Pokaż pełną wersje : Małe Pytanie...
Gość z Problemami
18-02-2006, 17:36
Mam małe pytanko czy na skilach 66/66, eq: Dlance, c arm, k legi, crus helm, platinum amulet dam rade sobie poexpić na Scarabach lub Tombach ?
Czy może radzicie wyskilić bardziej postać ? :) czekam na sęsowne odpowiedzi :) B)
Jest juz taki temat, w prawym gornym (Prawie) rogu jest opcja szukaj, wpisujesz tam co chciales, (Czyli np scraby, skille), i znajduje ci tematy, jezeli to nie poskutkuje klikasz temat Gdzie expic ze skillami xx/xx, i zadajesz w tamtym temacie pytanie...
A zeby ci odpowiedziec, to dasz spokojnie rade, ale radze ci f axe+ Shield, chyba ze wolisz doskillowac do 70/70 i dopiero d lance.
szymon287
18-02-2006, 17:42
wbij axe 70, shield mozesz ale nie musisz ;)
Btw. heh fajny nick xD
Gość z Problemami
18-02-2006, 17:49
No wiesz....... ja zawsze mam jakieś głupie problemy lub pytania...... wszyscy mi to mówią... Dlatego taki nick ;pp THX za odpowiedzi.....
Bardzo wolno mi chodzi opcja szukaj, bo mam wolnego neta więc wolałem tak zapytać ;)... to se doskiluje 70/70 i se polatam :) :]
Nie polecam, latac z d-lance z takich skillach ;)
potem bedziesz mial skille 80/60 :D jak palek ;p
wbij 75/75+- :)
wolek1988
21-02-2006, 14:20
Zalezy tez jaki masz lvl :) Bo skile tak czy siak sa zamałe :) Nabij 77/77 i bedziesz luziniutko expił... A jezeli chodzi o Tomby to mi jakos nie speclajnie tam sie podoba :) Chyba ze chodze blokowac Vampy :)
A jezeli chodzi o Tomby to mi jakos nie speclajnie tam sie podoba :) Chyba ze chodze blokowac Vampy :)
Tomby sa najlepsze :p pod kamieniami, za tele po lewej stronie idealny resp i exp dla 50-60lvl+ :faceoff:
Arthas The Keeper
21-02-2006, 16:26
Tak jak koledzy powiedzieli wyskilluj i tak do 75/75 potem chyba lekko bedzie szlo ja skilluje do 80/81 i potem pacc i na scaraby mysle ze dam rade xD
Legendarny Banita
22-02-2006, 18:41
To nie na temat, ale...
LKS TO NOOBY
RTS TO ZYDZEW
A GKS ZAWSZE THE BEST!
To nie na temat, ale...
LKS TO NOOBY
RTS TO ZYDZEW
A GKS ZAWSZE THE BEST!
Yyyy? Troche szacunku dla innych klubow... Po co piszesz takie bzdety?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.