zaloguj się

Pokaż pełną wersje : blokowanie wszystkim ??

Scooby
19-02-2006, 09:35
to pytanie meczylo mnie od dawna ... czy bloker jak np. trenuje axe moze blokowac z bs-em (nie walac nim) ?? bo nie wiem czy obrona z broni podlega pod skill shileda czy broni ??

$orcerx
19-02-2006, 09:51
to pytanie meczylo mnie od dawna ... czy bloker jak np. trenuje axe moze blokowac z bs-em (nie walac nim) ?? bo nie wiem czy obrona z broni podlega pod skill shileda czy broni ??
Może niektórzy nawet tak robią obrona podlega poniekąd od shielda ale dużo nie daje choc róznica blokowania np.Gsa z bs a fa jest duża

del toro
19-02-2006, 19:13
Mozesz chlopie blokowac nawet bez broni, jezeli twoja tarcza ma wiecej defa niz bron, bo liczy se def tarczy przy blokowaniu. ozywiona dyskusja na ten temat jest w temacie: serpent czy spike? albo jakos tak,tam mozesz o tym poczytac =)

slawekmag
20-02-2006, 11:46
Mozesz chlopie blokowac nawet bez broni, jezeli twoja tarcza ma wiecej defa niz bron, bo liczy se def tarczy przy blokowaniu. ozywiona dyskusja na ten temat jest w temacie: serpent czy spike? albo jakos tak,tam mozesz o tym poczytac =)
LOL
To niby poco bronie jednoręczne mają def? Bloknij se GS najpierw jakimś Shieldem i BS a potem zamiast BS weź knife. Nie ma różnicy?

hide
20-02-2006, 11:49
@ Del toro
Def broni się liczy... [zawsze]
Btw. Nie przeceniasz się? [taa jesteś z Del'toro... a ja jestem drugim ownerem Sero~...]

Vil
20-02-2006, 14:16
@ Del toro
Def broni się liczy... [zawsze]

Zaraz 'ktos' ci udowodni ze sie nie liczy ;p

zalfik
20-02-2006, 16:13
Apropo tych "ktosiow" to czasem jak przegladam to forum, to zamiast madrzec - glupieje ;) A tak na serio to naprawde chyba powinno sie dodac jakis wpis do regulaminu forum o zakazie wprowadzania ludzi w blad ;)