Pokaż pełną wersje : AO vs KH
No i nastała długo oczekiwana przez niektórych wojna przeciwko KH ... wygląda na to że utracą oni przynajmniej po części władzę jaka mieli nad serverem ... zastanawia mnie tylko czy wielu graczy tacy jak Sampzor czy Excail zostaną tu już czy tylko jest to "mały powrót na wojnę aby wyzwolić z czynszu za kopalnie ;]" ... A może ktoś z AO loguje sie tutaj i wie co nieco o tym co się kręci ?:>?
moze poczytaj MOJ temat Aga wraca, war sie szykuje tam moze sie dowiesz czegos
'Aga Wraca'
Aga ma tylko lvl wysoki i to ze ona wraca nie wplynelo na wojne . Licza sie excail sampzor i kilka osob jeszcze ale nie aga...
ona nie jest szanowana na berylii glownie za sprawa chamskich ownerow co kiedys nia grali :\
Ango Von Valour
19-02-2006, 18:15
@Kieloko
Feb 15 2006, 23:07:58 CET Killed at Level 61 by Ango von Valour
@Eternaluz
Feb 15 2006, 23:29:57 CET Killed at Level 63 by Ango von Valour
and by Xije Ca'Pone
@Xenosia
Feb 19 2006, 00:21:50 CET Killed at Level 77 by Tedrus
and by Ango von Valour
Pare moich fragów 8o teraz ludzie mogą spokojnie expic bo połowa Knighthood ma banny za Nadużycie słabości gry.
thewojtek
21-02-2006, 08:45
@Kieloko
Feb 15 2006, 23:07:58 CET Killed at Level 61 by Ango von Valour
@Eternaluz
Feb 15 2006, 23:29:57 CET Killed at Level 63 by Ango von Valour
and by Xije Ca'Pone
@Xenosia
Feb 19 2006, 00:21:50 CET Killed at Level 77 by Tedrus
and by Ango von Valour
Pare moich fragów 8o teraz ludzie mogą spokojnie expic bo połowa Knighthood ma banny za Nadużycie słabości gry.
nom "swietne" pvp, widzialem filmik z toba w roli glownej i szczerze mowiac sux pvp masz ;PP albo to byl 2-gi owner-,- but who care...
nom "swietne" pvp, widzialem filmik z toba w roli glownej i szczerze mowiac sux pvp masz ;PP albo to byl 2-gi owner-,- but who care...
yeeeeeeeee odezwał sie master:cup: pewno bys sam wygrał wojnę swoim super boskim pvp.Jakby Ango miał sux pvp to by nie ubił nikogoB)
Hail Aquarious Oyster:cup:
btw:czekam az kh wróca bo mam 0 fragów na razie:D (ale bez nich tez jest fajnie:D)
@Satyr
PvP ango do najlepszych nie należy. A jego fragi w wojnie wynikają głównie dzięki lvlowi i mocy jego SD ;] przez co miał okazje wykańczać wiele osób ;]
thewojtek
21-02-2006, 19:14
yeeeeeeeee odezwał sie master:cup: pewno bys sam wygrał wojnę swoim super boskim pvp.Jakby Ango miał sux pvp to by nie ubił nikogoB)
Hail Aquarious Oyster:cup:
btw:czekam az kh wróca bo mam 0 fragów na razie:D (ale bez nich tez jest fajnie:D)
ja tam na wlasne pvp nie nazekam ale moglo by byc lepsze troszke ;P
Ango Von Valour
21-02-2006, 20:36
Sprawdzimy jakie ty masz PVP Oo przed summer update pokazesz co potrafisz na test servie... a moze co twój bot potrafi ;) i proponuje zobaczyc wiencej filmików.
Ango nie chce cie martwić ale w chwili wyjścia test servów nikt nie zajmuje sie raczej robieniem botów :) więc na teście z botami nie da się grać ;)
thewojtek
21-02-2006, 23:16
Sprawdzimy jakie ty masz PVP Oo przed summer update pokazesz co potrafisz na test servie... a moze co twój bot potrafi ;) i proponuje zobaczyc wiencej filmików.
