zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Aldora Wmv: Anima vs Eternal March

Naven
18-02-2006, 18:01
Jest to mój 1 film w postaci WMV przedstawiający jak sam tytuł wskazuje wojnę na Aldorze pomiędzy Animą a EM.. Proszę o komentowanie.. LinK : http://rapidshare.de/files/13556670/AnEm*****.html

Bania
18-02-2006, 19:03
Afff fragi tylko z animy a gdzie em? :P

Tiesto rlz =P

Naven
18-02-2006, 19:07
No wlasnie =) nie widzialem zadnego z EM chyba jedne byl w tym dniu, ale na nastepny dzien sie rozkrecili i Anima prowadzi :P szkoda ze Masak tak glupio padl ..

Ernestos
18-02-2006, 19:10
Chyba w tej chwili jest remis :x 9 do 9 :confused:

Naven
18-02-2006, 19:14
uaa tak? :p jak patrzylem to bylo chyba 9:7 :p

Finger..
18-02-2006, 19:57
Em 9:9 Anima

Daj rehosta bo nie obejze:D

Jimikaf
18-02-2006, 20:03
Ładny film i ta muzyka mmm... Hail Tiesto...:) Gz

Naven
18-02-2006, 20:26
sprobuj z omegi zią :p

Keisuk Cichy
18-02-2006, 20:57
Swiena muza.
Zapowiedz filmu rewelka, rusza zmysłami:)

Czekam na wiecej, i dorzuc fragi Animy, niech to nie bedzie "propagandowa" produkcja, tylko całokształt.

Przy nastepnej bitwie jak bede o sam moze zrobie film, to bym ci nawet podrzucil:)

Naven
18-02-2006, 21:00
Heh.. Dzieki.. tylko ze niestety fragow Animy nie mam i ich nie dalem :( jak by co to gg 5210223 :):p

Tibialike7
18-02-2006, 21:11
spox filmik 8o

to jakie jest teraz wynik?:confused:

Naven
18-02-2006, 21:14
ty:) ponoc 9:9

Aldruhn of Aldora
18-02-2006, 21:53
Zal mnie ciebie karac bo starales sie :PPP
Ale nie dosc ze film tylko z EM zrobiony na poczatku wojny to nie najlepszy.
Po wygraniej wojnie ja machne taki WMV ze klekniecie tak jak EM kleka przed nami,
Friends above all!
Hail Anima!

Naven
18-02-2006, 22:04
Hehe : 1. Nie miałem żadnego materiału aby pokazać wasze fragi, a gdyby jakowy traki by sie pokazal to na pewno bym go umiescil.. 2. Fragi sa z poczatku wojny, poniewaz nie spotkalem sie z dalszymi filmikami z kolejnych dni.. 3. To jest moj pierwszy wmv, nastepny na pewno bedzie lepszy i robiony za pomoca innych programow.. 4.. Ciekawe jaki byl twoj debiut? :p

Vinci
18-02-2006, 22:30
Spox filmik wogule co tu gadać cooll!!!!!!:) ;) nic dodac nic ując dak dalej trzymaj :cup:

scorp
18-02-2006, 22:31
Po wygraniej wojnie ja machne taki WMV ze klekniecie tak jak EM kleka przed nami,
Friends above all!
Hail Anima!

heh, bede czekal az ten WMV zrobisz, 1 o wojnach byl za***isty, czekam niecierpliwie na 2
pozdro

Naven
19-02-2006, 01:37
Niech wygra lepszy. xD

Fuwapiwu
19-02-2006, 10:29
Friends above all!
Hail Anima!

O prosze jaki ty pewny :D EM kleka przed wami ?? wiesz co jakos nie zauwazylem :P nawet nie wiesz jak sie usmialem kiedy czytalem twojego posta. Btw jak tam na feriach bylo i czemu w tym czasie ktos gral aldruhnem??:P

Peace Out B)

Aldruhn of Aldora
19-02-2006, 13:51
O prosze jaki ty pewny :D EM kleka przed wami ?? wiesz co jakos nie zauwazylem :P nawet nie wiesz jak sie usmialem kiedy czytalem twojego posta. Btw jak tam na feriach bylo i czemu w tym czasie ktos gral aldruhnem??:P

Peace Out B)
Ssij.. nie wiesz nic to cicho :)

Naven
19-02-2006, 14:20
Klikajcie na userbar w moim podpisie - spoko giera:p

Andryś
19-02-2006, 15:00
Film mi się podobał, ale mogłyby obok nicków być dopisane lvle:D

Aldora rox

Finger..
19-02-2006, 15:03
Aldruhn lolx , jestes jakos dziwnie pewny siebie:D zeby sie nie okazala ze tego demon arma bedzie ktos z em nosil ;]

Fuwapiwu
19-02-2006, 15:18
Ssij.. nie wiesz nic to cicho :)

Tak wyglada odpowiedz człowieka na poziomie :P Brak argumentow :( i odrazu uzyjemy wulgaryzmow :P omg :D a co do tego czy nic nie wiem to nie badz taki pewny :P

Peace out B)

Mr. Legenda
19-02-2006, 16:50
Na poczatku chcialbym powiedziec ze jedyna osoba której moze byc zal jestes ty aldruhn poniewaz wlaziles w dupe haxelowi i masakowi myslac ze wtedy bedziesz nietykalny na tym serwerze i bedziesz mogl kontynuowac swoje swietne pg (200k expa dziennie), skoro teraz zaczela sie wojna nie mogles odejsc od nich bo bys wyszedl na kompletnego frajera takiego jakim byles po wojnie z krishna + bw.

