Pokaż pełną wersje : evul !!??
http://img78.photobucket.com/albums/v259/cielun/die_belth.jpg
http://img78.photobucket.com/albums/v259/cielun/haha.jpg
V.E.N.O.M
21-06-2004, 23:38
no i co to za syf screen jest maly nic nie mozna rozkminic wiekszego nie da rady fotografie
?
Ale lipa, nic niewidać... popraw to X(
ale lipa, nic nie widac.
powiekszenie tez sie na nic zda bo za bardzo skompresowane.
a co to mialo przedstawiac?
X(
ej no weź to zmień X( X( X( X( X(
Co za syf. Mały screen a na dodatek na nim jakies nooby trenują:/
gietol Julera
22-06-2004, 07:32
to jest chyba miejsce na edron gdzie jest rat i snake ale oco w tym chodzi to niewiem eh;/
Ja chyba ostatecznie tam ghula widze ale nie wiem sam :/
iva-knight
22-06-2004, 09:20
z goru soory ale ja tu nic nie widze. Moze npisz co to mialo byc i moze wtedy skojarze ;)
Buhahah ginący Belth ale zajebisty screen masz wiecej?
Wez to troche powieksz!To po pierwsze a po drugie:to co to ma wolge byc?
fajny ss az sie pozygalem :))
Trzciniak
22-06-2004, 18:51
To chyba najgorszy ss jaki kiedykolwiek widziałem, powiększam i jeszcze gorzej widać, ksywak to wogule nie da sie odczytać, lipa na maksa.
A ja wiem o co chodzi i dziwi mnie że Wy tego nie zauważyliście. Belth ma 128 level, czerwone życie i white skulla , natomiast ten koleś co go zabija czyli osoba która screen zrobiła 10 level zielone życie. To się chłopaki popisali 8o
Nie osadzajcie chlopaka tak zle przeciez to jego perwszy post ale rzeczywiscie ten belth cczy jak mu tam to ma 128lvl a ten 10lvl to pewnie jego kumpel i sam sie zjechal do red jakos(nie wiem ajk) potem kumpel 10 zrobil screena jak go leje gratz pomyslu omg LOL:D
ale wy tepi jestescie , przeciez wystarczy zobaczyc na stronie ze belth zginal od nightclowera ...
Jak coś to Belth nie jest moim kumplem, a tak wogule zabilem go i sprzedali mnie moi rl kumple i podali moj main char.Mam placic 500k omfg?!
Dark_Magician
23-06-2004, 10:05
@Cielun ale ty masz super kumpli :(
Gratz sceena
Trzciniak
23-06-2004, 12:29
Ale postać Nightclowler, chyba usunołeś, Elemele Dutky też nie istnieje. Wogule to poco było go zabijć.
Nio teraz wszystko widać. W sumie to dobrze że cie wydali, cieszysz sie, że zabiłeś knighta (afk z wooden shieldem) ? Bez sensu było go zabijać.. chociasz pewnie mało sie wku... (wiecie co) :D
Heheheheh wiem widzialem to :D tez mam ss'y :P
btw. Na Beltha poszlo 1 bp Sd i 10 Hmm'ow :D
hehehe twarda sztuka :D trenowal na afk to juz nie trenuje :P
i Elemele Dudky nie jest usunieta ;p Wciaz istnieje i czeka na odpowiedni moment by sie pokazac :D hehehehehehehe fajny ss paps
obiezyswiat
23-06-2004, 15:46
jaki nooob :D
tak btw. wiecie co to ta czarna kreska na dole kazdego ss? :] ja mysle ze on tibie gg zaslania w ten sposob :D
ROTFL
i sie podnieca ze jakiegos manego afk ubil
rotfl
:baby: :baby: ;( :}} :baby:
Tychanowicz
23-06-2004, 23:09
AFK nie popłaca 8)
Trzciniak
24-06-2004, 10:26
Oryginalnie dodany przez Nexagon
i Elemele Dudky nie jest usunieta ;p Wciaz istnieje i czeka na odpowiedni moment by sie pokazac :D hehehehehehehe fajny ss paps
Character elemele dutky does not exist.
Jak widać usunięty :P.
jak by cos to nie Elemele Dutky tylko Elemele Dudky
....
Oryginalnie dodany przez Raimel
Co za syf. Mały screen a na dodatek na nim jakies nooby trenują:/
No to odjechałeś chłopie....hyba nie wiesz kto to Belth.... n/c Chociaż o co tam hodzi to nie widać...
Pan Zeneq
25-06-2004, 14:37
a tak wogle to on mial aol czy nie??jak niemial to pochwal sie co ci wylecialo ;]
Paullina
25-06-2004, 14:38
No jak niewidać jak widać poprostu koleś 10 lvl zabija Knighta 128 lvl :)
P.S Niewiedziałam ze pozwolili Ci jeszcze zapłacić ,myślałam ze z miejsca masz rook .
