś kliknąć na Rota który był daleko (Leży tam jeden), A co do beczki to wystarczyło kliknąć na nią podejść i zrobić skrina. Proste?
Sory za orty w tym poście ale mi się już niechce :/
Ale wy ciemniaki! Diziwicie się że nie widać ile waży yeti? A zabijcie rota, stańcie koło niego i look? Co wam pokaże? You see a dead rotworm (Vol:10)? Świeże roty i inne rzeczy mogą nie pokazywać wagi, więc jak spróbujesz go przenieść to ci wyskoczy You cannot take this object. I wywal skrzynkę na brzeg, nawet jak będzie dziwniw daleko wysunięta to nie utonie! Kartofle jedne!
A po co Tetheon zaklejał imię? ;]
Kejw Rat
04-03-2006, 23:55
Ale wy ciemniaki! Diziwicie się że nie widać ile waży yeti? A zabijcie rota, stańcie koło niego i look? Co wam pokaże? You see a dead rotworm (Vol:10)? Świeże roty i inne rzeczy mogą nie pokazywać wagi, więc jak spróbujesz go przenieść to ci wyskoczy You cannot take this object. I wywal skrzynkę na brzeg, nawet jak będzie dziwniw daleko wysunięta to nie utonie! Kartofle jedne!
A po co Tetheon zaklejał imię? ;]
a mi sie po zabiciu rotworma wyswietla to samo co tobie tylko bez ded
mam cos takiego "you see a rotworm"
WEź SIę SCHOWAJ!! JAKI IDIOTA!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
@topic
przypadek czy zrzadzenie losu? przeciez to to samo... :P
Wiedźmin
08-03-2006, 14:11
WEź SIę SCHOWAJ!! JAKI IDIOTA!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
@topic
przypadek czy zrzadzenie losu? przeciez to to samo... :P
na moje zawierało to "odrobine" ironi, ale jak widać niektórzy sądzą że mówił serio-pomyśl troche:P
OMG!
<zwija się ze śmiechu>
<spada z krzesła>
<wstaje>
<zwija się ze śmiechu>
<spada z krzesła>
<wstaje>
<patrzy na datę dołączenia i nick tego gościa>
<przestaje się dziwić>
Lukaszb15
09-03-2006, 09:50
Ja mysle ze to fake
:cygaro: Ahh ten nalog:)
Moim zdaniem to nie fake,co z tego ze nie pisze wagi pokonajcie sobie kiesdys beholdera i nigdy nie napisze ci wagi bo jak bys chcial wlozyc beha do bp??
poisoner
12-03-2006, 22:52
omg ale te fejki sa amatorski wykonany no comments moja babcia by lepiej fejka zrobila -.- przeciez to 3 letnie dziecko widzi golym okiem bledy w grafice -.-
to nie fake :) a wage widac tylko wtedy gdy staniemy bezpsrednio obok trupa :) i odwalcie sie od niego wszystko ma dobrze nic nie jest fakowane ! chyba ze osoby ktore twierdza ze to jest fake
sory ale gdy stoisz obok swiezo zabitego cyklopa nie podaje wagi - tak samo przy yeti
ludzie ktorzy mowia ze to fake poprostu zazdroszcza i nie ma nic wiecej do dodania
poisoner
13-03-2006, 22:15
sory ale gdy stoisz obok swiezo zabitego cyklopa nie podaje wagi - tak samo przy yeti
ludzie ktorzy mowia ze to fake poprostu zazdroszcza i nie ma nic wiecej do dodania
tak, zazdroszcze, bo ja solo tylko dragon lorda zabilem a ten zabil yeti łał och i ach -.-
Jak ktos nie widzi w tych screenach elementarnych bledow w grafice (juz nawet mi nie chodzi o szczegoly jak np waga) to chyba potrzebuje sie udac do okulisty w trybie pilnym -.-
General Bloker
16-03-2006, 05:20
Nie chciałbym podwazac autentyczności tych screenów, ale cos mi to na fake wyglada xDD
Sam jesteś fake! X( Dlaczego zawsze jak jest jakiś screen to każdy "to pewnie fake,to pewnie fake" -.- Ja kiedy bylem newbie spotkalem na lodowych wyspach Yeti.W najta mi hitnoł(11lvl 32/30 :p ) ok.200.