Krytykujesz go za jego filmik i mówisz ze jest on slaby marny itd a twoje filmiki nie byly wcale lepsze, oczywiscie ty i twoje ego uwazacie ze one sa fantastyczne i po wojnie z em zrobisz tak za***isty filmik ze kazdemu szczenka opadnie, bardzo bym chcial go zobaczyc, nie przecze moze i taki filmik zrobisz ale do tej pory zadnego takiego filmiku nie zrobiles jedyna osoba która uwazala ze twoje filmiki sa genialne byles ty sam a byly one przecietne, nie wiem co z tobia nie tak ale uwazasz siebie za niewiadomo kogo i zrobisz jakis filmik i sie nim podniecasz, ktos zrobi inny filmik da na forum linka do niego a ty wypisujesz bzdury typu "mój filmik byl lepszy bla bla bla" (napisales tak na forum tibia.com jakis czas temu po tym jak bodajze vu'xiu zrobil filmik wmv. sacri vs lr.

Chcialbym zebys mi równiez odpowiedzial na pytanie kto z em przed toba kleka? nie widzialem zadnej osoby która by przed toba klekała, ani przed zadną inna osobą z animy. "po wygranej wojnie" <- dlaczego zakladasz ze wygrasz tą wojne? za kazdym razem kidy cos piszesz jestes zbyt pewny siebie, kim ty myslisz ze jestes? no kim? myslisz ze latasz sobie po aldorze jak z em prawie nikogo nie ma, a masak czeka na noob charze az ktos zrobi pz lock i jestes dobry? dlaczego tak nie latasz jak em jest gotowe? część osób z animy pisze glupoty na forum min. ze em nigdy nie wychodzi kiedy anima jest gotowa, moze wy wyjdziecie wtedy kiedy em bedzie gotowe? skoro tak wam nudzi a em siedzi w pz wtedy (tylko wtedy gdy WY jestescie gotowi) to moze idzcie sobie expic? a nie no zapomnialem wy expic nie pujdziecie bo wtedy juz by was powybijali z em ludzie jakby zalogowali, a widzisz w przeciwienstwie do was em expi, siedza czasami w pz kiedy jest od nich malo osób a z animy duzo, w tym masak na noob charze, a jak was jest duzo i em malo to wy juz expic nie pujdziecie, wiec nie mówcie ze to em siedzi w pz i sie boi walczyc, bo równie dobrze oni tak o was moga powiedziec, tylko ze oni w przeciwienstwie do niektórych osób z animy rozumieja to ze nie zawsze keidy jedni sa gotowi drudzy musza byc.

A co do fuwapiwu, skad wiesz ze fuwapiwu nic nie wie? byles na feriach, a aldruhn wciaz gral? Wszyscy dobrze wiedza co sie dzieje z waszymi postaciami wiec nawet nie pograzaj sie i sam siebie nie oklamuj. Jestes tylko mocny w gebie pieprzysz glupio na forum jaki ty to super jestes jak to roz***iesz em i nakrecisz najlepszy filmik a tak naprawde jestes nikim, masz 15 lat i nawet gdybym nie zobaczyl tego tutaj w twoim profilu ze masz tyle lat odrazu bym powiedzial ze jestes malym rozwydrzonym dzieckiem który jak zrobi problemy liczy tylko na to ze ktos go z nich wyciagnie.

Nie bylem za em ani nie bylem za animą, ale teraz mam nadzieje ze em wygra tą wojne tylko dlatego zebys wreszcie sie aldruhn przekonal ze tak naprawde nie jestes bogiem który wszystko moze i wreszcie sie potkniesz i zobaczysz ze trzeba uwazac na to co sie pisze/mówi i samemu z tego wyciagac puzniej konsekwencje. Mysle ze gdyby em wygralo wojne i bylbys hunted forever bylo by to dla ciebie jednak wielka nauczka i dobra lekcja zycia, bo skoro w tibi tak sie zachowujesz, poprzez twoje dziecinne posty mozemy poznac cie choc troche to mysle ze podobnie zachowujesz sie w rl i to byla by dla ciebie niezla lekcja. No ludzie sami widzicie, fuwapiwu cos napisal a aldruhn poprostu jak gówniaz pisze "ssij" bo wie ze tak naprawde nic mu nie moze teraz zrobic. Mam nadzieje ze to sie zmieni i wreszcie aldruhn bedziesz mial nauczke za to wszystko co gadales, ze sie wkoncu potkniesz (mam na mysli przegrana wojne) i po tej nauczcie, wyniesiesz z tego jakies wnioski i zmienisz swoje dziecinne postepowanie.

(bylem za nikim, moze nawet troche za anima bo mam tam wielu kumpli ale teraz mam nadzieje ze anima przegra i aldruhn sie czegos nauczy)

/\/\ienki
19-02-2006, 19:52
Zazwyczaj nie pisze na tym forum, nawet na nie nie wchodze bo wiekszosc postow jest pozal sie Boze i wogole sa tu takie nooby ze szkoda ich nawet zalowac ale teraz to juz przesada.

Anima mogla by expic, mialem czas by nabic okolo 3 levele podczas tej wojny ale nie robimy tego poniewaz jest to poprostu NUDNE i nikomu nie chce sie tego robic podczas gdy w EM jest wielu sharerow lub traderow ktorzy podniecaja sie expiac lub huncac gdyz graja od kilku leveli i nie sa jeszcze tak znudzeni ta gra.

Poza tym wierzysz tak slepo Eliemu i Ravenowi ze cokolwiek wymysla ty to propagandujesz na przeroznych forach. Pogadamy jak mi powiedz w jakim hotelu byl Aldruhn od ktorego dnia do ktorego etc. Pozatym EM wychodzi z pz tylko i wylacznie kiedy Eli jest online. Dzis kiedy bylo w grze 14 eternalow a nas tylko 2 Sir haxel mial pz locka a oni i tak go nie bili. Jest to zalosne chciceli wojny a teraz odpieralaja farmazony.Poza tym EM schodzi na psy jezeli w swoim gronie maja tylu cheaterow, caveboterow, keisukow itp.

Mr. Legenda
19-02-2006, 20:36
Zazwyczaj nie pisze na tym forum, nawet na nie nie wchodze bo wiekszosc postow jest pozal sie Boze i wogole sa tu takie nooby ze szkoda ich nawet zalowac ale teraz to juz przesada.