wystarczy 1-en ktory widzialem w sumie w rl i mam go tez na dysku kiedy ty wraz z qmplami nie mozesz ubic 45 knighta -,- fajnie brac niecaly bp sdekow idac ubic knighta majacego 600+ hp co? hihi
Ango Von Valour
22-02-2006, 22:42
Ango nie chce cie martwić ale w chwili wyjścia test servów nikt nie zajmuje sie raczej robieniem botów :) więc na teście z botami nie da się grać ;)
uwiez mi ze są i tacy co juz na test servie na bocie jadą.. a skoro potrafisz tylko krytykowac to czemu sie nie pochwalisz swoim pvp? jest tak marne ze szkoda gadac ? :>
i wogle niewiem co ty mozesz twierdzic na podstawie filmiku jakie ja mam pvp jak tam wogle niebylo 1v1 i podobnych rzeczy :> tam byly tylko trapy , wogle co ty sobą reprezentujesz :>
KONIEC DYSKUSJI, TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIENY :) A KTO COS NAPISZE JESZCZE TO JEST UBER NOOBem 8o
ja tam na wlasne pvp nie nazekam ale moglo by byc lepsze troszke ;P
51 sorcem to bys dostał i ze mną i z Ango nawet z botem:D
edit: jestem uber noob?? okej bedziesz chciał na hydry iść:D
Hail Aquarious Oyster
thewojtek
23-02-2006, 00:31
uwiez mi ze są i tacy co juz na test servie na bocie jadą.. a skoro potrafisz tylko krytykowac to czemu sie nie pochwalisz swoim pvp? jest tak marne ze szkoda gadac ? :>
i wogle niewiem co ty mozesz twierdzic na podstawie filmiku jakie ja mam pvp jak tam wogle niebylo 1v1 i podobnych rzeczy :> tam byly tylko trapy , wogle co ty sobą reprezentujesz :>
KONIEC DYSKUSJI, TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIENY :) A KTO COS NAPISZE JESZCZE TO JEST UBER NOOBem 8o
Nigdy cie nie lubilem bo zawsze zabardzo kozaczyles, spotkamy sie na tescie...
51 sorcem to bys dostał i ze mną i z Ango nawet z botem:D
edit: jestem uber noob?? okej bedziesz chciał na hydry iść:D
Hail Aquarious Oyster
lol mozemy sie sprawdzic mam palka 20 lv zobaczymy czy zdazysz mnie zabic przed koncem bp uh ok?
thewojtek
23-02-2006, 00:32
nvm(10 znakow)
to idzcie sobie na jakiegoś OTSa i zróbcie sobie solo to ci ulży
temat mial byc o wojnie /\ () z K|-| a wy sie klocicie kto ma lepsze PvP :]
Nigdy cie nie lubilem bo zawsze zabardzo kozaczyles, spotkamy sie na tescie...
lol mozemy sie sprawdzic mam palka 20 lv zobaczymy czy zdazysz mnie zabic przed koncem bp uh ok?
:D hueheheheheh 20 palkiem to się zesrać możesz!!! z czym do ludzi:)
btw jutro wraca Kh to sie przekonamy kto jest kozakiem:D
Hail Aquarious Oyster:D
Panowie Panowie... AO rox prawda? :] bedzie dobrze! KH sie przechwala ze bedzie walczyc i zabijac bla bla bla... ale my damy im rade, bedzie bosko :)
KH soul rather dies ^^ (tm) ;p
Pozdro
Lasi
Sir Azazel
25-02-2006, 00:28
@Lasi
No to czekam na filmik ; )
Pozdrawiam,
Azazel
thewojtek
25-02-2006, 00:36
Panowie Panowie... AO rox prawda? :] bedzie dobrze! KH sie przechwala ze bedzie walczyc i zabijac bla bla bla... ale my damy im rade, bedzie bosko :)
KH soul rather dies ^^ (tm) ;p
Pozdro
Lasi
Pozdro ;) hihi nieźle sie wybileś pamietam jak cie katowalismy.... hihi GL :)
/Devil Caff
Pozdro ;) hihi nieźle sie wybileś pamietam jak cie katowalismy.... hihi GL :)
/Devil Caff
Katowaliśmy?? to juz lepiej sie nie pokazuj na berylii bo ja cie skatuje ****aX(
pozdro Slav ;) widze ze Ciebie też tu zaniesło:D
No to dzis lecimy panie lecimy;) Kh wraca nareszcie bedzie co robić:D
HAil Aquarious Oyster:D
Hail old Red Legions:D
Feb 28 2006, 21:26:35 CET Killed at Level 123 by Douglas Flush
and by Wezzle
Hehe i znowu padł :))
No no jakos powoli leci :) hehe
Red Legions stara bajka :)
A "thewojtek" kogo katowaliscie? lol? o czyms nie wiem? Bo nie wydaje mi sie zeby ktos mnie jechal, lol? Moze wtedy jak nie gralem jeszcze na tej postce...