Ja tam nie wiem fake czy nie fake jeden powie że odrazu widać że to i to nie pasuje a ktoś inny że to normalne zdjęcie, gość chciał sie pochwalić i albo na prawde zabił yeti albo nie.Jak nie to ma satysfakcje że jego fake działa jak miał działać i połowa forum sie w jego temacie wypowiada a jeśli tak to ma również satysfakcje że go zabił. Czy tak czy tak źle mu nie jest , cóż załóżmy że zabił więc gratz gościu a zakładając że nie zabił to gratz za fake'a. Tyle .Nie widze żadnego powodu żeby wykłucać sie o to czy to jest prawda czy nie.. co wam to da ?:faceoff:
iron aepir
16-03-2006, 13:11
dziwi mnie to ze na jednym zdjeci pasek default i inne sa kzywo a na tym co podal prosto fake
Szczeze mowiąc teraz boję sie przychodzic na lodowe wyspy. A ja tam trenuje na bearach trollach i wolfach. :zimno: Wogóle o 16.00 na celescie na foldzie zobaczylem trupa yetiego i ludzi. Dedów bylo z 10 conajmniej a yetiego zabil knight 70 lvl. Niby dostal slaby loot ale z zabitych ludzi to mial sporo;)
Mam pytanie, a to co ??
http://img.photobucket.com/albums/v733/Bochen/sss.jpg
Powiem jedno: FAKE gram w Tibie z 3 lata i dobrze wiem, nawet jak ubijesz swiezego np cyklopa i jak staniesz koło niego to pokaże ci ile waży. W Faki baie się od może roku, i jak bedziesz nastepnm razem robił faki to popatrz najpierw w rl tibia i popatrz na wszystko dokładnie bo w twojim faku widze chyba z 6 błędy. Aha miałem też doczynienie z Yetim, i mam pytanie. Jakimi kulami żeucał? Dobrze wiem bo widziałem chyba z 3 filmiki jak bili Yetiego i sam pomagałem ubijać go, wiem jak bije. LOL Yeti nie bije hitów po 500 hp, mojemu koledze góra zabrał 79 hp. Ma Yeti dużą zalete ma dużo hp i czesto sie leczy (exura)
Śmieszny temat ;)
Koleżka ponabijał z 5 postów pod rząd :baby:
Romeo'Cruz
04-04-2006, 22:58
To fake panowie?
Dlaczego? Juz tlumacze:
1) mapka- jezeli chlop nie dostal hita z lapy to napewno musial uciekac. A jak wiadomo nawet jesli kliknie sie na nizszy/wyzszy poziom mapy to po ruchu wraca do dobrego stanu
2)otwaty bag- baga nie da rady sie otworzyc.otwiera sie tylko tak zeby mozna bylo zobaczyc wszystkie miejsca
3)Na SS ze zdechlym yeti jest cialo jakiegos goscia. A na wczesniejszym go nie ma...
4) zobaczcie ten pasek na ktorym wyswietal sie wszystko co mozemy otworzyc... W Tibii wyglada to calkiem inaczej.Szczegolnie default tak nie wychodzi
5) Na ss nr 2 sa 2 rozne rodzaje krwii...
Tak wiec idz do domu z takimi zdjeciami ja ci lepsze w 10min zrobie...
mastercomputer
05-04-2006, 08:00
No jednak nie macie racji w jednym - nie wszystkie potwory mają wagę. Np. zabij draga to też nie będziesz miał. Ale to nie znaczy że to yeti to nie fake, bo nim jest. I nie ma co kitować, że to nie fake, ciągle by mu się chciało mapę przestawiać żeby była czarna?
Poprostu Pitbul
05-04-2006, 12:13
zawsze jak patrze na jakies forum i zobacze zdjecie np. ze ktos zabil demona to odrazu mowia ze to fake. Kredlov(czy jak on sie nazywa) nie ujawnil calej tajemnicy tego zdjecia a ci odrazu ze to fake. Ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie!!!!!!!!