Niestety z tym sie musze z toba zgodzic ze wiekszosc osób na tym forum to poprostu nooby, mozna powiedziec ze to dzieciaki tak jak aldruhn, ale rózni ich tylko to ze nie maja takiego lvlu jak on:]

Em nie expi tylko kiedy eli jest online, expia praktycznie ciagle, jesli zaloguje sie wiecej osób z animy to wtedy przestaja z tego co zauwazylem ale czego tu sie dziwic? a dzis jesli nawet ich tylu bylo to nie okłamuj sam siebie, bo masak tylko czekal na noob charze wraz z innymi ludzmi ;] a jesli em nie czuje sie na siłach mam namysli to ze jesli pujda w tym momencie walczyc np. na haxela który ma skula zaraz lognie masak z innymi i wiedza ze dostana w dupe wiec po co maja go bic? zeby zaraz pasc jak zaloguje reszta animy? Mogles zrobic 3lvl hmmmmmmm watpie zebys zrobil, najwyzej w nocy kiedy wiekszosc osób spi, ale ty jestes zmeczony expem i ci sie nie chce, bo zrobiles te 117lvli i jestes tym zmeczony, ale inni ludzie w twojej gildi maja lvle podobne do twojego i nie sa zmeczeni bo nie zrobili nawet polowy z tych lvli który maja teraz i skoro mozecie dalej expic to dlaczego oni nie expia? przeciez przed wojna expili caly czas i nie wygladali na zmeczonych

Mówisz ze em oszukuje bo uzywa jakis niezgodnych programów, 1 slysze, ale skoro juz wypominasz ludziom to ze oszukuja to zastanów sie najpierw nad swoja gildia, nad masakrowcem który po tym jak padl (a bardzo latwo mogl uniknac tej smierci) stwierdzil ze on sam nie da rady i chara lepiej da w lepsze rece do ludzi z lepszym pvp :] i nie tylko nad nim sie zastanów ale nad innymi ludzmi równiez, wypominasz ludza z em ze część z nich kupila niedawno chary i teraz sa napaleni na exp, a w animie tez jest sporo takich osób jak juz wczesniej powiedzialem.

Co do eliegi i ravena, ja nie propaganduje tego co oni mi mówią bo ja z nimi nie rozmawiam, i na zadnych innych forach nie pisze o tym co tu dzis napisalem.

Piero
19-02-2006, 21:23
@Para~
Mowisz o traderach w Em ta? Spojrz na swoja gildie, Eufrosyne, Penthelisea, Steven czy chocby Masak. Moglibyscie expic a nie expicie bo wam sie niechce, aha ale jedna z glownych atrakcji tibi jest expienie i nie powiesz mi ze wam sie nie chce jak Masa przed wojna wbijal po 800~ k dziennie, nagle mu sie odechcialo? Aha i jeszcze to z Haxelem, nie wiem ilu bylo Was online, ilu z EM ale czasem bieganie z pz lockiem to podpucha do mass loga czy nie? Wsciekasz sie bo nie zaatakowali i nie dali wam kolejnych fragow?

I btw nie mieszajmy rl life z tibia, w tibi mozemy walczyc, ale rl zostaw tak jak jest, nie ma sensu sie klócic czy niewiadomo co, jak to bylo za czasow isary xD

Royal Kaszalot
20-02-2006, 07:35
wezcie dawajcie wiecej normalnych filmow z tej wojny na tibie cam :(

fajny naprawde fajny film, tylko mam 1 zastrzezenie na nastepnym filmie mogl bys pisac np. (Masakrowiec 132 MS)
tak ladnie by wygladalo po mojemu :)) a w ogole to gz filmu

Diamonic
20-02-2006, 11:12
Ładny filmik tylko to przejście między muzyką pod koniec zbyt gwałtowne. :)

No, ale ogólnie fajny.

Keisuk Cichy
20-02-2006, 12:08
Aldruhn...zabrales juz pasy Paladince czy dalej bedzie toba gral?

Bo w 1 bitwie sie nie popisales....Masak~ ded a ty odrazu sie za murem schowales, i przestales atakowac-taki z Ciebie "FRIENDS ABOVE ALL"

Dobra rada Aldi---wyzej dupy nie da sie podskoczyc...ale lizać możesz całe zycie...

Keisuk Cichy
20-02-2006, 12:11
Anima mogla by expic, mialem czas by nabic okolo 3 levele podczas tej wojny ale nie robimy tego poniewaz jest to poprostu NUDNE i nikomu nie chce sie tego robic podczas gdy w EM jest wielu sharerow lub traderow ktorzy podniecaja sie expiac lub huncac gdyz graja od kilku leveli i nie sa jeszcze tak znudzeni ta gra.

Masz na myśli ehm...MASAKROWCA?STEVENA?PENTHELISEA?EUFROSYNE? O tych traderach mówisz? Czy o sharerach wojennych jak MASAKROWIEC (czytaj Vetebina) czy Aldruhn (czytaj Paladinka)?

/\/\ienki
20-02-2006, 14:42
Heh Keisuk jak ktos umie grac lepeij od ciebie to jzu jest to nie mozliwe? :o
A moze pamietasz jak twoj pvp skill ci pomogl ze nawet po piramidach przed bw nie potrafiles uciec. Ale potem sie wykazales inteligencja i zachowales sie zgonie z Tibia rules sprzedajac account a gdy podrosl troche level hakujac go. TAK KEISUK jestes DE BEST. Przyrzakam ci ze na tym serwie swobodnie nigdy juz nie pograsz.

Naven
20-02-2006, 19:51
^^:p zwaśnione rody Aldory:p

Amnesis
20-02-2006, 21:28
Nice ;p;p czekam na filmik jak Anima fraguje xD;p;p

Aldruhn of Aldora
21-02-2006, 10:39
Keisuk Cichy: dobrze wiesz ze ja nie mam fizycznych szans zabic cie na tibi

I wez mi tu gosciu nie gadaj kto to mna ne gra , bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git. Siedz dalej w PZ, wtedy 2 raz nie padniesz...
O kazdej porze dnia i nocy zgadzam sie na duel z Toba.