Vemlekos
25-06-2004, 18:41
powiem jedno GRATZ !!!!!!!!!! powinni napisac o tobie ksaiażke
Oryginalnie dodany przez Paullina
No jak niewidać jak widać poprostu koleś 10 lvl zabija Knighta 128 lvl :)
P.S Niewiedziałam ze pozwolili Ci jeszcze zapłacić ,myślałam ze z miejsca masz rook .
A co im przyjdzie z rookownia go? Tak będą przynajmniej mieli kasę.
Jedziemy po Ziolo
25-06-2004, 21:58
e screeny fajne :/
w screnach tylko ghul mi sie podobal.
A tak wogule to co to ma byc?
Fortus Palladyn
26-06-2004, 12:10
ja tam wszystko widze powiekszylem sobie i widze :P i co w tym takiego ejst ze go bijesz?? a po co ten ghoul??
Fortus Palladyn
26-06-2004, 12:11
lol!! 128 lvl ginie od 10 no to gratz :) a on sam tego chcial???????????
NO i oswiec mnie teraz co jest w tym fajnego -.-
Gratz pomysłu. A wy sobie tu CHAT urządziliście?? Skoro tak to pozdrawiam moją babcię Genowefę i całe Ząbki Śąskie! :D :D :D
powiem tylko
TO JEST NUDNE
Eee... ten co uwaza, ze to jest nieciekawe, nuden, beznadziejne tego wysmieje! No 10 lvl zabija 128 czy tam ktory- nie pamietam... I myslicie ze ten na B tego chcial? Kto by chcial stracic okolo 10 lvli za 10 mln expa kazdy? (no moze przesadzilem) Fotomontaz? Moze... Ale i tak wielkie GRATZ sie nalezy.
OMG rozwalaja mnie wasze odpowiedzi...
jestescie n00by i tyle Belth to 137 elite ... wiec zanim cos napiszecie to looknijcie na tibia.com i sprawdzcie
bo nie moge patrzyc na teksty "co tak jest ciekawego..." i ciekawe czy bys na miejscu Beltha chcial pasc od 12 druida??
Moj kolega znalazl Beltha na treningu afk wiec pomyslal ze fajne by go bylo zabic no i tak zrobil...
btw. poszlo na niego bp sd i 10 hmmo'w :D
Powiem tyle!!!!! WIELKIE GRATZ!!!!!!
Prze koleś z ciebie ja sobie nawet nie wyobrażam tego!! jaki koles ten musiał mieć obciach na 130+ lvl zginąć od 10+ druida buahahahh Przerąbane!! 8o 8o 8o
wypas niepowiem.
Dajcie mu Nobla :D
Pomyśl co by sie stało gdyby w tym momencie przestał być afk? 8o
widze ze kazdy cie tu chwali :]
to dlaczego niepisze na jego stronie killed by xxx?;/
Master Of Dragon
17-08-2004, 20:20
BOZE CO ZA LUDZIE !!!!!!!
NA TIBIA.COM WPISZCIE SOBIE "Belth" JEST TAM GDZIES NAPIS KILLED BY GHOUL CZY TA BABA Z FOTY ? NIE !
TYLKO
29.06.2004 23:29:10 CET Killed at Level 138 by a demon skeleton
11.06.2004 00:07:38 CET Killed at Level 136 by a demon skeleton
BOSHE
Żałosne. Nic dodać, nic ująć.
Augustus
17-08-2004, 21:11
BOZE CO ZA LUDZIE !!!!!!!
NA TIBIA.COM WPISZCIE SOBIE "Belth" JEST TAM GDZIES NAPIS KILLED BY GHOUL CZY TA BABA Z FOTY ? NIE !
TYLKO
29.06.2004 23:29:10 CET Killed at Level 138 by a demon skeleton
11.06.2004 00:07:38 CET Killed at Level 136 by a demon skeleton
BOSHE
Na stronie nie są pokazywane wszystkie deathy, więc bądź tak łaskaw i się nie odzywaj, kiedy nie masz pojęcia o temacie.
Belth zginął w taki sposób, jak tam widać.
Boshe !... Jaka Chała !! X(
Nierozumien tego o co tu chodzila,widzialem tylko ze zabilaś czlowieka ktury byl afk i mial witch skulla nic wajnego jak dla mnie
Lord Sublokator
18-08-2004, 20:27
Boshe coza CIule z was MAti9 na tym zdjęciu pokazuja jak jakis druid na 10 levelu zabija 128 level "Belth"aktualnie Belth ma 145lev i jest 2 na Danubi :P:P a pozatym to jest sklejone:P:P zanim by go zabił nawet przy pomocy rata i Ghula :D mineło by sporo czasu :) a niewydaje mis ie zeby Belth siedział tam Afk z whiteskulem:P:P chociaż może??
Volficzek
19-08-2004, 06:36
To wejdz na stronke... www.tibia.com i wpisz nick tego kolesia, beltha czy jakos tak i zobacz ze zostal zaabity przez nia...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.