Romeo'Cruz
05-04-2006, 16:01
zawsze jak patrze na jakies forum i zobacze zdjecie np. ze ktos zabil demona to odrazu mowia ze to fake. Kredlov(czy jak on sie nazywa) nie ujawnil calej tajemnicy tego zdjecia a ci odrazu ze to fake. Ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie!!!!!!!!
To wyjasnij mi jak mozliwe jest ze bag jest tak otwarty?
Może fake, może nie. Ja akurat ci wierzę. Denerwuje mnie, że ludzie wszędzie widzą fake. Mówicie: mapa, jakieś paski, brak wagi bleh bleh. Rekord pobił gość który zacytował Tibian Library i stwierdził że Stalowy~ kłamie bo w Tibian Library pisze inaczej. Gz dla twojej inteligencji. Oni tam też są nie omylni, a o pomyłki łatwo przy potworze takim jak Yeti (rzadko spotykany). Skąd możecie wiedzieć, że po akurat przy Yetim pisze waga po looknięciu? Zabiliście choć jednego? Ja nie, dlatego nie będę tu pieprzył że to fake, tylko napiszę: gratuluję zabicia Yetiego.
Edit: Dla pewności wszedłem na Tibię, porównać interfejs ze screenów, z tym z Tibii - pierwsze co się rzuca w oczy to brak białej linii, takiej "przedziałki" która jest po prawej stronie. Nie wiem jak to nazwać. Ha, teraz sam nie wiem co myśleć.
Romeo'Cruz
05-04-2006, 18:56
Wiec postanowilem wklejic SS z zauwzonymi "bledami":
SS nr1
http://www.picfury.com/c/yeti1-1-th.jpg (http://www.picfury.com/c/yeti1-1.html)
SS nr2
http://www.picfury.com/c/yeti2-1-th.jpg (http://www.picfury.com/c/yeti2-1.html)
SS nr3
http://www.picfury.com/c/yeti3-1-th.jpg (http://www.picfury.com/c/yeti3-1.html)
Do tego dochodzi jeszcze jedna sprawa:
Popatrzcie na SS nr 2 i 3.
Liczba capa rozni sie.A jezeli zrobiles tego SS zaraz po zabiciu Yeti to jak sie mogla zmiejszyc?
Fake, nie fake - Yeti sie nieregularnie spawni na Senjii - to napewno.
Więc co to za różnica czy ten screen jest prawdziwy czy nie ?
Romeo'Cruz
06-04-2006, 14:39
@up
Bo zabic i wogole trafic na Yeti to duza sztuka...
Moim zdaniem każdy oglądany przez nas screen może być FAKE, dlatego musimy mieć do siebie zaufanie ogólne, a to czy bohater screena jest faktycznie bohaterem czy tylko noobem, to jego sprawa, jednak najbardziej wiarygodny jest film, chociaż i jego idzie zfabrykować tak ,żeby newbie się nabrał, ale myślę ,że przeciętny tibijczyk (noob i newbie się nie liczą) zna Tibię na tyle dobrze ,że rozpozna np. na screenie czy filmie np. OTSa. Nie ma co tu gadać, tak naprawde to jeśli taki delikwent chce byc wiarygodny niech nie gada bzdur tj. to że zasłaniał mape etc bo chce byc bezpieczny, i niech nie zmienia zdania bo ktoś powiedział coś mądrego, bo wtedy to już nikt mu nie uwierzy, najlepiej jest zrobić SUROWEGO, PEŁNEGO screena wtedy jest wiarygodny, jedyne co można zasłonić to np. VIpy, rozmowy, i nicki innych postaci. Według mnie temat jest do zamknięcia.
Po prostu wystarczy wpisać nick knighta na tibia.com :miecz: Sam przecież powiedział że padł od jego SD a jakoś na tibia.com nie widać żadnego deda by yeti :) I wszystko jasne :baby:
Ps: Przy wymyślaniu kolejnych bajek postaraj się bardziej rozpracować szczegóły bo w tej bajce raczej coś pominąłeś.
Duch Niespokojny
13-04-2006, 23:41
To wyjasnij mi jak mozliwe jest ze bag jest tak otwarty?
Nie będę się już kłócił, czy to fake czy nie. Zresztą, i tak mnie g...o to obchodzi.