Mr. Legenda
21-02-2006, 11:05

I wez mi tu gosciu nie gadaj kto to mna ne gra , bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git. Siedz dalej w PZ, wtedy 2 raz nie padniesz...

He he he, prosze cie nie rozsmieszaj mnie, nikt cie zabic nie moze? nietykalny jestes? tak bylo chyba do czasu kiedy nikt nie odwazyl sie przeciwstawic PA które anima robila, teraz jest inaczej anima jest w wojnie, twoje wlazenie w dupe haxelowi i masakowi nic ci nie dalo, a conajwyzej przeszkodzilo bo napewno gdybys tylko mogl bys nie walczyl, ale wtedy juz bys byl zeczywiscie legenda na tej aldorze ze wzgledu na to ze wchodziles komus w dupe a jak sa klopoty to go zostawiles. Ale teraz tak nie ma, jest wojna i nie gadaj glupot ze nikt cie nie zabije, jak padniesz to co? zalamiesz sie? kto cie wtedy z tego wyciagnie? przeciez wszyscy którym dupe wylizales sa tez w tej wojnie.

Takze zycze ci z calego serca zeby cie za***ali i nie bedziesz wreszcie taki pewny siebie ("bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git.") boze co za człowiek...:o

Aldruhn of Aldora
21-02-2006, 12:30
{...}
To mnie zabij :)

Keisuk Cichy
21-02-2006, 13:29
"to mnie zabij"

To trzeba bylo utrzymac pz locka po dedzie masaka a przyszla by i kolej na ciebie, a nie chowac sie za sciana i przestac atakowac -.-

I co ty chesz odemnie?pz? tak sie sklada ze wbilem sobie lajtowo 150k expa od tamtego deda, jakbym miał nieco wiecej czasu teraz to juz bym straty odrobil.
Ale niestety...ale za 3 dni to sie zmieni mam nadzieje, bede nieoc mniej zajety w RL.

Odnosnie duela...taki kozak jestes bo masz 20 lvli wiecej huh? Szarpnij sie na wizaka skoro tak starsznie dueli chcesz.
To jets logiczne ze w duelu 102 rp nie pokona 122 rp...uzywasz czasem mozgu do myslenia czy tlyko do nedznej propagandy mr.dupowlazie?

/\/\ienki
21-02-2006, 14:02
Keisuk zamknij morde bo i tak pierodlisz glup[oty jak zawsze ****ofonie

Keisuk Cichy
21-02-2006, 14:34

Dla Ciebie "Panie Keisuk" gówniarzu.
Morda to sobie mozesz do matki powiedziec, a ksywy "kutafon" nie podkradaj ojcu..ok?

I glupoty zadnej nie napisałem-takie sa fakty, nie wierzysz obejrzyj sobie filmik z bitwy na Edron pod tytułem "Mr.Dupowlaz -WALLKEEPER"

A odnosnie Twojej zaczepki co do BW-to masz racje, padłem na Ankrahmun po 19 minutach z PZ lockiem (tak 19 minut pz locka-15 min standardowo po zabiciu jednego z BW memberow imieniem TOKKEX+4 minuty do deda mnie Ciagle bombili) z 15+ widowsami na plecach, w tym z ich czołówką Herodesem,Kiperlana,Yulopem, Ulathem, etc, a pragne przypomnieć że miałem wtedy 62 lvl.
I kiedy mnie tłukli na Ankrahmun,a tacy jak ty pisali na gildiowym "zyjesz jescze? biegaj po piramidach!", zamiast przybiec i pomoc.
I tak zginałem, popełnilem bład i zginalem, i nie wstydze sie do Tego przyznac.

A i co do Tego co ty mi pozwolisz...lepiej sie zastanów czy tobie zostanie zezwolone granie na Aldorze, w przypadku zwyciestwa EM.

Wacuś Hydraulik
21-02-2006, 15:29

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D TYLKO JAK BEDZIE TO TA BITWA TO GRAJ SAM ALDRUHNEM A NIE KTOS INNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I POKAZ SWOJE EKSTRA PVP !!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

/\/\ienki
21-02-2006, 15:57
keisuk mowisz ze nie bedzie mi zezwolone granie na aldora ok!
mnie to akurat to nie obchodzi, zrobilem wszystko w tibii i nie poplacze sie tak jak ty w wypadku porazki

pozatym na piramidach przed updatem to i 50 osob moglo cie gonic i nie powinno zabic ZAL...

Elmin
21-02-2006, 17:44
Ma ktos filmik jak zecik z masakiem zabili malego wizaka?

Arthevariel
21-02-2006, 19:34
nie wiadomo czy w ogole to zostalo nagrane : )

Elmin
21-02-2006, 20:30
widzialem ssa jak wizak sie chwalil dla nemtora ze ma na filmiku jak inni uzywaja aimbota, czyli on nagrywa filmiki... ale watpie zeby tym sie chcial pochwalic :D

Wacuś Hydraulik
22-02-2006, 10:44
Hahaha I Tak CaŁe Olecko Korzysta Z Bota Od Nemtora !!!!!!!x( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Ihuar
23-02-2006, 23:42
Ja pier*ole... nie myslalem ze przez jakas gre moze byc taki dym... zaczalem grac w tibie jak byl koniec wojny z BW i moze wczesniej tez tak bylo (tzn podobnie do tego co sie teraz dzieje) i nawet nie wiedzialem ze tak sie moze dziac i jakos was nie rozumiem... Jestem ciekaw czy na innych serwach tez tak jest i czy tylko polakom tak odbija...

Btw. filmik good (:

Diamonic
24-02-2006, 12:44

Dzieciak? Co ty sobą reprezentujesz? Myślisz, że jesteś fajny? ...ŻAL...

-Diam~

-=DanieL=-
24-02-2006, 13:04
Film, może być ładnie streściłeś.

Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? tą muzyke? jakieś 5 dźwięków dudni podczas tego utworu (i to nie jednoczesnie tylko na zmiane po 2 dźwięki naraz) i wy piszecie "dj tiesto rox!" jak to było dno jakiego mało.

Ihuar
25-02-2006, 01:13
Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? tą muzyke?

...a jak mozna lubic hip-hop, metal, disco polo... itd...?? nie sadzisz ze kazdy ma inny gust i ze akurat Tobie sie nie podoba ta piosenka to znaczy ze inni maja tez jej nie sluchac? na jakim Ty swiecie zyjesz...??

Naven
25-02-2006, 11:51
Film, może być ładnie streściłeś.

Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? tą muzyke? jakieś 5 dźwięków dudni podczas tego utworu (i to nie jednoczesnie tylko na zmiane po 2 dźwięki naraz) i wy piszecie "dj tiesto rox!" jak to było dno jakiego mało.

Pff według mnie smieszny jestes i nietolerancyjny z tymi twoimi pogladami.. Btw. nie slucham techno ale cos w stylu rocka alternatywnego, punku itp itd. Aa i czego ty sluchasz panie super znawca swiatowych rytmow? Linkin Park moze? To bylo dobre kiedys, teraz to jest przereklamowane.

Kapiszon
25-02-2006, 13:38
Najs film, tiesto rox. Mam nadzieje ze EM wygra. Wiecej filmow z tej wojny plx :D

Naven
26-02-2006, 22:47
ty zią :D :dance:

Elmin
27-02-2006, 20:38
Hahaha I Tak CaŁe Olecko Korzysta Z Bota Od Nemtora !!!!!!!x( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
odezwales sie bo wiesz najwiecej na ten temat ;) tak to jest jak sie lyka wszystko co koledzi z podworka wciskaja ;)

Sir Haxel
28-02-2006, 18:32
Dobra zrobilem sobie tutaj acc bo nie moge patrzec na to co ludzie pisza...Nie chce nikogo obrazac ani ponizac w tym co napisze ale chce napisac kilka slow :
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski? Zrobil pz locka pod gh pewnego razu i w sumie by juz byl 1 frag do przodu ale znam go od dziecka i "poprosil" zebym nie zabijal Keisuka bo to nie jego postac.Prosze o twoja odpowiedz Mr. Keisuk ;)
2.Widzialem duzo razy ze ludzie uwazaja ze uzywam Uh-bota wiec moje oficjalne zdanie na ten temat,nigdy na oczy nie widzialem Uh-bota , nie uzywam ani nie uzywalem bo boje sie zostac hackniety przez jakis smieszny program.Co to za gra kiedy nic nie robisz tylko chodzisz strzalkami, 0 adrenaliny.Jesli ktos uwaza ze uzywam/uzywalem UH-bota poprosze o jaki kolwiek dowod, moim zdaniem ludzie z EM to pisza poniewaz wkurza ich to ze nie moga mnie zabic i pisza to bo nie maja mi nic do zarzucenia.
3.A co do expowania w czasie wojny... Nie chce mi sie expowac, nie mam ochoty grac w tibie poniewaz doszedlem w niej do wszystkich postawionych przezemnie celow : anihilator , demon helmet , 100 lvl. Gram tylko dla swoich przyjaciol dla ktorych bede wierny az do "konca"

Hail Anima !

Prawdopodobnie to jest 1 i ostatni napisany tutaj post przezemnie.

Aldruhn of Aldora
01-03-2006, 16:48
Hail Karol :P
Cos sie keisuk nie kwapisz odpisac? Kazdy wie ze sie boisz stawic czolo prawdzie..

Mikelp
01-03-2006, 16:58
Linkin Park moze? To bylo dobre kiedys, teraz to jest przereklamowane.
Tak samo jak twój punk i rock alternatywny...

nokurton
01-03-2006, 17:10
:dance: lol jaka morda xD

poiuytrewq
01-03-2006, 18:36
l
l
l
vv
mój właściwy post sorry za double posta :P

poiuytrewq
01-03-2006, 18:37
Aldruhn zablokował swojego kolege z Animy Fiskuso przez co miał deda...(magic wallem)
Sir Haxel jak ci się udało wyjść z tych trapów jestem pełen podziwu 8o (prosze o odpowiedz)
Sir Haxel zablokował Countila Eldoratha przez co miał deda...(ciałem)
Sir Haxel po co biliście Vieri Azzurra'e??

Wszystko wiem z filmów i zeznań światków więc niech nikt nie mówi że jestem jakiś noob i sie nie znam...

Keisuk Cichy
01-03-2006, 18:37
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski?[/QUOTE]

Wpadłem:(

Grundos'clubbaser
01-03-2006, 18:41
fajne fajne, ale coś mało fragów >.>

stasio druid
01-03-2006, 19:04
Wojna jest całkiem fajna... Fajne dedy :D:D
A ten aldruhn z tego co czytam to niezły kozak przez internet...
Nikt cie zabic nie moze ? Hahaha dobry jestes... myslisz ze znasz wazniejsze postacie na tym servie to mozesz wszystko...?? no raczej nie i obys sie o tym przekonał w najblizszym czasie. Bo takich jak ty to juz było paru na tym serverze...
Aldora FOREVER !!!

Biedny
01-03-2006, 19:37
@Finger
Propo tego demon arma to masz zamiar go haknąć czy co?

@Keisuk
Śmieszna odpowiedz, no tak nic innego nie mogles powiedziec.
Ah i jeszcze, karzesz Paranoikowi mowic do ciebie PANIE ? Lol, nie rozumiem cie. Jesli jest mlodszy od ciebie to znaczy ze musi sie do ciebie tak zwracac? buahahah zabawne jeszcz pytanko.
MLODSZY JEST GORSZY?

