Pokaż pełną wersje : Co jest z tibia?
Palladyn von hellgate
18-02-2006, 12:43
Od wczorja ma jakes lagi dzis jak przelogowuje sie z postaci na postac wyskakuje takie okienko co jest? http://img146.imageshack.us/img146/2192/10mo4.jpg
kani_mani
18-02-2006, 12:45
Oznacza to, że inna postać na tym koncie jest aktaulnie online... Zapewne wylogowujesz się, klikając na exit, gdy masz jeszcze tryb walki... Albo próbujesz za pomocą mc zalogowac się na druga postać :p
nie oznacz to że musiałeś dwóch topiców zakładać -.- poczekaj do nastepnego save serwera i wszystko wróci do normy
Też tak mam! I NIE DAJE EXITA! Strona tibia.com też nie chce mi wchodzić
pewnie coś się znowu popsuło
Palladyn von hellgate
18-02-2006, 13:16
nie jestm nobem i nie wciskam exita anie nie urzywam mc boje sie o hacka nie che stracic paca a to wsztko mam od wczoraj :/ a 2 topice bo cos mi sie z netem scielo sory jak by był jakois modek to niech usunie drugi topic
nie jestm nobem i nie wciskam exita anie nie urzywam mc boje sie o hacka nie che stracic paca a to wsztko mam od wczoraj :/ a 2 topice bo cos mi sie z netem scielo sory jak by był jakois modek to niech usunie drugi topic
jak ja nienawidze kłamców ! Kłamać trzeba umieć ! a u ciebie na screenie w pasku szybkiego uruchamiania widac TBI !
jak ja nienawidze kłamców ! Kłamać trzeba umieć ! a u ciebie na screenie w pasku szybkiego uruchamiania widac TBI !
LOL? TBI to ty chyba ślepy jesteś! To jest Tibia Cam!
buahahha z krzesla spadlem ! Ty chyba nigdy TBI nie widziałeś :< a jest to bardzo dobry program dla takiich jak ty np nie stac cie na torch. Po twojej wypowiedzi mozna tez sie sugerowac iż nigdy nie posiadałeś "Tibia Cam" :). A co do problemu zakładającego Temat. To według mnie CipSoft wyłączył servery ponieważ naprawia jakies Bugi. Pozdrawiam :)
teletoobis
18-02-2006, 14:51
omg nauczcie się angielskiego a potem piszcie takie odpowiedzi ok?
"Możesz zalogować się tylko jedną swoją postacią w tym samym czasie"
To może oznaczać sporo rzeczy. Np. masz 2 kompy w chacie które mają takie same IP i powiedzmy brat gra wtedy kiedy ty. Może ktoś inny gra Twoją postacią (hacker?) w tym samym czasie.
p.s. kup sobie słownik:|
kani_mani
18-02-2006, 14:51
Też tak mam! I NIE DAJE EXITA! Strona tibia.com też nie chce mi wchodzić
pewnie coś się znowu popsuło
Dziwne... u mnie wszystko z grą i stroną jest ok...
Niestety Czasami moge sie wlogowac a Czasasmi nie musze odczekać chwilę.
Tibia.com jeszcze wczoraj mi wchodziła i nigdy nie miałem problemów (Chyba zbyt duże obciązenie strony albo neta)
Tibusiek
18-02-2006, 15:48
to znowu bug ktory nietak dawno zostal niby naprawiony muscie czekac az zlikwiduja bugi najprawdopodnobniej cipsoft odtatnio wiol sie ze reperowanie bugow i byc moze jakos te naprawy naruszyly tego buga aktywujac go
Ja też mam problem z przelogowaniem się. Daje normalnie loga ( nie exita ) i nie moge :/
MadMax93
18-02-2006, 16:19
Witam
Jestem nowym uzytkownikiem forum i to moja pierwsza wiadomosc:) .
Tez tak dzisiaj mialem, ale po uplywie pol godziny wszedlem i bylo ok. Moze to jakies bugi, ale oby je szybko skasowaliB) .
Pozdro dla wszystkich.:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.