Wyjaśnię tylko sprawę baga: jak masz otwarty backpack i rozszerzysz jego okienko maksymalnie, a potem otworzysz bag, który się w tym plecaku znajdował, to ten bag będzie zajmował okienko takiej samej wielkości, nie zmniejszy się ono (bo jak zrozumiałem, to właśnie o to były wątpliwości).
PS. Nie wiem czemu, ale ten temat kojarzy mi się ze sceną z filmu "Monty Python i Święty Graal", w której banda wieśniaków chciała spalić czarownicę...
Misio Man
15-04-2006, 00:19
Poco siem kłucjicie?To nje ma naimnieiszego znaczenia czy to fejk czy nie....
ps.Mam nadzieje że doprowadziłem was tymi ortami do szału
ps1.Patrz wyżej
ps2.Patrz niżej
ps3.CZERPIEM S TEGO DURZOM PSZYJEMNOŚĆ :D
Nawet gdyby byl to fejk to nie robi to na mnie zadnego wrazenia... Yetii to normalny moob ktorego mozna uklepac , nie jest on wcale trudny i nie ma sie czym podniecac.
hmmm... "Powiem tylko że musiałem na chwile wlogować się knightem"
to co jak miales X (mieczyki) wylogowales się i dales knighta....? bo nie rozumiem... a moze to jakis boot? (nie pamietam nazwy ale wiem ze wtedy mozna 2 charami naraz grac)
1. Ale po co godzine wymazywać i robić se tyle trudu i przesuwać wszystkei wiadomości w lewo? Nielepiej zamazać tak jak vipy? (dziwne...)
2.Jakbyś stał tak że potrafisz otworzyć potwora to nie widzisz ile waży?-.-
Zrób look na niego pierw 2 kratki przed nim, a potem dopiero go otwórz. Myślisz?
O takie coś mi chodzi.
TY___YETI
A nie o:
TYYETI
Ja tam mu wierzę.
Dla wielu z was: po jakimś czasie znika dead z listy deadów... a na pewno po 2 MISIĄCACH ZNIKNIE WY IDIOCI!
Kedlav...... Oto twoj opis z www.tibia.com :
Character Information
Name: Stalowka Kedlav
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 33
World: Aurea
Residence: Carlin
Last login: May 25 2006, 21:39:38 CET
Comment: ~~Protected by Oli'oi~~ very nice and funny guy
Some humans live to take and I live to give a hope that person who lost it.
=================================================
I have a lot of friends, but persons which I like the most are:
Velli Asno RL
Stalowka Zaku RL
Oli'oi
Jebek Lesny RL
...
=================================================
Best solo kill:25lv(16.02.06)Yeti-460 exp at.6.41
6.34 You lose 154 mana blocking an attack by a Yeti.
Account Status: Free Account
Account Information
Created: Nov 08 2005, 13:06:27 CET
Characters
Name World Status
1. Stalowka Kedlav Aurea
Twoje slowa powyżej "6.34 You lose 154 mana blocking an attack by a Yeti."
... attack by a Yeti .Tu jest napisane dużą literą a na ss'ie jets malą??(Yeti dużą). On był na Foldzie poznaje platforme i NPC.Pochdze po Foldzie kilka dni i kazdą wyprawę bede krecił na tibiacam.
Michal Tadzio
08-06-2006, 19:58
To jest fake na 100%. Mapy nie widzac i durne wytlumaszenie. Yeti na dwoch zdjeciach stoi tak samo. :p
Ja nigdy nie spotkałem yeti ale dużo czasu jestem na lodowych wyspach mam takie pytanko jakie on wali hity z dystansu :confused:
fejk...nie? OTS? tAAk : [
W jakiej czsci wyspy mozna go spotkac ?Probowalem go znalezc ale nici z tego:(
Dziutrix
09-06-2006, 15:35
jest to fake, dość nędzny, źle powklejałeś okienka, i CAP sie nie zgadza.
raz masz malo many i duzo capa, a potem uzywasz rozdzki
Maniek-San
10-06-2006, 22:59
jest to fake, dość nędzny, źle powklejałeś okienka, i CAP sie nie zgadza.
raz masz malo many i duzo capa, a potem uzywasz rozdzki
Ja w oknach nie widzę nic niepoprawnego - jak powiedział na początku posta wyczyścił okna otwarte po prawej więc jak ręka mu się trzęsie mógł nierówno wytrzeć linie. Cap z SS'a nr 2 i 3 się nie zgadza. A jak myślisz dlaczego? Może wziął coś od kolesia ktory leży przy PZ?