@poiuytrewq

> Aldruhn zablokował swojego kolege z Animy Fiskuso przez co miał deda...(magic wallem)

Napewno chcial dobrze, no ale stalo sie inaczej.. bywa :<

> Sir Haxel jak ci się udało wyjść z tych trapów jestem pełen podziwu (prosze o odpowiedz)

Troche pograsz tez tak sie bedziesz uhac.

> Sir Haxel zablokował Countila Eldoratha przez co miał deda...(ciałem)

Z tego co mi wiadomo to Countil nie nalezy do Animy.

> Sir Haxel po co biliście Vieri Azzurra'e??

Jeśli jestes z tego serva to czytaj czasem forum tibia.com, jesli nie to trzymaj sie swojego swiata.

@stasio druid

Żeby do czegos dojsc trzeba troche pokozaczyc..lol ;p

@Noku

:faceoff: ta tez niezla mordka ;D

Bohomaza Ed
01-03-2006, 19:51
Widze boskie opinie lecz prosiłbym o rehosta:p

Amnesis
01-03-2006, 20:32
Aldruhn zablokował swojego kolege z Animy Fiskuso przez co miał deda...(magic wallem)
Sir Haxel jak ci się udało wyjść z tych trapów jestem pełen podziwu 8o (prosze o odpowiedz)
Sir Haxel zablokował Countila Eldoratha przez co miał deda...(ciałem)
Sir Haxel po co biliście Vieri Azzurra'e??

Wszystko wiem z filmów i zeznań światków więc niech nikt nie mówi że jestem jakiś noob i sie nie znam...

To ogladaj dalje te filmy i sluchaj swiadkow
MEGA NOOOB !!!!!

/\/\ienki
01-03-2006, 22:19
Keisuk masz to na co zaslugiwales niewyparzona mordo.
Odkryj dane postaci chce zoabczyc twoj ban :)

-=DanieL=-
01-03-2006, 23:41
...a jak mozna lubic hip-hop, metal, disco polo... itd...?? nie sadzisz ze kazdy ma inny gust i ze akurat Tobie sie nie podoba ta piosenka to znaczy ze inni maja tez jej nie sluchac? na jakim Ty swiecie zyjesz...??

Człowieku nic nie mam do dobrego techno ale do dudniących 1-2 dzwięków to bardzo przepraszam ale to gówno. Większość piosenek hip-hop( nie przepadam) , rock itp. ma coś do przekazania a to... dobre na dyskoteke.

Sir Haxel
02-03-2006, 07:06
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski?

Wpadłem:([/QUOTE]

Szkoda ze tym razem nie napisales nam wyczerpujacej odpowiedzi.Prawda boli ?:(

Aldruhn of Aldora
02-03-2006, 17:22
Wpadłem:(

Szkoda ze tym razem nie napisales nam wyczerpujacej odpowiedzi.Prawda boli ?:([/QUOTE]
Zwlaszcza jak sie jej czlowiek boi.. Co nie kEISUK? LoL

Ihuar
13-03-2006, 00:40
Człowieku nic nie mam do dobrego techno ale do dudniących 1-2 dzwięków to bardzo przepraszam ale to gówno. Większość piosenek hip-hop( nie przepadam) , rock itp. ma coś do przekazania a to... dobre na dyskoteke.

Ale co kogo to obchodzi co lubisz a co nie?? Po raz kolejny mowie kazdy slucha tego co lubi ale to nie znaczy ze musi pierd*lic w postach o muzyce ktora lubi a ktorej nie. Dla mnie to mozesz sluchac nawet disco polo ale zostaw swoje opinie dla siebie.

Ps. zeby mi sie nikt nie denerwowal ze dalem przyklad disco polo jesli ktos lubi xDDD

Dechsta
13-03-2006, 20:19
Buehehe, nie no jak zwykle em rox...
Szkoda ze mnie tam na tym filmie nie widac -.^

Aldruhn of Aldora
13-03-2006, 21:07
kto rox to rox...

Del'Pierro
13-03-2006, 22:10
Nie mów że Anima rox , bo Bulicie Kase em po 100k minimum -.-'

Czekam na ciebie Ald~ kiedy zaplacisz...czy może przestajesz grać podobnie jak Masa~??

Wole Em niż to jedno Wielkie Zbiorowisko Pa :Anima: i sie przeliczyliście B)

Keisuk Cichy
16-03-2006, 15:03
kto rox to rox...

Ty no Ald~ a co z tym twoim filmikiem co miał wszystkich na kolana rzucic?

Keisuk Cichy
17-03-2006, 08:52
No Sebuś kleisz ten film czy nie?

Arthevariel
17-03-2006, 11:26
No wlasnie co jest z naszym wspanialym Aldruhnem... Miales wspanialy film zrobic i co? Moze jeszcze powiesz ze juz powinnismy przed toba klekac?

Tasiorstrasz
17-03-2006, 13:59
Moze nie jestem zainteresowany wydarzeniami z landów Aldory , ale ten filmik tego (podobno sharera) Ald~ , który mial powalic na kolanka widzow ,chetnie obejrze. Czekamy

Amnesis
17-03-2006, 20:37
Moze nie jestem zainteresowany wydarzeniami z landów Aldory , ale ten filmik tego (podobno sharera) Ald~ , który mial powalic na kolanka widzow ,chetnie obejrze. Czekamy

Nie jestes z Aldory to sie nie udzielaj kto jest share'rem.

Aldruhn of Aldora
17-03-2006, 20:43
LoL. Ja sharuje? AHAHHAHAA dobre...
Wez zapytaj Keisuka z kim on gral wczesniej bo jak cala aldora wie to czemu ty masz nie wiedziec?:)
@Keisuk
Nie martw sie o nie swoje sprawy skur****u. :)

Glaring
17-03-2006, 22:17
LoL. Ja sharuje? AHAHHAHAA dobre...
Wez zapytaj Keisuka z kim on gral wczesniej bo jak cala aldora wie to czemu ty masz nie wiedziec?:)

O masie tez wszyscy wiedzą i...? Zaprzeczysz?

