Pokaż pełną wersje : Fieldy
Krzysiek
21-06-2004, 17:39
Mam pytanie odnośnie wszelkiego rodzaju pól: czy jak rzuce jakiś czar, który wtrzywarza "pole" i właśnie ten pole zabije jakiegoś potworka to exp. "idzie" na moje konto?
Tak. Tylko jak stworzysz potwora to część expa idzie na jego "konto". pozdro :)
Oryginalnie dodany przez Krzysiek
Mam pytanie odnośnie wszelkiego rodzaju pól: czy jak rzuce jakiś czar, który wtrzywarza "pole" i właśnie ten pole zabije jakiegoś potworka to exp. "idzie" na moje konto?
tak a jak zabijesz gracza to dostajesz skulla.
antropologyst
21-06-2004, 20:02
Oryginalnie dodany przez SkiLo
tak a jak zabijesz gracza to dostajesz skulla.
Hmmmm Napewno? Ja ostanio puscilem FF gosciu przez niego przleazil az zginal i zadnego skulla nie mialem... Więc coś mi tu nie pasuje...
Kubakapica
21-06-2004, 20:05
Gościu ma 3 sekundy, żeby wejść na felda zeby bylo "na twoje kont". Potem field jest "neutralny" Kapujesz?
Krzysiek
21-06-2004, 20:19
A w jakiego fielda zainwestować? Mam 9lvl i 5mlvl, a do tego 1,2k? Czy wogóle warto inwestować w pola?
Z polami jest tak:Rzucasz pole na goście masz skula a jak rzucisz je gdzie indziej i wejdzie w nie to nic nei masz.Pola warto kupic te najbardziej godne uwagi to fire field i energy field.Ale energy field działa krótko.
Oryginalnie dodany przez Krzysiek
A w jakiego fielda zainwestować? Mam 9lvl i 5mlvl, a do tego 1,2k? Czy wogóle warto inwestować w pola?
Radze nie lepiej zainwestuj w hmm. jeżeli jestes druidem dociag do 11lev i 11 mlev kup sobie UHy
a jeżeli sorkiem to 12l lev 9 mlev i kup GFB
moze sie filed do expienia przydac. Ja na 9 lvlu slimu fire fieldem bilem ;]
czesto zycie ratują 8o
Sir Mefi
30-06-2004, 10:04
Ja czśto energy fieldy używam na dragi ale ty na tym lvlu zainwestuj w hmmki i uhy....
TAK ale jak masz stworzonego sluge to ty nie zdobywasz doświaszenia :]
<EDIT by Dr. Omader> I na jaka cholere powtarzasz po innych? Czytac nie umiesz czy co? Na samym poczatku juz napisano ze dostajesz z summonem 50% expa od zabitego przez summona potworka. I jeszcze smiesz sie upierac ze nie dostajesz! PATRZ CO PISZESZ I CO INNI PRZED TOBA NAPISALI
@UP : jak masz sumona to pol expa idzie dla ciebie :)
Fieldy sie niekiedy przydaja :P wiec warto je kupic :D
A tak apropo to gfb mozna robic od 11 lvl a nie od 12 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.