thewojtek
01-03-2006, 14:43
No no jakos powoli leci :) hehe
Red Legions stara bajka :)
A "thewojtek" kogo katowaliscie? lol? o czyms nie wiem? Bo nie wydaje mi sie zeby ktos mnie jechal, lol? Moze wtedy jak nie gralem jeszcze na tej postce...
new owner? ciebie! jak miales ~30 lv i przepraszales za to ze wywaliles kolegi uhmakera z respu i chyba placiles :P miales farta ze lass~ sie za toba wstawil (za***isty wspolny kolega) wiec new owner?
new owner? ciebie! jak miales ~30 lv i przepraszales za to ze wywaliles kolegi uhmakera z respu i chyba placiles :P miales farta ze lass~ sie za toba wstawil (za***isty wspolny kolega) wiec new owner?
Wtedy nie lass~, tylko lasooshekh :*
A jeśli Lasuszku mnie nie pamiętasz, to na pewno new owner =P zwłaszcza, że kontakt na gg mamy xD
Ango, zapewniam, że thewojtek na razie nie ma zamiaru na Berylię wracać, gdyż na Xerenie gramy ;)
Aaa, i oczywiście, obojętnie czy new czy stary owner, gz lvlka, bo ładnie się wybiłeś :*
Na takim servei jak berylia bardzo latwo sie wybic z lvlem. Przykladem jest to ze powstala ponad pol roku przed kyra a na kyrze mam 2 lvle mniej i na liscie tu i tu jestem na podobnym miejscu...
hahah a jak Ks jest rzadki dlatego pada:D wybiegł sam na miasto i sie spodziewał że przeżyje??ale i tak najlepsze jest to
"21:23 Knightsolo: exiba cancell hahaha czyżby usterka bota??:o
:D:D:D
@ thewojtek
to chyba wtedy jszcze nie gralem. dostalem ta postac za free na 35 lvlu wiec na pewno nie bylem wtedy ja :P tak czy siak wydaje mi sie, ze nikogo bym nie przepraszal, moze jedynie swoich przyjaciol ktorych mam tu wielu... z reszta nvm, kogo to obchodzi...wpadnij na serv zobaczymy jak dlugo polatasz nie kampujac w pz :) pozdro 4 all
Hail AO
Hail an old Red Legions!
P.S. Przykro mi Satyr :(( ale na pewno bedzie dobrze...pozdro!
A tak wogole nie chcialbym nic mowic, ale spoooooro ludzi z KH chce juz placic zeby nie walczyc... naprzyklad Pon'te chcial wczoraj sie wyplacic, Byna niedawno tez, Master Maho juz to zrobil... a reszta... no sorry ale chyba tak sie nie da :)
Pozdro...
Hail!
thewojtek
03-03-2006, 11:44
A tak wogole nie chcialbym nic mowic, ale spoooooro ludzi z KH chce juz placic zeby nie walczyc... naprzyklad Pon'te chcial wczoraj sie wyplacic, Byna niedawno tez, Master Maho juz to zrobil... a reszta... no sorry ale chyba tak sie nie da :)
Pozdro...
Hail!
byna(anurchy) zaplacila na galanie (podobno) 400k i padla -,- wiec nie ma gdzie grac.... pewnie zaplaci na beryli zeby moc grac :PP
hahah a jak Ks jest rzadki dlatego pada::D:D:D
niedocenianie wroga to podstawowy blad a niedocenianie KH to b.duzy blad.
