PDA

Pokaż pełną wersje : Jak się tam dostać??

Piotrk
17-02-2006, 21:01
Więc jestem doświadczonym graczem ale nigdy nie bylem w niektórych miejscach a to zbraku wiedzy jak się tam dostać lub po prostu byłem zajęty.
Ale postanowiłem odwiedzić kilka miejsc z oto one:
wyspa Cormaya:) tu chciałbym wiedzieć co tam jest i jak się dostać bez pacc

Tiguanda, Darashia,Port hope,Darashia ten cały kontynet jak się dostać bez pacc i co tam jest?

Poof
17-02-2006, 21:07
Jeżeli chcesz się dostać na te wyspy / miejsca konieczny jest pacc i tylko PACC. Inaczej nie da rady.
A jeżeli chcesz wiedzieć co tam jest zakup pacca poprzez tibia.pl.

morwi
17-02-2006, 21:10
taaaa... jestes doswiadzczonym graczem, a nie wiesz ze na te wyspy mozna sie dostac tylko z paccem...

Piotrk
17-02-2006, 21:57
to znaczy że nie moge się wydostac wogóle na ten kontynet a tak wogóle to nie mialem czasu bylem zajety z kuplami a moj najwiekszy lvl to 60 magiem

Kumagoro
17-02-2006, 22:26
Chyba napisałeś o jedno 0 za dużo

Przecież każdy newbie wie że to tyko dla PACC jest -.-

Kamlot De'Kapy
17-02-2006, 23:25
to znaczy że nie moge się wydostac wogóle na ten kontynet a tak wogóle to nie mialem czasu bylem zajety z kuplami a moj najwiekszy lvl to 60 magiem
Taa... chyba na Otsie... Jak mozna miec 60 lvl sorca i nie wiedziec ze te wyspy sa dla PACC. Nie kituj nas, i tak ci nie uwierzymy.

Zeezowaty czzlek
18-02-2006, 22:04
Zrob postac na celeście daj mi 10 K, a ja ci powiem jak tam sie dostac. ok?

Mloda1348
18-02-2006, 22:56
No,no doswiadczony gracz 8o to ja jestem Aniołem. Ja nie gram zbyt dobrze a wiem ze tam potrzebny pacc :D

Neho
19-02-2006, 20:27
Więc jestem doświadczonym graczem ale nigdy nie bylem w niektórych miejscach a to zbraku wiedzy jak się tam dostać lub po prostu byłem zajęty.
Ale postanowiłem odwiedzić kilka miejsc z oto one:
wyspa Cormaya:) tu chciałbym wiedzieć co tam jest i jak się dostać bez pacc

Tiguanda, Darashia,Port hope,Darashia ten cały kontynet jak się dostać bez pacc i co tam jest?

Po 1 primo - zdania nie zaczyna sie od "więc" :P
Po 2 Primo - jak jestes takim doswiadczonym graczem to czemu nie wiesz ze tam need PACC?;o

Mr.Hania
19-02-2006, 21:01
Korzystając z tego ze gadamy co może PACC:
Najlepsze różdzki dla sorca i druta można tylko na Edron kupić. Ale czy odkupując takową od innego gracza bede mógł jej używać?

AdiTheMaster
19-02-2006, 21:16
Korzystając z tego ze gadamy co może PACC:
Najlepsze różdzki dla sorca i druta można tylko na Edron kupić. Ale czy odkupując takową od innego gracza bede mógł jej używać?

Chyba nie bo np. faccowiec mógłby mieć e-platke albo g-legsy.
Nie wiem co na to sorkowie bo ja grałem do tej pory tylko knightami i palkami więc nie dziwić mi się że mogłem się mylić.

morwi
20-02-2006, 07:00
Chyba nie bo np. faccowiec mógłby mieć e-platke albo g-legsy.
Nie wiem co na to sorkowie bo ja grałem do tej pory tylko knightami i palkami więc nie dziwić mi się że mogłem się mylić.

A od kiedy facc nie może mieć mpa/g legow? O.o

Myst Rydan
20-02-2006, 18:28
TAK... kupic mozna tylko na Edron
NIE... nie trzeba miec pacca zeby uzywac
Bo ostatecznie wand of inferno wypada z draga ktore nie sa tylko na pacc terenach (a wlasciwie jest ich wiecej na kontynencie)
PS. Z Tempestem tak samo.