Kolejna sprawa, waga - waga potwora nie pojawia się gdy jest on logicznie za duży do włożenia do baga. Przykład - Hydra. Więc, jak to upierał się przy tym Zenon Burcymucha, po prostu w moich oczach jest on dzieciuchem grającym w Tibię od około 1-2 miesięcy, ale on uważa, że wie o tej grze wszytko.
Co do Steel Force nie mam pojęcia ale prawdopodobnie mogła być to gildia.
Deady znikają równo po miesiącu. Jako, że incydent z Yeti zdarzył się w Lutym, a Bodziu postuje w Kwietniu, więc to naturalne, że nie ma już dead'a.
Sprawa baga została wyjaśniona. Po maksymalnym rozciągnięciu plecaka, po otworzeniu baga znajdującego się w nim okno się nie zmniejsza.
Pozostają dwie sprawy niewyjaśnione: Mapka i formułka "...due to attack by a (y)Yeti."
Ale według mnie jest to 90% wiarygodny SS. Ma ktoś co do tego jakieś wątpliwości?
Hymm
Dziwne wydaje mi się że jak sam mówisz Yety z daleka wali hity po ~150(czy jakoś tam)a sam na rycku masz słabe eq, 18 lvl i 335 życia i troche drogi do pokonania więc wystarczą ~3 hity i cie niema jest, to dziwne niemówie że to fake lecz raczej z na 18 lvl niemasz 4 mlv i uh chyba że ih ale Yety jest blisko ciebie a ty masz zamknięte bp więc by do ciebie dobiegł a jak sam piszesz wali hity z bliska po ~ 500
Więc jest to dziwne
A jeżeli to prawda to wielkie GZ
Maniek-San
11-06-2006, 23:45
@up
Looknij na ss nr któryśtam i zauważ, że hity dla sorka są 150, ale są o wiele niższe. Jako, że knight ma więcej HP, a poza tym wyższy shielding skill, tak więc będzie dostawał mniejsze hity (do ~100). Wystarczy exura i po sprawie.
Dymek_sc
13-06-2006, 01:28
dodajmy jeszcze ze jak obrywasz ciosy i ci sie to zapisuje to imiona potworów z DUŻEJ LITERY sie zaczyna a nie tak jak tam u ciebie moim zdaniem podruba :P
Ech temat stary ale cóż napiszę coś.
1) Uderzenie od potwora zawsze jest z małej litery
http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/hit.jpg
2) Lista Vip
Bił Yeti nie wyłączył listy, miał akurat pokazanego wroga, zamazał więc w paint
3) Na 3 screenie dead leży już poza PZ zone.
Krew zniknęła bo zapewne czekał aż yeti odejdzie kawałek, żeby mógł spokojnie wyjść i zabić go z runy.
4) Mape zakrył może miał coś do ukrycia, każdy ma swoje widzimisie.
5) Ciężar dla przedmiotów, które są tak ciężkie, że nigdy nie moglibyśmy ich włożyć do Backpack'u zostały usunięte.
6) Yeti zwrócony w tym samym kierunku, zbieg okoliczności?? 25% szansy na to że by się skierował w każdym innym kierunku.
7) Godzina - wyłączona w opcjach
8) Bag większego rozmiaru niż 8 kratek - gdy masz otwarty backpack powiedzmy na maxa i otworzysz bag, który znajduje się w ów BP wielkość okna nie ulegnie zmianie.
9) Różnica w cap między ss 2, a 3 jest prosta może coś wypadło z kolesia który zginął??
10) To co, że na jakiejś stronie pisze 140 od Snowball. Dostali informację od kilku graczy z takim maximum więc takie dali na stronie. Dla innych potworów pewnie jest trafniejsze bo częściej są zabijane i więcej informacji gromadzi się na ich temat.
Dobijają mnie wypowiedzi niektórych osób. Nie wiem jak można być tak .... (uzupełnijcie sobie). Nie dziwie się, po zachowaniu niektórych osób tutaj, że potem Polacy w oczach innych graczy na Tibii są postrzegani jak ...... (uzupełnijcie sobie).
