zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Trolle Supermeni ?

Sir Shizm3r.
18-02-2006, 18:46
Przypadek ? Bug ? mmmm a więc: ide sobie na trolle pod Ab bo brakowało mi 9 gp do "change gold". Jestem 19lvl knight skills takie jak obok itd ( full atack ) a tu troll mi zadaje hity po 3,4 8o Co to ?! Moje eq w przybliżeniu to k-arm / crush helm / fire sword / tower shield itp

Czy spotkali¶cie sie też z czym¶ takim ? B) Pozdro :)

Tibia Player
18-02-2006, 19:29
O LoL.... Takiego Czegos to Nie slyszalem :D:P LoLz Gz Buga:P:cup:

Bart Knight
18-02-2006, 19:33
albo krecisz(bardziej prawdopodobne) albo poprostu ten troll bym trenowany*

* jesli nie wiesz o co chodzi uzyj opcji szukaj

Zenon Burcymucha
18-02-2006, 20:57
Trolle Supermeni ?
Taaa... moze jeszcze spajdermeni? :p
crush helm
Nie ma takiego. :p
Przypadek ? Bug ? mmmm a więc: ide sobie na trolle pod Ab bo brakowało mi 9 gp do "change gold". Jestem 19lvl knight skills takie jak obok itd ( full atack ) a tu troll mi zadaje hity po 3,4 Co to ?! Moje eq w przybliżeniu to k-arm / crush helm / fire sword / tower shield itp
Jakbys nie wiedzial, to potwory zarowno dzikie (atakujace graczy), jak i oswojone (summon/convince) rowniez skilluja i ulepszaja swoje skille. Jesli dany potwor robi komus/czemus blood hita co pol minuty i jednoczesnie dostaje caly czas 2 chmurki, to tak samo zwieksza swoje skille jak knighci skillujac. Dzieki temu po kilku godzinach taki potwor bije kilka razy mocniej niz normalnie po pojawieniu sie w respie oraz lepiej paruje ciosy tarcza (hmmm, chyba ma tez lepszy armor, nie jestem tego pewien, ale na minosach to zaobserwowalem, wiec nawet cos wiecej to jest niz trening knighta :p ). Widac ktos wczesniej trenowal w tym miejscu z wiecej niz dwoma trollami, tak, ze tamten troll zadawal graczowi blood hity i sie wytrenowal.
Nie jest to zaden przypadek, ani tym bardziej bug. :p
Czy spotkali¶cie sie też z czym¶ takim ?
Tak, bardzo czesto. Kazdy potwor skilluje. :p
LoLz Gz Buga
ŁAŁ, odkryl to, co inni wiedza juz od kilku lat, czyli to ze potwory skilluj±. I jeszcze pewnie mpa ma za to dostac. RÓTFL. Normalne, zaden bug. :p
albo krecisz(bardziej prawdopodobne)
Gowno prawda. I tak wartosci hitow jakie podal sa bardzo niskie, bo po 2 godzinach treningu wlasciwego (co pol minuty blood hit) troll bije juz 2 razy mocniej, a po 3 godzinach 3 razy mocniej, a za 3-4 hity to moze zrobic nawet zwykly troll co sie dopiero zrespil, bo troll goscia bez eq bije za 10-15 hp. :p

Moddox
18-02-2006, 21:23
@up
Nie zgodzę się tylko z jednym. To nie powstało kilka lat temu. Wg mnie potwory skiluj± od ostatniego update. Powód: kiedy¶ jak byłem maniak, to skilowałem 10h dziennie i biły mnie przez 10h 2 wolfy. Pod koniec skilowania waliły normalnie. Było to po update 7.5.