Pokaż pełną wersje : Amazon Helmet
emperor fight
19-02-2006, 00:52
Film potwierdzalacy istnienie Amazon Helmetu ;)
Film mój i kumpla.
http://rapidshare.de/files/13585756/amazonhelmet.rec.html
Niepytajcie sie jak go zdobyc ,sami poprobujcie.
Tibusiek
19-02-2006, 00:55
pls jakas podpowiedz zagadka moze jakies poloczenie z innych questow
pls jakas podpowiedz zagadka moze jakies poloczenie z innych questow
Musisz wejsc na monitor, zrobic 3 obroty w lewo i podskoczyc 2,5 razy... Wolal bym zeby nikt niemowil (jesli ktos wie :) ) jak zdobyc ten helm, bo niepoto oni sie meczyli i zrobili tego questa by teraz sobie wszyscy jak darmozjady takie za nic zrobili tego questa.
Gratz Helmu! postaram sie poszukac :P Sprobujcie poszukac questa na Amazon Shield ( mam gdzies filmik na tibie 7.4 jak jakis koles pokazuje tego shielda :D)
Dowod jest quest spoilingu nie ma ( a szkoda ).
Samo pokazanie nie jest takie emocjonujace bo wiadomo bylo ze taki helmet istnieje tylko jak go zdobyc' o to jest pytanie !?
Piekny ten helm... ahhh jak go zdobyc??...ale to sie w przyszlosci odkryje:):)
Kagonesti
19-02-2006, 12:25
mala podpowiedz.... najazdy orkow ... nie tylko na thais ;]
Tak, quest dotyczy najazdu orków w razie chęci dostania jakichś wskazówek prosze pisać na gg 8565876 :D
Dotąd myślałem że ten helmet to tylko na OTS jest :p
Taa, ostatnio na isarze byl najazd orcow (nie thais) ale jak wybilismy wszystkie orci to nie wiedzielismy co powiedziec -.-
Przepraszam, podałem złe gg
A jednak. =p
Czy quest spoilingiem bedzie pytanie o ewentualna bramke levelowa?
Palladyn von hellgate
19-02-2006, 14:03
dja an czym innym niz rap bo limit przekroczylem :/
Punxbolt
19-02-2006, 14:31
z moich wiadomości hełm respawnuje sie podczas najadzu orków w jakiejś wieży ;) to nei QS bo nei podaje drogi do niego, ani żadnych wymagań ;)
Deliusek Knight
19-02-2006, 15:54
Gz. Ja tego helma znałem jako Lady Helmet ;]
Btw. Ale czy on jest taki ładny ??
Prosze O poprawne GG Btw Gratz Helmeta I prosze o dalszy opis :):)
Cecar__4
19-02-2006, 23:02
kurde tylko zrobiles mi apetyt na ten helmet :)
Amazon armor jest ladniejszy:P:P Ogolnie amazon arm, helm i shield sa zarabiste z wygladu:)
na wiezy? to juz wiem jakiej :) ale tylko jak go uaktywnic, trzeba miec jakies wymagany lv ??
Ogladalem kiedys filmik chyba pod tibie 7.4 jak koles robil tego questa tu poprostu trzeba znac dobrze angielski zeby pogadac z npc a gdzie to juz chyba kazdy wie jezeli nie wie to wkrotce sie dowie bo prawie wszyscy o tym gadaja :p
NooB from LW
20-02-2006, 10:43
Rheost plax sux rapidshare
No niezle udalo wam sie. zaczynam szukac odpowiedzi jak zrobic tego questa.
gratuluje wam !!!:cup:
emperor fight
20-02-2006, 12:40
"Szukajcie a znajdziecie" ;)
Amoresso
20-02-2006, 14:42
podobno amazon helmet wypada z orc warlorda tak czesto jak mpa z demona, a komentujac wersie z tym ze ten helmet sie respi podczas najazdu to moga byc to wieże nad orc fortres... gdzies tam... szkoda ze nie pokazales go na look :) no ale BIG gz:p
a mozesz jego staty mi skopiowac ?;)
Lord Smencik
21-02-2006, 11:39
To juz drugi albo trzeci taki helm na ruberze o0 teraz reszta seta... =]
Tanivupo
25-02-2006, 09:39
a mozesz jego staty mi skopiowac ?;)
z tego co ja wiem to ma 7 defa :> wiem to od tego jednego pana z filmiku ;p poniewaz jest moim staryyymm friend z rubera:P niestety nie chce mi tez powiedziec jak go zdobyc...;p
z moich wiadomości hełm respawnuje sie podczas najadzu orków w jakiejś wieży ;) to nei QS bo nei podaje drogi do niego, ani żadnych wymagań ;)
HAHA!!! THX MAN!!! JUZ WIEM GDZIE SIE RESPUJE WIELKIE THX GOSCIU ZDOBEDE TEN HELM PO NAJEZDZIE ORKÓW!!! HAHA !!! THX ALL !!! OCZYWISCIE WAM NIE POWIEM GDZIE TEN HELM JEST :D:D:D
"Szukajcie a znajdziecie" ;)
SPOX MUSZE TYLKO POCZEKAC NA ATK ORKÓW!!
Tanivupo
25-02-2006, 11:02
HAHA!!! THX MAN!!! JUZ WIEM GDZIE SIE RESPUJE WIELKIE THX GOSCIU ZDOBEDE TEN HELM PO NAJEZDZIE ORKÓW!!! HAHA !!! THX ALL !!! OCZYWISCIE WAM NIE POWIEM GDZIE TEN HELM JEST :D:D:D
huh... ale sie podnieciles :> moze poczekaj az go zdobedziesz a nie mowisz teraz:> skoro nie wiesz ze to na 100% prawda:>
Ja wiem jak zdobyc Amazon Shielda :dance:
Nie bede tu pisal poniewaz bedzie QS, a co do zdobycia to jest jako tako trudny, miejscami sa po 7-8 orcow Warlordow, wiec wymaga duzo shoterow. Narazie jeszcze nawet nie probowalem go zdobyc bo musza sprzyjac pewne okolicznosci, chcecie wiedziec piszcie na PM.
Hawaiiek
25-02-2006, 11:56
Duraven tylko z krzesla nie wyskocz O_o
Podnieciles sie jak nigdy chyba ;0
lol co za debil, myslisz ze jak orki bedą atakowac to ten helm bedzie sobie OD TAK lezec w tej wiezy, co o niej myslisz ? ...
huh... ale sie podnieciles :> moze poczekaj az go zdobedziesz a nie mowisz teraz:> skoro nie wiesz ze to na 100% prawda:>
ależ oczywiscie ze wiem gdzie ten helm jest na 100 % . jak bedzie dobrze to akurate bede online podczas ataku orków i go zdobede
Gratuluje zdobycia hełmu :)
o ile dobrze pamietam ten ktory sie ta chwalil i ze nie powie zycze ci powodzenia
w zabijaniu 4 liderow a potem 4 warlordow naraz good luck!!!!!! 1111111 ooenoenoe ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.