Ehhh Yeti wcale nie jest taki silny jakieś 6 tygodni temu jak miałem jeszcze o 2 skilla mniej to specjalnie poszedłem na wyspy lodowe (Senja, Vega, Folda) i wywnioskowałem że najczęściej pojawia się on na foldzie na południe od tej góry a na Vedze koło domku świętego Mikołaja
Nie miałem zbytnich problemów z zabiciem tego potwora straciłem parę uh :) troszkę hmm i parę gfb :)
A hity wcale nie padają jak ty to napisałeś że nawet do 500hp :)
Dodam jeszcze że nawet fajnie jest wpierw poczekać aż troszkę osób tamtędy przejdzie ponieważ szybciej się zwróci za runki :D
Ech temat stary ale cóż napiszę coś.
1) Uderzenie od potwora zawsze jest z małej litery
Tylko że Yeti jest bossem, więc jego imię musi być z duzej litery.
Tak jak masz na tibia.com:
Died at Level XX by a dragon lord
ale
Died at Level XX by The Old Widow.
i tak samo kiedy zadaje obrażenia. Wystarczy obejrzeć pierwszy lepszy film z bossem. To juz nawet ci co wymyślili Spider Chain Mail zrobili fejka lepiej:
http://s47.photobucket.com/albums/f158/Schlachthaus/Misc/?action=view¤t=rare_widow.jpg
Maniek-San
13-06-2006, 17:12
@up
No... Fakt. Na to nie wpadłem :p. Ale dopiero teraz jakiś trafny argument na to, że to Fake ;) . Gratz :)
Thor Nephihean
13-06-2006, 17:26
to nabijałem się z kumpalmi że rozpykałbym go na luzach, ''los chciał'' bym to udowodnił.
No cóż...
Yeti się wkurzył i chciał ci za to nabijanie dołożyc.:)
Dobra rada: lepiej nie nabijaj się z demona:p .
Fake: 55% OTS: 25% Real : 20%
hmmm... "Powiem tylko że musiałem na chwile wlogować się knightem"
to co jak miales X (mieczyki) wylogowales się i dales knighta....? bo nie rozumiem... a moze to jakis boot? (nie pamietam nazwy ale wiem ze wtedy mozna 2 charami naraz grac)
Multiclient
i tak samo kiedy zadaje obrażenia. Wystarczy obejrzeć pierwszy lepszy film z bossem. To juz nawet ci co wymyślili Spider Chain Mail zrobili fejka lepiej:
http://s47.photobucket.com/albums/f1..*****e_widow.jpg
To nie fake! jeśli masz Reebow sprite editor i wypakowałeś sobie tibia.spr i przejżałeś WSZYSTKIE grafiki to zobaczysz, że taki item istnieje :baby:
Przejrzałem wszystkie 16 stron (troche mnie tyłuś rozbolał, ale mogłem się śmiać z noobków, więc bolał troche mniej), i wyciągnąłem wnioski:
1) Kedlav17 - Nie wie co to jest edycja posta
2) Nagle wszystkie modki wyjechały na urlop i nie widzą szajsu, jaki się wyprawia na forum
3) Nie należy jeść przypalonych frytek (ochyda!)
4) Od teraz nie będę expić na lodowych wyspach
5) Muszę posprzątać swój pokój
6) Kedlav17 - Facet ma słabą kartę graficzną :)
lightsmark
14-06-2006, 09:35
Jaki typ to solo jest niemożliwe!!
1)Yeti ZAWSZE! wali z daleka +500
widze że teraz masz sorca level 35 więc wtedy miałeś mniejszy
2)Na utamo vita niestacza many z jego combo
3)w takim eq napewno uciekłeś (nieprawda że wolne yeti bo jest dość szybkie)
4)NAwet wysokie levele boją sie solować bez niewidki
5)A propo wysokości ustawienia Yeti to jest wporządku
6) OTO DOWÓD SOLO mojego kolegi Alex De'Caro Z Secura
on jakoś się nieboi pokazywać wszystkiego :O
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63875&page=2
troszke niżej na tych ss jest yeti
PS:jeśli masz zepsuty komp to może być rl tibia (prawdobodobieństwo 1%)<LOL>
Celoz@
Widzę że jesteś fanem Tząr czy jakoś tak się ta gra nazywa :P Ghiron :P
lightsmark@
Nie możliwe człowieku na jakim ty świecie żyjesz.
