zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Raynold !! to chyba ty jesteś dzieckiem

Creghan_Elysia
19-02-2006, 01:48
Elysia
Wojna miedzy Noctum & Grinders.
Creghan_Elysia

Temat skasowany przez Raynold
Powód: Za duzo klotni, dzieci

Nierozumiem tego tłumaczenia forum chyba po to jest aby rozmawiać i ewentualnie sie klucić jak chcesz sie wyrzyć to załóż własne forum i tam sobie pozamykaj tematy ale nie tutaj powinneś dostac ostrzezenie za takie akcje bez podanej konkretnej (sensownej) przyczyny zamykasz temat gdzie wiele ludzi wypowiadalo swoje zdanie ...

Raynold
19-02-2006, 02:05
Ech... Kolejny. Jezeli masz watpliwosci, to odsylam do przyklejonego tematu "dlaczego usuwacie". Istnieje takze mozliwosc zapytania sie na priv. A podwazanie mojej oceny sytuacji wlasnie tutaj i w taki sposob kwalifikuje cie jako niegodnego dyskusji ze mna.

Ale poniewaz mam dobry humor to skomentuje to tak: jezeli chcesz sie poklocic, to TY zaloz sobie wlasne forum. 144 posty, w ktorych znaczna wiekszosc to nie dyskusja, ale klotnia i bezsensowany spam, nadaja sie tylko do usuniecia. Dodatkowo pozwole sobie przytoczyc, jak ludzie "wypowiadali swoje zdanie":
DURZY AHIEHAIUEHIUAHEIUA

no pier*olony analfabeta...
jak sie masz
niezle, dzieki
yo kafes noobie ; )
z każdym dniem wypowiedzi w tym temacie są coraz żałośniejsze~
Chcesz o tym poklikac?
ala ma kota a kot ma z polobrotu
ect ect

Co to ma byc!? Czlowieku! Wez sie zastanow... Przyczyna usuniecia tematu nie jest konkretna ani senowna? To co jest sensowne? Ten idiotyczny spam?

Aha: znalazlem jeszcze twoj post:
A tak pozatym to sram naciebie i leje gestym moczem
mam cie w doopie
I wiesz co? Wlasnie doprosiles sie o upomnienie za wulgaryzmy i omijanie cenzury. Usunalem, zeby juz nie bawic sie w kasowanie postow i rzucanie upomnien, no ale skoro lubisz denerwowac ludzi, to prosze bardzo -.- Dobranoc

Dr. Omader
19-02-2006, 02:50
Skoro dla ciebie forum sluzy do klotni to wyjdz i nie wracaj, zaloz swoje wlasne.

BTW to nie ty mi groziles "wjazdem na Hate" na gg jakis rok temu? Czy to tylko inny owner byl wtedy? ;)