Pokaż pełną wersje : Tak to jest jak ma sie BUGA.
TIBIA GUARD
19-02-2006, 13:33
Przedstawiam film na kturym moja role odgrywało zabijanie ludzi.Najgorsze jest to ze jak sie akcja zaczyna to dzieje sie cos najgorszego.Zostałem zabity przez BUGA tak to nazwe.Ten BUG działa na takiej zasadzie,że nic niemoge przesunąć ani urzyc.Dlatego tak wyszłoX(
http://rapidshare.de/files/13619089/_PK_.rec.html
Shin Cron
19-02-2006, 14:36
Chyba wiem o co ci chodzi.
Mi sie takie coś robi jak podczas grania nacisne Ctrl+Alt+Del
Maximus89
19-02-2006, 17:01
Tez tak nieraz mam..... kiedys zmienialem po prostu jezyk (w pasku kolo godziny) ale taraz to jzu nei dziala, wiec wylaczam i wlaczam tibie na nowo.....
a wiec :p gdy nie mozesz nic przesunac ruszyc tak jakby myszka ci padła "zminimalizuj tibię kliknij na pulpicie prawym i spowrotem wróc do tibii" pomogłem ?xD
a wiec :p gdy nie mozesz nic przesunac ruszyc tak jakby myszka ci padła "zminimalizuj tibię kliknij na pulpicie prawym i spowrotem wróc do tibii" pomogłem ?xD
Kiedyś na guardach palkiem ten "bug" mnie dopadł, gdy guardy nagle mnie prawie zabiły, to ja odkryłem ten właśnie sposób. Naszczęście przeżyłem ;)
BunnyHoop
19-02-2006, 18:15
A ja znam jeszcze prostszy sposób :P Po prostu naciśnij to "okno" między CTRL a ALT.
Mysle ze masz ten sam problem co ja miałem (patrz mój temat "Wieszanie się klienta). Na to miałem jedną radę: ctrl + alt + delete (pojawia się okienko) escape i wszystko działa.
TIBIA GUARD
19-02-2006, 21:14
Nareszcie wiem jak tego sie pozbyć.Z góry dzienx.Nastepnym razem PK bendzie lepsze.Pozdro ;)
Heh, znam dobrze ten bug, u kumpla w domu nawet sie czesto tak dzieje, ale on jest po prostu za***isty myszka, wiece mu zajmuje 0,5 sekund usuniecie tego (sposob z schowaniem tibi do paska) Wiec, nawet jesli pkuje i jest 5 osob za nim ten bug mu nie przeszkadza ;).
A, to raczej nie bug tylko blad klienta, mysle ze dzieje sie tak na troche starszych komputerach, lecz moge sie mylic.
Tibusiek
19-02-2006, 22:29
tak to powazny problem gdy jest np.super loocik duzo ludzi za ty masz taka atrape myski i nic niemozesz ruszyc wtedyn radze stanac w bezpiecznym miejscu exit i szybko sie zalogowac albo sie wylogowac mozwe byc kolejka :D
Nosso Mc'Furry
19-02-2006, 23:43
Przedstawiam film na kturym moja role odgrywało zabijanie ludzi.Najgorsze jest to ze jak sie akcja zaczyna to dzieje sie cos najgorszego.Zostałem zabity przez BUGA tak to nazwe.Ten BUG działa na takiej zasadzie,że nic niemoge przesunąć ani urzyc.Dlatego tak wyszłoX(
Wystarczy zminimalizować tibie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.