Pokaż pełną wersje : SFG przedstawia: Codzienność Chucka Norrisa.
-=DanieL=-
19-02-2006, 00:08
Studio Filmowe Gacek przedstawia: codzienność Chucka Norrisa
Film przedstawia walke Chuck Norrisa z sklonowanymi zbójcami.
Linki:
Rapidshare:
http://rapidshare.de/files/13582781/Chuck_Norris*****.html
Upload2:
http://www.upload2.net/download2/j6VJDPwvPzsCsX5/Chuck+Norris*****.html
Ściągać i komentować :).
chuck norris nie istnieje
Jak nie?? To Chuck Norris wymyslil tibie w pojedynku z wataha uruk-hai !
Wzial je wszystkie z pol obrotu i wymyslil tibie... proste nie? 8o
YoungLady
19-02-2006, 08:56
To chyba jakieś Power Rangers tylko, że solo style...8o
-=DanieL=-
19-02-2006, 11:38
To chyba jakieś Power Rangers tylko, że solo style...8o
to 100% Chucka Norrisa, niewiem czemu ci się z PR to kojaży, hehe :p
Power Rabgers?? To Chuck Norris wymyślił Power Rangers! Zrestą Tibie tez wymyślił, pozatym Chuck wymyślił Boga i powiedział mu jak ma zrobić świat ;)
Temat do usuniecia.. powod tu zamieszczamy filmy o tibii anie jakies wyglupy niedorozwinietych dzieci z kom zamiast kamery Studio filmowe hahaha Leczcie sie
Nieno filmik rządzi
Więcej takich! :cup:
Temat do usuniecia.. powod tu zamieszczamy filmy o tibii anie jakies wyglupy niedorozwinietych dzieci z kom zamiast kamery Studio filmowe hahaha Leczcie sie
sam sie lecz noobie -.-
@topic
niezle xD omalo sie nie (cenzura) ;]
-=DanieL=-
19-02-2006, 13:48
ahahah typowy newbie/noob forumowy.
Po 1. to nie jest dział tylko o tibia, można tu zamieszczać filmy o innej tematyce.
Po 2. Od kilku dni mamy kamere cyfrową za około 1700 złotych tylko w sobote wieczorem/niedziele jest zamknięty sklep i niemożemy kupić karty pamięci / kasetki do kamery newbiku więc kręcimy komórką.
Po 3. Zaraz zraportuje twój post z wulgaryzmami i wyzwiskami i prawdopodobnie
dostaniesz punkt(y) karn(e)y.
Po 4. Sam jesteś dziecko.
Zachowujecie sie jak niedorozwoje... drzecie pyski jak niedokarmione psy...
Małpeczka
19-02-2006, 17:05
Sam jestes niedokarmiony, a ja wlasnie skonsumowalem pysznego kota w ciecie na otro. Ze niby ze krzyczymy co?? Ty bys sie zesral ze strachu gdybys Chucka Norrisa spotkal, a my tlko probowalismy wiernie odwzorowac emocje z takiego spotkania ;)
-=DanieL=-
19-02-2006, 17:26
Zachowujecie sie jak niedorozwoje... drzecie pyski jak niedokarmione psy...
GDZIE W TYM FILMIE BYŁ JAKIŚ KRZYK KTÓRY BY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB NARUSZYŁ TWÓJ SŁUCH IDIOTO i DEBILU*?!
*nazwałem go idiotą, debilem BO JEST idiotą, debilem po 1. nic nie wie o dziale "filmy" a wygłasza kazania "To dział o tibia usunąć temat!"
Po 2. nieoglądał filmu, a szpanuje Po 3. w życiu sam by niezrobił takiego filmu bo brakuje mu mózgu.
Triciol Pogromca
19-02-2006, 22:20
Power Rabgers?? To Chuck Norris wymyślił Power Rangers! Zrestą Tibie tez wymyślił, pozatym Chuck wymyślił Boga i powiedział mu jak ma zrobić świat :)
i w porywach humorystycznej twórczości stworzył Ciebie :)?
n/c
Teksty z Chuckiem byly smieszne przez tydzien potem stały się nudne , a teraz denerwujące ...
a z Bogiem to juz przesada
Cecar__4
19-02-2006, 22:52
coza szity OMG !!!!!
Chuck Norris
20-02-2006, 15:26
hahaha film the best, jeden z najleszych wmv jakie widzialem :cup:
totalne dno... i jak zwykle oczywiście nie potrafisz przyjąć słów krytyki, tylko jedziesz po wszystkich, którzy to krytykują... nic nie zapamiętałeś z poprzedniej lekcji... ehhhh...
ps. to jest forum o tibii, a nie o jakichs "niedorozwiniętych idiotach" - jak to ktoś już was wczesniej nazwal... bo tak to się zachowują dzieci w przedszkolu, a nie nastolatkowie... zamieść film o tibii, to zobacze i skomentuje. tylko sie postaraj bo na razie to kiepsko, oj kiepsko!
-=DanieL=-
20-02-2006, 15:48
totalne dno... i jak zwykle oczywiście nie potrafisz przyjąć słów krytyki, tylko jedziesz po wszystkich, którzy to krytykują... nic nie zapamiętałeś z poprzedniej lekcji... ehhhh...
ps. to jest forum o tibii, a nie o jakichs "niedorozwiniętych idiotach" - jak to ktoś już was wczesniej nazwal... bo tak to się zachowują dzieci w przedszkolu, a nie nastolatkowie... zamieść film o tibii, to zobacze i skomentuje. tylko sie postaraj bo na razie to kiepsko, oj kiepsko!
