Pokaż pełn± wersje : Co jest z tibia?
Palladyn von hellgate
18-02-2006, 12:42
Od wczorja ma jakes lagi dzis jak przelogowuje sie z postaci na postac wyskakuje takie okienko co jest? {img]http://img146.imageshack.us/img146/2192/10mo4.jpg[/img]
http://img146.imageshack.us/img146/2192/10mo4.jpg
Poprawiłem za Ciebie używasz MC chcesz się zalogować z MC na 2 char na tym samym koncie i juz ;>Poprostu nie uzywaj MCka;p
up: spójrz na pasek zadań - to jest normalna tibia...
kamil35s
19-02-2006, 09:55
Moze uzywa MC a moze nie ale ja nie używam i tez mi tak sie robi muszę poczekac ok. 10 sek. żeby móc sie logn±ć ;/
Jaki¶ inny gracz moze grac na twoim charze... sprawdz na tibia.com
PharadoX
19-02-2006, 10:05
@Up
Taaaa akurat kiedy tibia.com się psuje :D
nieprawda, ja mam to samo a nie uzywam MC, jestem wylogowany sprawdzalem 10 razy. Przyszlem inym charem na innym acc i pisze ze jestem not-online. Wiec co jest ?
Edit: Nikt niegra na moim ACC
Może sie zdarzyc taka sytuacja. Masz dwie postacie na koncie (zalóżmy knight i sorc). Grałe¶ sorciem, chcesz sie wylogować, ale masz battle sign. Dajesz exit i sorc dalej jest przez pewien krótki czas online i nie możesz logn±ć sie na knighta.
Wiesz niejestem noobkiem. Gram w tibie od 2 lat i wiem ze jak wyjde przez Exit to postac jest on line przez jakis czas. Lecz ja niemam Battle signa Poniewaz stoje w depo. A sorcem niegralem od czwartku. Wiec co Sorc jest online 3 doby ? -.-
Wczoraj też miałem ten BUG, wydaje mi się, że zrobił sie podobny problem jak kiedyś.
Klient cie wylogował a twoja postać była online(online-dla gry, bo fizycznie jej tam nie było), ale tu sprawa wygląda inaczej, bo postaci nie ma nawet online, a nie można sie przelogować.
Ale mi to mineło po około 30 minutach, po tym jak zalogowałem się na ostatnio działającą postać i wylogowalem się normalnie z klienta (czyli za pomoca Logout), znowu wpisałem passy i już wszystko grało normalnie spróbój.
Wiesz niejestem noobkiem. Gram w tibie od 2 lat i wiem ze jak wyjde przez Exit to postac jest on line przez jakis czas. Lecz ja niemam Battle signa Poniewaz stoje w depo. A sorcem niegralem od czwartku. Wiec co Sorc jest online 3 doby ? -.-
A czy ja cie nazwałem noobkiem ???
Miałem dokładnie tak± sam± sytuacje i to kilka razyX( Nie używam żadnych botów ani Mc itp A i dzisiaj miałem przez pół godziny kłopot z zalogowaniem sie na kilka ¶wiatów :confused:
szymon287
19-02-2006, 18:41
od kad sa nowe swiaty i cipy cos robia z tibia sie cos zdupc*lo, cialge jakies ,,bugi'', errory itp -.-"
Też mam ten problem daje normalnie logut i musze czekac 5 min zeby zalogowac sie na innego chara.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.