PDA

Pokaż pełną wersje : Skillowanie a wolny czas

Poof
18-02-2006, 17:51
Otóż niewiem czy taki temat już był. Ale przez opcje szukaj nic nie znalazłem. Moje pytanie Brzmi:
Co robicie gdy skillujecie ( np. NON-PVP )? ja się przy tym okropnie nudze, skrzynkę pocztową i wiadomości na onecie sprawdzam co kilkaminut :p .
A jak wy zabijacie czas ? może czegoś się od was naucze B)

gameee
18-02-2006, 17:57
ja tam forum przeglondam.(tibia.pl to chyba jasne?:))

Walekifa
18-02-2006, 18:12
No nie wiem. Siedze na gg,słucham muzyki.spamuje fora.Robie to co zwykle,tyle że przy włączonej tibi.

Chyba że trenuje pallem -.-

Solero
18-02-2006, 18:15
hmm no ja lubie pograć w the crims ( www.thecrims.com) słucham muzyki i oglądam TV :p

Testerz
18-02-2006, 18:48
AFKuje... :)

kani_mani
18-02-2006, 18:50
Na początek szybki przegląd for (tibia.pl/ovh.pl/tibia.de itd...), potem poczta, gg ;), winamp i czytanie jakiejś książki (najczęściej manga;))

Sir Shizm3r.
18-02-2006, 18:54
Ja piszę na forach, słucham muzy, TV i tak zawsze podczasz grania oglądam, to przy afkowaniu również :p pozdro :D

P.S fajny Topic :D

Aevin
18-02-2006, 19:59
Ja, gdy jeszcze dużo grałem to najczęsciej poświęcałem ten czas na nauke. Najlepiej łączyć przyjemne z pożytecznym (tylko co jest co?) Czasem było ciężko, bo znajomi lubili mnie zasypywać różnymi pytaniami, a już najgorzej kiedy byłem liderem gildi. Trzeba było wszystkich uczyć, że gdy skilluje to się do mnie nie pisze, ale kiedy już wszyscy się do tego przyzwyczaili, można było upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu.

lord orzech
18-02-2006, 22:08
Ja oprócz peceta mam laptopa, ktorego ustawiam na przeciwko TV i jedziem :]

Mikhalov
18-02-2006, 22:28
Najczesciej odzwiedzam forum, ogladam zdjecia, przegladam posty itp., ucze sie czytam ksiazki (lektury) slucham muzyki. Czyli nic nadzwyczajnego

Sent
18-02-2006, 22:46
ja slucham p3, rozmawiam na gg a czasami nawet pogrywam w csa (counter-strike) albo lookam na tv ^^

Grajper
18-02-2006, 22:55
łącze mam 512 KB\s więc najczęściej mam emula zapuszczonego, ściągają się filmy - hity kinowe i te edukacyjne xD. często zdarzają się e-booki (Haryy potter i co tylko innego ;] ) Ponadto bankowo winamp którego odpalam zawsze jak odpalam kompa, fora, gg i oczywiście rozmowy z polowa vipów na tibii. Jak nikogo nie ma film z kompa lub z tv. Tak jest jak jest wolne - ferie które aktualnie mamy w wielkopolsce xD w czasie roku szkolnego często siedze nad jakimiś książkami i się ucze albo czytam lektury czy coś takiego. jak coś mi się przypomni dam edita.

Yoh Asakura
19-02-2006, 00:43
Jak ja skilluje to ide na dwór,zostawiam brata przet kompem,wracam po 3-6h,sprawdzam co z postacią i tak w koło Macieju :P

PharadoX
19-02-2006, 09:21
Ja se słucham radia przez internet , robie poradniki na forum.tibia.pl , jeden jest aktualnie w propozycjach poradników :D , ściągam filmy. A czasami nawet gram na emulatorze w Golden Sun ;)

Adi Pro Knight
19-02-2006, 14:14
A ja mam tak dupnego neta ze trenujac niemoge otwierac stron a juz napewno czegos sciagac. Wtedy biore sie za odrabianie lekcji i za nauke, jesli niema takiej potrzeby to biore fingerboarda w reke i jezdze na biurki ^^'.
Albo sobie ogladam tv i tylko lookam co chwile do postaci.

Cya!~!~!

Gracu
20-02-2006, 04:53
Ja jak trenuje to robie to co w tej chwili :P bo wlasnie trenuje slucham muzy i siedze na róznych forach nigdy afk ;] zawsze jest cos do roboty czy uporzadkowanie kompa , czy jakies nowe rzeczy sie przeglada nigdy sie nie nudze :P

Komandos Strong
20-02-2006, 09:54
ja najczesciej wlaczam tbi kumpel stawia monka no i wychodze gdzie na impreze albo z kumplami i jak wracam to juz jest jakis efekt :)

emilok
20-02-2006, 12:38
ja najczesciej wlaczam tbi kumpel stawia monka no i wychodze gdzie na impreze albo z kumplami i jak wracam to juz jest jakis efekt :)
az sobie zaloze postac na Twoim swiecie i o 20.00 w weekend Ci stukne skila w plecy :=]

Kuryca
20-02-2006, 12:58
Słucham jak najgłośniejszej muzy, gram w ping-ponga albo w ogame. ;)

Maximus89
20-02-2006, 14:27
Przeglądam forum, slucham mp3, czasami ogladam tv, ale tez gram w www.ogame.pl . Fajna gra..naprawde polecam( w stylu the crimes)

Poof
20-02-2006, 14:33
Chciałbym coś od siebie dodać. Mam nadzieje że modki nie wezmą tego za reklame - gdy skilujecie i macie wolny czas to nie zaszkodzi raz dziennie wejść na stronke www.pajacyk.pl i dodać swoje "3 grosze" do obiadu dla biedniejszych dzieci. Rówinierz lubie posiedzieć na miniclipie i jakieś fajne gierki poszukać