PDA

Pokaż pełną wersje : Pomysl na temat Pacca

Asti
18-02-2006, 10:13
Czy nie uważacie że Cipy mogli by wprowadzić darmowego pacca np na tydzień.
Bo zanim wyda się tą stówe to dobrze by było się zastanowić.
Oczywiście jeden pacc na IP.
Uważam że dzięki temu by zyskali więcej klientów. :]

na jedno ip ? a neo ? reset kompa i masz inne ip :p więc temat bez sensu :p

@up
napewno by coś wymyślili :d

Shokei
18-02-2006, 10:19

ripper
18-02-2006, 10:19
Ja uważam, że to im się nie opłaca. Jak ktoś będzie chciał kupić PACC to kupi go bez tej "darmowej próbki". Co za problem dowiedzieć się co on daje. Poza tym, w tydzień z PACC początkujący gracz gówno zrobi.

Tikal
18-02-2006, 11:19
Eh...
Zagłosowałem na "TAK zeby byl pacc darmowy na tydzien" cos takiego
Ale gdy przeczytałem posta niżej to dopiero sie obudziłem.

Cadonis
18-02-2006, 13:12
@up
CIPsoft i wymyślanie czegoś inteligentnego? Keep dreamin'...

edit
@2x down: ;)

Vanhelsen
18-02-2006, 13:18
na jedno ip ? a neo ? reset kompa i masz inne ip :p więc temat bez sensu :pN przykład na konto... pomysł z jednej strony ciekawy, taki trail 7 dniowy z drugiej strony, to prawda, wiadomo co on daje, próbka ni zbyt potrzebna, chyba, że do questów ;)

Baradax
18-02-2006, 14:29
CIPsoft i wymyślanie czegoś inteligentnego? Keep dreamin'...

HAHAHAHAHAH, TEN TEXT MNIE ROZWALIL! XD

Gniew Mroku
18-02-2006, 14:43
Czy wy nie rozumiecie tego? Macie FACC!! FACC jest właśnie próbką. Ten pomysł jest jak prenumerata miesięcznika płacona w miesięcznych ratach...

PharadoX
18-02-2006, 15:11
Załórzmy że jakiś typ niema i niekupi pacca , robi 100 lvl , i wykorzystuje ten tygodniowy "cośtam" od pacc. Robi szybko wszystkie questy i już nie ma powodu dla którego miałby kupować pacca.

Pramus
18-02-2006, 15:19
Załórzmy że jakiś typ niema i niekupi pacca , robi 100 lvl , i wykorzystuje ten tygodniowy "cośtam" od pacc. Robi szybko wszystkie questy i już nie ma powodu dla którego miałby kupować pacca.

Watpie by ktos czekal az do 100 lvla z darmowym paccem. No chyba, ze ma 90+ lvl i chce zrobic ani czy demon helmet quest. Chodz gdyby CIPowie sie postarali mogliby zrobic cos takiego tylko bez mozliwosci wykonywania questow - po prostu jak klikasz na skrzynie to wyswietla sie info, ze masz trialowego pacca...

Tibusiek
18-02-2006, 15:23
mojim zdaiem cipy powini zrobic PACC na

7 dni za jakies 10-20 zl
miesiac 30-40zl
1 dzien 5 zl xD[/COLOR
wtedy duzo ludzi by bylo stac na pacc a cipy by zarobily

Hegemmon
19-02-2006, 02:47
/me myśli, że to kiepski pomysł twierdzac:
FACC to tak naprawdę trial, wiec po co mieszać i robić Triala dla Trialów?

Tibusiek:
chyba nie wiesz co mówisz, to bardzo dobrze, żę cipsoft się tak nie rozdrabnia, choć fakt, kilka osób mogłoby sobie pozwolić na wyprubowanie go, ale też sporo osób by sie wkurzało, że im się po tygodniu pacc skończył. Jeśli chcesz grać z PACCem to nausz się oszczędności- jeszcze jeden + dla tibii ;)

sir Tifejo
19-02-2006, 20:52

Jesli chcesz wydac jakas ilosc pieniedzy na GRE (badz co badz, w koncu to przepadnie, i oprocz rozrywki [i satysfakcji?]nie bedziesz mial z tego absolutnie NIC [a za 100zl da sie lepiej "rozerwac"]) DOBRZE sie nad tym zastanowisz.

@TOPIC: Jestem na nie.

Sashion
19-02-2006, 21:17
Tez jestem za nie bo nie chce by mi jakies 30lvl nupy druid/sorc latały z DSami na dragach w ankh -.- (i tak juz jest tam przeludnienie).