Ja solowałem niedawno Yetiego i ani razu nie dostałem od niego comba powyżej 250 ani z odległości ani z bliska -.- więc nie ryp głupot.
A nie mów że nawet hlvl się boją solować Yetiego bez niewidki bo to bzdura.
Yeti jest słabszy od dragon lorda.
Dowodem na to że nie tylko duże lvl solują yetiego bez problemów jest temat w zdjęciach "Fortera" czy jakoś tak :P
A po za tym kiedy ci hlvl tak solują tego Yetiego?? Yeti pojawia się strasznie rzadko więc nie mów o tym potworze jak by to było niewiadomo co -.-
myślę że te screeny nie są Fake jak sam autor zdjęć powiedział tam koło kolesia który teleportuje na lodowe wyspy jest protection zone ... dlateog Yeti jest odwrócony gdyż przecież nie może atakować postaci w PZ a postac mogla sie nie ruszac i miec tak zaczerniona mape... kolo okna msg po prawej wyglada to ninaturalnie gdyz autor zdjęć WYCiĄŁ okno vipów pomyślcie jakto by wygladalo gdyby w tamtym miejscu bylo rozciągniente okno vip i co ?wyglada prawdziwie?wystarczy wyobrazic sobie uklad tego okienka
Nightstilker
14-06-2006, 11:51
Też mi to wygląda na fake. Pierwsze- zle jest ten napis, poinien byc nad. skoro mowiles ze to wali z blsika pewnie po 500 to czemu do was nie podeszlo tylko stalow w miejscy i w takiej samej pozycji jak na ss pierwszym. Nie udalo ci sie chlopie
Pomysl logicznie jak zabijesz mino pisze 1000oz. (chyba). To jesli przy cycku nie pisze ile wazy to Yeti ile by musialo wazyc? 100000oz. ! Albo koles podbiegl do yeti i wcisnl look. O ss-ach mysle ze to nie fake'i.
@edit: Ten napis Yeti jest na srodku poniewaz Yeti jest za duze. Tak samo jak bys uzyl czaru utevo res ina "cyclops albo stone golem to gdzie bedzie twoj nick? w srodku.
Zgredeczek
07-07-2006, 01:09
dla mnie to fake cos zawyrazny ten yeti w porownaniu z mapka
Dlaczego najpierw miałes 161 capa a później 70+??AHAHAHHAHA
CO?Śnieg podniosłeś!?I nie ściemniaj mi że wzięłeś z Yetiego bo dopiero co go otworzyłeś i wszystko w nim było...A tak pozatym to czemu nie widać ile waży mimo że stoiszw miejscu w którym da sie go otworzyć?Sam zabiłem Yetiego i wiem że pokazuje sięile waży..Tak pozatym na wiekszosci serwów jak pojawi sie Yeti to zbiera się tam cała chmara ludzi ale ty przecież się tam przeteleportowałeś i zdążyłes zabic go zanim ktokolwiek tam doszedł.Przestań dawać więcej takich żałosnych tematów bo przez takich ludzi jak ty te forum jest coraz gorsze -.- CO z tego że jest napisane że ten Yeti umarł?Ktoś go zabił ale tym kimś nie jesteś z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ TY!
Oprycznik
07-07-2006, 10:55
1. Czarna mapa.
2. Na 2 zdjęciu na 1 stronie nie ma on plecaka z Tiquandy ani sd. Na obrazku na 2 ma SD i plecak zTiquandy a nie ma strzalki zeby sie cofnoc do poprzedniego baga/backpacka.
3. Dziwne okno.
4.Co do wagi Yeti to komp mi podaje np. na cycu np. 4vol a nie 400oz.
5. Co to za typo tam leży?
6. Ten typo zo robił tego fejka :p mowi ze ten trup to jakis typo co sie przeteleportowal na FOlda tylko ze potworki leja 1 a nie 2 !!!