padaja bo im niezalezy na lvl-kach jak polskim noobom,poswieca wszystko by wam zatruc zycie,doskonale ich znam i mialem juz doczynienia z nimi na 3 swiatach,wierz mi,,wojna sie dopiero zaczyna ,jeszcze bedziecie prosc o litosc bo na bank niepogracie sobie spokojnie;)
padaja bo im niezalezy na lvl-kach jak polskim noobom,poswieca wszystko by wam zatruc zycie,doskonale ich znam i mialem juz doczynienia z nimi na 3 swiatach,wierz mi,,wojna sie dopiero zaczyna ,jeszcze bedziecie prosc o litosc bo na bank niepogracie sobie spokojnie;)
Ze spokojnie sobie nie pogramy to jest pewne,ale oni tez nie mają lekko Ks nawet po aola nie może płynąc bo od razu jest lany:Da jak na razie to oni chcą sie wypłacić,czyli ze błagaja o litośc.szkoda że Master Maho juz nie jest w wojnie bo zawsze chciałem go zabic:)
btw juz nie nie mam Sir Butoriego,tak to jest jak sie komus zaufa i ten ktos okazuje sie ****ą:(
ale i tak Ao wygra:D
Hail Aquarious Oyster
ale i tak Ao wygra:D
Hail Aquarious Oyster
co nazywasz wygrana?? ciagle banie sie wyjsc z pz samemu?? eh masz zludne nadzieje
co nazywasz wygrana?? ciagle banie sie wyjsc z pz samemu?? eh masz zludne nadzieje
Kh czasami tylko zaskakują przez masslogi,we WSZYSTKICH otwartych bitwach dostali ciężkie baty:D jak na razie to kh bunkruje sie w pz,gdzie ao siedzi tylko podczas masslogów.A moje nadzieje nie są złudne,wiem że wojna może trwać miesiące nawet ale i tak wiem jak się skończy-zwycięstwem Aquarious Oyster.Tak na poczatku,że wojna jest bez sensu,że nie da sie zabić Ks...zobacz sobie na stronie ile razy padł..a Korobskura jeszcez jeden ban i delete
@up o ile dobrze pamiętam tamtego bana z edron usunęli, czyli tamten sie nie liczy więc ten ejst na tydzień xD i jeszcze 2 bany do deleta ma ;D
Zapewniam Was ze jesli Ajo bedzie chcial gracna tej waszej Beryli to bedzie gral;] i bedzie bil sie az bedziecie mieli dosc:P a ma na tyle loyalnych ludzi ze beda znim siedziec wtym gownie do konca.To tyle;]]
ogolnie go nielubie bo to cheater jest;].Ale malo kto w tibi osiagnal tyle co On i zato trzeba go szanowac;]
Koncze na tym.Ale sadze ze Kh sobie teraz zmieni serwer na jakis inny;>
W pełni sie z Toba zgadzam Sua ... pamiętam co nie co czasy Kh's na Arcanii, i odrazu mówie że jest troche różnica jak tu sie dzieje a jak tam było ... i choć tutaj AO jest na wygranej pozycji to śmialo stwierdzam że KH ma większe powody do radości bo to oni sieją większy postrach a nie odwrotnie (co jest oczywiste).
Pozdro dla poncka i reszty ca'pone:) śle lushe ca'pone:)
Go go AO!!!
W pełni sie z Toba zgadzam Sua ... pamiętam co nie co czasy Kh's na Arcanii, i odrazu mówie że jest troche różnica jak tu sie dzieje a jak tam było ... i choć tutaj AO jest na wygranej pozycji to śmialo stwierdzam że KH ma większe powody do radości bo to oni sieją większy postrach a nie odwrotnie (co jest oczywiste).
lekka roznica jest,na arcani niemieli az takich lvlv,a pamietaj ze dla kh dead niejest strata tylko czyms czym mozna sie szczycic ze sie padlo w boju,ich kazdy dead motywuje,niewiem co cipaja ale tak jest podobnie z NG
kazdy polak po 5 deadach(ja tez) ma juz wojny dosc a oni wiecej checi niz przed padnieciem;] dlatego tylko ich nakrecacie:D
i zgodze sie z slowami poll-a jak beda chcieli grac to beda grali i nic na to niewskuracie
Ao nie czyje sie wygrany???
Coraz wieksze PA sie szerzy ostanio Brave capone na to narzekal
Ao nie czyje sie wygrany???
Coraz wieksze PA sie szerzy ostanio Brave capone na to narzekal
Szerzy sie szerzy ... ale głównie szerzą ją Ci co g.... w tej wojnie pomagają...
Stwierdzić Musze Że PA To Praktycznie tylko POLACY z AO (oczywiście nie wszyscy), nie chce wymieniać nazwami bo nie wypada ale sk..ieli nie brakuje !!
suzuki del'nike
09-03-2006, 08:38
Uważam że Kh spokojnie roz***ie Ao , knightsolo roz***ie wszystkich , ale wiadomoze jaki się rzuci na niego pare sorcow to go pojada z sd!!:o
A tak pozatym to na beryli robi się z***anie bo w ab ostatnio wszytskim od*******a i pekuja ****y. za*******aja nawet te low lev !!
