Pokaż pełną wersje : Raynold !! to chyba ty jesteś dzieckiem
Creghan_Elysia
19-02-2006, 01:48
Elysia
Wojna miedzy Noctum & Grinders.
Creghan_Elysia
Temat skasowany przez Raynold
Powód: Za duzo klotni, dzieci
Nierozumiem tego tłumaczenia forum chyba po to jest aby rozmawiać i ewentualnie sie klucić jak chcesz sie wyrzyć to załóż własne forum i tam sobie pozamykaj tematy ale nie tutaj powinneś dostac ostrzezenie za takie akcje bez podanej konkretnej (sensownej) przyczyny zamykasz temat gdzie wiele ludzi wypowiadalo swoje zdanie ...
Ech... Kolejny. Jezeli masz watpliwosci, to odsylam do przyklejonego tematu "dlaczego usuwacie". Istnieje takze mozliwosc zapytania sie na priv. A podwazanie mojej oceny sytuacji wlasnie tutaj i w taki sposob kwalifikuje cie jako niegodnego dyskusji ze mna.
Ale poniewaz mam dobry humor to skomentuje to tak: jezeli chcesz sie poklocic, to TY zaloz sobie wlasne forum. 144 posty, w ktorych znaczna wiekszosc to nie dyskusja, ale klotnia i bezsensowany spam, nadaja sie tylko do usuniecia. Dodatkowo pozwole sobie przytoczyc, jak ludzie "wypowiadali swoje zdanie":
DURZY AHIEHAIUEHIUAHEIUA
no pier*olony analfabeta...
jak sie masz
niezle, dzieki
yo kafes noobie ; )
z każdym dniem wypowiedzi w tym temacie są coraz żałośniejsze~
Chcesz o tym poklikac?
ala ma kota a kot ma z polobrotu
ect ect
Co to ma byc!? Czlowieku! Wez sie zastanow... Przyczyna usuniecia tematu nie jest konkretna ani senowna? To co jest sensowne? Ten idiotyczny spam?
Aha: znalazlem jeszcze twoj post:
A tak pozatym to sram naciebie i leje gestym moczem
mam cie w doopie
I wiesz co? Wlasnie doprosiles sie o upomnienie za wulgaryzmy i omijanie cenzury. Usunalem, zeby juz nie bawic sie w kasowanie postow i rzucanie upomnien, no ale skoro lubisz denerwowac ludzi, to prosze bardzo -.- Dobranoc
Dr. Omader
19-02-2006, 02:50
Skoro dla ciebie forum sluzy do klotni to wyjdz i nie wracaj, zaloz swoje wlasne.
BTW to nie ty mi groziles "wjazdem na Hate" na gg jakis rok temu? Czy to tylko inny owner byl wtedy? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.