LOL ALE NIEDOROBIONY FEJK;P!:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Duch Niespokojny
07-07-2006, 16:46
Niech ktoś w końcu zamknie ten temat, bo teraz jeszcze pewnie z 50 ludzi powtórzy "argumenty" tych, którzy już pisali, że to fake, i będą się podniecać: "Ale amatorski fake. Nie nabierzesz na to takiego mastaha i eksperta jak ja"
PogromcaDwarfGuardow
20-04-2007, 18:53
Lol!To są zdjęcia ze starej Tibi ściągnięte z jakijś stronki.Napewno nie ubiłeś yeti.
Edier Master
20-04-2007, 18:58
"Powiem jeszcze że to groźna bestiai z pewnością z bliska zadałaby hit combat wynoszący około 500 HP"
Po 1... hit "combat" ??????? a jaki hit jest nie combat????????
Po 2... z kad wiesz ze zadalby okolo 500 hp skoro 1 raz na oczy yeti widzisz?
po 3... NIE MA SZANS na hit powyzej 300...
po 4... Fake
po 5... Lopatka siteczko i bawic sie w kopanie
po 6... Bye xP
elfo.del.bien
20-04-2007, 19:00
Jest szansa, kiedys widzialem filmik jak najt 100+ bil yeti, z najlepszym mozliwym eq hity to albo dymek albo 100+
Ludzie,zrobcie to jak ja.Przetestujcie to na rl Tibii.Sprawdzilem to z ekranem i defaultem i to sie zgadza,musze zobaczyc to z PZ.
PS:Ale jak bylo wczesniej pisane Yeti jest Bossem,wiec jego nazwa bylaby pisana przez"Y" a nie "y".
Z ta mapa probowalem ny czyms dragonie.Nie stalbys chyba w walce jak slup.
Nie wiem co myslec,chyba,ze Fake ;P
Nieugiety
21-04-2007, 11:11
Pop******o was archeolodzy jebani?
Twoj_Miszcz
21-04-2007, 11:37
ja pierdole,archeolodzy jebani -.-'
Draconianin
21-04-2007, 12:07
Characters
Name
1. Steel force Xantera
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters ta strona nie gryzie :p
Name
Stalowka kedlav Aurea
ciekawe jak mogles na Aureże rozmawiać z kims z Xantery :D
i dlaczego na 2 obrazku na mostku jest krew a na 3 jej nie ma?? Ej chyba 3min nie ubijales Yeti?? Na moje fake bo jak byś:
1. Nawalal z SD to byś nie ubijal 3min
2. Niema krwi na mostku
3. Po co zamazywać godzine? Jak sie boisz to jak zabijesz zwiewaj do dp i puść screena na Forum
4. Jakoś mi sie nie wydaje ze dostal byś hunta za nick z czaszką w Vipach
5. Od fake jest inny dział i nie zasmiecaj tego
6. Prawie nikt z tego forum ci nie wiezy co też jest wykladnikiem
Shor'tugal
21-04-2007, 18:49
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
A czy wiesz ze...
Created: Feb 23 2006, 16:21:15 CET
Ten char został stworzony pol roku po napisaniu tego tematu? A ty jestes totalnym... xD zeby odswiezac taki stary temat.... zall ^.^
Zabuza91
21-04-2007, 20:10
A ja mam pytanie: Jak szybki jest ten Yeti?
jak gs
generalnie jego spawn jest zadki miales pecha/fuksa ze go spotkales :p
hmmm bardzo ciekawe ale dlaczego nie widac mapki ?? a po 2 to jeszcze nie spotkalem tego yetiego na mohjej drodze nigdy :(( ale chcialbym:baby:
http://img74.imageshack.us/img74/2097/yetinw3.png
też mam fotke yeti :D kiedys na aldorze byl :p
miszko77
15-05-2007, 14:07
Kto bedzie to bedzie, pacc sux...
elfo.del.bien
15-05-2007, 15:45
Hahahahaaha Dobijaja Mnie Takie Wypowiedzi, Bo Nie Masz Go I Co Zazdroscisz? To Sux Najlepiej Powiedziec Buahaha Zal Mi Ciebie.
moze wklej ssa jak yeti padlo, jezeli to nie fake to gratz, tez bym chcial go spotkac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.