No nie ja nic nie mowie, ale wydaje mi sie, ze KH zaczyna sie wyplacac, oczywiscie nie wszyscy beda mogli to zrobic, ale coz :))
Ogolnie robi sie dobrze, no na dodatek ten smieszny post KS, wszyscy po nim padli... ze smiechu :))
Pozdro,
HAIL AO!!
Hail and old Red Legions!
:dance: shoul we feel like this?
No nie wiem... Pare osob zaplacilo z KH pare osob bedzie pewnie pytac jeszcze, ale albo KH zrobilo nowe chary tu na Berylce, albo czekaja na nowy serv, tak czy siak robi sie fajnie, czuc, ze ludzie nie czuja sie przygnieceni ciezarem KH... Bedziemy walczyc dopoki oni nie zaplaca, dojda do r00ka lub pojda z serva :) :baby:
bedzie kewl :) :cygaro:
8o B) Pozdro, Lasuch B) 8o
A Excail powoli pracuje nad pricelistem... :] I dobrze, bo ceny były naprawdę momentami tragicznie niskie, porównywalne z dość starymi światami.
A Excail powoli pracuje nad pricelistem... :] I dobrze, bo ceny były naprawdę momentami tragicznie niskie, porównywalne z dość starymi światami.
podaj mi chociaz 1 swiat gdzie pricelista przeszla;]
@up
O ile mnie pamięć nie myli na Aldorze i Isarze Pricelista dosyć dlugo działala.
@topic
KH chyba sie wyplaca albo zmienia servy... Co rusz teraz widać Noob chary sprzedające itemki typu DSM, G-Legi, Demon Helmety (już za 400k można kupić), MPA (za 600k)
@up
O ile mnie pamięć nie myli na Aldorze i Isarze Pricelista dosyć dlugo działala.
@topic
KH chyba sie wyplaca albo zmienia servy... Co rusz teraz widać Noob chary sprzedające itemki typu DSM, G-Legi, Demon Helmety (już za 400k można kupić), MPA (za 600k)
nigdy nigdzie niebyla przestrzegana pricelista a tylko noobami sie spzredawalo itemy bby niebyc hunted przez rzadzaca glidie ktora zorbila ta smiesznie zalosna priceliste na kazdym swiecie tak jest,bylo,i bedzie,ceny reguluja sie u npc np nigdy bohy neispadna ponizej 30k bo u djina tyle kosztuja io cipowie powini zorbic npc gdzie mozna spzredac wszystko od macy do mpa wlacznie
nigdy nigdzie niebyla przestrzegana pricelista a tylko noobami sie spzredawalo itemy bby niebyc hunted przez rzadzaca glidie ktora zorbila ta smiesznie zalosna priceliste na kazdym swiecie tak jest,bylo,i bedzie,ceny reguluja sie u npc np nigdy bohy neispadna ponizej 30k bo u djina tyle kosztuja io cipowie powini zorbic npc gdzie mozna spzredac wszystko od macy do mpa wlacznie
Fajnie by bylo jakby byli NPC ktory kupowali by itemy za bardziej oplacalne ceny.
Ale w ten sposob tibia traci wiele z tego czym kiedys zachecala do grania
Fajnie by bylo jakby byli NPC ktory kupowali by itemy za bardziej oplacalne ceny.
Ale w ten sposob tibia traci wiele z tego czym kiedys zachecala do grania
ale djiny duzo daly pomimo ze ceny sa lipne,
Ta wojna robi się coraz nudniejsza,nie ma juz prawie żadnych akcji ani bitew,nawet masslogi sa marne bo logują sie o 2 w nocy jak nikt juz nie biega albo all w pz...niby expic można ale czasami lipa jest bo Korobskura biega.Allmighty kh okazało się słabe,niektórzy nawet blessówi aola nie wykupili na wojne(Ulbaard) albo straciło po kilka lvl(Knightsolo i gwiazda kh Eternaluz-padł chyba z 9 razy:D ) a co do pricelisty to myślę ze Excail traci czas bo to i tak nie przejdzie
ale djiny duzo daly pomimo ze ceny sa lipne,
No pamietam kiedys na Novej koles z rl Dragon shieldy dawal za piosenke lub wierszyk : P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.