Btw zmień podpis bo jest...śmieszny. W wojnie z bw dałeś dupy to teraz próbujesz grać twardego i lojalnego, co ci nie bardzo wychodzi. Najlepiej zrobisz jak zapłacisz, i tak bardziej już sie nie możesz skompromitować.

Del'Pierro
17-03-2006, 22:44
Aldruhn Frajerzy sie teraz na każdym Kroku.Początkowo inaczej o Tobie myślałem.Teraz kiedy Masak was Wy***al robiąc wyjnę...zapłacisz prędzej czy później, jak chcesz grać na Tym Servie :>

Aldruhn of Aldora
18-03-2006, 11:49
Aldruhn Frajerzy sie teraz na każdym Kroku.Początkowo inaczej o Tobie myślałem.Teraz kiedy Masak was Wy***al robiąc wyjnę...zapłacisz prędzej czy później, jak chcesz grać na Tym Servie :>
Bede gral. nie zaplace.

Del'Pierro
18-03-2006, 13:08
Siedzenie w Pz można nazwać grą?

Lysa suka
19-03-2006, 16:19
Najwidoczniej można ;D

Bede gral. nie zaplace.

Pożyjemy zobaczymy....

Back In Action
19-03-2006, 23:04
Ej Kuwa zejdziecie wy wreszcie z Aldruhna? znam go w h*j czasu i jeszcze troche i wiem 100% ze nie sharuje kazdy z nas ma lepsze i gorsze chwile i gra lepiej i gorzej. Wedlug mnie przydalo sie kilku osoba ze zaplacili... sam na wlasnej skorze odczulem PA Animy ale do Aldruhna nigdy nic nie mialem nie mam i nie bede miec. Aldruhn nie bedzie placic (jesli ktos bedzie placic za hunta aldruhna to na 100% nie bedzie to on to ze jest hunted nie znaczy ze zostawili go wszyscy znajomi) jak bylo tak bylo ale liczy sie to co jest a fakty sa takie ze NIE BEDZIE PLACIC i czuje ze bedzie wolny a wtedy kto bedzie hunted ? chyba ci frajerzy co jada tu po nim (szykowac sianko xD) powiem wam jeszcze ze wiekszego frajera niz Paranoika nie widzialem Jak mozna dac sie schakowac koledze z rl HUAHAHAHAHA fajny byl ten twoj SCA :D

PS. Sorka za Błędy :D

Lysa suka
20-03-2006, 02:51
Ej Kuwa zejdziecie wy wreszcie z Aldruhna? znam go w h*j czasu i jeszcze troche i wiem 100% ze nie sharuje kazdy z nas ma lepsze i gorsze chwile i gra lepiej i gorzej. Wedlug mnie przydalo sie kilku osoba ze zaplacili... sam na wlasnej skorze odczulem PA Animy ale do Aldruhna nigdy nic nie mialem nie mam i nie bede miec. Aldruhn nie bedzie placic (jesli ktos bedzie placic za hunta aldruhna to na 100% nie bedzie to on to ze jest hunted nie znaczy ze zostawili go wszyscy znajomi) jak bylo tak bylo ale liczy sie to co jest a fakty sa takie ze NIE BEDZIE PLACIC i czuje ze bedzie wolny a wtedy kto bedzie hunted ? chyba ci frajerzy co jada tu po nim (szykowac sianko xD) powiem wam jeszcze ze wiekszego frajera niz Paranoika nie widzialem Jak mozna dac sie schakowac koledze z rl HUAHAHAHAHA fajny byl ten twoj SCA :D

PS. Sorka za Błędy :D

Widac mało znasz swojego kolege ;D

Heheheheheh sam jestes frajer i tyle... zaplac za swoją legende ;D
Ciezko zaby Mister legendarny płacił....
Ciekawe jak zmusi do płacenia kogokolwiek z EM jak caly czas okupuje PZ albo wogole sie nie loguje...

W sumie mam pomysł, nich zagrozi Em ze sie zrookuje moze ktos mu zaplaci :P
Taki mały szantż :D

Aldruhn of Aldora
20-03-2006, 14:45
Mar 20 2006, 14:10:20 CET Killed at Level 103 by Masakrowiec
Mar 20 2006, 12:02:30 CET Killed at Level 104 by Penthelisea
and by Masakrowiec

Pozdro keisuk
14:07 Keisuk Cichy: utamo vita
Haha dobry jestes zaatakowales mnie utamo vita..
Szkoda ze nie jestem sorkiem zalapalbym sie na twoje dedy wtedy :(
Nie walcz ze mna bo padasz LoL

Del'Pierro
20-03-2006, 16:20
Panie "Mrs Legend & Mrs PvP

Pokaż mi swoje Fragi...A nie podniecasz sie fragami innych

Btw.Kto teraz na Masie siedzi?

Ojciec Dyrektor
20-03-2006, 17:09
and by Masakrowiec

Pozdro keisuk

****A TWOJA MAC *******ONA (przepraszam ale nie mogłem juz na to patrzyć)
wszedzie taki kozak a ****a byla wojna z krishna to odszedl, teraz z nami to tylko na forum drzeć kuse, dzis niby wielce walczył to czemuś ****a nie zdobył fraga ?? co panie LEGENDA (juz pisze bez cenzury bo juz mi nerwy puszczaja jak widze jego z***ane posty)

WALKA ALDRUHNA:

1 albo przez sciany
2 albo ma lagi i nie walczy
3 ( co bedzie pewno za niedługo) iz z dp bedzie bil ( bo wiecie jaki on jest prze ****) :cygaro:

UWAZAJ BO SAM PADNIESZ I TO NIE RAZ.

i takie pytanie ? jak mozna atakowac z utamoa vita to chyba logiczne ze chcial tracic mane a nie atakowac dla wiekszosci tutaj to chyba logiczne -.-' no ale z twoim poziomem inteligencji to pozostawiam to bez komentarza ....

GWARANTUJE IZ ALBO ZAPŁACI ALBO POZEGNA SIE Z SERWEM !!!!!!!