Dotego facc to trial i tyle, facce powinni sie wogole cieszyc ze mogą grac -.-

Osirax
15-04-2006, 20:14
Powinni dać na 1 dzień a na ip mają jakiś sposób bo jak dostaniesz bana na ip
to jakoś nie możesz wejść do tibi (sam sprawdziłem :p)

Rascal Alton
15-04-2006, 22:00
Po pierwsze Cipy są zbyt pazerne zeby zrobić takie coś po drugie bez zensu dawac pacca na 1 tydzień.
Tak jak juz ktoś up napisał, facc jest tą próbką, jak się wkręcisz mozesz kupic pacca.

Zemsta
16-04-2006, 12:29
@ UP
A ja mam ciebie :>
(odziwo sie miescisz...)

pawepek
16-04-2006, 16:45
Jestem na nie. Czemu? jak tu juz bylo powiedziane FACC to taki okres próbny... Poza tym wyobraźcie sobie sytuacje, postaje new serv i wejscie maja tylko pacc, a tu masa noobków bierze sobie free pacc na tydzien i "podbija" serv!

Axe'Taifun
16-04-2006, 21:44
Moim zdaniem, Pacc ,,testowy" powinien być np. po psiągnięciu np. 25, 30 lvl. Nie wcześcniej, powinien przypadać tylko na postać ktora go osiągnęła nie na konto i powinny być zablokowane pacc oufilty. Test to test, wersja demonstracyjna, w któej najlepsze i tak jest zamknięte. Możnaby płynąć statkiem np. 4 razy. Taki pomysł byłby ok

Maniek(ChB)
16-04-2006, 22:51
Ehh...
Moim skromnym ;pp zdaniem taki Trialowy PACC był by bez sensu :), jeśli już mądrzejszym rozwiązaniem bylo by obniżyć cene PACC'a nie wiem tak 10 zł na miesiąc czyli 30 zł na 3 miesiące, a w pezliczeniu na Euro "wochdziło" by to ~7,5Euro na miesiąc. Więc więcej graczt mogło by sobie pozwolić na takie coś jak PACC ;)
Takie jest moje zdanie, nie wiem co wy o tym myślicie...

~Pozdro`

Nevir
17-04-2006, 01:58
Ja uważam, że to im się nie opłaca. Jak ktoś będzie chciał kupić PACC to kupi go bez tej "darmowej próbki". Co za problem dowiedzieć się co on daje. Poza tym, w tydzień z PACC początkujący gracz gówno zrobi.

no wlasnie o to chodzi ze gowno zrobi a se popatrzy tereny i czy si epyli kupic...... ja mam zdanie troche inne np. jak juz kupisz pacca to dostajesz 10dni za darmo albo troche mnie albo np. kupujesz pacca 2 raz to 10 dni za free itd........

Nevir
17-04-2006, 02:02
Czy wy nie rozumiecie tego? Macie FACC!! FACC jest właśnie próbką. Ten pomysł jest jak prenumerata miesięcznika płacona w miesięcznych ratach...

LOL ??!!:D:baby: facc jest prubka?? aha spoko......8o koles rozwaliles mnie

pawepek
17-04-2006, 11:47
TAK! FACC TO PRÓBKA! bo predzej czy później i tak wiekszość (ok 85-90 %) kupi PACC

Raul
17-04-2006, 12:51
A jak nazwiesz opcję, która pozwala Ci grać ale nie oddaje nawet w 50% tego co daje płatne konto?

janek@
17-04-2006, 19:21
Ehh...
Moim skromnym ;pp zdaniem taki Trialowy PACC był by bez sensu :), jeśli już mądrzejszym rozwiązaniem bylo by obniżyć cene PACC'a nie wiem tak 10 zł na miesiąc czyli 30 zł na 3 miesiące, a w pezliczeniu na Euro "wochdziło" by to ~7,5Euro na miesiąc. Więc więcej graczt mogło by sobie pozwolić na takie coś jak PACC ;)
Takie jest moje zdanie, nie wiem co wy o tym myślicie...

Taka obnizka cen u cipsoft nigdy sie nie pojawi dlaczego? Poniewaz w niemczech
sa tak choler... duze ceny w przeliczeniu na nasze pieniadze czy jakies :D. Wogule cipsoft by zbankrutowala (a przeciez wszyscy wiemy jak w niemczech sie zarabia duzo a ceny tez duze). Powinismi winic nasza gospodarke ze jest taka kiepska(u nich 100 zl to nic a u nas to juz cos)

topic@
Glupi pomysl , ktory nigdy sie nie zrealizuje. Jak juz mowilem te zmiany w cenach czy innych typach rozdawania spowoduje upadek cipsoftu(poniewaz ludzie by nie kupywali paccow chyba?). Po 2 primo jak juz ktos mowil faccy powinni sie cieszyc z tego ze wogule graja :].

od siebie@
Nie kupie nigdy pacca poniewaz jestem czlowiekiem rozsadnym.