Przyjąłbym słowa krytyki jakby ktoś wiedział co pisze bo jak ujął ten "ktoś" to tam krzyczymy, a niebyło żadnego krzyku ani jednego więc nie liż dupy każdemu który nas nie lubi. Zamieściłem w ostatnim tygodniu film o Tibia zabijanie Ancient Scaraba i nie skomentowałeś :< jesteś kłamczuch i tyle.
jak tak to zwracam honor... zaraz obejrze i skomentuje. mam nadzieje, ze bedzie lepszy od tych "nie-tibijskich"
-=DanieL=-
20-02-2006, 16:17
Dlaczego niby to jest totalne dno? Przynajmniej robimy te filmy po swojemu a nie jak niektórzy kopiują czyjeś WMV zmieniają muzyke i zbierają komenty. Uzasadnij jakoś to żeby nazwać ten film dnem wtedy "przyjme czyjąś krytyke" (jeśli będzie wiarygodna) z pokorą.
matkow21
22-02-2006, 21:40
Ten film fajnie nam wyszedł staralismy się ująć chucka jak najlepiej czyli zabija wszystkich bez zadnego problemu XD:dance:
Szalony Nurkowiec
23-02-2006, 19:34
Ten film fajnie nam wyszedł staralismy się ująć chucka jak najlepiej czyli zabija wszystkich bez zadnego problemu XD:dance:
Tak tak matkow, fajnie nam wyszedl, a najlepsze jest to, że ty w robieniu tego filmu nie uczestniczyłeś.
Aval'yah
23-02-2006, 19:51
-,,,-'''
Co za totalne, całkowite, beznadziejne, żygowate GÓWNO. Wy na pewno jesteście normalni? To W OGÓLE nie jest śmieszne, to nawet nie jest głupie, to jest zwyczajnie żałosne. Nie mam pojęcia jaki to ma związek z Chuckiem Norrisem, może jedynie muzyka w tle się zgadza. Możecie teraz mówić, że jest idiotą, debilem tak jak odszczekiwaliście innym, to tylko świadczy o waszym (niskim) poziomie. Nie będe mówił, że zachowujecie się jak niedorozwinięte dzieci, bo to obraza. Dla niedorozwiniętych dzieci.
@Down
Przepraszam bardzo ale jakie moje fake'i? Nie robię od bardzo dawna.
matkow21
23-02-2006, 21:14
Cześć twoje fake też są porąbane ,ale się nieżucam poprstu swpierdzam fakty.
Ups coś mi się popieprzyło z łączem i dwa raqzy wysłałem ;/
Kryptonics
23-02-2006, 23:05
wybaczcie że sie nie wypowiem na temat filmu ale nie mam zamiaru sie tu z nikim kłócic ani nikogo wyzywać.Chciałem tylko powiedzie że jezeli ktoś z was ma dostep do kanału 4fun.tv to niech go poogląda troche i powinien zobaczyć pewien przerywnik z C. Noriisem i zobaczy jak powinien być "zrobiony".
oglądając wasz film to nie widziałem tam chucka norrisa tylko jakiegoś "kogoś"
w kompromitującym kapelutku ,ale dobra miało o filmie nie być wiec nic już nie mówie.
Szalony Nurkowiec
24-02-2006, 15:12
wybaczcie że sie nie wypowiem na temat filmu ale nie mam zamiaru sie tu z nikim kłócic ani nikogo wyzywać.Chciałem tylko powiedzie że jezeli ktoś z was ma dostep do kanału 4fun.tv to niech go poogląda troche i powinien zobaczyć pewien przerywnik z C. Noriisem i zobaczy jak powinien być "zrobiony".
oglądając wasz film to nie widziałem tam chucka norrisa tylko jakiegoś "kogoś"
w kompromitującym kapelutku ,ale dobra miało o filmie nie być wiec nic już nie mówie.
LOL No to jeśli jesteś taki mądry to znajdź mi kogoś z brodą i wąsami w wieku 16 lub 15 lat (tyle mamy), no i żeby był podobny do Chucka Norrisa. My nie znamy nikogo takiego. A na pomysł zrobienia filmu wpadliśmy tego samego wieczoru co go nakręciliśmy. Wybraliśmy byle kogo żeby zagrał Chucka. Widzę, że chyba będziemy musieli do każdego filmu na końcu dodawać tekst o tym jak powstawał film, gdzie i kiedy, itd.
LOL No to jeśli jesteś taki mądry to znajdź mi kogoś z brodą i wąsami w wieku 16 lub 15 lat (tyle mamy),
Skoro nie możecie kogoś takiego znaleźć, to nie róbcie niczego na siłę, poczekajcie na jakiś inny pomysł, bo to wyszło beznadziejnie.
Szalony Nurkowiec
24-02-2006, 22:35
Skoro nie możecie kogoś takiego znaleźć, to nie róbcie niczego na siłę, poczekajcie na jakiś inny pomysł, bo to wyszło beznadziejnie.
Jak zwykle fenomenalnie, czemu nie dasz sobie spokoju i oglądasz filmy które cię nie śmieszą (bo masz poczucie humoru jak mój brat prawdopodobnie, czyli beznadziejne), znasz już kilka naszych filmów i ci się nie podobały więc po jaką cholerę nadal je oglądasz?! To tak jakbym ja posłuchał jakiejś piosenki Blog 27 i by mi się nie podobała ale bym słuchał ją całymi dniami. Jesteś może masochistą?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.