Vagraav (przepraszam za wulgaryzm )
Dziękuje

Amnesis
20-03-2006, 17:21
Gzzzz Dla Masy tak dalej xD

Ojciec Dyrektor
20-03-2006, 21:42
*Oto co nasz Pan legenda napisał na forum www.tibia.com :

*zalecane jest załozenie pampersa gdyż można posikac sie ze smiechu :D :D :D :D

Btw..14:07 Keisuk Cichy: utamo vita
Made my day
I knew that you are scared of me, but didn't know that so much
(Ja widziałem ze boisz sie mnie lecz nie widzialem ze az tak bardzo)

Po przeczytaniu tego konałem ze smiechu :D :D :D :D :D :D

Wiesz co śmieszny jestes 8o jak sie ciebie boje ze az nie wiem do Azji wyjade aby sie przed toba ukryc xDD

POKAZ SWOJE ZABUJCZE PVP !!!!!!!!!!!!!! A NIE ******* ZE BILES KEISUKA I ZE GDYBYS BYL SORCIEM TO BYS GO ZABIL, ****A BYS ZA PRZEPROSZENIEM ZROBIL !!!!!

Del'Pierro
20-03-2006, 22:01
Rozumiem że mogłaby to powiedzieć osoba która liczy sie w tej wojnie i ma jakieś osiągnięcia np.Masak~ Wizak itp. Ale ty osoba Bierna w Tej Wojnie Bojąca sie zrobienia 15 min pz i piszesz takie teksty.

Btw.Ald~ Zajmij się wkońcu wojną nie spamowaniem forum www.tibia.com i pokarz te swoje umiejętności które są "Wspaniale"

W gębie co drugi jest mocny, ale zamień to w czyny !

@Vag w pełni się z toba zgadzam i na pewno nie tylko ja;)

Ojciec Dyrektor
21-03-2006, 14:48
Ey posty dawac bo temat spada xD omijajac temat wojny itp :XDDDDDDDDDDDD pogoda w rl ch*** moglo by juz byc cieplo xD

Aldruhn of Aldora
21-03-2006, 17:15
Naucz sie czytac. to bylo do keisuka. ktory sie mnie bal bo jak sie z nim lalem to zawolal shael elvenwood. mialem pz nie raz debile. po zabiciu anubis przez 15 minut. i co? nadal zyje.
vagraav a ty kogos zabiles? LoL.

Avasciak
21-03-2006, 18:56
and by Masakrowiec

Pozdro keisuk

Heheh. Czesc tu Keis. :) Smiejesz sie sam z siebie :P

"Nie walcz ze mna bo padasz LoL"

hehe, no brawo walczylem z toba rzeczywiscie nawet mnei nie dotkeneles. RZeczywiscie człowiek legenda ! Uwaga wielki "Ald" nadchodzi bać sie wszyscy... omg

A propo; mi spadły 3lvle, nie mówie że z winy komputera, tylko z mojej winy nie chowam sie tak jak ty. Tylko ja te lvle odrobie, a ty zawsze bedziesz głupią lamą...

Hail EM !

Aldruhn of Aldora
21-03-2006, 19:10
Heheh. Czesc tu Keis. :) Smiejesz sie sam z siebie :P

"Nie walcz ze mna bo padasz LoL"

hehe, no brawo walczylem z toba rzeczywiscie nawet mnei nie dotkeneles. RZeczywiscie człowiek legenda ! Uwaga wielki "Ald" nadchodzi bać sie wszyscy... omg

A propo; mi spadły 3lvle, nie mówie że z winy komputera, tylko z mojej winy nie chowam sie tak jak ty. Tylko ja te lvle odrobie, a ty zawsze bedziesz głupią lamą...

Hail EM !
Ile dales za postac?
btw gratz lvl 100 widze ze "odrabiasz" padajac :D

Kuligos
21-03-2006, 20:03
fajny film ale lepiej by bylo zobaczyc jak obydwie strony fraguja ale bez tego jest swietny

Ojciec Dyrektor
21-03-2006, 22:33
sluchaj nie mam fraga ale przynajmniej bylem na kazdej bitwie !!!! (co widac na filmikach) ps: nie chodzi mi tu o przechwalki ale odpisuje Aldruhnowi. Troche to dziwne bo na forum zacytowales moje słowa -.-'

a ty co ?? nic prawie nie lejesz . achhh szkoda slów co sie bede sprzeczał z ****** tez mi wojna jak wchodzi sam (masa) bije kogos i tyle. to moze my tak zaczniemy ?? i co to za wojna czy to ma sens (odrazu muwie iz to moja opinia a nie stanowisko EM w tej sprawie) ale my kogo mamy lac jak tylko masa jest a ty raz na tydzien i tyle, (nie oznacza to iz boimy sie masy)

Arthevariel
22-03-2006, 16:01
Ile dales za postac?
btw gratz lvl 100 widze ze "odrabiasz" padajac :D
A ja widze ze ty tylko logujesz na 5 minut i sobie idziesz, a na stronie napis "Retired" czyzbys bal sie expic? No ale przepraszam Mr. Legenda przeciez nawet nei zaplaci bo co to on jest, on roz*******i solo cale EM no nie? jak bedzie? Aldruhn pogromca aldory?

Karrith
22-03-2006, 16:32
moze sie juz do ****y nedzy przestaniecie klocic? a jesli nie to rozstrzygnijcie wasze spory w walce a nie na forum-.-.
no i jeszcze mozeciez mi odpowiedziec jak sie nazywa ten utwor (bo piosenka tego nie mozna nazwac:P)

Naven
01-04-2006, 15:33
rozgorzałe dyskusje mi tu prowadzicie , ciesze sie :P

Wizzard Master
01-04-2006, 17:38
hehehe jak ja lubię PvP :D
Dobrze, że moja prawdziwa postac jest na Pvp :D

Alis Shady
01-04-2006, 18:10
Niezły war... Masakrowiec kazdego tam sprząta...GRATZ 8o

----------------------------------------------
Hail Shady