zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny

Veltaxio
18-02-2006, 20:52
Robie ten temat by ludzie z Xereny mogli pisac o swoich problemach na tym serverze jak i o wazniejszych wydarzeniach.

Dzisiaj 28 Master Sorc o nicku Elveni atakowal wraz ze swoja gildia kazdego 20+ mastera przez co nabil sobie oczyx reda i dal retired :>.
Wraz z biegiem czasu bede dodawal nowe infa i licze na wasza pomoc o sile i ilosci polakow.

Vall el'Gaucho
18-02-2006, 23:23
Hiho xD Zaczynam grac na Xerenie.Gralem na Kyrze ale retired.Ng u***alo mnie jak mialem RSa...a niby kumple ;/ all eq wypadl i postanowilem grac na tym servie.Dobrze ze zalozyles ten temat Xd
PS:All co graja na Xanerze i chca ze mna nawiazac kontakt to pisac tu xD
Pzdr all :D

Elberos
19-02-2006, 00:10
No ja też zaczynam grać na tym servie

Życzę wszystkim good luck :)

Hellraiser
19-02-2006, 00:24
Robie ten temat by ludzie z Xereny mogli pisac o swoich problemach na tym serverze jak i o wazniejszych wydarzeniach.

Dzisiaj 28 Master Sorc o nicku Elveni atakowal wraz ze swoja gildia kazdego 20+ mastera przez co nabil sobie oczyx reda i dal retired :>.
Wraz z biegiem czasu bede dodawal nowe infa i licze na wasza pomoc o sile i ilosci polakow.

No i co z tego Sven Mort, pierwszy pekował i miał RSA i nikt afery nie zrobił, Btw juz Elveni nie gra, Jest mało Online, zrezygnował, ponieważ nie mial zgrania z Gildią, tak tłumaczył to nam Polakom, Ale któż wie..

Filozof
05-03-2006, 23:04
Również zaczynam grę na servie wraz z 2 przyjaciół. Liczę na ciepłe przyjęcie:)
Przybywam z Elysii, ze strasznego świata :(

Naiters
07-03-2006, 14:31
Hiho xD Zaczynam grac na Xerenie.Gralem na Kyrze ale retired.Ng u***alo mnie jak mialem RSa...a niby kumple ;/ all eq wypadl i postanowilem grac na tym servie.Dobrze ze zalozyles ten temat Xd
PS:All co graja na Xanerze i chca ze mna nawiazac kontakt to pisac tu xD
Pzdr all :D

Ja bym chcial nawiazac kontkt ^^. Moj nick Tigo'Avalord.

Thazie
07-03-2006, 15:01
Również zaczynam grę na servie wraz z 2 przyjaciół. Liczę na ciepłe przyjęcie:)
Przybywam z Elysii, ze strasznego świata :(

ja tez gralem na elysi i czemu strasznego??
mi sie fajnie gralo i peczylo ;)
PS. jaki nick moze znam ?xD

Filozof
07-03-2006, 19:13
Drucik Filozof of Elysia 33 lvl . Ale podpadlem Grinders razem z kolega za próbę zemsty na pk X(. Nie chcac narazać gilidii ani siebie na hunty, dałem se spokój. Będę czasem tam wracał pogadać . Przyszedłem tu budować nowy (lepszy?) świat. I przy okazji zmieniłem nick.:D

Łolek
07-03-2006, 22:01
Domi~ sie rozpadlo

Lavius

Mar 07 2006, 15:06:00 CET Killed at Level 57 by Phranella

uformowala sie nowa gildia New Stars z tego co wiem w wiekszosci to pl

chyba bedzie jakis war albo cos ;p
czeakmy na info od NS i Domi~

21:56 Phranella: WALCZYMY Z IYHPLONEM I LAVIUSEM NA DIZEN DZISIEJSZY
21:56 Phranella: DOOMENSTICUS NIE CHCE WOJNY

NeXaLiD
07-03-2006, 23:26
Zdziwieni? Hail Divonnium!!!

Lord Wlodek
07-03-2006, 23:43

A mnei to obchodzi jak zeszloroczny snieg bezsensowny temat
<<<do kasacji>>>

Lord Dreathan
08-03-2006, 00:21
@ Re up:
nikt nie kaze ci tego czytac.

bolekndm
08-03-2006, 07:34
Siema wszystkim
Ja zacząłem tu grac 5 dni temu i narazie jest fajnie :D. Może i dobrze, że bedzie wojna to bedzie mozna lv nadrobic w stosunku do czolowki :P.
Btw. Jak gra tu jakis moj kumpel z Galany to msg me :P