Nazgul of Shadow
17-04-2006, 20:16
mojim zdaiem cipy powini zrobic PACC na

7 dni za jakies 10-20 zl
miesiac 30-40zl
1 dzien 5 zl xD[/COLOR
wtedy duzo ludzi by bylo stac na pacc a cipy by zarobily

Wtedy by mniej zarobili bo średnio 1 dzień PACC kosztuje 75gr.

Kujass
17-04-2006, 20:34
To nie możliwe jak już wcześniej wspomnieli.Co by na Tibii zarobili ?Poza tym wszystko jest dokładnie opisane ,więc wiesz co cię czeka po zamówieniu pacc.

Dregar
17-04-2006, 21:13
Darmowy pacc zjebany pomysl spoczatku wydawalo mi sie dobre ale pomyslalem ze na expowisku na rooku na pacc by bylo w h typa a tam jak sie jest solo rook w 1,5h nieeeeee odpada albo wchodzisz sobie na tomby w ank a tu jakis facc ekspi ktory zabral se na testa darmowego pacca moim zdaniem calkowicie popie... pomysl jak chcesz zobaczyc jak wyglada gra na paccu to pujdz do kolegi ktory go ma albo poczytaj o opiniach o paccu innych graczy, zostaje jeszcze kupienie pacca samemu polecam ostatnia opcje najbardziej -.-:baby:

Edit
Jak by nie bylo pacca to by nie bylo tibi poniewaz pacc utrzymuje facca -.-

Xzo
28-06-2007, 20:44

hehehe , powodzenia w zrobieniu 100 lvla bez pacca :D owszem da rade ... ale pacc jest glownie po to zeby ci co placa mieli gdzie grac , co huncic i mogli sie dobrze z questami bawic, a tym co nie zgadzaja sie z FAKTEM ze free acc to probka to wspolczuje bo widocznie nie mieli pacca ;/ , ja od kilku miesiecy nie graem i jak sie wbilem na free acc to z sie grac odechciewa , nie ma gdzie expic i wogule tak jakos zal ... bo to takie demo jak nie ma pacca :D

Stun
28-06-2007, 20:52

W neostradzie aby zmienić IP, NIE TRZEBA resetować komputera, wystarczy zrobić nowe połączenie, w okienku neostrady.

Pomysł tak czy owak, nie przejdzie, wg. mnie chybiony, jezeli juz to na jedno konto, a nie na IP.

Liper
28-06-2007, 20:54
TAK! FACC TO PRÓBKA! bo predzej czy później i tak wiekszość (ok 85-90 %) kupi PACC

Może nie 85-90%, ale jakieś 60-70.

Tydzień pacca?Żart. Co można zrobic przez tydzien?!Wystarczy facc, żeby sie przekonac że gra bez premium jest uciążliwa.

Flasherq
28-06-2007, 20:57
Próbny pacc? Heh zaznaczyłem Tak ale jestem na nie :p Krótko i na temat: każdy wie co to pacc więc po kija dawać jakąś próbkę?

cielakmateusz
28-06-2007, 20:59
LOl...wyobrazam sobie noobkow , ktorzy chodza po ankrahmun i prosza o itemki

Maks14
28-06-2007, 21:54
@Tibusiek
Popieram!!!
Już dawno chcialem napisac o tyakim pomysle na forum

PiscemNatareDoces
28-06-2007, 22:10
Bezsensowny pomysł, chociażby z tego powodu, że podczas wyjścia nowego świata każdy może założyc Pacc i grać od początku... wtedy inny Paccowie nic by nie zyskiwali

Krum
28-06-2007, 22:17
Nie zrobili by tego, ponieważ tracili by klientow (tak mysle NIC DARMOWEGO ! ;/)

Times
28-06-2007, 22:24
Słuchajcie! Ja mam zajebsity pomysł.. Może by tak każdemu dać free pacca 4 ever. Po co próbka na 10 dni? 10 dni to nic! CipSoft prędzej czy później i tak zbankrutuje, więc co to za różnica czy będzie to dziś czy za 10 lat. Co masz zrobić jutro zrób dzis! A tak to przynajmniej noobki się ucieszą i popodniecają. Good idea, nie ?

Rigoth
28-06-2007, 22:42
@Up
Taaa!!! i jeszcze niech dadza do wyboru na poczatek rzeczy z poi tak po 3 na jedno konto czemu nie !? Good idea @!@@!@

kondom69
28-06-2007, 23:49

@up

Raczej nic nie wymyślą nic na zmiane ip(chybva, że na wewnętrzne<lol>
@
Raczej nie wypaliłoby to bo wiele osób chce zobaczyc jak gra sie z paccem, a tak to bedzie wiedzialo za darmo

Avallach
28-06-2007, 23:51
i po co zeby ludzie z pacce traili 7 dni?? przeciez noobki by zalaly wszystkie respy!!

Kiełek
29-06-2007, 00:03
Spojrzał ktoś na datę założenia tego tematu?

@Trial PACC
Bez sensu ;)